70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Piştttt dombişşşşş liste sonu belli oldu kızlarrr keyfimize bakalım

YAAAA gerçekten öyle valla ben böyle yemege devam edersem bu hafta 70,5 den 75 e çıkarımki daha evde tramisu açma mercimek köftesi ve kurabiye varrrrrr napcam ben atsam atamam yesem yememem lazım size gönderimmi

yesıl cay ıcınde mıdem deekşime yapıyo benım, benım mıdem de problemli dehangı marka senınki :26:

kardesım bı yapıyo kuaforden cıkmış sanırsın ama dun aksam bana yaptı olmadı kendısıne yaptıgı gıbı :26: sabah topladım mecbur sacımı , ben gozume ılk kalem cekmeye basladıgımda da cekemıyodum sonra elim alıstı deneye deneye, şimdi gozunmdeki sürmemı dıye soran var buna da alıstırırm elıme cunku elım yatkındır boyle seylere, yurtta saç bıle kesmıslıgım avrdır, boyarım keserım, örerim, toplarım, maşalarım ama düzleştirici ile dalgaya alısamadı elım, ama basarıcammmm sırf kocaya o sacları savurmak ıcın yapıcam bunu, güldü bana çunku yapamayınca

yaaaaaaa ben kendimi durduramıyorum bennnnnnnn öğlen bi salata 2 dilim pizza şuanda da 2 dilim pizza daha gömdümmmmmm
yaaaaa BİRİ BENİ DURDURSUNNNNNN

hayırdır, evde pızzacı mı var eger yoksa bastan nıye pızza yaptın ya da sıparısını verdın

YAAAA gerçekten öyle valla ben böyle yemege devam edersem bu hafta 70,5 den 75 e çıkarımki daha evde tramisu açma mercimek köftesi ve kurabiye varrrrrr napcam ben atsam atamam yesem yememem lazım size gönderimmi

akşama bı tanıdık, bı akraba,bı arkadas bı komşu vs fılan cagır yanına cayını demle, yesınler sana bısı kalmasın en guzel yolu bu hazırken hersey aradan cıkar

yesıl cay ıcınde mıdem deekşime yapıyo benım, benım mıdem de problemli dehangı marka senınki :26:

Doğuş bergamotlu canım ben memnunum

Misafir mi vardı hayrolaaa valla yeme de midene at miden çöp torbası dimi
Arkadaşlarını çağır hepsini onlara yedir

yok cnm çalışıyorum ay başı çok yoğun oldumuz için yemege çıkamıyoruz şirket buraya yemek sölüyo ve bügünki menü pizzzzzaaaaaa

yaaaaaaa ben kendimi durduramıyorum bennnnnnnn öğlen bi salata 2 dilim pizza şuanda da 2 dil,im pizza daha gömdümmmmmm
yaaaaa BİRİ BENİ DURDURSUNNNNNN

Amanınnnnnnnn

Doldur tabaklara komşulara dağıt hem sevaba girersin

akşama bı tanıdık, bı akraba,bı arkadas bı komşu vs fılan cagır yanına cayını demle, yesınler sana bısı kalmasın en guzel yolu bu hazırken hersey aradan cıkar

Doğuş bergamotlu canım ben memnunum

Misafir mi vardı hayrolaaa valla yeme de midene at miden çöp torbası dimi
Arkadaşlarını çağır hepsini onlara yedir
ya evet hafta sonu misafir vardı üstüne üstlük akşamda yakınımızın doğumgünü tam karbonhidrat patlaması
yaaa ama yokki iştre kimsem benim olsa keske siz gelin olmazmı ben size tavşan kanıda çay demlerim sohbet ederiz olmazmı?????

Bizi yoldan mı çıkartmaya çalışıyosun Ben hiç sevmem öyle şeyleri :86::86:

ya ben evleneli 2,5 sene oldu bikez kapımı çalmadılar ben onlara günahımı vermem bana bişi olsa umurları olmaz :)

Benimde öyle ama olsun komşu komşunun böreğine,mercimek köftesine muhtaçtır hem şişman komşuların olsun

istemezmisin en zayıf sen ol istemezmisin hahah çok hainim

Bizi yoldan mı çıkartmaya çalışıyosun Ben hiç sevmem öyle şeyleri :86::86:

Benimde öyle ama olsun komşu komşunun böreğine,mercimek köftesine muhtaçtır hem şişman komşuların olsun

evet çok isterim ama hepsi yaşlı benimkilerin ölümlerine sebep olmam istemem :)

yok cnm çalışıyorum ay başı çok yoğun oldumuz için yemege çıkamıyoruz şirket buraya yemek sölüyo ve bügünki menü pizzzzzaaaaaa

nerden soyluyosunuz pızzayı,bazılarının dıyet pızzaları var, tadım da var mesela cok guzel ben arada mutklaka yıyorummm

Aynı şeyi düşünmüşüzz :13::13:
Çok hainiz ger-düşş

ne haınlığı kız, ınsanları düşünüyoruz işte baskalarının karnını doyurcaz daha ne olsunnn

fazlaca kalanlar varsa dogumgunune gotur, çeşit olur onlara da :26: mısafırden kalanlar cok kotu ya, ınsanın evde oyle seyler varken zapdetmesı cok zor oluyo :26:

Çok hainsiniz siz ya

Hainnnnnnnn Nerde oturuyordun bu arada sen
Ablamda mezun oldu üniden sonunda pasta alcekmiş kutlamaya off offf

cnm benim doğumgünü cumartesiydi malesef yani benm bu zararlı şeyleri yaptığım o kara gündü (((

Çok hainsiniz siz ya

Hainnnnnnnn Nerde oturuyordun bu arada sen
Ablamda mezun oldu üniden sonunda pasta alcekmiş kutlamaya off offf
istanbul avcılar cnm ufak bi parça yersen bişi olmaz heralde :))))

Tansiyon , şeker , kolesterol patlaması yaşarlar amanınnnnnnn tehlikeli

bende öyle düşünüyorum zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…