nen hava soğuk diyorum üşeniyorum,,,boşver bidahaki sefere ben ona kutlamayı göstercem 2dk kaldı bakalım daha ne şaklabanlıklar yapcek bana,,
neyse aniden çıkabilirim gelirse şimdi hayall kurmaya başlar,,napcez parayı diyeeallahımyaa elimize geçmeden yerini hazırlıyoya bu adam alem doğrusuu hadi iyi geceler:79:
hepinizi çoooook seviyoruum
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar size bi akıl danışmam gerekio..
bi arkadasımla bi yere gitmiştik onun ödeme yapması gerekiodu ama nakit ödemesi gerekiodu yannda hiç nakiti yoktu ve bnm vermem icap etti sonucta kızı orda o halde bırakamıycaktım. 2hfta gecti bna hala geri ödemedi. hani cok cok büük bi para vermedim borc ama yinede bnm borcuma sadıgımdır. nasl istenir böle bişi. kızı biliorm hani üstüne yatıcak biri diil unutmus olabilr ciddende ama yinede ne biliym hatırlatırken karsı trfı kırmktn korkuorm
yaaaa kizlar cok sinir oluyorum yaaa
hafta sonu yemem gereken seyler yedim uyuz oluyorum. ne guzel yemek duzenimi saatlerimi kurmustum yarinda misafirim geliyor. saat duzenim olmayacak yine. ya beni bi biraksalar evden hiiiiiiiiiiiiiccccccc cikmasam 3-4 ay yapsam diyetimi fistik gibi olup ciksam disari. ben mi cok iradesizim ya. halbuki burda sizinleyken vcok gaza gelmistim ne guzelll... iki gun girmedim ya o gunlerde de kacirdim biraz ipin ucunu
yaaaa kizlar cok sinir oluyorum yaaa
hafta sonu yemem gereken seyler yedim uyuz oluyorum. ne guzel yemek duzenimi saatlerimi kurmustum yarinda misafirim geliyor. saat duzenim olmayacak yine. ya beni bi biraksalar evden hiiiiiiiiiiiiiccccccc cikmasam 3-4 ay yapsam diyetimi fistik gibi olup ciksam disari. ben mi cok iradesizim ya. halbuki burda sizinleyken vcok gaza gelmistim ne guzelll... iki gun girmedim ya o gunlerde de kacirdim biraz ipin ucunu
cnm neler yedinki söle bi degerlendirelm:))
bu arada sey yapcm o arkadasımla yemege fln gidersek bna vercegin paradan düssnse bunu dicem nasl fikir snce??
bilmiyorumki canim ben olsam cekinirdim oyle demeye,
yaaa aslinda cooookkkk bisey yemedim,, mesela bugun fazladan bir tek bir kase kuruyemis yedim. cekirdek kaju su bu. dun yememem gereken aksam bir borek vardi. ama booossnakk boregi el acmasi .. kola da ictim..
geldim geldim kaçarmıyım hiç,,azcık heycanlandımda eşimle paylaşmaya gittim hemencik,,mesele şu hatırlarmısınız bilmem bizim köy vardı siyanür barajı yıkılmıştıda yeni baraj yapıcaklardı,onun için köyü satın almaları gerekiyodu,,e tabi anneminde toprakları var tarlaları e bide ev var,,hepsi için anlaşılan parayı vermeyi kabul etmişler bugün şükür yarabbim,,ne diyim çok mutluyum eşim benden daha çok çıldırdı bu habere,hemen annene hayırlı olsun diyemmiki diyip güldü yalakalık yapcekmiş
ben yarın 59u kesin görcem bugünüm mükemmel ve kaçamaksız geçtii
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Meltemdmc [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Belenay [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] Barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] Monarosa [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Papatyam [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 11.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] Mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 62.0 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 24.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] seanmph [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] tuğbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 61.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 16.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] .0. [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] mektup [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] .0. [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 24.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR][/TABLE]
Birincimiz meltemdmc arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan naf--musice--deryaak--ztar--ms22--silwerpowder--iden arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
charm--mektupp arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..
erginsena arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
DÜZENLEYEN TOPİĞİN NESİDİR BİLİNMEYEN DİLEK'TEN :119:
güne böyle harika bir haberle başlamak ne güzell...kendiminmiş gibi sevindim..hayırlı olsun cnm..annenlere hörmetlerrre bizide görürler artıkk
curlynin yeni yaptıqı düzen bu..akşam kazenle konuştum..curly bilqilendirecek dedi...beklemedeyim...ama bu düzenle yapmak çok zor...sen nasıl yaptın kafan karışmadan brawo doqrusu..çok teşekkürler cnm
günaydın arkadaşlarrrbu sabah haftalardan sonra baskülüm yüzüme güldü çok güzel bir rakam gördüm Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm :92::92::92::92: şimdi sizlere iyi sohbetler dileyip ben kursuma gideyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?