cnm ya gerçekten yazık bizeee :)))
evet cnm yaklaşık 15 kişi falan oluyoruz ve yarın departman da kahvaltı var börekler çörekler havada uçuşucak napcam ben ya?
birde senin adın neydi cnm ya aklımdaydı unuttum
Allah kavuştursun cnm...oo kilo vermek için süper b,ir nedenin var..sıfır kaçamakla haftaları kapatırdım senin yerinde olsam...
günaydın cnm....malesef devam ediyor sabah kalktıqımda bişey yoktu 10 dakika önce ataklar yeniden başladı..bugünde rahat yok bana
Hoşgeldim Arzu ablagünaydın kızlardün giremedim özledim sizi
Vayy savaş ilan edilmişgünaydın fıstık ..
dahada sakinim ama birileri fena bi düşman edindi :) beni yani:) artık korksun benden.
günaydın gaptanım
Hadi ya kötüymüş o kısmı bide çırpıcıklar da vardır orda.
Dilek canım seninki de Tuğba olmalı
Amin ablacım. Yok kaçamak yapmaya niyetim yok şimdilik
Yarın bile tavuklu salataya devam. Cumartesi de sabah kalkıp parkta yürüyüş yapmak istiyorum deli gibi
Geçmiş olsun bu arada tekrar:26:
günaydın kaptanım ve arkadaşlarım. sonunda regl oldum dün akşam, karnım ağrıyor. akşam açlıktan duvarları kemirecektim nerdeyse ama nefsime yenillmedim aç aç uyudum zor oldu ama başardım. dolapta Allahtan cezbedici bişey yoktu abur cuburda almıyorum eveöyle bi gece geçirdim işte ağlayacaktın açlıktan o derece yani . spordan geldim duşumu aldım 23:45 te yatağa girdim ve uyudum dün işyerindende geç çıktım 1 saat spor yapabildim oyüzden bugünde gitmiyeceğim spora dinleneceğim bitkinim bugün
yaaaaa evet malesef şimdiden menüler oluşmaya başladı kurabiye kek sarma börek yaaaaaa ve bunun dahada devamı gelicek((((
evet dilekçim tuğba :)
yaaaa bide ben tartıda hep artıyım napcam bennnn
yaaaaa evet malesef şimdiden menüler oluşmaya başladı kurabiye kek sarma börek yaaaaaa ve bunun dahada devamı gelicek((((
evet dilekçim tuğba :)
yaaaa bide ben tartıda hep artıyım napcam bennnn
günaydın cnm gözün aydın mı diyelim regl dönemi maalesef böle geçiyo cnm keşke ufak bi kuru kayısı filan atsaydın ağzına yada bitki çayı iç aç aç uyunurmu
kıslar günaydınnnnnnnnn
güzel bi gün olsun dileğiyle hepinizi öptümmmmmm
Günaydın kızlar ie de yazılmıyor mesaj ilginç :97:
Ahh mavigözümm ahhh keşke her kaynana adayı senin gibi olsa
Şimdikiler direkt güzel olsun, zayıf olsun, her işi bilsin, işi olsun, memleketi düzgün olsun vs vs vs
Sanki kendi üstlerine alıyorlar
Çok doğru bir tespit
Hadi zabah oldu gelde görüşelim:13:
Arkadaş cevap vermiş canım.
Cuma günü sabah aç karnına tartıl sonra soluğu yanımızda al yardımcı oluruz
Günaydın canımm
Topik başıma kalmış
İstediğim gibi at koştururum ama neyse sizi bekliyim çenem pardon elim açık gene bugün:119:
Sabah menümü yazayım:
Melemen (2 domates 1 yumurta,1 çk yağ)
Peynir bi kibrit kutusu dediklerinden :128:
3 tane zeytin:121:
Ekmek yok neden çünkü ekmek almayı unutmuşum evden :89:
Neyse ben doydum gene de
Ay hadi gelin sıkıldım buralarda
günaydın arkadaşlarrrr
günaydın kızlardün giremedim özledim sizi
günaydın çıtırlarrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
migren krizkerimiz çok yakın bizim kaptan ya bene iki gündür delircem mide bulantısı deli ediyo beniii bide kocamı özledim zaten :84: :84: :84: :84: :84:
ama ama tartı güzel rakamlar gösterdi bugun sapıtmazsam iyi bi hafta olcak
günaydın kaptanım ve arkadaşlarım. sonunda regl oldum dün akşam, karnım ağrıyor. akşam açlıktan duvarları kemirecektim nerdeyse ama nefsime yenillmedim aç aç uyudum zor oldu ama başardım. dolapta Allahtan cezbedici bişey yoktu abur cuburda almıyorum eveöyle bi gece geçirdim işte ağlayacaktın açlıktan o derece yani . spordan geldim duşumu aldım 23:45 te yatağa girdim ve uyudum dün işyerindende geç çıktım 1 saat spor yapabildim oyüzden bugünde gitmiyeceğim spora dinleneceğim bitkinim bugün
senacım geçmiş olsun canım :26: migren krizini bilirim bazen bir kaç gün geçmez lanet şey.. işallah bir an önce kurtulursun. benimde var o meretten kolay kolay ağrımaz ama ağrıdımı sürünürüm yani acilde serum yemeden gözlerim açıklmaz o derece yaniaslında karanlık bi o dada dinlensen ne güzel olur sessiz bi ortamda.
günaydın arkadaşlarrrr
gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaagünaydın çıtırlarrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
migren krizkerimiz çok yakın bizim kaptan ya bene iki gündür delircem mide bulantısı deli ediyo beniii bide kocamı özledim zaten :84: :84: :84: :84: :84:
ama ama tartı güzel rakamlar gösterdi bugun sapıtmazsam iyi bi hafta olcak
Hoşgeldim Arzu abla
Vayy savaş ilan edilmiş
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Uyuyakalmışım işe geç geldim
Ohh süperbende öğlene menemen yapıcem
Günaydın kaptannnasıl oldun ?
Günaydın cnm
Hünaydın canım geçmiş olsun
Günaydın cnmaç aç nasıl uyudun yaa ben hayatta uyuyamam
Anammm nasıl bişi bu migren yaaeşimde bana hep kızıyo saçların ıslak yatma migren olcan diye ıslak saçtan olur mu ki :26: korktum şuan :18:
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Uyuyakalmışım işe geç geldim
Ohh süperbende öğlene menemen yapıcem
Günaydın kaptannnasıl oldun ?
Günaydın cnm
Hünaydın canım geçmiş olsun
Günaydın cnmaç aç nasıl uyudun yaa ben hayatta uyuyamam
Anammm nasıl bişi bu migren yaaeşimde bana hep kızıyo saçların ıslak yatma migren olcan diye ıslak saçtan olur mu ki :26: korktum şuan :18:
Günaydın kızlarrrr
gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaa
hosbulduk tatlım nasılsın
günaydın cnm gözün aydın mı diyelim regl dönemi maalesef böle geçiyo cnm keşke ufak bi kuru kayısı filan atsaydın ağzına yada bitki çayı iç aç aç uyunurmu
cnm istersen akşam yemeği yerine kaptanımızda sölemişti önceden bende uygulardım 2 yada 3 kaşık müsli yada k-flakes varya ondan ye istersen faydası oluyo artıda olmanı engeller en azındandiyene bak de sende bende o kadar şeyi görsem zor dayanırım valla birer ısırık al canım biyerlerin şişmesin sonra
Bitki çayı falan tüketiyor musun canım? Bi de akşam neler yiyorsun?
İyiyim ablacım sen nasılsın :)gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaa
hosbulduk tatlım nasılsın
Günaydın kızlarrrr
ya cnm valla fayanamıcam yicem galiba yarınya aslında aldım kflakes akşam yemek yerine onu yiyim bakim ama bide bende akşam eve gidince yemek yemeden tartılıyorum eksideyim ama sabah tartılıyorum artıdayım
evet cnm günde 3 bardak hemde büyük kupayla 5i1 yerde ve yeşilçay cnm ki zaten çok severim ben hep içiyodum
akşam patladım yine eşime makarna yapmıştım ve dayanamadım ççookkk özlemişim bi tatlı geldiki bi tabak makarna ile 1 kasede kereviz yoğurtlu yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?