70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi ya kötüymüş o kısmı bide çırpıcıklar da vardır orda.
Dilek canım seninki de Tuğba olmalı

Amin ablacım. Yok kaçamak yapmaya niyetim yok şimdilik
Yarın bile tavuklu salataya devam. Cumartesi de sabah kalkıp parkta yürüyüş yapmak istiyorum deli gibi
Geçmiş olsun bu arada tekrar:26:

günaydın kaptanım ve arkadaşlarım. sonunda regl oldum dün akşam, karnım ağrıyor. akşam açlıktan duvarları kemirecektim nerdeyse ama nefsime yenillmedim aç aç uyudum zor oldu ama başardım. dolapta Allahtan cezbedici bişey yoktu abur cuburda almıyorum eve öyle bi gece geçirdim işte ağlayacaktın açlıktan o derece yani . spordan geldim duşumu aldım 23:45 te yatağa girdim ve uyudum dün işyerindende geç çıktım 1 saat spor yapabildim oyüzden bugünde gitmiyeceğim spora dinleneceğim bitkinim bugün

yaaaaa evet malesef şimdiden menüler oluşmaya başladı kurabiye kek sarma börek yaaaaaa ve bunun dahada devamı gelicek ((((
evet dilekçim tuğba :)

yaaaa bide ben tartıda hep artıyım napcam bennnn

senacım geçmiş olsun canım :26: migren krizini bilirim bazen bir kaç gün geçmez lanet şey.. işallah bir an önce kurtulursun. benimde var o meretten kolay kolay ağrımaz ama ağrıdımı sürünürüm yani acilde serum yemeden gözlerim açıklmaz o derece yani aslında karanlık bi o dada dinlensen ne güzel olur sessiz bi ortamda.

günaydın cnm gözün aydın mı diyelim regl dönemi maalesef böle geçiyo cnm keşke ufak bi kuru kayısı filan atsaydın ağzına yada bitki çayı iç aç aç uyunurmu

yaaaaa evet malesef şimdiden menüler oluşmaya başladı kurabiye kek sarma börek yaaaaaa ve bunun dahada devamı gelicek ((((
evet dilekçim tuğba :)

yaaaa bide ben tartıda hep artıyım napcam bennnn

cnm istersen akşam yemeği yerine kaptanımızda sölemişti önceden bende uygulardım 2 yada 3 kaşık müsli yada k-flakes varya ondan ye istersen faydası oluyo artıda olmanı engeller en azından diyene bak de sende bende o kadar şeyi görsem zor dayanırım valla birer ısırık al canım biyerlerin şişmesin sonra

kızlar izleme imkanı olan tnt izlesin doktor gürkan kubilay beslenmeyle ilgili konuşuyor

kaçırdık ya sinüzit anlatmaya başladılar

Son düzenleme:
günaydın cnm gözün aydın mı diyelim regl dönemi maalesef böle geçiyo cnm keşke ufak bi kuru kayısı filan atsaydın ağzına yada bitki çayı iç aç aç uyunurmu

Sağol canım... ilk defa bukadar aç uyudum zaten önceden hayyatta katlanmazdım bukadan açlığa spor beni terbiye etti o kadan yorulduktan sonra sporu haybeye gitsin istemiyo insan ama en azından yığurt yiyebilirdim onuda canım istemedi

kıslar günaydınnnnnnnnn
güzel bi gün olsun dileğiyle hepinizi öptümmmmmm

Günaydın canım

Günaydın kızlar ie de yazılmıyor mesaj ilginç :97:

Günaydın tatlım

Uyuyakalmışım işe geç geldim

Ohh süper bende öğlene menemen yapıcem

günaydın arkadaşlarrrr

Günaydın kaptann nasıl oldun ?

günaydın kızlar dün giremedim özledim sizi

Günaydın cnm

Hünaydın canım geçmiş olsun

Günaydın cnm aç aç nasıl uyudun yaa ben hayatta uyuyamam

Anammm nasıl bişi bu migren yaa eşimde bana hep kızıyo saçların ıslak yatma migren olcan diye ıslak saçtan olur mu ki :26: korktum şuan :18:

günaydın arkadaşlarrrr

gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaa
Hoşgeldim Arzu abla

Vayy savaş ilan edilmiş

hosbulduk tatlım nasılsın

canım saçların ıslak yatarsan migren değil sinüzit olursun ki o da migren kadar ağrılıdır. bende ıslak yatma ilerde acısı çıkar allah korusun. migren baş ağrısı krizi ağrı başladımı hiç bir ilaç geçiremiyo bazen günlerce ağrırı baş ağrırken kişi asla gürültü kaldıramaz ışığa duyarlıdır karanlık ve sessiz ortamda olması gerekir. mide bulantısı yapar aynı zamanda kusma da görülebilir. berbat bişey anlıcağın

saol cnm

Günaydın kızlarrrr

günaydınnnnn

gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaa

hosbulduk tatlım nasılsın

saol cnm ben dahah iyiyim kaptan yavrum nasılsınn sesin çıkmıyooo

05.10.2011
Sabah

1 tane kıymalı çiğbörek (el kadardı tabi kimin eli benim elim)

1 litre su
bir bardak beşibiyerde çayı limonlu

Öğle
Tek tavuk şiş
Yanında gelen pidenin ucunu koparttım (Nedense nefsime hakim olamadım ama çok şişirdi)
2 bardak ayran

1 litre su
1 bardak limonlu 7 otlu çay
1 bardak limonlu yeşil çay
8-10 tane fındık

Akşam

Aslında toktum ama kaptandan korkuma yedim :18:
3 yk kadar taze fasulye
2 yk yoğurt

1 litre su

Son düzenleme:

ya cnm valla fayanamıcam yicem galiba yarın ya aslında aldım kflakes akşam yemek yerine onu yiyim bakim ama bide bende akşam eve gidince yemek yemeden tartılıyorum eksideyim ama sabah tartılıyorum artıdayım

Bitki çayı falan tüketiyor musun canım? Bi de akşam neler yiyorsun?

evet cnm günde 3 bardak hemde büyük kupayla 5i1 yerde ve yeşilçay cnm ki zaten çok severim ben hep içiyodum
akşam patladım yine eşime makarna yapmıştım ve dayanamadım ççookkk özlemişim bi tatlı geldiki bi tabak makarna ile 1 kasede kereviz yoğurtlu yedim

günaydınnnnnnnn
en son kaçamağmdan sonra aldığım gramlar üzere bugün yiine 69u gördüm..
bu hafta yerimde saydım
kaçamak yapmayıp azmetseydim şuan 68-67 olurdum belkide:26:
regl olmam lazım ama hala olmadım:26:
inş. ilk hamileliğimdeki gibi yine kazaya kurban gitmem
inş.bugün regl olurum yaa

cnm sabah tuvalete çıktıktan sonra tartılsan oda seni artıda gösterir bitki çayıda içiyormuşsun vucudun su tutar dicektim ama sen akşam makarnayı yersen sabah artı sana göz kırpar yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…