70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlar,

hızınıza yetişemediğimden yazamıyorum bi türlü muhabbete ortadan dalmak gibi olacak diye:) ama tanışmışsınız, ben de eksik kalmayayım, adım ayşe:)

bugün adet oldum geçen seferki şişliğimin sebebi anlaşıldı, gelecek cumaya kadar toparlanır mis gibi çıkarım karşınıza inşallah:)

merhaba tatlım,

aynen bende öyle 5 gün kopuk kaldım o kadar birikmişki okumadığım sayfalar,ama biz yokken kızlar süper kararlar almışlar,zaten süper bir gruptuk dahada samimi olduk :teytey:

nerdesiniz kızlar ya,vallahi özledim sizleri.

ben hafta sonu diyeti hiç bozmamaya kadarlıyım,sporda yaparım ,yarın akşam nil in konserine gideceğim hihoyyyt pazar günüde dinlenerek geçer bu hafta çok yoruldum.

hafta sonu foruma büyük ihtimal giremem,hepinize süper bir hafta sonu diliyorum ve kocaman öpüyorum.

ben çok lazımmış gibi ikinci üniversite okuyorum haftasonu aöf sınavlarım var hiç çalışmadığım, allah sonumu hayır etsin:)

sizde planlar neler:)

ayyy bendee yaa benimde sınavlarım var neyseki ögleden sonra sabahları dinlenirim biraz
40 yılın bir başı izin aldım iş yerinden oda sınav için kızlar yaaa özel sektör olunca bolee allah hepimize devlet kapısı işler nasip etsin:):Saruboceq::Saruboceq:

canım bence mantıklı gelmiyor bir haftada bu kadar kilo vermek anlamadım kafamçokkarıştı hafta sonu geldi şükür ama bu hafta sınav var 2 gün temizlik yemek oğlanla uğraş bitti gitti işte herkeze iyi tatiller diliyorum az kaçamakla atlatalım hep beraber oklava yemiyelim cumaya kadar bir haftamız var bakalım bu sefer kimler alacak kupayı kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum sizleri :lepi:

ooo konserde benim için de eğlen çok severim nil'i

amin inş hepimize nasip olur:Saruboceq:

pazar günü yemekli misafirlerim var benim biraz yoğun geçeçek yarın da temizlik yaparım hazırlık yaparım misafirler için malum oğlanla anca yetişiriz işlere

arkadaslar artık kımse benım yazılarıma cevap vermıyo kımse benı ıstemıyo artık bılıyorum ben hastalımdan dolayı gıremedım unutuldum tabı

arkadaslar artık kımse benım yazılarıma cevap vermıyo kımse benı ıstemıyo artık bılıyorum ben hastalımdan dolayı gıremedım unutuldum tabı

ne yalan söyleyeyim birkaç gündür aynı duyguya ben de kapıldım harelde gözden kaçtık bazen yazılanlar çok oluyor bir anda hepsine cevap yazılamıyor haliyle

cnm gormemişizdr gozmuzden kaçmiştir hıc öle sey olurmu neden istemeyelıms senı herkes remını koydu hadı send ekoyda senıde gorelım bı :)

ama kızlar sacmalamayın hıc olurmu öle şey cok oluyo yazılanlar bı anda hepsine cvb verılemıyoki sizde katılmıyonuz bıze ama bakın bız hepimiz cogumuz daha dogrusu resmımızı koyduk sızde koyun ismilerımızı söledık tanıstık sizde katılın bize hadii

seval haklı kızlar gözden kaçıyor kimi zaman yazılanlar
özellikle kimseye cevap vermeme gibi bişey yok yani

merhaba kızlar..
ya bi girip agız tadıyla bişeyler yazamıyorum bu aralar nedense bi yogun geçiyo hafta..
yarın yine annemle kozmik temizlige başlıyoruz bakalım

zannettimki ben yazdim ya bende katilmak istiyorum aynisini bende yapiyorumyaklasik 3 haftadir bakalim ne olacak 75 kiloyum 60 istiyorummmmmmmmmmmmm:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…