70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bayıldım yazdıklarına ya gülümsettin bni bu sıkkın ve yorgun günlerimde :))))

ya insana arada esiyo öyle saldırıo insn ama ne biliyim bnce arada lazım sonucta o kdr kilo verdin bu kacamagı ayda 1dn fazla yapmassan bnce sorun yok gibi gelio. vücut kiloyu sabitleme pskiolojisinde bnce

Hoş geldin kaptanımm ne güzel tüm özlemlerin gitmiştirr annem ıspanaklı bbörek yapmış bizede göndermiş zor tutuyorum kendimi onu yememek içinn

Sabah kahvaltısında kaç dilim börek yiyebiliyoruz boyutu nasıl kaptanım :78:

burada millet deli gibi kahve içio bilirsin cnm bnde onlara uyuyodm ama diyetisyenim dediki günde 1dn fzla kahve su tutar kilo vermeyi yavaslatır ddi bnde haftada 3 e fln düşürdüm. basta zor oluo ama çok önemli. eskiden amerikaya geldigimde ilk her gün en az 400 ml kola içerdim felaket zararlı bişeymiş kola içmekten bogazım yanardı düşünün nisandn beri içmiorm artk bıraktım ve cok faydasını gördüm :))

ya kahve aski cok baska birsey dimi :)) bende yeni alistim normalde yeni tadlara cok acik degilim ama bi alistim pir alistim. disarda isim varsa mutlaka iciyorum.. sanada kolay gelsin canim cok icme yav hakikaten .. ben kaciyorumm gorusuruzz

yapma ya o kadar var mi kalorisi
o zaman derim kremasini koymazlar ustune seker de kullanmiyorum. tatlandirici kullaniyorum cok tatli oluyor.:))
canim mesela ben aksam yemegimi panera bread de yicem. sizin orda da vardir muhtemelen. salata ve corba. ekmegim de yenimda. madem mocha dan vazgecemiyorum bunlar yeter bana .. sende bi oraya git derim.. seversin

ne diyim bilemedim şimdi bende burda çıldırdım okurkeenn
çok güzel canım afiyet olsun
hoşgeldiin,,güle gülee:79::79:
iyide ben menüde bişey göremedim,,bide çok yedin diye hayıflanmışsıındüzenli beslenelim,bu şekilde kilo veremzsin,,sabah kahvaltın hiç olmamış zaten,,öğlen yediğinin yanında salata veya yoğurt niye yokyok güzel bi menü değil
regl coskuları yasıyorummmmmm
bendeeeeee
sende hoşgeldiiinn bebemgıtgıt gıdaaakk
canım bu nasıl bii menüü yoruldum okurkeeen menünde yok yok maşallah ne buu azalt yemeklerinii,,çok sakıncalı şeyler gördüüm aman cısssakşam tek çeşit beslenelim dedikçe azıtıyonuz haaamaşallah öğlende götürmüşsün ne varsaa yok olmamış bu menüü
aferin kız bravoooo afiyet bal şeker olsun yağ olmasın
ya bişey sorcam sen yarım bardak derken hazır çorbalar varya bardakta 1dkda hazır onlardanmı içiyon

burada millet deli gibi kahve içio bilirsin cnm bnde onlara uyuyodm ama diyetisyenim dediki günde 1dn fzla kahve su tutar kilo vermeyi yavaslatır ddi bnde haftada 3 e fln düşürdüm. basta zor oluo ama çok önemli. eskiden amerikaya geldigimde ilk her gün en az 400 ml kola içerdim felaket zararlı bişeymiş kola içmekten bogazım yanardı düşünün nisandn beri içmiorm artk bıraktım ve cok faydasını gördüm :))

ya kahve aski cok baska birsey dimi :)) bende yeni alistim normalde yeni tadlara cok acik degilim ama bi alistim pir alistim. disarda isim varsa mutlaka iciyorum.. sanada kolay gelsin canim cok icme yav hakikaten .. ben kaciyorumm gorusuruzz

eet cnm burda da baya meşur var panerada kalorileri yazıo bazı şeylerin yanlarında :))
aslnda bnm diyetisyenim corbayla ekmegi birleştirme diodu cnku corbada ekmk yerine gecıoms. orda bi menü vardı light menü. tavuklu salata ve içecek smoothie yanılmıosam 350 kalori flndı onada bakabilirsin :))
ay ne güzl ya böle aynı lokantalar hakkında konusabiliorz cok mutlu oluorm bnm gibi gurbette arkdslrla da tanısınca:)))

hoşgeldin canım gün boyu hareket halindeyim full çalışıyorum bu bile bana az geliyor düşünn

haha yeşil yazıyı görünce gaptan sanmışım.
pavlov ah pavlov
kaptan yardımcısı ,kaptan yokken kaptan sayılır bilmiyonmu seen
hoşgeldin canım gün boyu hareket halindeyim full çalışıyorum bu bile bana az geliyor düşünn

olsun canım öyle düşünmee,ona bakarsan ben bi dk oturamıyorum çocuklardan ama az yiyoruum niye kilo vermek içiin...

kızlar hakkaten bnmde aklıma geldi soruym. bu hazır corbalar hakknda ne düşünüosnz kalorileri cok düşük??

teşekkür ederim cnm...en kısa zamanda Allah sanada tattırsın...

walla bugün doymucam sandım..hatta eşime sini börek sipariş verelimmi dedim...istersen bu akşam getirttirelim diye kafa buldu benle

hoşbuldum cnm...ama malesef bütün özlemlerim gitmedi..canım nasııı börek istiyor...ayyyy ıspanaklı böreekkkkkkkkkk ciddi olamazsınnn sen sakın yeme canım cumaya az kaldı yolla hepsini bana

Son düzenleme:

Hemen kargo yapıp gönderiyorum canım ben kilomu bilmiyorum ki bizim evdeki tartı bozuktu servise verdiik ellerinde yokmş parasını iade ettiler. Hafta sonu alıcaz inşallah ama ancak tee haftaya listeye girebilirim püüfff

geçmiş olsun canım

bi ata sözüvar hoca o....cemaat s....mış
afiyet olsun canım

bende menümü yazayım
saat 11 2dilim çavdar ekmek biraz yumurta 4zeytin biraz peynir
ara 1 elma 1 erik 1biber dolması(küçük)
saat6 2balık bol kıvırcık salata bol çay 2 litre su hocam

miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....

ıspanaklı börekkk :97::97::97:

bekliyorum karqoyu..sen yeterki gönder

siz bnm dediklerimi yapın ama yaptıklarımı yapmayın cnm...ben 2-3 gün kendimi sıkar veririm bünyem çabuk alıyor çabuk veriyor..siz veremezsiniz...sakın bnm yediklerimi örnek almayın

miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....

ıspanaklı börekkk :97::97::97:

geçmiş olsun canım. benimde migrenim var ama katı yiyeceklerin yatıştırdığını bilmiyordum. demek bende o yüzden ağrı çektikçe içgüdüsel yemeğe saldırıyormuşum. farkındalık yarattın bende sağolasın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…