selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmituttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmituttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm
ya kahve aski cok baska birsey dimi :)) bende yeni alistim normalde yeni tadlara cok acik degilim ama bi alistim pir alistim. disarda isim varsa mutlaka iciyorum.. sanada kolay gelsin canim cok icme yav hakikaten .. ben kaciyorumm gorusuruzz
canım mocha biraz kalorili bişi ama üzerine krema koydurmazsan ve şurubunu az istersen eger 100 kalori azaltabilrsin. normalde 300 400 arası diye biliorm çnkü bnde ipod applicaitonı var orda yazıo hersyın kalorisi strbckstaki. eet burda dısarda yemek ölüm bn terchimi japon lokantalarındn yana kullanmaya calısıyorum yada deniz mahsülü yada kahvaltılık türü şeyler
ne diyim bilemedim şimdi bende burda çıldırdım okurkeenn
Sinir oldum ya
Nefret ediyorum müdür bozuntularından
Adam dışarı çıktı yarım saat oldu aynı odada olduğumuz şefimde birinin yanına gitti tektim.
Tuvalete gideyim dedim 2 dk içinde telefon durmuyor bende gıcık oldum yavaş yavaş gittim.
Yan oda da bilg. mühendisleri vvar onları aramış.
Nerdeler bunlar diye.
Demin de aradı açtım nerdesiniz diyo açık açık tuvaletteydim dedim.
Bi sustu kaç saattir falan kaç defadır aradım diye.
Bi hönkürdüm tuvaletteydim 2 dk sürdü ve telefonun sesini duydum o kadar çok sürmedi dedim.
Kıvırdı hemen program 2 dakika beklemiyor bak çalışmamış falan.
Altımamı etseydim deseydim keşke.
Gün içinde zaten bi yere gittiğim yok yemeği bile ofiste yiyorum.
Kontrol ettim şu anda çalışıyor sorun yok diye kapadım ağzını.
Nasıl sinir oldum anlatamam
çok güzel canım afiyet olsunKizlar bu arada saat farkindan dolayi ben dun yediklerimin listesini yazayim.
sabah ( oglen yedim gec kalkmistim )
bir haslanmis yumurta
domates-salatalik
2 barsak cay
3 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
ara
1 portakal
aksam
1 tabak corba
4 kasik sebze yemegi ve 2 kasik yogurt
salata
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
2 litre su ictim ve 50 k yuruyus yaptim 340 cal yaktim
simdi yine yuruyuse gidiyorum. yorumlarinizi bekliyorum :))
slm kızlar bn geldm çok uzun süredir giremiyorum sakaryada okuldayım ewimde nette yok pc yi okula götürdkçe giriym işte, rejimm ilk hftalarda bozulmştu ama 3 gündür yine dewam ediyom tartımda ewde kaldı burda nasıl tartılcam onu da bilmiyom bayrama kadar tartılamıcam galba :)
iyide ben menüde bişey göremedim,,bide çok yedin diye hayıflanmışsıınslm kızlar nasılsınız bakalım? ben bertarafım bugün yedim içtim hiç sormayın hele birde arkadasımız lıste yapmıs yenı okudum
lakın cok katı geldı bana dayak yeseydık bundan iyi olur sanırım bana yedıklerımı yazsam benı kovarsınız...
neyse anlatayım sopada varsa yapacak bişey yok tur artık hazırlanıyorum su an dil yaralarına
gel gelelim benim menüye:
sabah: 1 yumurta bir kepkli ekmek
ögle: yağsız iskender
sonra bir acıkma evresi gecirdim 2 yumurta bıraz peynırle onu yedim
az öncede bir paket tatlı bisküvi yedim
biliyorum cok yanlısım var bugun bir kg vermestım bugun onu da gerı almısımdır işte benim günüm böyle sanıyorum dönemımı atlatamadım ondan böyle oldum hadı bakalım beklıyorum neler dıyecegınızı
bendeeeeeeregl coskuları yasıyorummmmmm
sende hoşgeldiiinn bebemselam kızlarr nabersiniz.özledim sizi yaa herügn yazışmayı özledim.sizden bi haber durumdayım ama bildirimlere devam edicem.akşam yorgun oluyorum henüz erken kalkma olayına alışamadım eve gel yemek yap çamaşır işlerini hallet kızlarla ilgilen derken saat oluyo 11-12 ancak yatıyorum sabahta 7 de ayaktayım :)) allahtan 7 de evde oluyorum akşamları işyeri yakın seris olayıda var ama bazen uymayınca servis gecikir diye minübüs yapıyorum mecburenoda ayrı yorgunluk oluyo ya sormayın düzene girene kadar idare edicem işte..
işyeri yemeklerinde bahsetmiştim daha önce bana hitap etmiyo sıkıntı oluyo 3-5 çeşit yemek oluyo bizim işyerinin hemen altında bir restoran la anlaşmışlar ama hep yağlı ağır yemekler yahuu tavuk döner yemekten bi hal oldum gıdaklıcam yakında :) arada güzel şeyler çıkmıyo değil hani dün hasan paşa köfte yedim :))))) ama ekmek yiyorum mecburen doyabilmek için yoksa bu yoğunluğa bğnye dayanmıyo bugün ekmek arası döner ve salata yedim ..
sabah tartıda nihayet 63 lü rakam gördüm kızlar yaa63,7 gördüm fazla veremedim galiba bu haftada ama idare eder bakalım cuma sabahına 200-300 daha gider herhalde
canım bu nasıl bii menüü yoruldum okurkeeenKızlarrr merhaba ben geldimnasılsınız
Yarın çok işim var bana dua edermisiniz
Vaktim çok az siz sevgili arkadaşlarıma menumu yazıp cıkıcam :95:
Sabah uyanınca
2 adet gün kurusu kayısı ve 2 bardak su
SABAH 07.20
1 sucuklu yumurta
1 dilim lor peynir
1 dilim ekmek
Sa 10.00 ARA
5 adet fındık bir avuç kan üzümü
sa 12.45 ÖĞLE
1 fırın tavuk butu, 3 elma dilim patates, 1 kase sebze çorbası, 1 küçük tabak marul salatası.
1 kupa yeşilçay
Sa 16.30 ARA
1 kırmızı elma
SA 19.45 AKŞAM
1 patlıcan, 3 te 1 biber dolma
2 kaşık patlıcan söğürme
1 bardak ayran
Yarım domates ve salatalık
Biraz sonra 1 Soda içildi.
1 saat sonrada 1 kupa yeşilçay içicem inşallah nasıl kızlar beğendiniz mi
aferin kız bravoooo afiyet bal şeker olsun yağ olmasınMenü:
Sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
Kaşar (az),
1 domates,
1 salatalık,
3 zeytin,
1 bardak şekersiz siyah çay..
Ara:
Form çayı
Öğle:
Yarım bardak domatesli çabuk çorba,
1 porsiyon tavuk sote
Ara:
Yeşilçay
5 tane sultani bisküvi kuru üzümlü
Akşam:
Küçük kaselerde k-flakes
Az yağsız süt
ya kahve aski cok baska birsey dimi :)) bende yeni alistim normalde yeni tadlara cok acik degilim ama bi alistim pir alistim. disarda isim varsa mutlaka iciyorum.. sanada kolay gelsin canim cok icme yav hakikaten .. ben kaciyorumm gorusuruzz
yapma ya o kadar var mi kalorisi
o zaman derim kremasini koymazlar ustune seker de kullanmiyorum. tatlandirici kullaniyorum cok tatli oluyor.:))
canim mesela ben aksam yemegimi panera bread de yicem. sizin orda da vardir muhtemelen. salata ve corba. ekmegim de yenimda. madem mocha dan vazgecemiyorum bunlar yeter bana .. sende bi oraya git derim.. seversin
ne diyim bilemedim şimdi bende burda çıldırdım okurkeenn
çok güzel canım afiyet olsun
hoşgeldiin,,güle gülee:79::79:
iyide ben menüde bişey göremedim,,bide çok yedin diye hayıflanmışsıındüzenli beslenelim,bu şekilde kilo veremzsin,,sabah kahvaltın hiç olmamış zaten,,öğlen yediğinin yanında salata veya yoğurt niye yok yok güzel bi menü değil
bendeeeeee
sende hoşgeldiiinn bebemgıtgıt gıdaaakk
canım bu nasıl bii menüü yoruldum okurkeeenmenünde yok yok maşallah ne buu azalt yemeklerinii,,çok sakıncalı şeyler gördüüm aman cısss akşam tek çeşit beslenelim dedikçe azıtıyonuz haaa maşallah öğlende götürmüşsün ne varsaa yok olmamış bu menüü
aferin kız bravoooo afiyet bal şeker olsun yağ olmasın
Ya bişey sorcam sen yarım bardak derken hazır çorbalar varya bardakta 1dkda hazır onlardanmı içiyon
Ben 1-2 saat çalışam uğrarım
gaptanım afiyet bal şeker olsun ama löp löp yağ olmasın :76:
haha yeşil yazıyı görünce gaptan sanmışım.
pavlov ah pavlov
hoşgeldin canım gün boyu hareket halindeyim full çalışıyorum bu bile bana az geliyor düşünn
teşekkür ederim cnm...en kısa zamanda Allah sanada tattırsın...selam....
kız dilek yenimi kalktım sandın
8den beri uyanığım ama busabahta dilek açsın didim tükkanı
eşimle kahvaltı yaptık onu gönderdim okuluna bende takılıyorum nette orda burda...
geçmişi okudum özetle...
CHARM....canım Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin,mekanında cennet olsun inşaallah..
sen takılmışın 70e ya ben 74 zor gören ben ayalrdır 75e geri çıktım inemiyorumda buhafta daha sıkı tutuyorum reglime yaklaştım çok çıkaırm yine cumaya ama devam dikkatli yemeye....
SENACIM...oğluna çook geçmiş olsun hayatım kıyamam yaa..annesinin elinide tutarmış allah evlatalrını korusun canım
walla bugün doymucam sandım..hatta eşime sini börek sipariş verelimmi dedim...istersen bu akşam getirttirelim diye kafa buldu benlecanım bayıldım yazdıklarına ya gülümsettin bni bu sıkkın ve yorgun günlerimde :))))
ya insana arada esiyo öyle saldırıo insn ama ne biliyim bnce arada lazım sonucta o kdr kilo verdin bu kacamagı ayda 1dn fazla yapmassan bnce sorun yok gibi gelio. vücut kiloyu sabitleme pskiolojisinde bnce
Hoş geldin kaptanımmne güzel tüm özlemlerin gitmiştirr annem ıspanaklı bbörek yapmış bizede göndermiş zor tutuyorum kendimi onu yememek içinn
Sabah kahvaltısında kaç dilim börek yiyebiliyoruz boyutu nasıl kaptanım :78:
teşekkür ederim cnm...en kısa zamanda Allah sanada tattırsın...
walla bugün doymucam sandım..hatta eşime sini börek sipariş verelimmi dedim...istersen bu akşam getirttirelim diye kafa buldu benle
hoşbuldum cnm...ama malesef bütün özlemlerim gitmedi..canım nasııı börek istiyor...ayyyy ıspanaklı böreekkkkkkkkkk ciddi olamazsınnnsen sakın yeme canım cumaya az kaldı yolla hepsini bana
Hemen kargo yapıp gönderiyorum canımben kilomu bilmiyorum ki bizim evdeki tartı bozuktu servise verdiik ellerinde yokmş parasını iade ettiler. Hafta sonu alıcaz inşallah ama ancak tee haftaya listeye girebilirim püüfff
geçmiş olsun canım
bi ata sözüvar hoca o....cemaat s....mış
afiyet olsun canım
bende menümü yazayım
saat 11 2dilim çavdar ekmek biraz yumurta 4zeytin biraz peynir
ara 1 elma 1 erik 1biber dolması(küçük)
saat6 2balık bol kıvırcık salata bol çay 2 litre su hocam
miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....
ıspanaklı börekkk :97::97::97:
miqren sayesinde harpten çıkmış gibiyi..ilaçlar uyku yaptı gidip yatıyım...inşallah sabah hiçbişeyi kalmaz...Allaha emanet olun kızlar iyigecelerr.....
ıspanaklı börekkk :97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?