selam kizlar :) bizim burda daha oglen ve yeni oglen yemegimi yedim. iyi gidiyorum simdilik de gunu bitirince menumu yazicam.. birazdan disari cikcam arada da kahve alcam. o biraz kalorili bisey ama o kadar da degil yani dimi
canım yurtdısndayım eet 7 saat geriden geliorm size göre :)(ztar gibi )
şimdi ögle yemegimi yiyiorm salata ve makarna. 3 saatede armut ve 3 kasık sade yogurt yiycem. aksama bir parça kırmızı et brokoli ve salata düşünüyorum
kahve sade ve şekersizde kalorisi çok değil ki
önceden burasi böyle deyildin ama simdi burasi da cigrindan cikticanım snde yurtdısndasın anladıgım kadarıyla bnde amerikadayım virginiada. en ırkcı ve geri kafalı yerdeim. çogu kez bizede böle ırkcı davranıslarda bulunuyolr ve ne kdr zor oldgnu cok ii biliorm cnm...
tesekkür ederim zeynepcimsuzancım çok kafana takılmış çok üzülmüşsün senin adına çok üzüldüm......
lakin yapıcak bişey yok üzma kendini. bende acayip milliyetçiyimdir hani savaşa çağırsalar giderim
sana önerim sende onlara laf sok hemde öyleki söyleyecek söz bulamasın sonra zaten tekrar konuşmaya cesaret edemez
Bende diyorumdum nerde bizim kız sabahlarrı erkencisin artık
Mantı falan yazmışsın yemedin mi şimdi o mantıdan
Ben böyle bol yogurtlayıp üstüne sosunu döküp yanında da kola falan hiç sevmem öyle şeyleri
Tam bi kalori deposu yani ne gerek var
Hiçç güzel değil yani bilmem anlatabildim mi
Benden erken uğrayan yok ki gelde sabahları muhabbet edek
charmcim avatarindaki resmini cok beyendimSelam Kızlarr....
yedinmi mantiyi yedinmihayatım busene eşimin dersleri bigün 8de,bigün 9da,bigün 9.30 derken erken kalkıyorum...bünyemde alışıyor ya uyumak çok fazlası beni kötü ediyor günün bereketi kaçıyor hemde pozitif olamıyorum ama erken kalşkınca daha enerjik oluyorum böyle salak bi bünye benimki hem uykuyu sev hem fazlası seni yorsun
buara ikimzi oluyoz evet sabahları...
canımın içi onları kermeste satıcaz..bende alırım çünkü içinde kıyma var ellerimle büktüm yani...
oo bende hiç sevmem mantıda neymiş
ya yazın annem geldiğind eyaptık aynı gün pişen farklı oluyor taze taze...
birazda fırında kurutup buzluğa attık tabiki onlarda leziizdi annem sağolsun...
önceden olsa çabuk bitmişti hem kıyamadım hemde yazdan sonra hamurdan uzak duralım diye çabuk tüketmedim hala bi pişirimlik var vee canımm çok istiyor napsam öğlene 4kaşık haşlasammmı kendime dahada bişey yemem
hoş çokta acıktııyor hamur sonradan ama...:44:
dübnki menüden sonra dünüm hafifti yorumlayan yoktu akşamı ama demeki kaptanım beğendi
mantar var onumu yapsam napsam:84:
Sinir oldum ya
Nefret ediyorum müdür bozuntularından
Adam dışarı çıktı yarım saat oldu aynı odada olduğumuz şefimde birinin yanına gitti tektim.
Tuvalete gideyim dedim 2 dk içinde telefon durmuyor bende gıcık oldum yavaş yavaş gittim.
Yan oda da bilg. mühendisleri vvar onları aramış.
Nerdeler bunlar diye.
Demin de aradı açtım nerdesiniz diyo açık açık tuvaletteydim dedim.
Bi sustu kaç saattir falan kaç defadır aradım diye.
Bi hönkürdüm tuvaletteydim 2 dk sürdü ve telefonun sesini duydum o kadar çok sürmedi dedim.
Kıvırdı hemen program 2 dakika beklemiyor bak çalışmamış falan.
Altımamı etseydim deseydim keşke.
Gün içinde zaten bi yere gittiğim yok yemeği bile ofiste yiyorum.
Kontrol ettim şu anda çalışıyor sorun yok diye kapadım ağzını.
Nasıl sinir oldum anlatamam
ben mocha icecem canim krema koyuyorlar ustune de sekersiz ama.. normal kahve kadar kalorisi dusuk degildir ama oldurmez de dimi dimi. ilk arada yemedim bisey canim istemedi. ikindi arasinda da bi tek kahve. dengeler diye dusunuyorum..:97:
merhaba kizlaresim evde geri kaciyorum belki gelirim sonra :26:gelemeye bilirim de
selam kizlar :) bizim burda daha oglen ve yeni oglen yemegimi yedim. iyi gidiyorum simdilik de gunu bitirince menumu yazicam.. birazdan disari cikcam arada da kahve alcam. o biraz kalorili bisey ama o kadar da degil yani dimi
Kızlarrr merhaba ben geldimnasılsınız
Yarın çok işim var bana dua edermisiniz
Vaktim çok az siz sevgili arkadaşlarıma menumu yazıp cıkıcam :95:
Sabah uyanınca
2 adet gün kurusu kayısı ve 2 bardak su
SABAH 07.20
1 sucuklu yumurta
1 dilim lor peynir
1 dilim ekmek
Sa 10.00 ARA
5 adet fındık bir avuç kan üzümü
sa 12.45 ÖĞLE
1 fırın tavuk butu, 3 elma dilim patates, 1 kase sebze çorbası, 1 küçük tabak marul salatası.
1 kupa yeşilçay
Sa 16.30 ARA
1 kırmızı elma
SA 19.45 AKŞAM
1 patlıcan, 3 te 1 biber dolma
2 kaşık patlıcan söğürme
1 bardak ayran
Yarım domates ve salatalık
Biraz sonra 1 Soda içildi.
1 saat sonrada 1 kupa yeşilçay içicem inşallah nasıl kızlar beğendiniz mi
canım sucuk gözüme biraz şey gözüktü tabi çok yemediysen ne ala :) bide üzüm konusunda dikkat et üzüm cok kalorili diolr ondn ziyade kan şekerini hızlı yükseltio
onn dısında cok güzl menün tebrkler :)))
Ay canım 3 tanecik yedim yaa masumdubu arada sabah kahvaltısında kaç tane börek yeme hakkımız var
o dediğinden ben hiç içmedim
ben yarından itibaren kahveyi günde 2 ye çekicem , 1 türk kahvesi bi sade neskafe ikiside şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?