miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....
ıspanaklı börekkk :97::97::97:
geçmiş olsun sena abla,,ya bende bugün regl oldum acayip sinirliyim,,eşimede çok bağırdım bugün,,off başım çatlıyo akşamdan beri acayip bi ağrı ama öyle böle değil,bide midemde yanma var çok kötüü ne olaki acep,,yandım ben bu gece yandıım...
iyi geceler hepinize. bende çıkıyorum. sabah görüşmek üzere.
oldu bak oldu :)) nasil yaptin kis ben neden beceremedim. neyse peki ben bunu nasil duzenlicem canim.. ay cok oldum yaa kusura bakma:78:
sanada iyi akşamlar hemşommmm
yaptim yaptim senin linkinin uzantisindan kendiminkini de becerdim yani
canım yurtdısndayım eet 7 saat geriden geliorm size göre :)(ztar gibi )
şimdi ögle yemegimi yiyiorm salata ve makarna. 3 saatede armut ve 3 kasık sade yogurt yiycem. aksama bir parça kırmızı et brokoli ve salata düşünüyorum
Benim iki dizim var sadece
Arka Sokaklar
Kanıt :)
Aşk ve gerginlik olan bütün dizilerden kaçıyorum ben
Öğlen bi karıştı ortalık gelemedim bi daha
Akşamda duramıcam. Eve iş getirdim.
Az sona yemeğimi yicem.
günlük menümü yazar kaçarım :2:
Öğlen menüm:
1 kepçe çorba (brokoli çorbası)
3-4 yk yemekte ne yemeği çözemedim. yemekçilerin elemanları zam protestosu yapıyomustavuklu patatesti sanırsam ama ben patateslerini yedim
25 gr ekmek
ara :
2 kuru kayısı
4 fındık
Akşam yemeği:
150 gr tavuk gösü(teflon tavada yağsız kızarttım)
2 kase cacık :78: ( bizim evde hersey az tuzlu ya da tussuz yapılır)
1 dilim çavdar ekmeee sanırsam 15 gr :78:
spor yok işyerine sinirden direkt eve geldim :2:
su yarım litre ama yatana kadar 1,5 olur
selam kızlarr nabersiniz.özledim sizi yaa herügn yazışmayı özledim.sizden bi haber durumdayım ama bildirimlere devam edicem.akşam yorgun oluyorum henüz erken kalkma olayına alışamadım eve gel yemek yap çamaşır işlerini hallet kızlarla ilgilen derken saat oluyo 11-12 ancak yatıyorum sabahta 7 de ayaktayım :)) allahtan 7 de evde oluyorum akşamları işyeri yakın seris olayıda var ama bazen uymayınca servis gecikir diye minübüs yapıyorum mecburenoda ayrı yorgunluk oluyo ya sormayın düzene girene kadar idare edicem işte..
işyeri yemeklerinde bahsetmiştim daha önce bana hitap etmiyo sıkıntı oluyo 3-5 çeşit yemek oluyo bizim işyerinin hemen altında bir restoran la anlaşmışlar ama hep yağlı ağır yemekler yahuu tavuk döner yemekten bi hal oldum gıdaklıcam yakında :) arada güzel şeyler çıkmıyo değil hani dün hasan paşa köfte yedim :))))) ama ekmek yiyorum mecburen doyabilmek için yoksa bu yoğunluğa bğnye dayanmıyo bugün ekmek arası döner ve salata yedim ..
sabah tartıda nihayet 63 lü rakam gördüm kızlar yaa63,7 gördüm fazla veremedim galiba bu haftada ama idare eder bakalım cuma sabahına 200-300 daha gider herhalde
Kızlarrr merhaba ben geldimnasılsınız
Yarın çok işim var bana dua edermisiniz
Vaktim çok az siz sevgili arkadaşlarıma menumu yazıp cıkıcam :95:
Sabah uyanınca
2 adet gün kurusu kayısı ve 2 bardak su
SABAH 07.20
1 sucuklu yumurta
1 dilim lor peynir
1 dilim ekmek
Sa 10.00 ARA
5 adet fındık bir avuç kan üzümü
sa 12.45 ÖĞLE
1 fırın tavuk butu, 3 elma dilim patates, 1 kase sebze çorbası, 1 küçük tabak marul salatası.
1 kupa yeşilçay
Sa 16.30 ARA
1 kırmızı elma
SA 19.45 AKŞAM
1 patlıcan, 3 te 1 biber dolma
2 kaşık patlıcan söğürme
1 bardak ayran
Yarım domates ve salatalık
Biraz sonra 1 Soda içildi.
1 saat sonrada 1 kupa yeşilçay içicem inşallah nasıl kızlar beğendiniz mi
merhaba kizlaresim evde geri kaciyorum belki gelirim sonra :26:gelemeye bilirim de
Menü:
Sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
Kaşar (az),
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytin,
1 bardak şekersiz siyah çay..
Ara:
Form çayı
Öğle:
Yarım bardak domatesli çabuk çorba,
1 porsiyon tavuk sote
Ara:
Yeşilçay
5 tane sultani bisküvi kuru üzümlü
Akşam:
Küçük kaselerde k-flakes
Az yağsız süt
selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmituttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm
miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....
ıspanaklı börekkk :97::97::97:
geçmiş olsun canım
ağrı kesici içseydin iyi olurdu
eşini üzdüğün için miden yanıyodurcilvelimm
selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmituttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm
aferin kız bravoooo afiyet bal şeker olsun yağ olmasın
ya bişey sorcam sen yarım bardak derken hazır çorbalar varya bardakta 1dkda hazır onlardanmı içiyon
Vayy canınaa çok istikrarlı gördüm seni
içtim zaten demin teşekkür edrim canım yaa,çok fena ,şarkıyı son ses açtım ağrı geçsin diye kulaklıkla dinliyorum iyi geliyoo ne hikmetse,şarkı benim dünyam onsuz yaşayamam falan ,,bayılıyorum şarkısız duramam pcde imkansız,,,bu aralar shakiraya takılıyorum 5-6 favori şarkım var değiştir değiştir dinle öyleyim tüm gün,,burda ve mutfakta iş yaparkende telde dinliyorum,bu aralar içim dışım shakira olduu,ezberledim şarkılarıı
eşim beni anlamıyoo gıcık,,anlamak istemiyo diyim,inanmıyo bu dönemde böyle şeyler yaşanacağınaa,gir araştır diyorum bendee,bi bende yok bu belirtiler,,arada birde kendi der aybaşım ağrıyoo benimde geldi bugün dokunma bana diyoo
Selamm Naff
İstikrarlı olmak zorundayım Kasım sonunda sevdicek askerden geliyor
Dağıtıma geldiğinde 84 kiloydum bi daha da görmedi beni
Geldiğinde na böyle olsun istiyorum.
Yawrum her gördüğünde küccük bi fil yavrusu görüyor (küccük boydan ötürü)
Benim etim sıkı ve vücudumda orantılı bi kilo oldugundan 65 olsam da kötü durmıcam en azından normal insan görüntüsüne kavuşcam.
Artık besili görsün istemiyorum benii
Selamm Naff
İstikrarlı olmak zorundayım Kasım sonunda sevdicek askerden geliyor
Dağıtıma geldiğinde 84 kiloydum bi daha da görmedi beni
Geldiğinde na böyle olsun istiyorum.
Yawrum her gördüğünde küccük bi fil yavrusu görüyor (küccük boydan ötürü)
Benim etim sıkı ve vücudumda orantılı bi kilo oldugundan 65 olsam da kötü durmıcam en azından normal insan görüntüsüne kavuşcam.
Artık besili görsün istemiyorum benii
Selam tatlım :93:
84 kilo ile bu halin arasında çok fark var kendine haksızlık etme seni böyle bile görse aha böyle olcak
İnşaallah ama bu kilo bile ona yeterli gelmicektir.
Ailesinde ve akrabalarında en şişko kız 55 kiloymuş da
Kardeşi 42 mi 45 kg mu neydi boyuda 1.60 ın üzerindedir.
Tipik şişko gelin adayı istememe muhabbetleri.
Neyse ki güzelim kilo verilir çirkinlik baki kalır bilmem anlatabildim mi
Yarın öğlen için Karnabaharımı haşladı annem
Bu sefer unutmadım yoğurtta aldım kendime
Sabah totoyu biraz erken kaldırabilirsem sabah içinde 2 domates 1 yumurtayla yapılmış yağsız tuzsuz bi melemen yapmayı düşünüorum.Yanında accık peynir bi kaç zeytin 1 dilim tahıllı ekmek misss
Ben sevdim bu önceden menü düşünme işini sonradan kendimi kasmıyorum veya yemek hazır değil diye saçma sapan şeyler yemiyorum.
Kilom bu hafta aynı kalsa da regl falan olamadım onun şişliği var ve biliyorum bi gün hepsiciği gidecek
O yüzden sağlıklı beslenmeye devamm
İnşaallah ama bu kilo bile ona yeterli gelmicektir.
Ailesinde ve akrabalarında en şişko kız 55 kiloymuş da
Kardeşi 42 mi 45 kg mu neydi boyuda 1.60 ın üzerindedir.
Tipik şişko gelin adayı istememe muhabbetleri.
Neyse ki güzelim kilo verilir çirkinlik baki kalır bilmem anlatabildim mi
cnm boyun kaç ve 12 kiloyu ne kdr zmnda verdin??
bnm boyum 155 ve 12 kiloyu 9 ayda verdim sayılır aslnda bu 9 ayın sadece 4 ayında doru dsgn dyt yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?