70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sinir bi durum zayıflamazsan nolcak almıcak mı seni

Hafta hafta kilo takibim sizlere de öneririm kızlar hangi tarihte kaç kilo olduğunuza bakarsınız.
Azimlenirsiniz.

tarih kilo
15/7/2011 78
22/7/2011 75.5
29/7/2011 76
4/8/2011 75.2
11/8/2011 74.5
18/8/2011 74
25/8/2011 73
1/9/2011 74
9/9/2011 73
16/9/2011 72.9
23/9/2011 72.5
30/9/2011 74

Son düzenleme:

çünkünem ekmek poşetli üstünde yazıyo

onlar kendilerine baksınlar onlar okadarcık kiloyla çirkindir zaten
cadııımmm

Dimi abla yaaa Benim yüzüm yeter
Bu arada nasılsın ablacım?

Haftaya bende böyle yapıcam yaa hergün ne yicem derdi

Pazarları sever misin bilmem ama yeşillikleri pazardan almak hep daha güzel gelir bana.
Bide insanın aklında net bişi olmayınca markete de pazara da çıksa afallıyor.
Ben bu hafta; tonlu salata, brokoli, karnabahar, tavuk sote, tavuklu salata diye menü hazırlamıştım kendime.
Yanlarında da yoğurt veya ayran

Kaç kuşak kıtır senin bu erkek arkadaşının ailesi
Aynen canım ilk duydugum yorum kilolu dedikleri :)
Tanışmadık bile tanışsak ne derler kim bilir

Çok sinir bi durum zayıflamazsan nolcak almıcak mı seni

He ya illa zayıflatacaklar erkek anaları biraz garip oluyor mavigözüm hariç

Evet bende yapıyorum o tabloyu

Sen azmetsen çok güzel kilo verirsin aslında cnm :97:

geldi ben puffff

Hoşgeldinnn kankaa :89:

çünkünem ekmek poşetli üstünde yazıyo

Çok severim pazara gitmeyi alışveriş yapmayı sağol canım tavsiyelerine uyucam :98:

kanka çabuk msn

Yettimmmm

Bu sefer kaçarım yok sanırım:26::26:
Ayda 4 kilo vermek hedefim 2 ayda 8 kilo yapar bu da benim için süper olur.
Senin boyunda var çok güzel buraya takıldıktan sonra verirsin ben inanıyorum canım.

Yemek saatlerim çok dengesiz benim :97: ama bu hafta hem senin taktiği denicem hemde yemek saatlerimi yazıcam bakalım haftaya cuma nolur canım :97:

iyiyim canım senide iyi buldum azimli,
menüler süper ben bu hafta çaktım
inşallah artıda çıkmam

ben gelin adayımın kilosuna değil güler yüzüne bakarım canım güleryüzlü olsun benim gibi kayınvalide adayları da öyle düşünmeli bence

Ben yatar kısçeler. İyi gecelerr:92:

İyi geceler canım

Gelinlerin gülen yüzü kaynanayı görünce somurtuyo

Cümleten iyi geceler kızlar yarın görüşürüz

ya super.. bende diyetisyene gitmistim bana da oyle dedi. normalde benim yemek menumde iki dilim ekmek var mesela ama demisti ki eger corba icersen bir dilim ekmegi azaltacaksin.. ee gurbet kusu olunca insan en yakin meselden konusan birilerini gorunce sevindirik oluyor :))

aynen cnm :))
bnm diyetisyenim istanbulda bu arada yani onun dediklerini temel alarak konusuorm bnde :)

erginsena kullanıcısından alıntı
selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmi tuttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm

cok super yaaa
Bu kadar esprili bir sekilde ozetlenir yani durum :)) super olmus :))

arkadaslar haftalik mi tartiliyorsunuz ne yapiyorsunuz ?? ya da toplu tartilma gunu mu var oyle anladim heralde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…