70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar, sizinle beraber ne güzel ben de 3 haftadır kilo vermeye başlamıştım. Yediklerime dikkat ediyor aynı zamanda en önemlisi hergün 2 saat yürüyordum. 3 kilo vermiştim . Fakat ben kilo vermeye başlayınca vücüt direncim bir anda düşüyor, hep hasta oluyorum. Şimdi ateşler içindeyim halsizim gözlerim bile kıpkırmızı. Her seferinde aynı şeyi yaşamaktan bıktım aynı zamnda vücut direncim düşük olduğundan perenial alerjik rinit ( ömürboyu burun alerjisi) hastası bile oldum bu yüzden ve hep yarı yolda kalmak beni çok üzüyor, kilo verme hevesim hep kursağımda kalıyor. :85: Ne olur yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :84:

kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 çk tahin pekmez
domates salatalık
2 zeytin

üzülme tatlışım..ben her yaz izmire geliyorum..gelince senlede buluşuruz...izmirin neresi tatlım...

Anammm süper bi haber Bostanlıdayım ben abla sen geldinmi neresine geliyosun :26:

Selam ne yapabiliriz senin için cnm :26:

kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 çk tahin pekmez
domates salatalık
2 zeytin

Afiyet olsun

Ben hala kahvaltı yapmadım çok şiş karnım yaa tok gibiyim çözemedim ben bu işi :26:

evet karnın çok şiş:26: ama hiç regl olcakmışım gibi hissetmiyorum

almıştım da verdim
bikaç gün üst üste börekler cipsler kekler full yedim
1kg almıştım tekrar toparladım kendimi
ya inşallah bendede öle olur bugün çok az şey yicem yarın sabah tartıda fazla çıkmak istemiyorum aynı olurum inşallah vermesemde olur yani :)
kahvaltım
1 kk beyaz peynir
1 katı yumurta
1 çk tahin pekmez
domates salatalık
2 zeytin

cnm kahvaltın harika şimdi üzerine 1 brd yeşil çay ohhhh süper valla :)

bornova ve urla(zeytindalı) ya geliyorum cnm...ama arabamız var heryere gelebilirm...bostanlı izmirin neresi çıkaramadım :26:

insan ablasını yanına işe alır yada aldırır...deli dana gibi döne döne muhasebe işi arıyorum.. aşkolsunn

tükkanı daha açmadım ballı lokumum.
yılbasından sonra bişeler düşünüyorum.
bu ay mahkemeye evraklarımı vericem. ger-düş gelsin onla bi konuşam.
mahkemelrde bilirkişilik yapma hakkımı kullanmak istiyorum
ofiside iki arkadaş yılbasından sonna düşünüyok.
şu an bir şirkette gariban bi muyasebeciyim :2:

merhaba kızlar :92:

elimdeki elmayı kemirirken size bu msjı yazıyorum benım nedense hıc meyve yeme gıbı bı alıskanlıgım yok, aylarca yemesem aay nıye meyve yemıyoruz demem, bgnde kenıdmı zorlayıp marketten 2-3 tane yesıl elma aldım, anca bunu severek yıyebılıyorum, benım ıcın meyve bı de yesıl erıkle karpuzdan ıbaret sanırım

benim muhasebe kursumda aralıqın sonunda biticek...bak denk geliyor...al beni işe hadi al alllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…