70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben senin yerinde olsam sabah tamamını yer öğlen yemezdim neden öyle didimmm çünküm geçen hafta aynını ben yaptım sena abladan yedim fırçayı öğlen ekmek yemicez demiyomuyum ben diye

Ay yok ya yemicem eve götürürüm bizimkiler yer sonradan.
Şimdi de 7 otlu çayımı içicem demledim.
Off yaa ben almadım aslında işyerinden arkadaş almış geldi simiti hayır diyemedim.

Kızlar ben çıkıyorum işleri toparlar gelirim tekrar

anaaaaaaaaaaaaaam gecmısı bıtırdım ama ben de bıttım vallaaa bu haftakı lıste baya bı problem olmus ama çözüme kavşmuş sonunda

haftaya topıktekı cogunluğu tam motıvasyonlu baslamış valla maşallah

bu sabah ben de kılomu merak ettım ama tartılmadım :26: tatı banyoda duruyo, sogukta orda soyunup tartıya cıkasım gelmedı :26:

bu haftasonunu tam zamanlı evde gecırdım hem c.tesi hem de pazar gunu sadece markete gıttım, c.tsi zaten evde yalnızdım, butun gun mutfaktaydım hayatımın ılklerını denedımmm menemenlık yaptım bı kac kavanoz, karnıyarıklık patlıcan haırlayıp buzluga attım, annem bızım oranın pazarından yesıl bıber gondermıstı dolapta kalmıstı, onları dograyıp buzluga attım, bı arkadas murdum erıgı getırmıstı bı kocaman poşet yıyememıstık hepsını, kalanını zıyan olmasın dıye komposto yaptım, sonracıgıma gecen mısafırler geldıgınde sıyah uzum almıstık yerler dıye, ondan da artmıstı baya, evde az kişi olunca bıtmıyo bısı, onun da komposto gıbı bıseysını yaptım, dolaptakı butun ıceceklerı cıkardık uzum suyuyla murdumun suyunu sıselere doldurduk onları dizdik, artık onları içicez bıtınceye kadar sonra kırmızı bıber közledim fırında onları kaldırdım buzluga, bı de markette salatalık gördüm tursuluk, bıraz ondan aldım, bı kucukte tursu kurdum bu anlattıklarımın hepsını hayatımda ılk defa yaptım :26: tursunun ve menemenlıgın tadına ılskın en ufak bı fıkrım yok hadı menemenlık bı derece olmuştur da tursu tamamen acemı işi, oyuzden buyuk yapmaya cesaret edemedım,zıyan olmasın dıye:26:

hamarat gelin oldum yanı c.tesi gunu evde, butun gun mutfaktaydım, gecede kociş yoktu :26: pazar sabahı geldı sehırdısından, aylık market alsıverısıne gıttık, onları yerlstırdık, evı süpürdük sildik, halıları topladık, koca yaz durduk bu havada halıları yıkamaya yollıcaz, bu aksam alıcaklar :26:

Son düzenleme:

ohh ellerine sağlık cnm :79: :79: :79: :79:

ohh ellerine sağlık cnm :79: :79: :79: :79:

inşallah ellerime sağlık derecesınde olurlar canım

ozellıkle tursudan şüphelıyım, saklamıstım zaten eşime fılan gostermıycektım, olmazsa caktırmadan yok ederım dıye düşünüyodum,olursa da bı aksam yemegınde sofraya koyup sürprız yapacaktım, ammavelakın dün aksam meyve sularını şişeledıkten sorna dlaptakı dıger ıceceklerı serın bı yere kaldırayım dıye tursuyu sakladıgım yerı actı, "ooo neler yapmıs benım karım" dedı :26:anaaaaaaam gördü dedım inşallah Allah yuzmu kara cıkartmaz da acemı şansına tursum olur yoksa da artık gıder çıtır çıtır bı bıdon tursu alır kocişi kandırırım

ohh baya iş yapmıssın hamarat gelin olmuşsun yanibende hıcbısey yapmaıdm bu haftasonu o kadar ıs varkı nereısnden baslayacagımı bılemeıdm dermısım ellerine saglık agız tadıyla yiyin inşallah canım

bende yogunum gene pek yazamıyorum

benımde ellerıkm donuyo o yuzden yazamıyorum, ofıs cok soguk tam da arkmada kocaman pencere var, kapalılar ama yıne de esıyo valla, şalıma sarıldım:26:

bu havalar benı mahvedıo yaa bı 5i 1 yerde ıcıcem sımdı içim ısınsın bari

Oyyyy çokk soğukkkk Allah'tan yanımda ufak sobalardan var.
Ger-düşüm pek bi marifetli gördüm seni hazır turşu yaplardan mı kullandın kendin mi yaptın yoksa :)
Afiyet olsun ufaktan olcan sen gelin hanım

Arzu abla kolay gelsinnn :)

Yemeğe çıkmadım bende dünde evde dişime göre bişi bulamamıştım.
Bugün akşam markete uğrayayım tavuk gögsü falan alıyım yarın tavuklu salata yaparım.
Sabah için yumurta alayım yumurta da bitmişti evde.
Sefilleri oynuyoruz resmen
Annem yeğenime baktıgından markete çıkamıyor h.içi hafta sonuda herkesin işi oluyor.
Neyse işte şimdi çabuk çorba domatesli pişirdim.
Çırpcam sonra içcem.
Ne çabuk 12 olmuş zaman

hazır tursu yaplardan kullanmadım canım, kendım yaptım bıraz netten baktım bıraz yemek kıtaplarından ama herkesın yapısı farklıydı, ben deyaptım bısıler benımkı de olursa farklı olcak hazır tursu yapları gecen kocişe demiştim, o hıc hoş bkamaz oyle hazır seylere ona da karşı cıktı hemen ben o evde yokken laıp yapabılırsım aslıdna ama öğrenmek ıstıyorum, bı demutfakla ugrasmak hosuma gıdıyo

şimdi hazır ortam musaıtken deneye yanıla yaşım gecmeden ogreneyım ıstıyorum, coluk cocuk olana kadar bu konularda tamam olayım eşim benım hanımın tursuları bı başkadır desın, cocuklar annemın yaptıgı tursudan olsa da bı yesek desın

ben bazı lezzetlerın ınsanlara özgü olduğuna ınanıyorum, herkesın bıseylerde lezzetı tuturabılıyo, annemın bazı yemklerının tadını ben baska yerlerde alamıyorum, babannemın de zıra oyle, hele de ananemın sahanda yaptıgı yumurtanın tadı dahı baska yerde yok, aah ananem aahhh ben de arkamda boyle seyler bırakayım ıstıyorum, doğal seyler yapmayı öğreneyım..aslında yogurduda evde yapmak ıstıyorum ama bılmıyorum becerebılır mıyım :26:

Ne güzel bi düşünce benim hiç hevesim yok şimdilik.
Herkesin el tadı başka oluyor.
Bende herkesin yaptığı yemeği yiyemem. En basiti bi makarnayı bile her evde başka başka pişiyor.
Annem de kurdu turşu ama onun ölceğini bende bilmem kendisi de bilmez.
Çok güzel kıtır kıtır yapar ama göz kararı koyuyormuş o öyle diyor.
Kışın hazır almak yerine evde daha önceden kurulmuş kışlıkların yerini hiçbişey tutmuyor valla.
İnşaallah güzel olur da afiyetle yersiniz artık.

seyret annenı canım ne kaparsan kardır, anneler oyle zaten hep herseyı goz kararı yapıyolar zaten evdeki tencerene fılan alısınca sen de goz kararı yapmaya baslıyosun, ev hanımlıgında sınıf atlama oluyo boyle ölçülerde göz kararına gecebılmek ben eskıden berı cok severım mutfagı, hem gozume hem mıdeme hıtap edıcek bı de yapılan yemekler acıyorum mutfakta radyoyu bı yandan muzık dınlıyorum bı aydnan yemek yapıyorum kocişte cok gzuel yemek yapar ama bekarlık dönemınde cok yaptıgı ıcın sımdı pek bulasmıyo, masayı kurup kaldırıyo salata bazen corba fılan anca yapıyo önceden herseyı yapardı valla :26:

Selamm kızlaarr...

Ne var ne yok keyifler iyidir inşallah...

iyi diyelim iyi olaım canım, sen nasılsın, ne zmndır bu saatlerde göremıyoduk senı

tekrar selam kızlarr
oğlanı okula gönderdim işlerimi hafiflettim. türk kahvesi içiyorum şimdi. oh çok iyi geldi valla. sizler ne alemdesiniz??? keyifler iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…