70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen menüm:
1 kepçe çorba (brokoli çorbası)
3-4 yk yemekte ne yemeği çözemedim. yemekçilerin elemanları zam protestosu yapıyomus tavuklu patatesti sanırsam ama ben patateslerini yedim
25 gr ekmek

ara :
2 kuru kayısı
4 fındık

Akşam yemeği:
150 gr tavuk gösü(teflon tavada yağsız kızarttım)
2 kase cacık :78: ( bizim evde hersey az tuzlu ya da tussuz yapılır )
1 dilim çavdar ekmeee sanırsam 15 gr :78:
spor yok işyerine sinirden direkt eve geldim :2:
su yarım litre ama yatana kadar 1,5 olur

selam kızlarr nabersiniz.özledim sizi yaa herügn yazışmayı özledim.sizden bi haber durumdayım ama bildirimlere devam edicem.akşam yorgun oluyorum henüz erken kalkma olayına alışamadım eve gel yemek yap çamaşır işlerini hallet kızlarla ilgilen derken saat oluyo 11-12 ancak yatıyorum sabahta 7 de ayaktayım :)) allahtan 7 de evde oluyorum akşamları işyeri yakın seris olayıda var ama bazen uymayınca servis gecikir diye minübüs yapıyorum mecburen oda ayrı yorgunluk oluyo ya sormayın düzene girene kadar idare edicem işte..

işyeri yemeklerinde bahsetmiştim daha önce bana hitap etmiyo sıkıntı oluyo 3-5 çeşit yemek oluyo bizim işyerinin hemen altında bir restoran la anlaşmışlar ama hep yağlı ağır yemekler yahuu tavuk döner yemekten bi hal oldum gıdaklıcam yakında :) arada güzel şeyler çıkmıyo değil hani dün hasan paşa köfte yedim :))))) ama ekmek yiyorum mecburen doyabilmek için yoksa bu yoğunluğa bğnye dayanmıyo bugün ekmek arası döner ve salata yedim ..

sabah tartıda nihayet 63 lü rakam gördüm kızlar yaa 63,7 gördüm fazla veremedim galiba bu haftada ama idare eder bakalım cuma sabahına 200-300 daha gider herhalde

Kızlarrr merhaba ben geldim nasılsınız

Yarın çok işim var bana dua edermisiniz

Vaktim çok az siz sevgili arkadaşlarıma menumu yazıp cıkıcam :95:

Sabah uyanınca
2 adet gün kurusu kayısı ve 2 bardak su

SABAH 07.20
1 sucuklu yumurta
1 dilim lor peynir
1 dilim ekmek

Sa 10.00 ARA
5 adet fındık bir avuç kan üzümü

sa 12.45 ÖĞLE
1 fırın tavuk butu, 3 elma dilim patates, 1 kase sebze çorbası, 1 küçük tabak marul salatası.

1 kupa yeşilçay

Sa 16.30 ARA
1 kırmızı elma

SA 19.45 AKŞAM
1 patlıcan, 3 te 1 biber dolma
2 kaşık patlıcan söğürme
1 bardak ayran
Yarım domates ve salatalık

Biraz sonra 1 Soda içildi.

1 saat sonrada 1 kupa yeşilçay içicem inşallah nasıl kızlar beğendiniz mi

selam kizlar :) bizim burda daha oglen ve yeni oglen yemegimi yedim. iyi gidiyorum simdilik de gunu bitirince menumu yazicam.. birazdan disari cikcam arada da kahve alcam. o biraz kalorili bisey ama o kadar da degil yani dimi

selam kizlar :) bizim burda daha oglen ve yeni oglen yemegimi yedim. iyi gidiyorum simdilik de gunu bitirince menumu yazicam.. birazdan disari cikcam arada da kahve alcam. o biraz kalorili bisey ama o kadar da degil yani dimi

kahve sade ve şekersizde kalorisi çok değil ki

bende aksam yemeginde disarda olcam canim ya.. aslinda hic sevmiyorum diyet yaparken disardaa yemegi cunku burda hersey fazla kalorili ama bugun mecburum..

kahve sade ve şekersizde kalorisi çok değil ki

ben mocha icecem canim krema koyuyorlar ustune de sekersiz ama.. normal kahve kadar kalorisi dusuk degildir ama oldurmez de dimi dimi. ilk arada yemedim bisey canim istemedi. ikindi arasinda da bi tek kahve. dengeler diye dusunuyorum..:97:

canım snde yurtdısndasın anladıgım kadarıyla bnde amerikadayım virginiada. en ırkcı ve geri kafalı yerdeim. çogu kez bizede böle ırkcı davranıslarda bulunuyolr ve ne kdr zor oldgnu cok ii biliorm cnm...
önceden burasi böyle deyildin ama simdi burasi da cigrindan cikti kader arkadasim

tesekkür ederim zeynepcim evet bende giderim cagirsalar savasa tam lafi buldun :129:milliyetciyim türküm müslümanim iyiki de böyleyim allahima sükür

bende sevmem mantiyi yi hamur yiyorsun resmen esime yaptim simdi kaldircam bugün izinli o yesin ben yiyemem bile :78:

Selam Kızlarr....
charmcim avatarindaki resmini cok beyendim

yedinmi mantiyi yedinmi

bosver canim havasini bozmussun indirmissin zaten

ben mocha icecem canim krema koyuyorlar ustune de sekersiz ama.. normal kahve kadar kalorisi dusuk degildir ama oldurmez de dimi dimi. ilk arada yemedim bisey canim istemedi. ikindi arasinda da bi tek kahve. dengeler diye dusunuyorum..:97:

o dediğinden ben hiç içmedim
ben yarından itibaren kahveyi günde 2 ye çekicem , 1 türk kahvesi bi sade neskafe ikiside şekersiz

canım mocha biraz kalorili bişi ama üzerine krema koydurmazsan ve şurubunu az istersen eger 100 kalori azaltabilrsin. normalde 300 400 arası diye biliorm çnkü bnde ipod applicaitonı var orda yazıo hersyın kalorisi strbckstaki. eet burda dısarda yemek ölüm bn terchimi japon lokantalarındn yana kullanmaya calısıyorum yada deniz mahsülü yada kahvaltılık türü şeyler

canım sucuk gözüme biraz şey gözüktü tabi çok yemediysen ne ala :) bide üzüm konusunda dikkat et üzüm cok kalorili diolr ondn ziyade kan şekerini hızlı yükseltio

onn dısında cok güzl menün tebrkler :)))

Ay canım 3 tanecik yedim yaa masumdu bu arada sabah kahvaltısında kaç tane börek yeme hakkımız var

Menü:
Sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
Kaşar (az),
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytin,
1 bardak şekersiz siyah çay..
Ara:
Form çayı
Öğle:
Yarım bardak domatesli çabuk çorba,
1 porsiyon tavuk sote
Ara:
Yeşilçay
5 tane sultani bisküvi kuru üzümlü
Akşam:
Küçük kaselerde k-flakes
Az yağsız süt

selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmi tuttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm

Son düzenleme:
3 taneyse tmm cnm ya bide yagsız pişirdiysen sorun yok bn bi oturusta 6 tane fln yiyebilirm de :)))
börek 1 diye biliorm bn yani 1 ince dilim o su börekleri gibi. ama ev yapımıysa bn yerim dısardn alınanlara güvenmiorm

Ay canım 3 tanecik yedim yaa masumdu bu arada sabah kahvaltısında kaç tane börek yeme hakkımız var

o dediğinden ben hiç içmedim
ben yarından itibaren kahveyi günde 2 ye çekicem , 1 türk kahvesi bi sade neskafe ikiside şekersiz

ya kahve aski cok baska birsey dimi :)) bende yeni alistim normalde yeni tadlara cok acik degilim ama bi alistim pir alistim. disarda isim varsa mutlaka iciyorum.. sanada kolay gelsin canim cok icme yav hakikaten .. ben kaciyorumm gorusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…