70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo vermeni etkilemezse bnm için sakıncası yok cnm...

kıss hava şartları iyi deqil..yaqmur var..ya feribotlar çalışmazsa...

yarın öğlen gelcekler cnm

senin oglan babaannesini feribotla mi kacirmis ay yanlis anladim feribotu kacirmis gelemiyor ben bunalik görüyorum herhalde kizlar bende ufak ufak gidiyorum evimin isini halledeyim sonra yatacam iyi geceler :92:

Hadi ya kötü olmuş ortim

Ya sorma S değil XS değil XXS
Benim kolum bile girmez XXS beden pantolona
Ayy o bile bol oldu çok komik kendimden utandım yemin ederim

özledim kuşumu yaaa

Son düzenleme:

NASIL OLCEK Excel de yaptım photoscape var bende ekran yakalama olayı var onda ordanda ekrandan kopyalayıp jpeg kaydedip koydum buraya cnm. okadar bidahakine öle yaparsın sende

hadi ya oda mi bol geldi :78:
sen homini girtlak ye suzan böyle xxs leri rüyanda görürsün ay benim orti nerelerde zeynnneeppp nerdesin ya :84: ne yiyon ne iciyon kiz yaris basliyo

Bide demezler mi yiyoz yiyoz kilo almıyoruz
Ya sabır dedim Ben su içsem yarıyor
42 bedene sığıyorum diye seviniyorum düşün
Bu hafta senden de iyi bir performans bekliyorum beraber 6ları görelim artık.
Kaç haftadır 74lerdeyiz.

senin oglan babaannesini feribotla mi kacirmis ay yanlis anladim feribotu kacirmis gelemiyor ben bunalik görüyorum herhalde kizlar bende ufak ufak gidiyorum evimin isini halledeyim sonra yatacam iyi geceler :92:
iyigeceler cnm..
etkiliyor sanırım ben yemiyim en iyisi siz makarna kızartma vs yemiyorsunuz heralde hergün ne ve nekadar yiyorsunuz ki karbonhidrad hiç yemiyormusunuz?

makarna pilav gibi şeyleri haftada 1 gün öqlen 2 kaşık yiyoruz...kızartma gibi şeyleride hafta sonu kaçamak hakkımızda ama yine ölçülü olarak tüketiyoruz...

iyigeceler cnm..

makarna pilav gibi şeyleri haftada 1 gün öqlen 2 kaşık yiyoruz...kızartma gibi şeyleride hafta sonu kaçamak hakkımızda ama yine ölçülü olarak tüketiyoruz...

anladım teşekkür ederim ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

beğendiğine sevindim dediğin böylemi cnm

OLDU SANIRIM

Son düzenleme:
kızlar bende kaçıyorum..namazımı kılıp yatıcam yarın sabah kursum var...öqleden sonra görüşürüz artık...vakit bulursam sabah çıkmadan girmeye çalışırım..herkese iyigecelerrr arkadaşlarrr :79:

bendenmi toparliycam bende yeter hep annemin yüzünden dermissim buldum yine sucluyu :86: misafir gelcek gel suzan sunu yapalimmi suzan

iyigeceler cnm..

ben gitmekden vaz gectim sohbet tatli geldi bi 15 dakika kaybolur cee diye cikarim arada evin icinde kostururum napim sizden ayrilamiyorum
kocis in gelmesine daha 1 saat falan var

anladım teşekkür ederim ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

iyigeceler cnm...

herkese iyi geceler bende kaçtım.saçıma fön bilem çekemedim accık uğraşayım yatıcam hemen geciktim erken yatacaktım güya

selammm kızlarrrr
nasılsınız??
ben bugün hep dışardaydım ve menüm çok kötü
okadar kötü ki yazamayacağım bile
çok yedim çok

herkese iyi geceler bende kaçtım.saçıma fön bilem çekemedim accık uğraşayım yatıcam hemen geciktim erken yatacaktım güya
iyi geceler canim :92:

selammm kızlarrrr
nasılsınız??
ben bugün hep dışardaydım ve menüm çok kötü
okadar kötü ki yazamayacağım bile
çok yedim çok

hic sorma benimki de senden asagi kalir yani yok :78:

geldim geldim kaçarmıyım hiç,,azcık heycanlandımda eşimle paylaşmaya gittim hemencik,,mesele şu hatırlarmısınız bilmem bizim köy vardı siyanür barajı yıkılmıştıda yeni baraj yapıcaklardı,onun için köyü satın almaları gerekiyodu,,e tabi anneminde toprakları var tarlaları e bide ev var,,hepsi için anlaşılan parayı vermeyi kabul etmişler bugün şükür yarabbim,,ne diyim çok mutluyum eşim benden daha çok çıldırdı bu habere,hemen annene hayırlı olsun diyemmiki diyip güldü yalakalık yapcekmiş

ben yarın 59u kesin görcem bugünüm mükemmel ve kaçamaksız geçtii
bu arada tuba kaçtı farkındamısınız,lafı ortaya koydu gitti...

Son düzenleme:

hayırlııolsun cnm yaaaaaa

ne güzel hayirli ugurlu olsun bak demedimmi bugün sana tuttugun altin olsun diye al altin olmadi para oldu
bereket getirsin isallah

Slm kız¨lar mıllet uyudu ben yenı geldımmısafır vardı gunboyu ayakta dolandım oldum vallah bu arada cuma gunu 71 kılo ıdım bu sabah 70.2 olmusum sevındırık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…