70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammm tebrikler

Karbon olayına bende girsem mi diyodum ama şimdi gözüm korktu

Afiyet olsun cnm

Baktım yapmaya çalıstım lakn unuttmusum.
klıom 74,1 di sabah yanlız özel dönemime gireceğim 1 kg falan fazlam var ama 74 düm bide yarısma yapıyormuyuz eskisi gibi?

Ben yeniyim yarışmaları bilmiyorum cnm :26: bibebir yarış mı yoksa listeyimi söylüyosun :26:

Hrkese gunaydnlr kizlr bol moyvsynlu hftalr

Selam canım

İnşaallah cocugun için faydası olur canım..
Neyse diğer günlerde seminer varmış öyle yiyemicen sanırım.
Yemeeee brokoli haşla yada salata yao yee cıss yemeee cumaya 4 gün kaldı
haslayip yiycem demek istedim senin menünün aynisini yapacam ama aksama birde kardesim 5 kilo almissim abla sen bana yardim et dedi iyi dedim onlan konusdum telefonda dedim bugün brokkoli var beni ariyo abla sunu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim ama onda irade var yemese yemiyor inatim inat diyo yani yoksa o 30 kilo yu da veremesdin belki ödemdir bendeki agustosun 31 de gelmis reglm daha belirdi yok ondan mi acaba

ya suzancığım ben senin menüleri takip ediyorum bence sen bi yerde hata yapıyorsun ama nerde zaten kuş kadar yiyorsun neden kilo veremiyorsun anlamadım günde 3 lt su içiyor musun ve sabah kalkınca ılık su
bende düsünüyorum nerde diye sen beni birak bosver yusuf napti onu söyle onu merak ediyorum kac gündür iyimi simdi :26:

Ger-düşşş yaa koptum burdaa
Valla o zaman saçmaladım şimdi düzenli beslenmeye geçtim.
Buzdolabımız da geldi. Kahvaltılıklarımı getirdim yemeğimide getirebiliyorum
Kaç bin defa sen söyledikten sonra öğrendim bendeeee
Çıbık yedim noldu hiç veremedim
Bişi yemedim ki bişi de çıkaramadım bu yzden

sağol canım ama 1 hafta 10 gün pek oynamaz herrralde reglimi bekliyorum inşaallah ödemlerde gider yağlarda hepimiz için inş. canım

regl döneminde çok dikkat edersen inanılmaz gidiyor kilolar regl bitiminde çünkü reglyken kadınların metobolizması 2 kat hızlı çalışırmış ama dikkat etmek tatlıya dayanmak çok zor. dayanabilirsek mükafatıda güzel oluyor birkere ben sedace regl döneminde 2 kg vermiştim ama gelde bana sor zulmü. :44:

ahahahha herkesin evini brokoli kokutcam
Afiyet olsun akşama şeker hem hafif hem sağlıklı süper bence
Benimde ayın 21 idi geçti bugün ayın 3ü olmuş..
Onun verdiği bi şişkinlikte var bende olsam da kurtulsam

isyerindeyim o yüzden bugün biraz yogundun cikip birsey alamadim yoksa yerim canim az yemiyorum
2 sülahi doldurup iciyorum isyerinde simdi de yesil cay iciyorum :97:
önceden bu kadar icmesdim yarim litre icsem bile mucize olurdun bakalim artik bu hafta cuma yi iple cekiyorum bugünki 75i unutmaya calisiyorum :84:

bari bugün yarin ciksada ilk siralarda bu sefer biz olsak hep sonlarda buluyorum kendimi

bende hiç birşey yemeden kilo veremeyenlerdenim iyice azatttıça yavaşladı kilo vermem şimdi aynı hataya düşmüyorumm dengeli beslenme şart..
birde spor ben spora gittiğim günler mükafatımı alıyorum gerçekten çok farkediyor 1 haftada 2 cm inceldim 1,5 kilo verdim demekki yağdan vermişim

Ger-düş yaa bişi sorcamm.
Şimdi ben sabahları domates,salatalık veya yumurta domates veya tam tahıllı ekmekle yagsız tost yesem
Öğlenleri de sebze+yogurt veya salata+ayran
Akşamlarıda çabuk çorba veya 0 yaglı sütle k-flakes yesem 2-3 kaşık
yarım saatte spor yapsam 4-5 kg verebilirmiyim ay da acep
Çok fena gaza gelmem gerek.
Sen verirsin de ben inancam devam etcem

Çimdirdimm :94: :94:

elinde ağırmış ha, çimdirdiğin yer morarırsa kocişime sen hesap verirsinnn

dimi yaaa, kuş kadar yıyıp bıde kabızım dıye ortada dolanıyolar, bende dıyorum ne yedınde ne cıkarasın, bırakta o yedıgın ılı lokmada senı ayakta tutabılmek ıcın ıcınde kalsınnn

bızde de var brokolı ama ben corbasını yapıcammmm

canım aldırma cumaya kadarda tartılma günlük bi değişim olabilir o 75 kg bence suyunu ihmal etmiyorsan hiç bir sorun çıkmaz cuma günü belli olur herşey ama tartılma cumaya kadar unut 75 i su tutmuştur vucudun....

valla ben k-flakes özürlüyüm ama lequimden bılıyorum o boyle beslenerek hemde oyle sporda yapmadı dıye bılıyorum bı ayda 6 kılo fılan vermıstı hem de sabahları uno dengenın ekmegıyle sandvıc yıyodu, sen de meyve ye aralarında, sabah kahvaltısında bı dılımde olsa ekmegını ye ya datahıllı ekmeklere sandvıc yap, ben de oyle yapıyorum.. aksamları yıne yogurt ya da salata ekleyebılırsın tek cabuk corba olmasın yanına bı kepeklı galeta fılan olabılır belkı :26: bı de var ya bı gun arayla leslı yapsan süpppper olur

ama yememeyı cok abartma,şimdi bı de tam gecıs mevsımındeyız, hasta olmaya musaıt bunyeler, normal zayıflıycam dıye bunyeyı zayıf düşürme

ay corbasi da güzel ben en iyisi corbasini yapayim babamda seviyor ona da veririm

Bu sefer rekor bendeydi vallahi liste sonuncusu oldum daha rezil bi durum var mı
20. kişi oldum
bende bende o aralarda biyerdeydim altlarda 15 inci de bendim herhalde

sagol canim

ben cikdim kizlar isarkadaslari geri geldi okuma moduna geciyorum

canım ayda 4-5 kg vermek istiyorsan çabuk çorba ve kfleks yerine daha sağlıklı şeylerlede verebilirsin bi öğün sebze yoğurt salata
bi öğün protein +salata+yoğurt tüket faydasını göreceksin

protein ızgara yada haşlama et ürünleri olabilir
ızgara balık yada yağsız ton balığı olabilir. aralarda da 3 öğün meyve tüketmeni tavsiye ederim 1 er porsiyon

ama her öğün salatan olsun yağsız hiç acıkmadığını göreceksin...

Son düzenleme:

saol canım güzelmiş bunlar ama işte bulabıcekmıyım bakalım arkadas dersen yok canım yaa herkes bı yerde yanı olanlarda gelemez bılıyorum .sac da dedıgın gıbı o yuzdne olmaz dedım sen makyaj yapman gerekır deyınce yapamıyorum cunku makyaj su anda ıstıyorum yoks agecen sene kendıme sac düzleştirici aldım bı hevesle hemde dalgada yapsın dıye ama ya satıcı kandırdı yapmıyo dalga fılan yada ben beceremıyorum ama normalde düzleştiric yani biliyorum bi sürü de para verdim 120 tl kaldı oyle 2 yada 3 kere yapabıldım ama son yaptıgımda bırı sacınız azalmıs deyınc ehevesım kactı cunku fönlü olunca az olan sacım ıyıce yapıstı kaldı yanı once bakım yapmam lazım muazzez mayayla bakım yapıyo ondan yapayım dıyom bırde dün mü ne reklamda gördüm pantene in sac bakım maskesı cıkmıs onu da alıp denesem dıyorum yoksa bende sevmıyorum kendımı salmayı

Yook yoook kesinlikle yicem yememekle verilmiyor. Bizzat test ettim.
Lequ da bayadır girmiyor ona sorardımm.
Ayy 6 kilo versem daha ne isterim ki
Diyetisyenlerin klasik listelerine uyucam bir ayda 5 kg verdirenler varya haftada 1 kg veya 700 grama tekabül ediyor.
4 kilo olsa bile yeter yeterki aralık a kadar 6yı göreyim.
Bu dediklerini uygulayayım bak ben.
çorbanın kalorisi az diye bide mideyi çalıştırıyor diye düşündüm akşam için
İnşaallah veririm şu illet kiloları

saol canım ya ne kadar vefalısın yusuf ataşlendi acile götürdük 39 dereceydi ama eli ayağı buzzz gibi kulağı intihaplanmış şurup verdi şimdi ara ara ateşleniyo ama genel anlamda iyi beratın da bişi yokmuş numaraymış okula gitmemek içinmiş öyle canım işte bende aralarında yuvarlanıyorum bi ona bi ona bir ara saçımı yolarken buldum kendimi

İnşallah morarmaz :26: morarırsa yandım :86::86::86:

Brokoli çorbası mı :86: :86: hiç denemedim ama benim herüf yemez :86:

Bu sefer rekor bendeydi vallahi liste sonuncusu oldum daha rezil bi durum var mı
20. kişi oldum

Gülme komşuna gelir başına dedikleri için gülmüyorum :86::86: korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…