tekrar selam kızlarr
oğlanı okula gönderdim işlerimi hafiflettim. türk kahvesi içiyorum şimdi. oh çok iyi geldi valla.sizler ne alemdesiniz??? keyifler iyi mi
Vayy beee Türkk kahvesiii hee miss gibiiii :))
Ofiste totom ağrıdı oturmaktan bide belim.
Buna da şükür gene de.
Kaç yaşındasın bu arada yeni gelenlerin çoğunu tanımıyorum da
Ben Dilek 22 yaşındayım bilgi işlemciyim.
Evli,nişanlı,sözlü hiç bişi değilim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende miss gibi Türk kahvesi içiyorum ama ama ama moralim çok bozuk tartıya çıktım 2 haftadır yürüyorum verdiğim kilo 1"sen kahvaltıda üç poğaçayı götürürken iyidi ama" diyen arkadaşları duyar gibiyim ama susma hakkımı kullanıyorum
memnun oldum canım.
benim adım sibel
yaş 40
uzun zamandır çalışmıyorum evdeyim evliyim 2 çocuk var
ben bayılıyorum bu havalara, tabii evde olunca güzel oluyor:26
dilerim hepimiz umduğumuz kilolara ineriz. burası çok iyi beni çok motive ediyor. gerçi sizler daha gençsiniz daha çabuk gider kilolar:92:
bende miss gibi Türk kahvesi içiyorum ama ama ama moralim çok bozuk tartıya çıktım 2 haftadır yürüyorum verdiğim kilo 1"sen kahvaltıda üç poğaçayı götürürken iyidi ama" diyen arkadaşları duyar gibiyim ama susma hakkımı kullanıyorum
cnm ya kıyamam yaaa en son poça ne zamn yemiştim :97: hatırlamıyorum
Selam Charm?
Kendi adıma diyim iyiyim snde ne var ne yok?
Hadi bıraksın artık 7ler seni eskisi gibi giremiyorsun bide sanırım :26:
seyret annenı canım ne kaparsan kardır, anneler oyle zaten hep herseyı goz kararı yapıyolarzaten evdeki tencerene fılan alısınca sen de goz kararı yapmaya baslıyosun, ev hanımlıgında sınıf atlama oluyo boyle ölçülerde göz kararına gecebılmek ben eskıden berı cok severım mutfagı, hem gozume hem mıdeme hıtap edıcek bı de yapılan yemekler acıyorum mutfakta radyoyu bı yandan muzık dınlıyorum bı aydnan yemek yapıyorum kocişte cok gzuel yemek yapar ama bekarlık dönemınde cok yaptıgı ıcın sımdı pek bulasmıyo, masayı kurup kaldırıyo salata bazen corba fılan anca yapıyo önceden herseyı yapardı valla :26:
iyi diyelim iyi olaım canım, sen nasılsın, ne zmndır bu saatlerde göremıyoduk senı
Memnun oldum bende :)
Keşke kolay gitse evet yaş genç amma gırtlak durmadıktan sonra
Benden Temmuzun ortasından beri burdayım.
Çok iyidir burası
Kısçelerin hepsi birbirinden iyi.
Sadece kilo mevzusu değil burdaki beraber herşeyi paylaşıyoruz işte :)
Bu arada yokklugumda yenı gelen tum arkadaslara topluca HOŞGELDİNİİİZZZ diyorumm herkese iyi kilo vermelerrr incelmelerrr...
evet gerçekten öyle. burada yazılanları okumak bile çok iyi geliyor bana. ortak o kadar çok noktam var ki kızlarla.
Bende ıyıyım canım cok sukur..
Ya sorma bugun yine basladım ama bakalım... ooy oy 69 68 bır gorsem ah bır gorseem....
IYıyım canım bende cok sukur ... evet suruden ayrıldım kurtlar kaptı valla kılolarla bogusuyorum halen...
Eskısı gıbı daha sık gırıcem ıns hem daha motıve eder benı yoksa gıtmıyor bu kılolar...
anaam saat kac olmuş ben de dıyorum nıye karnım acıktı
estetık forumlarına dalmıstım saat gecıvermış, yaa kk'ya takılınca afrk ettım de ne kadar cok estetık yaptıran var, burun gogus kulak bacak vs vs :26:
Selamm kızlaarr...
Ne var ne yok keyifler iyidir inşallah...
tekrar selam kızlarr
oğlanı okula gönderdim işlerimi hafiflettim. türk kahvesi içiyorum şimdi. oh çok iyi geldi valla.sizler ne alemdesiniz??? keyifler iyi mi
Kilo problemi yaşayan birini sadece kilo problemi çekmiş biri anlar maalesef.
O yüzden ne kadar etrafımıza sızlansakta bizi anlamayadıklrı için yardımcı olamayacaklar.
Ben diyetisyene de gittim elime herkese aynı verdiği listeyi tutuşturdu bi daha da gidesim gelmedi.
Burda eğlene eğlene kilo veriyoruz işte
Aynen Charm ya bi göremedim 72.5den aşağısına inmiyor inatla.
Tam 72.5 oluyorum bi tatil çıkıyor hoop tekrar 73
Gına geldi valla.
hazır tursu yaplardan kullanmadım canım, kendım yaptım bıraz netten baktım bıraz yemek kıtaplarından ama herkesın yapısı farklıydı, ben deyaptım bısıler benımkı de olursa farklı olcakhazır tursu yapları gecen kocişe demiştim, o hıc hoş bkamaz oyle hazır seylere ona da karşı cıktı hemen ben o evde yokken laıp yapabılırsım aslıdna ama öğrenmek ıstıyorum, bı demutfakla ugrasmak hosuma gıdıyo
şimdi hazır ortam musaıtken deneye yanıla yaşım gecmeden ogreneyım ıstıyorum, coluk cocuk olana kadar bu konularda tamam olayımeşim benım hanımın tursuları bı başkadır desın, cocuklar annemın yaptıgı tursudan olsa da bı yesek desın
ben bazı lezzetlerın ınsanlara özgü olduğuna ınanıyorum, herkesın bıseylerde lezzetı tuturabılıyo, annemın bazı yemklerının tadını ben baska yerlerde alamıyorum, babannemın de zıra oyle, hele de ananemın sahanda yaptıgı yumurtanın tadı dahı baska yerde yok, aah ananem aahhhben de arkamda boyle seyler bırakayım ıstıyorum, doğal seyler yapmayı öğreneyım..aslında yogurduda evde yapmak ıstıyorum ama bılmıyorum becerebılır mıyım :26:
çıtır hoşgeldin napıyosun kaçakkk gel artıkkk
oh afiyet olsun cnm
bozma moralini hemen cnm bizde bazen kaçamklar yapıyoruz ama tekrarlamıcaz hemen kendimizi toplayıp devam ediyoruzz
Valla evde kek börek vs var ama yemıcem dedım.... ınatlasıyorum bakalım...
Öğlen yemeğimi yedim şimdi akşam olsun menümü yazarım artık... sureklı ne yıcem sıkıntısı baslıyor Allahtan tavuktan bıkmıyorum ama hergun hergun tavukda yapılmaz..
Sulu yemek olunca ekmeksız yıyemıyorum... sebze yemeklerı de oyle ılle ekmek yıcem 2 dil de olsa... en guzelı tavuk corba salata oluyor ama ıste hergun de aynı sey olmaz sonucta kocam da var bu evde oğlumda :) artık sulu yemek ve sebze yemeklerını ekmeksız yemege alısmam lazım heralde ama nasıl olur bılmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?