70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o seni isitir merak etme o sevincle hadi sana da iyi geceler canimmm benimmm bende hepinizii cok seviyooooommmmmmm

:92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlar size bi akıl danışmam gerekio..
bi arkadasımla bi yere gitmiştik onun ödeme yapması gerekiodu ama nakit ödemesi gerekiodu yannda hiç nakiti yoktu ve bnm vermem icap etti sonucta kızı orda o halde bırakamıycaktım. 2hfta gecti bna hala geri ödemedi. hani cok cok büük bi para vermedim borc ama yinede bnm borcuma sadıgımdır. nasl istenir böle bişi. kızı biliorm hani üstüne yatıcak biri diil unutmus olabilr ciddende ama yinede ne biliym hatırlatırken karsı trfı kırmktn korkuorm

kızlar nolur bna bi akıl verin bi uslüp önerin ya kafam karıstı arkadaslıgımı zedeleyip baskıcı cıkarcıda gözükmek istemioyurm

HMM gicik durumlar yavvv belki sende bozuklugun ya da cash paran olmadigini soyleyip para istersen bir sekilde hatirlamasina yardimci olursun

yaaaa kizlar cok sinir oluyorum yaaa
hafta sonu yemem gereken seyler yedim uyuz oluyorum. ne guzel yemek duzenimi saatlerimi kurmustum yarinda misafirim geliyor. saat duzenim olmayacak yine. ya beni bi biraksalar evden hiiiiiiiiiiiiiccccccc cikmasam 3-4 ay yapsam diyetimi fistik gibi olup ciksam disari. ben mi cok iradesizim ya. halbuki burda sizinleyken vcok gaza gelmistim ne guzelll... iki gun girmedim ya o gunlerde de kacirdim biraz ipin ucunu

cnm neler yedinki söle bi degerlendirelm:))

bu arada sey yapcm o arkadasımla yemege fln gidersek bna vercegin paradan düssnse bunu dicem nasl fikir snce??

bu arada keske en basta snnle orti olsaydık biz paylasımlar dha kolay olurdu aynı zmn dilimindeyiz ya ondn

cnm neler yedinki söle bi degerlendirelm:))

bu arada sey yapcm o arkadasımla yemege fln gidersek bna vercegin paradan düssnse bunu dicem nasl fikir snce??

bilmiyorumki canim ben olsam cekinirdim oyle demeye,
yaaa aslinda cooookkkk bisey yemedim,, mesela bugun fazladan bir tek bir kase kuruyemis yedim. cekirdek kaju su bu. dun yememem gereken aksam bir borek vardi. ama booossnakk boregi el acmasi .. kola da ictim..

ya aslnda çok çok kötü diilmiş cnm yani bn mesela kola içmeyi nisanda bıraktım burda deli gibi içerdim lightı bile zararlı bide peanut cashew fln nefret ederim tek kelimeyle o yüzdn çok şanlıym
bna börek yapan kimse olmadıgındn bide bnde ugrasmadıgımdan o tür güzel şeyler yok bnm için az yerken az alısveriste yapıorm kar ediorm o yüzdn işime geldi bu diyet

GÜNAYDINNNNNN
topiği açama şerefine ben nail olduğum için mutluyum 2 gündür giremedim herkesi çokkkkk özledim

güne böyle harika bir haberle başlamak ne güzell...kendiminmiş gibi sevindim..hayırlı olsun cnm..annenlere hörmetlerrr e bizide görürler artıkk

curlynin yeni yaptıqı düzen bu..akşam kazenle konuştum..curly bilqilendirecek dedi...beklemedeyim...ama bu düzenle yapmak çok zor...sen nasıl yaptın kafan karışmadan brawo doqrusu..çok teşekkürler cnm

günaydın arkadaşlarrr bu sabah haftalardan sonra baskülüm yüzüme güldü çok güzel bir rakam gördüm Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm :92::92::92::92: şimdi sizlere iyi sohbetler dileyip ben kursuma gideyimm

Excel de hazırladım abla formatı.
Kodları ordan yazdım. İstersen mail adresini özelden atarsan sana da atarım.
Listeyi şimdilik Tuğba hazırlayacak diye ona attım.
Yazışmalarınızı gördüm sormuşsunuz o da bu şekilde demiş.
Excel de hazırlamak daha basit.

Vaayyy vayyyy
Maşaallah ablaaa ben dökülüyorum sanırımmm neyse bundan gaz almam lazım benimde
Kolay gelsinnnn

Günaydın kızlar
ayyy okula geç kaldım ve yürüyüşe gidemedim , dün saatlerce benimkiyle konuştuk uyutmadı pis çocuk
Şimdide 3 kaşık yoğurt üstü 2 kaşık yulaf ezmeli kahvaltımı yapıyorum ama hepsini bitiremicem galiba....
Bu arada yemeklerde 4 kaşık çok mu fazla olur sizce :26:

günaydın kızlar
güne bende güzel başlayanlardanım. bu sabah tartıda hoş bir rakam bana bakıyordu cumaya bomba gibi geliyorum haberiniz ola

dünkü menümü vereyim

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük sosis
3 ince dilim sucuk
1 yağsız tavada yumurta
domates salatalı
1 çk tahin pekmez

ara
3 kuru kayısı
2 ceviz

akşam
4 yuvarlak dilim buğulama palamut
bol yeşil salata
1 çatal tahin helva

3 kupa bitki çayı
çokça siyah çay
1 litre su
2 türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…