70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlııolsun cnm yaaaaaa
inşallah olsunda ne olursa olsun falan dermişim,,şaka bi yana bugün ben çok mutluyumyaaa öyle böyle değil,,tabi anem şaka yapmıyosaa:26:
ne güzel hayirli ugurlu olsun bak demedimmi bugün sana tuttugun altin olsun diye al altin olmadi para oldu
bereket getirsin isallah

demi kız dedindi valla,,demekki liste bana hayır getirdii dualarınızlaa

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Meltemdmc [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Belenay [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] Barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] Monarosa [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Papatyam [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 11.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] Mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 62.0 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 24.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] seanmph [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] tuğbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 61.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 16.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] .0. [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] mektup [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] .0. [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 24.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR][/TABLE]

Birincimiz meltemdmc arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan naf--musice--deryaak--ztar--ms22--silwerpowder--iden arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..

charm--mektupp arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..

erginsena arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

DÜZENLEYEN TOPİĞİN NESİDİR BİLİNMEYEN DİLEK'TEN :119:

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım ....

Slm kız¨lar mıllet uyudu ben yenı geldımmısafır vardı gunboyu ayakta dolandım oldum vallah bu arada cuma gunu 71 kılo ıdım bu sabah 70.2 olmusum sevındırık oldum
ay ne güzel basladin bak geri

yok canim saka yapmiyordur tugba bak ne güzel demek ki sen cok temiz kalblisin gönlünden gecen oluyor canim kötü komsu da gitti ohh
allah seni hep güldürsün canim arkadasim

Ayy gene akşam oldu sonra sabah olcek.
İşe gitcez. Bu arada sabah sapık dadandı yarın gene yoluma çıkmasa bari cevap versen bi mesela sussan bi mesele anlamadım ki ben nabayım??
Yüzümü yıkayıp yatayım bari birazdann.
Sizde gidinn yatın ya aklım burda kalıyo sonra

ay ne güzel basladin bak geri :46

ay evet ya gelır gelmez gıtmeye basladı kılolar ınsalah devamı gelır daha duzenlı baslamadım duzene gırerım bır kac gune kadar bıde ıkı aylık tataılde acayıp yemek yıyordum hemde her ogunde bır ekmege yakın tuketıyordum ona ragmen 4 kılo bıle tam almamıstım saglıklı kılo vermenın avantasları

eline saglik fistik :81:kaptan yardimcisinin yardimcisi yazsaydin

ne sapik i yaa türkiyede satiliyormu bilmiyorum söyle kücük gözyasarticilar var onlardan tasi canim yaninda ben korkarim öyle seyden
yoksa ben göndereyim fistik sana burda pahali deyil fazla

hay masallah ben cabuk kilo aliyorum daha tam otuturamadim ondan herhalde :97:

Canım öyle bişey ki göz yaşartıcı spreyi kullandım diye ben bile suçlu olurum.
Memleketimi seviyorum ama hak hukuk, yasama yönünden hala gelişemedik.
Adam ben orda bişey demedim dese ben suçlu olurum bilmem anlatabildim mi?
Sabahları karşıma çıkıyor durakta bekliyo bişeyler diyo anlamıyorum ne diyo da en son abarttı baya konuş artık benle falan dedi.
Bişey desem bağırsam ters etki edebilir diye korkuyorum susuyorum bu sefer ondan güç alıyor
Yarın gene bişey derse terslicem olmadı babamla falan giderim artık

ya bişey diycem size,,akşam 8de mj attım eşime haber verim diye,,
güzel bi haberim var yalvarırsan söylerim falan dedim,,
yalvarmam sen nasılsa dayanamaz söylersin dedi,
neyse uzata uzata şu bu falan diye uzattım meseleyi,:89:
işin ucunda para varmı dedi
var dedim sana kıyak bi iş bulduydum dedim
parası iyimi 1000tl falan dedi
bende daha çok dedim
neyse son mjında okadarda atma,,atma mj bida ben tavla oynacem dedi
bende kızdım ve hemen haberi verdim,ardından iki tanede mj attım ama cvb yok iletildi mjıda gelmedi anladım hafıza doldu onun..
1 saat sonra telefon etti,ne var dedim naptın dei,sanane dedimhadi çok merak ettim söyle diyince mj attımya görseydin dedim oda hafıza dolmuş gelmedi diyince,,ozaman silde bak gelen mjlara dedim insanın hevesini kursağında bırakıyosun,böyle yapıcanı bilseydim paylaşmazdım mutluluğumu dedimkapattım..1dk sonra tekrar aradı doğrumu yazdıkların falan filan ağzı kulaklarındaa..bide:26: satılsaydı ben duyardım öyle bişey konuşulmadıki burda hiç dedi(eşim köyü alanların fabrikasında garson)neyse kapattık
bu 2dk sonra bana ya ben seni gerçekten çok seviyormuşum diye bi mj hemen ardından daha ben yazmadan tabi,,hemen yalaka diyceksin demi ''demiş
evet öyle diycektim:88: ve yazdım yanlış adama yalakalık yapıyosun ama diye,,
ardından gelen mj'sa
sabaha kadar mjlaşabiliriz canım benim tatlım bebişim
:84::84::84::84::84::84:ya ben bu adamı napiyim şimdii söylesenize banaa.....:84::84::84::84::84::84:

ya öyle sey mi olur kendini savunmakda mi suc ya nebileyim ben önceden hep tasiyordum erken gidiyordum genc kizken is e
telefonlan konus veya hazir da tut polis i ara polis gelsin ne derdi varsa ona anlatsin madem

İyi geceler kısçeler..
Ben her ne kadar kavga etsekte şu an kendisine acaip kızgın olsamda sevdiceğimin tişörtünü giydim.
Özledim keratayı
Eşiniz, nişanlınız, sevdiceğiniz yanınızdaysa çok şanslısınız kıymetini bilin
Çoğu insan bu şansı elde edemiyor maalesef ( misal ben :2:)
Hadi neyse iyi geceler tekrar
Uyumak üzere gidiyorum.

:86:+18 anlata bildimmi

iyi geceler fistik :92:az kaldi isallah bitiyor askerliyi sevdiceginin canim benim

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım ....
sağol inşallah...
ay ne güzel basladin bak geri

yok canim saka yapmiyordur tugba bak ne güzel demek ki sen cok temiz kalblisin gönlünden gecen oluyor canim kötü komsu da gitti ohh
allah seni hep güldürsün canim arkadasim
ya ağlatcan bak şimdi benii,
kızlar ben niye listede yokum bildirim yapmıştım((
yok canım gelmedi senden bildirim falan:89:

yazıyım canım bekle gitme yatmayaaa
haklısın canım gelişemedik gittineyse bu iş şakaya gelmez babana anlat durumuu onunla git bi defa bak bida rahatsız ediyomuu

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda 72.5 kiloyum, sıkıntılar, depresyon ilaçları nedeniyle yıllar içinde alınmış kilolarla buraya geldim. Artık şeker hastası , tansiyon ve kolesterol hastası olmadan kilolarımı vermek istiyorum. DUCAN DİYETİ UYGULAMAYA BAŞLAYACAĞIM, BUGÜN KİTABINI ALDIM. Ayrıca diyeti oturtunca yoga hareketleriyle destekleyeceğim. Sakın spor salonlarına mahkum etmeyin kendinizi. Yoga yapmayı öğrenin...Zira ben yıllarca spor salonlarında koşturdum yine de kiloma yardımcı olmadı, aşırı spordan aşırı kaslı oldum ve dizimde sakatlık oluştu.

DUCAN DİYETİNİ İNCELEYİN DERİM ben de paylaşacağım isterseniz deneyimlerimi... yAŞ 37 bOY 1.68 Kilo 72.5 değişiklik olunca yazarım :)))

:86:+18 anlata bildimmi

hoşgeldiin abla diyim ben sana çünkü 23 yaşındayım bende ee kardeşin sayılırımneyse kurallarımız var ama,dur ben hatırlatayım şimdii,,öyle boş boş gelip gitmek yok ya hep ya hiç

canım sakın susma sustukca insanın üzerine geliolar. bn burda biber spreyi tasıorm yanımda nolcak suçlu olmassın kndini savunuosun yani yada cidden dövüş sanatlrı ögren. mesela bi kere otobüste biri yanıma oturup sıkıştırmıştı bni 2 sne önce askılı giyiyorm die sustukca dha üstüme geldi bnde bagırdım eline koluna hakim ol die o durakta indi. böle sapıklara karsı susarsak ezilen biz oluruz cesaretli olmalıyız cnku haklıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…