- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Piştttt dombişşşşş liste sonu belli oldu kızlarrr keyfimize bakalım
Evet canım sallama yeşilçay.
Videodaki gibi olmuuyor bi kere
Remingtonun almıştım bende cd de vardı içinde kaç kere denedim bilmem olmadı olmadıı olmadıııı.
En sonunda remingtonun maşasını aldım..
Hem düzleştirici hem maşa olarak kullanılan ürünler tamamen kişinin el beceresine bağlı bennce
yaaaaaaa ben kendimi durduramıyorum bennnnnnnn öğlen bi salata 2 dilim pizza şuanda da 2 dilim pizza daha gömdümmmmmm
yaaaaa BİRİ BENİ DURDURSUNNNNNN
YAAAA gerçekten öyle valla ben böyle yemege devam edersem bu hafta 70,5 den 75 e çıkarımki daha evde tramisu açma mercimek köftesi ve kurabiye varrrrrr napcam ben atsam atamam yesem yememem lazım size gönderimmi
yesıl cay ıcınde mıdem deekşime yapıyo benım, benım mıdem de problemli dehangı marka senınki :26:
YAAAA gerçekten öyle valla ben böyle yemege devam edersem bu hafta 70,5 den 75 e çıkarımki daha evde tramisu açma mercimek köftesi ve kurabiye varrrrrr napcam ben atsam atamam yesem yememem lazım size gönderimmi
yesıl cay ıcınde mıdem deekşime yapıyo benım, benım mıdem de problemli dehangı marka senınki :26:
kardesım bı yapıyo kuaforden cıkmış sanırsın ama dun aksam bana yaptı olmadı kendısıne yaptıgı gıbı :26: sabah topladım mecbur sacımı , ben gozume ılk kalem cekmeye basladıgımda da cekemıyodum sonra elim alıstı deneye deneye, şimdi gozunmdeki sürmemı dıye soran varbuna da alıstırırm elıme cunku elım yatkındır boyle seylere, yurtta saç bıle kesmıslıgım avrdır, boyarım keserım, örerim, toplarım, maşalarım ama düzleştirici ile dalgaya alısamadı elım, ama basarıcammmm sırf kocaya o sacları savurmak ıcın yapıcam bunu, güldü bana çunku yapamayınca
hayırdır, evde pızzacı mı vareger yoksa bastan nıye pızza yaptın ya da sıparısını verdın
akşama bı tanıdık, bı akraba,bı arkadas bı komşu vs fılan cagır yanına cayını demle, yesınler sana bısı kalmasın en guzel yolu buhazırken hersey aradan cıkar
yaaaaaaa ben kendimi durduramıyorum bennnnnnnn öğlen bi salata 2 dilim pizza şuanda da 2 dil,im pizza daha gömdümmmmmm
yaaaaa BİRİ BENİ DURDURSUNNNNNN
akşama bı tanıdık, bı akraba,bı arkadas bı komşu vs fılan cagır yanına cayını demle, yesınler sana bısı kalmasın en guzel yolu buhazırken hersey aradan cıkar
ya evet hafta sonu misafir vardı üstüne üstlük akşamda yakınımızın doğumgünü tam karbonhidrat patlaması
Doğuş bergamotlu canım ben memnunum
Misafir mi vardı hayrolaaa valla yeme de midene at miden çöp torbası dimi
Arkadaşlarını çağır hepsini onlara yedir
ya evet hafta sonu misafir vardı üstüne üstlük akşamda yakınımızın doğumgünü tam karbonhidrat patlaması
yaaa ama yokki iştre kimsem benim olsa keske siz gelin olmazmı ben size tavşan kanıda çay demlerim sohbet ederiz olmazmı?????
Amanınnnnnnnn
Doldur tabaklara komşulara dağıt hem sevaba girersin
ya ben evleneli 2,5 sene oldu bikez kapımı çalmadılar ben onlara günahımı vermem bana bişi olsa umurları olmaz :)
Bizi yoldan mı çıkartmaya çalışıyosunBen hiç sevmem öyle şeyleri :86::86:
Bizi yoldan mı çıkartmaya çalışıyosunBen hiç sevmem öyle şeyleri :86::86:
Benimde öyleama olsun komşu komşunun böreğine,mercimek köftesine muhtaçtır hem şişman komşuların olsun
istemezmisinen zayıf sen ol istemezmisin hahah çok hainim
yok cnm çalışıyorum ay başı çok yoğun oldumuz için yemege çıkamıyoruz şirket buraya yemek sölüyo ve bügünki menü pizzzzzaaaaaa
Aynı şeyi düşünmüşüzz :13::13:
Çok hainiz ger-düşş
yaaa ama yokki iştre kimsem benim olsa keske siz gelin olmazmı ben size tavşan kanıda çay demlerim sohbet ederiz olmazmı?????
aaaaaa aşk olsun ya sizi sevdiğim için sizle yemek istiyorum sadece buuuu
Benimde öyleama olsun komşu komşunun böreğine,mercimek köftesine muhtaçtır hem şişman komşuların olsun
istemezmisinen zayıf sen ol istemezmisin hahah çok hainim
evet çok isterim ama hepsi yaşlı benimkilerin ölümlerine sebep olmam istemem :)
nerden soyluyosunuz pızzayı,bazılarının dıyet pızzaları var, tadım da var mesela cok guzelben arada mutklaka yıyorummm
ya genel söylediler cnm da zaten ben salata sölemiştim ama aç gözüm napimmm burnuma koktu
ne haınlığı kız, ınsanları düşünüyoruz işte baskalarının karnını doyurcaz daha ne olsunnn
fazlaca kalanlar varsa dogumgunune gotur, çeşit olur onlara da :26: mısafırden kalanlar cok kotu ya, ınsanın evde oyle seyler varken zapdetmesı cok zor oluyo :26:
istanbul avcılar cnm ufak bi parça yersen bişi olmaz heralde :))))
Çok hainsiniz siz ya
HainnnnnnnnNerde oturuyordun bu arada sen
Ablamda mezun oldu üniden sonunda pasta alcekmiş kutlamaya off offf
nerden soyluyosunuz pızzayı,bazılarının dıyet pızzaları var, tadım da var mesela cok guzelben arada mutklaka yıyorummm
ne haınlığı kız, ınsanları düşünüyoruz işte baskalarının karnını doyurcaz daha ne olsunnn
fazlaca kalanlar varsa dogumgunune gotur, çeşit olur onlara da :26: mısafırden kalanlar cok kotu ya, ınsanın evde oyle seyler varken zapdetmesı cok zor oluyo :26:
Tansiyon , şeker , kolesterol patlaması yaşarlar amanınnnnnnn tehlikeli
istanbul avcılar cnm ufak bi parça yersen bişi olmaz heralde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?