70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hıı evet sinüzitttiiii ben yanlış hatırladım sanırsam

Tamam bundan sonra daha dikkat edicem sağol cnm

İyiyim ablacım sen nasılsın :)

Günaydın işee geçç kalan arkadaş

Valla patron benden önce gelmişti hatta beni sormuş ne varsa şirkette sabah sabah

Günaydın canım olsun en azından almamışsın bide regl şişkinliğide vardır üstünde

İyiyim ablacım sen nasılsın :)

Günaydın işee geçç kalan arkadaş

cok şükür bende iyiyim canım

bende hala kahvaltı yapmadım kac gundur yıyorum ama canım ıstemeden yıyorum boyel karnım dolu gıbı hep sımdı de 2 ncı kupa cayımı ıcıyorum sımıt alıyodum 2 gundur belkı ondan dedım hep karbonhıdrat oldu hafıf olsun meyve yıyım dedım ama hala canım ıstemıyor evde süt olsaydı nesfıt yıycektım bugun alayımda yarın barı yıyım

Canım kahvaltı etmek istemiyo ya çok tok hissediyorum kendimi :26: 2 kuru kayısı 5-6 tane fındık yedim şimdiden 1 litre su içtim :97:

Muazzez abla cevap vermiş ben verene kadar canım
Aynılarını yazacaktım bende. Eğer sabah wc e çıkmadan tartılırsan artı görmen gayet normal
Bende de dün sabahtan beri tık yok :26: Form çayı içiyorum şimdi.
Regl olucam sanırım bide. Sanırım diyorum çünkü az başlayıpta gelmediği çok olmuştur
Bu arada topiğin regl günü gelmiş gene

eger istemiyosan inşallah olursun :) yaa olsun yinede 69 lardasın ben 2 gün gördüm sonra bidaha yok :)

bende öle düşünüyorum :)))

biberiye çayı demle canım sakinleştiriyor...ayrıca yaq eritimindede büyük rolü var..ben demledim şimdi koca bi kupa sizle konuşurken içiyorum bir yandan :126: sabret hafta sonuna ne kadı gelecek koçiş aqlama kuzuu :87:
ben sensiz duramıyorum de biran önce alsın seni buraya..sen dedinmi koçişe bnm dediklerimi...

bende yürüyüşe çıkmak üzereydim kendimi frenledim..dışarda miqrenim dahada azar dedim..akşam koçişle beraber gideriz artık..
teşekkürler cnm..

çokmu yorucu oluyor..arkadaşlar banada platese gidelim diyorlar...zaten öqlene kadar kursum var yarın başlıyoruz...eve gelmem 1...o saatten sonra zor olurmu acaba...

saqol cnm teşekkürler...Allah hepimize acil şifalar versin..gerçekten çok zor..

günaydın cnm..atak görev başında maleseff

gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaa

hosbulduk tatlım nasılsın
saqol arzucum teşekkürler..ben atlatamadın cnm yaa...beynimi çıkarıp fırlatasım geliyor..

ganptanım ben gaziosmanpaşadanım. işimde ikitellide sen sordudun di mi

he canım ben sormuştum...gelsene olıvıuma...istanbul buluşması yapalım burda olanlarla...

sanırsam regl haftası :)
sizi yannız bırakırmıyım hiç ben benimkide eli kulağında.

Sabah Kavaltım:
2 dilim çavdar ekmeği.
1 dilim kaşar peyniri
4 adet zeytin

normalde gelirimde gaptanım 18 aralıka kadar kursum var :2:
bağımsız denetçi olcam :2:
mali müşavirliğin yanına bide onu ekliyim diyorum 2 altın bilenzik.
c.tesi 13:00-19:00
pazar 14:00-20:00
:2:
benim herüf diyo sen cocuguda sınav sıralarında dogurursun

olabılır benım ablamda karnı burnundayken kpss ye gırmıstı

arkadaşlar bende 56 kilodan 2 ay içinde 68 kiloya çıktım. 3.ay rejime başladım ayrıca sporcuyum buna rağmen 1 kilo veremedim. daha sonra mide doktoruna gittim hazımsızlık olduğunu karın şişliğim olduğunu ani kilo aldığımı söyledim ve troitlerime baktı kan değerlerimde troitlerimin hiç çalışmadığını gördü.ilaç tedavisine başladım ve 1 ayda 2 kilo verdim.bu tür şikayeti olanlar doktora gitmeden rejim yapmasın sadece öneri kolay gelsin :)

İnşallah ne kısa zamanda geçer kaptancım :97:

Buluşma mıı :2::2:

sem mali müşavirmisin ablacım...

Valla patron benden önce gelmişti hatta beni sormuş ne varsa şirkette sabah sabah

Günaydın canım olsun en azından almamışsın bide regl şişkinliğide vardır üstünde
evet karnın çok şiş:26: ama hiç regl olcakmışım gibi hissetmiyorum
eger istemiyosan inşallah olursun :) yaa olsun yinede 69 lardasın ben 2 gün gördüm sonra bidaha yok :)

bende öle düşünüyorum :)))

almıştım da verdim
bikaç gün üst üste börekler cipsler kekler full yedim
1kg almıştım tekrar toparladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…