selam kızlaaaaaaaaaarr
geçen haftadan beri pek giremediğimin farkındayım ama işyerindeki netimi yanlışlıkla tamamen kapatmışlar
ben cuma günü zor bela açtırdım o yüzden bildirim falan yapamadım
evdede net olmadığı için sizlerle ancak işten haberleşebiliyorum
herşey yolunda sayılır şükür
bugün 1 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum 74.1 olmuşum 1 senedir bu rakamı görmemiştim
hepinizi öptüm
ahahahahha en son karbon olayı vardı dimiNe güzel herkesi gaza getirmiştim yalan oldu sonra
Valla bu sefer kararlıyım tüm malzemeleri aldım menümü de yazdım.
Anneme dedim bunlar pişcek onları götürcem.
Özel saklama kabı bile aldım kendime
Yarın ton balıklı salata+ayran var menüde
Sende 74 sün hadi gel beraber zayıflayalım
Ayyy utandımm ne demek canım her zamannnn :78::78:
kızlar şu kuru fasulye ve nohut kadar şişiren ve tok tutan bişey tanımıyorum.. bugün öğle yemeğünde kuru haşladım salatamın içine attım ekşili ekşili onu yedim ve acayip şiştim sığışamıyorum
bugün yediklerim şöyle
sabah: yarın simit arasına krem peynir şekersiz çay
ara: 2 erik
öğlen: 5çk yağsız haşlanmış kuru fasulyeli salata+2çk yoğurt
1 dl tam buğday ekmek
akşam: 5çk yağsız güveç patlıcan yemeği
1 dl ekmek tam buğday +1 kase cacık yada yarım sb yoğurt ( yemek hazır ama cacığı üşenmezsem yapıcam )
Baktım yapmaya çalıstım lakn unuttmusum.
klıom 74,1 di sabah yanlız özel dönemime gireceğim 1 kg falan fazlam var ama 74 düm bide yarısma yapıyormuyuz eskisi gibi?
Hrkese gunaydnlr kizlr bol moyvsynlu hftalr
İnşaallah cocugun için faydası olur canım..
Neyse diğer günlerde seminer varmış öyle yiyemicen sanırım.
Yemeeee brokoli haşla yada salata yao yee cıss yemeee cumaya 4 gün kaldı
bende düsünüyorum nerde diyeya suzancığım ben senin menüleri takip ediyorum bence sen bi yerde hata yapıyorsun ama nerde zaten kuş kadar yiyorsun neden kilo veremiyorsun anlamadım günde 3 lt su içiyor musun ve sabah kalkınca ılık su
aman Allahım gozlerıme ınanamıyorummmmm
gecen haftaları sabah oğlen çıbık kraker yıyen mywish dıyor kii; "Yemeği ihmal etme öğlen peynir ekmekle olur mu şekerim"
bırı benı cimdiklesin bu bi rüya olmalı
aman Allahım gozlerıme ınanamıyorummmmm
gecen haftları sabah oğlen çıbık kraker yıyen mywish dıyor kii; "Yemeği ihmal etme öğlen peynir ekmekle olur mu şekerim"
bırı benı cimdiklesin bu bi rüya olmalı
sağol canım ama 1 hafta 10 gün pek oynamaz herrralde reglimi bekliyorum inşaallah ödemlerde gider yağlarda hepimiz için inş. canım
haslayip yiycem demek istedim senin menünün aynisini yapacam ama aksama birde kardesim 5 kilo almissim abla sen bana yardim et dedi iyi dedim onlan konusdum telefonda dedim bugün brokkoli var beni ariyo abla sunu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim ama onda irade var yemese yemiyor inatim inat diyo yani yoksa o 30 kilo yu da veremesdin belki ödemdir bendeki agustosun 31 de gelmis reglm daha belirdi yok ondan mi acaba
canım çok az yemek yemek birde az sıu tüketmek tartıda yukarı doğru oynama yapıor tecrübeyle sabit :) gözüme çok çok az geldi yediklerin. sürekli böylemi yoksa yoğunluktanmı. sakın suyu ihmal etme
:26:
ergeç gidecek kilolar
ahahahha herkesin evini brokoli kokutcam
Afiyet olsun akşama şeker hem hafif hem sağlıklı süper bence
Benimde ayın 21 idi geçti bugün ayın 3ü olmuş..
Onun verdiği bi şişkinlikte var bende olsam da kurtulsam
Ger-düşşş yaa koptum burdaa
Valla o zaman saçmaladım şimdi düzenli beslenmeye geçtim.
Buzdolabımız da geldi. Kahvaltılıklarımı getirdim yemeğimide getirebiliyorum
Kaç bin defa sen söyledikten sonra öğrendim bendeeee
Çıbık yedim noldu hiç veremedim
Bişi yemedim ki bişi de çıkaramadım bu yzden
Çimdirdimm :94: :94:
bari bugün yarin ciksada ilk siralarda bu sefer biz olsakhep sonlarda buluyorum kendimi
isyerindeyim o yüzden bugün biraz yogundun cikip birsey alamadim yoksa yerim canimaz yemiyorum
2 sülahi doldurup iciyorum isyerinde simdi de yesil cay iciyorum :97:
önceden bu kadar icmesdim yarim litre icsem bile mucize olurdunbakalim artik bu hafta cuma yi iple cekiyorum bugünki 75i unutmaya calisiyorum :84:
Ger-düş yaa bişi sorcamm.
Şimdi ben sabahları domates,salatalık veya yumurta domates veya tam tahıllı ekmekle yagsız tost yesem
Öğlenleri de sebze+yogurt veya salata+ayran
Akşamlarıda çabuk çorba veya 0 yaglı sütle k-flakes yesem 2-3 kaşık
yarım saatte spor yapsam 4-5 kg verebilirmiyim ay da acep
Çok fena gaza gelmem gerek.
Sen verirsin de ben inancam devam etcem
elinde ağırmış ha, çimdirdiğin yer morarırsa kocişime sen hesap verirsinnn
dimi yaaa, kuş kadar yıyıp bıde kabızım dıye ortada dolanıyolar, bende dıyorum ne yedınde ne cıkarasın, bırakta o yedıgın ılı lokmada senı ayakta tutabılmek ıcın ıcınde kalsınnn
bızde de var brokolı ama ben corbasını yapıcammmm
bende bende o aralarda biyerdeydim altlarda 15 inci de bendim herhaldeBu sefer rekor bendeydi vallahi liste sonuncusu oldum daha rezil bi durum var mı
20. kişi oldum
sagol canimcanım aldırma cumaya kadarda tartılma günlük bi değişim olabilir o 75 kg bence suyunu ihmal etmiyorsan hiç bir sorun çıkmaz cuma günü belli olur herşey ama tartılma cumaya kadar unut 75 i su tutmuştur vucudun....
Ger-düş yaa bişi sorcamm.
Şimdi ben sabahları domates,salatalık veya yumurta domates veya tam tahıllı ekmekle yagsız tost yesem
Öğlenleri de sebze+yogurt veya salata+ayran
Akşamlarıda çabuk çorba veya 0 yaglı sütle k-flakes yesem 2-3 kaşık
yarım saatte spor yapsam 4-5 kg verebilirmiyim ay da acep
Çok fena gaza gelmem gerek.
Sen verirsin de ben inancam devam etcem
canım sana bal köpüğü olur olmasına da makyaj ıster, ben sen yapmıyorum dedıgın ıcın olmaz dedım, cunku oyle renkler bıraz makyaj ıstıyo hıc olmazsa işte goze kalem yanagı ıkı tutam allık ıstıyo, yoksa boyle solgun gozukuyosun, yanı guzel olayım derken herkesın hayrola arzu hastamısın sorularına maruz kalma dıye soyluyorum, ben sacımda bakırlı kahve, gozume kalem cekmesem herkes hayrola dıyoo
kapalı gıyım hakında fazla bı bılgım yok hanı markalarını fılan bılmıyorum, boyle tarzını gıyınısını begendıgın bı kapalı bı arkadasın yok mu sana yardımcı olsa hanı nerde ne daha uygundur fılan o daha ıyı bılır:26:
ama boyle daha kucuk bı cocugun var yasın genc, sacıma basına ozen gostermekten sıkılma bu yaşta, once bunu kendın ıcın yapıcaksın cunku ınan havan degısıcek havan degısınce kendıne guvenın artıcak, guvenın artınca bu ınsanın konusmasına ınsan ılıskılerıne herseyıne yansıyo :26:
h.sonu sehır dısından arkadasım geldı, alısverıs yapmak ıstedı de onlada konustuk, yanı ayagından babetını cıkarıp topklu ayakkabıya gectıgınde bıle havan degısıo, sokakta yuruyusun degısıo dıye
Eki Görüntüle 267179 Eki Görüntüle 267180 Eki Görüntüle 267181 Eki Görüntüle 267182 Eki Görüntüle 267183
bunları bulabıldım senın için nettentopıktekı dıger arakadaslarda yardımcı olabılır sana, neyı nereden alıyolar neyle kombınlıyolar fılan
valla ben k-flakes özürlüyüm ama lequimden bılıyorum o boyle beslenerek hemde oyle sporda yapmadı dıye bılıyorum bı ayda 6 kılo fılan vermıstıhem de sabahları uno dengenın ekmegıyle sandvıc yıyodu, sen de meyve ye aralarında, sabah kahvaltısında bı dılımde olsa ekmegını ye ya datahıllı ekmeklere sandvıc yap, ben de oyle yapıyorum.. aksamları yıne yogurt ya da salata ekleyebılırsın tek cabuk corba olmasın yanına bı kepeklı galeta fılan olabılır belkı :26: bı de var ya bı gun arayla leslı yapsan süpppper olur
ama yememeyı cok abartma,şimdi bı de tam gecıs mevsımındeyız, hasta olmaya musaıt bunyeler, normal zayıflıycam dıye bunyeyı zayıf düşürme
haslayip yiycem demek istedim senin menünün aynisini yapacam ama aksama birde kardesim 5 kilo almissim abla sen bana yardim et dedi iyi dedim onlan konusdum telefonda dedim bugün brokkoli var beni ariyo abla sunu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim ama onda irade var yemese yemiyor inatim inat diyo yani yoksa o 30 kilo yu da veremesdin belki ödemdir bendeki agustosun 31 de gelmis reglm daha belirdi yok ondan mi acaba
bende düsünüyorum nerde diyesen beni birak bosver yusuf napti onu söyle onu merak ediyorum kac gündür iyimi simdi :26:
elinde ağırmış ha, çimdirdiğin yer morarırsa kocişime sen hesap verirsinnn
dimi yaaa, kuş kadar yıyıp bıde kabızım dıye ortada dolanıyolar, bende dıyorum ne yedınde ne cıkarasın, bırakta o yedıgın ılı lokmada senı ayakta tutabılmek ıcın ıcınde kalsınnn
bızde de var brokolı ama ben corbasını yapıcammmm
Bu sefer rekor bendeydi vallahi liste sonuncusu oldum daha rezil bi durum var mı
20. kişi oldum
saol canım ya ne kadar vefalısınyusuf ataşlendi acile götürdük 39 dereceydi ama eli ayağı buzzz gibi kulağı intihaplanmış şurup verdi şimdi ara ara ateşleniyo ama genel anlamda iyi beratın da bişi yokmuş numaraymış okula gitmemek içinmiş öyle canım işte bende aralarında yuvarlanıyorum bi ona bi ona bir ara saçımı yolarken buldum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?