- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
:86: +18 anlata bildimmi
evet çok iyi anlatabildinn vede aynen katılıyorum %100
yarin anlatirsin sonucu kim kazandi diye
ya ben bu adamı vururum,çıldırtmaya başladı şimdiden,,
şuna bak iş saati dolduya servise binipte gelirken hiç mj atmayan adam ,
hu hu askım ben geliyorum.mucuk mucuk yanaklarından kiraz dudaklarından
diye mj atmış
bende''gelme desem gelmicen sanki dedim
oda''yeterki sen de ne istersen onu yaparım istersen gelmem iniyorum arabadan bak yazmış:84::84:
allahım sabır ver bana adam 180 derece değişti noldu lan adamıma benim:95::95:
burdaım tatlım <3
yalnız bırakma nen beni bidaha korkuyom:18::83:dışarda yağmur yağıyoo ve çok ürkütücü evde yalnızım çocuklar uyuyolar kaldım burda wcye bile gidemiyorum:18:
yalnız bırakma nen beni bidaha korkuyom:18::83:dışarda yağmur yağıyoo ve çok ürkütücü evde yalnızım çocuklar uyuyolar kaldım burda wcye bile gidemiyorum:18:
yanına geliyom biletimi alıveeeeeamanenn tugba kac
korkutma beni gii gece gecezaten ötlek biriyim biri höt dese oturtugum yerden kalkamam :83: bende yanlizim ulen ben napim :18:
yanına geliyom biletimi alıveeeee
napem yaaa zaten bide üşüyom tam oldu bu üstüme bişey almayada gidemiyorum anneeeeeeeeeeee,,aşkımcım gelcek 29dksı kaldıııı,,,da ona kapıyı kim açıvecek şimcik:18:,
yarın 59u görünce size çikolata alvecem durun yada :97::97::97:neyse 59u göremde düşünürüz,,ama bugün çok eminim yarın ucundanda olsa görücem tartıda 59.9 a bile razıyım şimdilik ,,daha cumaya çoooookkkkk
ya kendin citir olicen bize cikolata alcakmisbizi siskomu yapcan sen :84::84::84:
nasıl dışarda wc:44:naz yapma yazik adamcagiza biriki elleti ver nolcek
ben kimseye kapiyi acmam kendi acsin korkuyom ben okadar da su icdim ödem atsin diye :84: benim wc disarda cocugun lazimligina yapem
ya kendin citir olicen bize cikolata alcakmisbizi siskomu yapcan sen :84::84::84:
nasıl dışarda wc:44:
naz yapsam nolcekki,adama dün ellettim zaten,,yarın bidaha banyo yapamecem
ya zaten ondan durun dedim çikolata yanlış secim oldu sonrada farkına vardım,neyse ben size veririm sizde çocuklarınıza verirsiniz bakalım iradelimisiniz
evet disaridaanneminki evin icinde bazen ona cikiyorum bi kosu :97:yoksa bizim ki merdivenlerin orda ya ordan biri yukariya cikarken cikiverirse diye hep korkuyorum :18:
dün baska bugün baska sevinc var kutlamaniz lazim
yemem ben iradeliyim tabii :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?