canım saçların ıslak yatarsan migren değil sinüzit olursun ki o da migren kadar ağrılıdır. bende ıslak yatma ilerde acısı çıkar allah korusun. migren baş ağrısı krizi ağrı başladımı hiç bir ilaç geçiremiyo bazen günlerce ağrırı baş ağrırken kişi asla gürültü kaldıramaz ışığa duyarlıdır karanlık ve sessiz ortamda olması gerekir. mide bulantısı yapar aynı zamanda kusma da görülebilir. berbat bişey anlıcağın
İyiyim ablacım sen nasılsın :)
Günaydın işee geçç kalan arkadaş
günaydınnnnnnnn
en son kaçamağmdan sonra aldığım gramlar üzere bugün yiine 69u gördüm..
bu hafta yerimde saydım
kaçamak yapmayıp azmetseydim şuan 68-67 olurdum belkide:26:
regl olmam lazım ama hala olmadım:26:
inş. ilk hamileliğimdeki gibi yine kazaya kurban gitmem
inş.bugün regl olurum yaa
İyiyim ablacım sen nasılsın :)
Günaydın işee geçç kalan arkadaş
evet cnm günde 3 bardak hemde büyük kupayla 5i1 yerde ve yeşilçay cnm ki zaten çok severim ben hep içiyodum.akşam patladım yine eşime makarna yapmıştım ve dayanamadım ççookkk özlemişim bi tatlı geldiki bi tabak makarna ile 1 kasede kereviz yoğurtlu yedim
eger istemiyosan inşallah olursun :) yaa olsun yinede 69 lardasın ben 2 gün gördüm sonra bidaha yok :)günaydınnnnnnnn
en son kaçamağmdan sonra aldığım gramlar üzere bugün yiine 69u gördüm..
bu hafta yerimde saydım
kaçamak yapmayıp azmetseydim şuan 68-67 olurdum belkide:26:
regl olmam lazım ama hala olmadım:26:
inş. ilk hamileliğimdeki gibi yine kazaya kurban gitmem
inş.bugün regl olurum yaa
cnm sabah tuvalete çıktıktan sonra tartılsan oda seni artıda gösterir bitki çayıda içiyormuşsun vucudun su tutar dicektim ama sen akşam makarnayı yersen sabah artı sana göz kırpar yapcak bişey yok
günaydın çıtırlarrrrr :79: :79: :79: :79: :79:
migren krizkerimiz çok yakın bizim kaptan ya bene iki gündür delircem mide bulantısı deli ediyo beniii bide kocamı özledim zaten :84: :84: :84: :84: :84:
ama ama tartı güzel rakamlar gösterdi bugun sapıtmazsam iyi bi hafta olcak
bende yürüyüşe çıkmak üzereydim kendimi frenledim..dışarda miqrenim dahada azar dedim..akşam koçişle beraber gideriz artık..Hadi ya kötüymüş o kısmı bide çırpıcıklar da vardır orda.
Dilek canım seninki de Tuğba olmalı
Amin ablacım. Yok kaçamak yapmaya niyetim yok şimdilik
Yarın bile tavuklu salataya devam. Cumartesi de sabah kalkıp parkta yürüyüş yapmak istiyorum deli gibi
Geçmiş olsun bu arada tekrar:26:
çokmu yorucu oluyor..arkadaşlar banada platese gidelim diyorlar...zaten öqlene kadar kursum var yarın başlıyoruz...eve gelmem 1...o saatten sonra zor olurmu acaba...günaydın kaptanım ve arkadaşlarım. sonunda regl oldum dün akşam, karnım ağrıyor. akşam açlıktan duvarları kemirecektim nerdeyse ama nefsime yenillmedim aç aç uyudum zor oldu ama başardım. dolapta Allahtan cezbedici bişey yoktu abur cuburda almıyorum eveöyle bi gece geçirdim işte ağlayacaktın açlıktan o derece yani . spordan geldim duşumu aldım 23:45 te yatağa girdim ve uyudum dün işyerindende geç çıktım 1 saat spor yapabildim oyüzden bugünde gitmiyeceğim spora dinleneceğim bitkinim bugün
saqol cnm teşekkürler...Allah hepimize acil şifalar versin..gerçekten çok zor..senacım geçmiş olsun canım :26: migren krizini bilirim bazen bir kaç gün geçmez lanet şey.. işallah bir an önce kurtulursun. benimde var o meretten kolay kolay ağrımaz ama ağrıdımı sürünürüm yani acilde serum yemeden gözlerim açıklmaz o derece yaniaslında karanlık bi o dada dinlensen ne güzel olur sessiz bi ortamda.
günaydın cnm..atak görev başında maleseffGünaydın canım
Günaydın tatlım
Uyuyakalmışım işe geç geldim
Ohh süperbende öğlene menemen yapıcem
Günaydın kaptannnasıl oldun ?
Günaydın cnm
Hünaydın canım geçmiş olsun
Günaydın cnmaç aç nasıl uyudun yaa ben hayatta uyuyamam
Anammm nasıl bişi bu migren yaaeşimde bana hep kızıyo saçların ıslak yatma migren olcan diye ıslak saçtan olur mu ki :26: korktum şuan :18:
saqol arzucum teşekkürler..ben atlatamadın cnm yaa...beynimi çıkarıp fırlatasım geliyor..gecmıs olsun canlarım nasıl oldunuz mıgren cok kötü yaa
hosbulduk tatlım nasılsın
ganptanım ben gaziosmanpaşadanım. işimde ikitellide sen sordudun di mi
biberiye çayı demle canım sakinleştiriyor...ayrıca yaq eritimindede büyük rolü var..ben demledim şimdi koca bi kupa sizle konuşurken içiyorum bir yandan :126: sabret hafta sonuna ne kadı gelecek koçiş aqlama kuzuu :87:
ben sensiz duramıyorum de biran önce alsın seni buraya..sen dedinmi koçişe bnm dediklerimi...
bende yürüyüşe çıkmak üzereydim kendimi frenledim..dışarda miqrenim dahada azar dedim..akşam koçişle beraber gideriz artık..
teşekkürler cnm..
çokmu yorucu oluyor..arkadaşlar banada platese gidelim diyorlar...zaten öqlene kadar kursum var yarın başlıyoruz...eve gelmem 1...o saatten sonra zor olurmu acaba...
saqol cnm teşekkürler...Allah hepimize acil şifalar versin..gerçekten çok zor..
günaydın cnm..atak görev başında maleseff
saqol arzucum teşekkürler..ben atlatamadın cnm yaa...beynimi çıkarıp fırlatasım geliyor..
he canım ben sormuştum...gelsene olıvıuma...istanbul buluşması yapalım burda olanlarla...
normalde gelirimde gaptanım 18 aralıka kadar kursum var :2:
bağımsız denetçi olcam :2:
mali müşavirliğin yanına bide onu ekliyim diyorum2 altın bilenzik.
c.tesi 13:00-19:00
pazar 14:00-20:00
:2:
benim herüf diyo sen cocuguda sınav sıralarında dogurursun
olabılır benım ablamda karnı burnundayken kpss ye gırmıstı
biberiye çayı demle canım sakinleştiriyor...ayrıca yaq eritimindede büyük rolü var..ben demledim şimdi koca bi kupa sizle konuşurken içiyorum bir yandan :126: sabret hafta sonuna ne kadı gelecek koçiş aqlama kuzuu :87:
ben sensiz duramıyorum de biran önce alsın seni buraya..sen dedinmi koçişe bnm dediklerimi...
bende yürüyüşe çıkmak üzereydim kendimi frenledim..dışarda miqrenim dahada azar dedim..akşam koçişle beraber gideriz artık..
teşekkürler cnm..
çokmu yorucu oluyor..arkadaşlar banada platese gidelim diyorlar...zaten öqlene kadar kursum var yarın başlıyoruz...eve gelmem 1...o saatten sonra zor olurmu acaba...
saqol cnm teşekkürler...Allah hepimize acil şifalar versin..gerçekten çok zor..
günaydın cnm..atak görev başında maleseff
saqol arzucum teşekkürler..ben atlatamadın cnm yaa...beynimi çıkarıp fırlatasım geliyor..
he canım ben sormuştum...gelsene olıvıuma...istanbul buluşması yapalım burda olanlarla...
normalde gelirimde gaptanım 18 aralıka kadar kursum var :2:
bağımsız denetçi olcam :2:
mali müşavirliğin yanına bide onu ekliyim diyorum2 altın bilenzik.
c.tesi 13:00-19:00
pazar 14:00-20:00
:2:
benim herüf diyo sen cocuguda sınav sıralarında dogurursun
sem mali müşavirmisin ablacım...
ivit gaptanım ben minik bi mali müşavirim :87:
evet karnın çok şiş:26: ama hiç regl olcakmışım gibi hissetmiyorumValla patron benden önce gelmiştihatta beni sormuş ne varsa şirkette sabah sabah
Günaydın canımolsun en azından almamışsın bide regl şişkinliğide vardır üstünde
eger istemiyosan inşallah olursun :) yaa olsun yinede 69 lardasın ben 2 gün gördüm sonra bidaha yok :)
bende öle düşünüyorum :)))
inşallah cnm...
buluşmaya alerjinmi var canımm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?