70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee kızlar tanışmışsınız kaynatmışsınız baya. ben de yonca. samsundan tek yazan benim sanırım bu grupta.benimde resimlerim var çocuklarımla beraber. isteyen görebilir zaten. 31 yaşındayım ,14 yıl da bitiyo nerdeyse evlilikte.ben baya erken bulmuşum sevgilimi (acelem neyse) .neyse ben bir kaç gün daha aylık olağan şişliğimle mücadele edicem. ama diyeti bırakmadım dikkat etmeye devam ediyorum.

yaptım en sonunda becerdım resmımı koydum yuppııııııı yanımdakıde kocısım

Ya kızlar ben bayağıdır uğrayamadım.Geçmişide tam okuyamadım.Şimdi kilo bildirimleri cuma günlerimi yapılacak?

evet canım artık her cuma yapılacak.ama bugün yayılmadı pazartesıde yapılmıyo önümüzdekı cuma 10 nısanda bıldırımımız olacak ondan sonrada her cuma devam

günaydın herkese,dün akşam hiç bişey yemedim,akşam işten geç çıktım,8,30 da evdeydim o saatten sonrada bişey yememek için erkenden yattım,ve sabah uykumu almış bi şekilde uyandım,bundan sonra hep böyle yapıcam,yememek için erken yat.
sabah kahvaltım eti müsli ve lıght süt,içinede 2 tane incir doğradım

herkese günaydın çok yavaş zayıflıyorum çıldıracam bugün 19 gün oldu diyete başlayalı hala 1.5 kilo verdim sinir oldum karşıyım şok diyetlere ama bir ara simit diyeti yapıp 3 kilo vermiştim aç kalmadan yine onu mu yapsam diyorum eşime de mahcup oluyorum koşu bandı aldırdım daha kolay zayıflayayayım diye hergün kullanıyorum da ama hala yavaş

günaydın canım bende çok yavaş kilo veriyorum koşu bandını hergün kullanırsan zamanla incelmeye başlarsın mümkünse 1 saat yürü hergün faydasını görürsün bence :)
bir de ben yürüyebilsem offf çok sıkılıyorum bende koşu bandı alcam diye tutturdum aldım ama binen kim rahatladımm iyice :)klava:

günaydın kızlar nasılsınız?
magrentacım teşekkür ederim tatlım:))
kız ikimizde aynı kilodayız ben zayıfsam sende zayıfsın yani

günaydın kızlar nasılsınız?
magrentacım teşekkür ederim tatlım:))
kız ikimizde aynı kilodayız ben zayıfsam sende zayıfsın yani

günaydın canım
valla canım sen benden zayıf duruyorsun bende basen problemi var malesef gidicek inşallah yavaş yavaş :)

günaydın canım
valla canım sen benden zayıf duruyorsun bende basen problemi var malesef gidicek inşallah yavaş yavaş :)

bende de var kotla daha belli oluyor malesef
eşofman kapamış
ay şişman olduğumu ispatlamaya çalışıyomuş gibi hissettim kendimi:roflol::roflol:
banane banane şişmanın ben:roflol:

bende de var kotla daha belli oluyor malesef
eşofman kapamış
ay şişman olduğumu ispatlamaya çalışıyomuş gibi hissettim kendimi:roflol::roflol:
banane banane şişmanın ben:roflol:

heheh canım yaaa koptum bende bende :) şişmanım :) :):sm_cool:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsnz bakalım bugun arkdslarım gelıcek kekler borekler pastalar yaptım ama yemeden nasıl durucam onu bılmıyomkaydirigubbakcemile3

aa tabıkı elıfcım ne demek gel vala cok sevınırım sırnaşık şeyama malesef yeptıklarımdan yıyemessın ben ıkımızıe özel bişiler hazırlarım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…