70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....

ıspanaklı börekkk :97::97::97:

geçmiş olsun sena abla,,ya bende bugün regl oldum acayip sinirliyim,,eşimede çok bağırdım bugün,,off başım çatlıyo akşamdan beri acayip bi ağrı ama öyle böle değil,bide midemde yanma var çok kötüü ne olaki acep,,yandım ben bu gece yandıım...

geçmiş olsun canım
ağrı kesici içseydin iyi olurdu
eşini üzdüğün için miden yanıyodur cilvelimm

oldu bak oldu :)) nasil yaptin kis ben neden beceremedim. neyse peki ben bunu nasil duzenlicem canim.. ay cok oldum yaa kusura bakma:78:

Her değiştiğinde ben yeniden yapıyorum cnm :26:

sanada iyi akşamlar hemşommmm

Hemşoo

yaptim yaptim senin linkinin uzantisindan kendiminkini de becerdim yani

Tebriklerr

Doğru hatırlıyomuşum

İşyerinde yeterince çalıştım eve de getiremicem

O ekmeklerin gramlarını nerden biliyosun kanka

Selammm ne güzel cnm yaa biz küsüz tartıyla

Merhaba cnmm

merhaba kizlar esim evde geri kaciyorum belki gelirim sonra :26:gelemeye bilirim de

Merhabaa tamam gelebilirsen bekliyoz :97:

Vayy canınaa çok istikrarlı gördüm seni

Bu kadar komik anlatılabilinirdi koptummm İnşallah biran önce geçer sena abla

miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....

ıspanaklı börekkk :97::97::97:

İyi geceler

Hala ıspanaklı börek diyo

geçmiş olsun canım
ağrı kesici içseydin iyi olurdu
eşini üzdüğün için miden yanıyodur cilvelimm

içtim zaten demin teşekkür edrim canım yaa,çok fena ,şarkıyı son ses açtım ağrı geçsin diye kulaklıkla dinliyorum iyi geliyoo ne hikmetse,şarkı benim dünyam onsuz yaşayamam falan ,,bayılıyorum şarkısız duramam pcde imkansız,,,bu aralar shakiraya takılıyorum 5-6 favori şarkım var değiştir değiştir dinle öyleyim tüm gün,,burda ve mutfakta iş yaparkende telde dinliyorum,bu aralar içim dışım shakira olduu,ezberledim şarkılarıı

eşim beni anlamıyoo gıcık,,anlamak istemiyo diyim,inanmıyo bu dönemde böyle şeyler yaşanacağınaa,gir araştır diyorum bendee,bi bende yok bu belirtiler,,arada birde kendi der aybaşım ağrıyoo benimde geldi bugün dokunma bana diyoo

Ayy kaptanımm okurken çok güldüm ya
Çok geçmiş olsun iyi geceler Allah rahatlık versin

aferin kız bravoooo afiyet bal şeker olsun yağ olmasın
ya bişey sorcam sen yarım bardak derken hazır çorbalar varya bardakta 1dkda hazır onlardanmı içiyon

Evet canım 1 kupaya yapılan çabuk çorbalardan ofis işi tam evde de tek sen çorba seviyorsan mantıklı.
Yoksaa mis gibi yapılmış anne çorbasının yerini tutmuyor.
İşyerinde yicek bişey bulamadığımda çorba içiyorum artık hem kalorileri az sindirim sistemini çalıştırıyor hemde pratik

Selam kızlar uyumadan bi uğrayayım geçmişi okuyayım dedim sabah okuması zor oluyo

Vayy canınaa çok istikrarlı gördüm seni

Selamm Naff
İstikrarlı olmak zorundayım Kasım sonunda sevdicek askerden geliyor
Dağıtıma geldiğinde 84 kiloydum bi daha da görmedi beni
Geldiğinde na böyle olsun istiyorum.
Yawrum her gördüğünde küccük bi fil yavrusu görüyor (küccük boydan ötürü)
Benim etim sıkı ve vücudumda orantılı bi kilo oldugundan 65 olsam da kötü durmıcam en azından normal insan görüntüsüne kavuşcam.
Artık besili görsün istemiyorum benii

ayy çok hoşsun

of bn nasl bekliycem cumaya kadar meraktan.. bildirimimi sizin ögle saatlrinzde yapıcam kızlar hatta ögledn snra birazckk
yarım saate spora gidicm

Selam tatlım :93:

84 kilo ile bu halin arasında çok fark var kendine haksızlık etme seni böyle bile görse aha böyle olcak

Yarın öğlen için Karnabaharımı haşladı annem
Bu sefer unutmadım yoğurtta aldım kendime
Sabah totoyu biraz erken kaldırabilirsem sabah içinde 2 domates 1 yumurtayla yapılmış yağsız tuzsuz bi melemen yapmayı düşünüorum. Yanında accık peynir bi kaç zeytin 1 dilim tahıllı ekmek misss
Ben sevdim bu önceden menü düşünme işini sonradan kendimi kasmıyorum veya yemek hazır değil diye saçma sapan şeyler yemiyorum.
Kilom bu hafta aynı kalsa da regl falan olamadım onun şişliği var ve biliyorum bi gün hepsiciği gidecek
O yüzden sağlıklı beslenmeye devamm

cnm boyun kaç ve 12 kiloyu ne kdr zmnda verdin??
bnm boyum 155 ve 12 kiloyu 9 ayda verdim sayılır aslnda bu 9 ayın sadece 4 ayında doru dsgn dyt yaptm

Selam tatlım :93:
84 kilo ile bu halin arasında çok fark var kendine haksızlık etme seni böyle bile görse aha böyle olcak

İnşaallah ama bu kilo bile ona yeterli gelmicektir.
Ailesinde ve akrabalarında en şişko kız 55 kiloymuş da
Kardeşi 42 mi 45 kg mu neydi boyuda 1.60 ın üzerindedir.
Tipik şişko gelin adayı istememe muhabbetleri.
Neyse ki güzelim kilo verilir çirkinlik baki kalır bilmem anlatabildim mi

cnm erkek arkadasımın anneannesi bile ince ama salla gitsin cnm önemli olan yüz güzelligi allah vermiş bize bunu kilo her vakit gider. insann bide için temiz olcak yoksa onlar bi 34 bdeen kazıgı yerler ogullarına :)) tıpkı bnm sevgilimn annesinin bni istememe durumu :))

Haftaya bende böyle yapıcam yaa hergün ne yicem derdi

onlar kendilerine baksınlar onlar okadarcık kiloyla çirkindir zaten
cadııımmm

cnm boyun kaç ve 12 kiloyu ne kdr zmnda verdin??
bnm boyum 155 ve 12 kiloyu 9 ayda verdim sayılır aslnda bu 9 ayın sadece 4 ayında doru dsgn dyt yaptm

1.58 canım boyum.
Ocaktan bu yana kendi çapımda diyet yapıyordum hiç sürekli diyet yaptığım olmadı.
Haziran ayında 84 kiloydum bu topiğe katılmak için temmuzun ortalarına doğru 79 kilo oldum.
80-89 topiğine girmeyi gururuma yedirememiştim.
Tipik kilosunu kabul edemeyen kız modu:82:
Temmuzun ortasından bayrama kadar çok güzel diyet yaptım. Bayramda 72.5 u görmüştüm.
Ondan sonra tatil falan aldım.
Toplarsak 2-3 aydır diyetteyim diyebilirim. Uzun yazdım ama cidden karışık oldu.
Cuma tartılmalarımda excel oluşturmuştum kendime hangi tarihte kaç kiloydum yazıyordum.
Size de tavsiye ederim. Bilgisayarımda bulursam kopyalarım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…