70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

yarin anlatirsin sonucu kim kazandi diye

ya ben bu adamı vururum,çıldırtmaya başladı şimdiden,,
şuna bak iş saati dolduya servise binipte gelirken hiç mj atmayan adam ,
hu hu askım ben geliyorum.mucuk mucuk yanaklarından kiraz dudaklarından
diye mj atmış
bende''gelme desem gelmicen sanki dedim
oda''yeterki sen de ne istersen onu yaparım istersen gelmem iniyorum arabadan bak yazmış:84::84:
allahım sabır ver bana adam 180 derece değişti noldu lan adamıma benim:95::95:

amanenn tugba kac

:))) bnm yarınım ve salım tatil cnm bol bol konusurz artık bide odada sadece bi kız kaldı dierlri evlerine gittiler salı gelicekler :)))

yalnız bırakma nen beni bidaha korkuyom:18::83:dışarda yağmur yağıyoo ve çok ürkütücü evde yalnızım çocuklar uyuyolar kaldım burda wcye bile gidemiyorum:18:

yalnız bırakma nen beni bidaha korkuyom:18::83:dışarda yağmur yağıyoo ve çok ürkütücü evde yalnızım çocuklar uyuyolar kaldım burda wcye bile gidemiyorum:18:

korkutma beni gii gece gece zaten ötlek biriyim biri höt dese oturtugum yerden kalkamam :83: bende yanlizim ulen ben napim :18:

Son düzenleme:
amanenn tugba kac
yanına geliyom biletimi alıveeeee

korkutma beni gii gece gece zaten ötlek biriyim biri höt dese oturtugum yerden kalkamam :83: bende yanlizim ulen ben napim :18:

napem yaaa zaten bide üşüyom tam oldu bu üstüme bişey almayada gidemiyorum anneeeeeeeeeeee,,aşkımcım gelcek 29dksı kaldıııı,,,da ona kapıyı kim açıvecek şimcik:18:,

naz yapma yazik adamcagiza biriki elleti ver nolcek

ben kimseye kapiyi acmam kendi acsin korkuyom ben okadar da su icdim ödem atsin diye :84: benim wc disarda cocugun lazimligina yapem

Son düzenleme:
yarın 59u görünce size çikolata alvecem durun yada :97::97::97:neyse 59u göremde düşünürüz,,ama bugün çok eminim yarın ucundanda olsa görücem tartıda 59.9 a bile razıyım şimdilik ,,daha cumaya çoooookkkkk

ya kendin citir olicen bize cikolata alcakmis bizi siskomu yapcan sen :84::84::84:

naz yapma yazik adamcagiza biriki elleti ver nolcek

ben kimseye kapiyi acmam kendi acsin korkuyom ben okadar da su icdim ödem atsin diye :84: benim wc disarda cocugun lazimligina yapem
nasıl dışarda wc:44:
naz yapsam nolcekki,adama dün ellettim zaten,,yarın bidaha banyo yapamecem
ya kendin citir olicen bize cikolata alcakmis bizi siskomu yapcan sen :84::84::84:

ya zaten ondan durun dedim çikolata yanlış secim oldu sonrada farkına vardım,neyse ben size veririm sizde çocuklarınıza verirsiniz bakalım iradelimisiniz

Son düzenleme:

evet disarida anneminki evin icinde bazen ona cikiyorum bi kosu :97:yoksa bizim ki merdivenlerin orda ya ordan biri yukariya cikarken cikiverirse diye hep korkuyorum :18:
dün baska bugün baska sevinc var kutlamaniz lazim
yemem ben iradeliyim tabii :78:

nen hava soğuk diyorum üşeniyorum,,,boşver bidahaki sefere ben ona kutlamayı göstercem 2dk kaldı bakalım daha ne şaklabanlıklar yapcek bana,,
neyse aniden çıkabilirim gelirse şimdi hayall kurmaya başlar,,napcez parayı diyeeallahımyaa elimize geçmeden yerini hazırlıyoya bu adam alem doğrusuu hadi iyi geceler:79:

hepinizi çoooook seviyoruum
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…