tebi tebi var öle hakkın ..
herbişeyimi alabilirsiniz
benim sadece borçlarım olduguna göre borçlarımı seve seve size veririm
Muazzez abla cevap vermiş ben verene kadar canım
Aynılarını yazacaktım bende. Eğer sabah wc e çıkmadan tartılırsan artı görmen gayet normal
Bende de dün sabahtan beri tık yok :26: Form çayı içiyorum şimdi.
Regl olucam sanırım bide. Sanırım diyorum çünkü az başlayıpta gelmediği çok olmuştur
Bu arada topiğin regl günü gelmiş gene
eger istemiyosan inşallah olursun :) yaa olsun yinede 69 lardasın ben 2 gün gördüm sonra bidaha yok :)
bende öle düşünüyorum :)))
biberiye çayı demle canım sakinleştiriyor...ayrıca yaq eritimindede büyük rolü var..ben demledim şimdi koca bi kupa sizle konuşurken içiyorum bir yandan :126: sabret hafta sonuna ne kadı gelecek koçiş aqlama kuzuu :87:
ben sensiz duramıyorum de biran önce alsın seni buraya..sen dedinmi koçişe bnm dediklerimi...
bende yürüyüşe çıkmak üzereydim kendimi frenledim..dışarda miqrenim dahada azar dedim..akşam koçişle beraber gideriz artık..
teşekkürler cnm..
çokmu yorucu oluyor..arkadaşlar banada platese gidelim diyorlar...zaten öqlene kadar kursum var yarın başlıyoruz...eve gelmem 1...o saatten sonra zor olurmu acaba...
saqol cnm teşekkürler...Allah hepimize acil şifalar versin..gerçekten çok zor..
günaydın cnm..atak görev başında maleseff
saqol arzucum teşekkürler..ben atlatamadın cnm yaa...beynimi çıkarıp fırlatasım geliyor..
he canım ben sormuştum...gelsene olıvıuma...istanbul buluşması yapalım burda olanlarla...
ya inşallah bendede öle olur bugün çok az şey yicem yarın sabah tartıda fazla çıkmak istemiyorum aynı olurum inşallah vermesemde olur yani :)
cnm kahvaltın harikaşimdi üzerine 1 brd yeşil çay ohhhh süper valla :)
olur mu yahu ben sana iş öğretcem. bilene bilezik takcam
Abla muhasebeci değil mi hepsi aynı bunların
Ablamda muhasebeci aynı kafadan
istanbul buluşması olursa bende gelmek isterimm:)
aklın yolu bir cnm
bu hafta gelmiyo hayatım kocasız kaldım :84: :84: :84: :84: içiyim evde var bi bardak bitki çayı
aynı kafa değil biz buna aklın yolu bir diyoruz
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hiç heveslenme cnm ben işi öqrenip gelicemkursa gidicez okadarrr onlar bile para istemediler sen ne parası istiyonn bende sevindim iş buldum diyee
evet canım yaa çok haklısın :13: yine işsiz kaldımmm
tamam ozaman olıvıumda buluşalım kızlar...ne zaman karar verelim..ben her güne uyerım..nasılsa işsizim
kıss acilen eşyalarını topla ben sana bir ev bulayım gel kocanın başında dur...aaaaaaa ne bu böyleee.....haftaydı 15e çıktı..yakında ayda bir gelir..olmazz olmazzzzzzzz
ben isterim , onnar teori öğretiyo ben pratik (nasıl çalınır ,çırpılır :2:)
oda öle diyo gel taşınalım diye amcasında kız kardeşinde kalıyo korumada gecede benle konuşuyo kaçırmadım daha kocayı
evet canım yaa dün hocamız toplantıda bahsetti..çok güzel dolandıran muhasebeciler varmış...güvenmek çok zormuş..Allahtan korkuları yok bunların..nasip olurda bir işe girersem boqazımdan geçecek bir lokma ekmeqin en helalinden olmasını isterim...Rabbim beni şaşırtacaksa hiç işe girmiyim daha iyi...haramdan Rabbime sıqınırm...
bornova ve urla(zeytindalı) ya geliyorum cnm...ama arabamız var heryere gelebilirm...bostanlı izmirin neresi çıkaramadım :26:
merhaba kızlar :92:
elimdeki elmayı kemirirken size bu msjı yazıyorumbenım nedense hıc meyve yeme gıbı bı alıskanlıgım yok, aylarca yemesem aay nıye meyve yemıyoruz demem, bgnde kenıdmı zorlayıp marketten 2-3 tane yesıl elma aldım, anca bunu severek yıyebılıyorum, benım ıcın meyve bı de yesıl erıkle karpuzdan ıbaret sanırım
ben isterim , onnar teori öğretiyo ben pratik (nasıl çalınır ,çırpılır :2:)
YOK benim bahsettiğim çok farklı :)
vergisel yönde ..
Allah herkesi korusun saklasın o yönden..
Evet hocanın bahsettiği gibi çoook.. ama öylelerini çok seviyorlar ..
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın
Bornova da yakın ( çok olmasada ) urla uzak ama yazlık var ordabende yazın her hafta sonu ordayım yaşasın çok
sevindirik oldum her türlü görüşcez inşallahhhh
Mavişehir , bostanlı , atakent o taraflar abla karşıyakaya gelmeden :26: çiğliyi geçtikten sonra :26: çok saçma anlattım ama öyle
Hoşgeldin canım
Muhasebecilere laf yok
Çalınır , çırpılır diyince aklıma bi fıkra geldi dur bulup kopyalayayım
Fabrikaya muhasebeci lazım olmuş. Üç kişi başvurmuş.
Patron birinci adaya sormuş:
- 2 kere 2 kaç eder?
- 4 eder.
- İkinci adaya sormuş:
- 2 kere 2 kaç eder?
- Zamana, zemine, şartlara, yerine göre değişir... 3 de edebilir, 5 de.
Sıra gelmiş son adaya:
- 2 kere 2 kaç eder?
- Siz kaç etmesini istersiniz efendim?
- Patron "üçüncü adayı işe almış."
tamam cnm geldiqimde görüşürüz o zaman...yarın özelime bildirim yaparken msn ve telini bırak cnm...
amin cnm....
ama aklında bulunayım belki arkadaşlarından falan eleman arayan olursa bu balanı unutma olurmu...
Anlaştık
iyi insan lafının üstüne
gerdüş gelmiş hoşgelmiş
evettt gelmişş
kıss ger düş...tutanak tut canım bu depresif beni işe almazsa tazminat davası açıcam böyle bi hakkım var dimii
olur mu yahu ben sana iş öğretcem. bilene bilezik takcam
hosbuldummm
işe alma gıbı bı zornluluğu yok zaten bak senden maaş oıstıyo boswer, baska işlere bak sen, bu patron acızmasız cıktı
buı bakış açısında da haklılık payı var, hem iş ogretcem hem de paramı vercem dıyosun ama bu durum genelde stajyerlerde gecerlı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?