kilo vermeni etkilemezse bnm için sakıncası yok cnm...
kıss hava şartları iyi deqil..yaqmur var..ya feribotlar çalışmazsa...
senin oglan babaannesini feribotla mi kacirmisay yanlis anladim feribotu kacirmis gelemiyor ben bunalik görüyorum herhalde kizlar bende ufak ufak gidiyorum evimin isini halledeyim sonra yatacam iyi geceler :92:
Hadi ya kötü olmuş ortim
Ya sorma S değil XS değil XXS
Benim kolum bile girmez XXS beden pantolona
Ayy o bile bol oldu çok komik kendimden utandım yemin ederim
yok canım zannetmiyorum bugünlük kaçamağın bu olsun yeterki sonraki günler dikkat edek..bak sen 5te yemişin ben daha yemek bile yemedim ne yicem onu bile bilmiyorum,,eşim 15te gitti işe akşamcı 1de gelcek ve ben haftaya kadar akşam tek başına yicem bu iyi bişey ama eşim olmayıncada evde yemek pişmiyoki bacım,,napcam bilmem...ama bugün çok su içtim liste yaparken
nasıl yaptın nen onumadem çözüm buldun ne diye uğraştırıyon benii
hadi ya oda mi bol geldi:78:
sen homini girtlak ye suzanböyle xxs leri rüyanda görürsün ay benim orti nerelerde zeynnneeppp nerdesin ya :84: ne yiyon ne iciyon kiz yaris basliyo
iyigeceler cnm..senin oglan babaannesini feribotla mi kacirmisay yanlis anladim feribotu kacirmis gelemiyor ben bunalik görüyorum herhalde kizlar bende ufak ufak gidiyorum evimin isini halledeyim sonra yatacam iyi geceler :92:
etkiliyor sanırım ben yemiyim en iyisi siz makarna kızartma vs yemiyorsunuz heralde hergün ne ve nekadar yiyorsunuz ki karbonhidrad hiç yemiyormusunuz?
iyigeceler cnm..
makarna pilav gibi şeyleri haftada 1 gün öqlen 2 kaşık yiyoruz...kızartma gibi şeyleride hafta sonu kaçamak hakkımızda ama yine ölçülü olarak tüketiyoruz...
tuqbacım eline saqlık liste için...ama bir çözüm bulmak lazım böyle bişey anlaşılmıyor...
bunun büyük halini topiqe yapıştırabilirsek süper olur....eline saqlık ben beqendim...
hoşgeldin cnm..
Bide demezler mi yiyoz yiyoz kilo almıyoruz
Ya sabır dedimBen su içsem yarıyor
42 bedene sığıyorum diye seviniyorum düşün
Bu hafta senden de iyi bir performans bekliyorum beraber 6ları görelim artık.
Kaç haftadır 74lerdeyiz.
iyigeceler cnm..
makarna pilav gibi şeyleri haftada 1 gün öqlen 2 kaşık yiyoruz...kızartma gibi şeyleride hafta sonu kaçamak hakkımızda ama yine ölçülü olarak tüketiyoruz...
anladım teşekkür ederim ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
beğendiğine sevindim dediğin böylemi cnm
http://imageshack.us/photo/my-images/11/izelge.jpg[IMG]
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/694/izelge.jpg/]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/url][/QUOTE]
[COLOR="#008000"] [B]lınk olmamış cnm...
gittim kızlarrr :10:[/B][/COLOR]
kızlar bende kaçıyorum..namazımı kılıp yatıcam yarın sabah kursum var...öqleden sonra görüşürüz artık...vakit bulursam sabah çıkmadan girmeye çalışırım..herkese iyigecelerrr arkadaşlarrr :79:
iyigeceler cnm...
lınk olmamış cnm...
gittim kızlarrr
iyi geceler canim :92:herkese iyi geceler bende kaçtım.saçıma fön bilem çekemedim accık uğraşayım yatıcam hemen geciktim erken yatacaktım güya
selammm kızlarrrr
nasılsınız??
ben bugün hep dışardaydım ve menüm çok kötü
okadar kötü ki yazamayacağım bile
çok yedim çok
ben yarın 59u kesin görcem bugünüm mükemmel ve kaçamaksız geçtiibenimde aynen canım hafta içi birgün olucam ...aynı şeyi bende düşünüyordum tercüman oldun ...ben akşam iş dönüşleri spora yüklenicem ve akşam yemeği yerine bizim meşhur keten tohumlu müsli ve süt ikilimiz var ondan yemeyi düşünüyorum ...umarım fikir olmuştur canım
bu arada tuba kaçtı farkındamısınız,lafı ortaya koydu gitti...
geldim geldim kaçarmıyım hiç,,azcık heycanlandımda eşimle paylaşmaya gittim hemencik,,mesele şu hatırlarmısınız bilmem bizim köy vardı siyanür barajı yıkılmıştıda yeni baraj yapıcaklardı,onun için köyü satın almaları gerekiyodu,,e tabi anneminde toprakları var tarlaları e bide ev var,,hepsi için anlaşılan parayı vermeyi kabul etmişler bugün şükür yarabbim,,ne diyim çok mutluyum eşim benden daha çok çıldırdı bu habere,hemen annene hayırlı olsun diyemmiki diyip güldü yalakalık yapcekmiş
ben yarın 59u kesin görcem ugnüm mükemmel ve kaçamaksız geçtii
geldim geldim kaçarmıyım hiç,,azcık heycanlandımda eşimle paylaşmaya gittim hemencik,,mesele şu hatırlarmısınız bilmem bizim köy vardı siyanür barajı yıkılmıştıda yeni baraj yapıcaklardı,onun için köyü satın almaları gerekiyodu,,e tabi anneminde toprakları var tarlaları e bide ev var,,hepsi için anlaşılan parayı vermeyi kabul etmişler bugün şükür yarabbim,,ne diyim çok mutluyum eşim benden daha çok çıldırdı bu habere,hemen annene hayırlı olsun diyemmiki diyip güldü yalakalık yapcekmiş
ben yarın 59u kesin görcem ugnüm mükemmel ve kaçamaksız geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?