70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar selam kızlarr
oğlanı okula gönderdim işlerimi hafiflettim. türk kahvesi içiyorum şimdi. oh çok iyi geldi valla. sizler ne alemdesiniz??? keyifler iyi mi

Vayy beee Türkk kahvesiii hee miss gibiiii :))
Ofiste totom ağrıdı oturmaktan bide belim.
Buna da şükür gene de.
Kaç yaşındasın bu arada yeni gelenlerin çoğunu tanımıyorum da
Ben Dilek 22 yaşındayım bilgi işlemciyim.
Evli,nişanlı,sözlü hiç bişi değilim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

bende miss gibi Türk kahvesi içiyorum ama ama ama moralim çok bozuk tartıya çıktım 2 haftadır yürüyorum verdiğim kilo 1 "sen kahvaltıda üç poğaçayı götürürken iyidi ama" diyen arkadaşları duyar gibiyim ama susma hakkımı kullanıyorum

memnun oldum canım.
benim adım sibel
yaş 40
uzun zamandır çalışmıyorum evdeyim evliyim 2 çocuk var
ben bayılıyorum bu havalara, tabii evde olunca güzel oluyor:26
dilerim hepimiz umduğumuz kilolara ineriz. burası çok iyi beni çok motive ediyor. gerçi sizler daha gençsiniz daha çabuk gider kilolar:92:

Üzülme canım hatanı farketmişsin yapacağın şey pogacayı unutmak.
Tam tahıllı ekmek, buğday ekmeği, çavdara geri dönmek
İnan elinin altında olunca insan pogaca yiyince kendini kötü hissediyor.

Memnun oldum bende :)
Keşke kolay gitse evet yaş genç amma gırtlak durmadıktan sonra
Benden Temmuzun ortasından beri burdayım.
Çok iyidir burası
Kısçelerin hepsi birbirinden iyi.
Sadece kilo mevzusu değil burdaki beraber herşeyi paylaşıyoruz işte :)

cnm ya kıyamam yaaa en son poça ne zamn yemiştim :97: hatırlamıyorum

Selam Charm?
Kendi adıma diyim iyiyim snde ne var ne yok?
Hadi bıraksın artık 7ler seni eskisi gibi giremiyorsun bide sanırım :26:

Bende ıyıyım canım cok sukur..
Ya sorma bugun yine basladım ama bakalım... ooy oy 69 68 bır gorsem ah bır gorseem....

IYıyım canım bende cok sukur ... evet suruden ayrıldım kurtlar kaptı valla kılolarla bogusuyorum halen...
Eskısı gıbı daha sık gırıcem ıns hem daha motıve eder benı yoksa gıtmıyor bu kılolar...

Bu arada yokklugumda yenı gelen tum arkadaslara topluca HOŞGELDİNİİİZZZ diyorumm herkese iyi kilo vermelerrr incelmelerrr...

evet gerçekten öyle. burada yazılanları okumak bile çok iyi geliyor bana. ortak o kadar çok noktam var ki kızlarla.

anaam saat kac olmuş ben de dıyorum nıye karnım acıktı

estetık forumlarına dalmıstım saat gecıvermış, yaa kk'ya takılınca afrk ettım de ne kadar cok estetık yaptıran var, burun gogus kulak bacak vs vs :26:

off off zaten bugünde hava yağmurlu yürüyemedim. zaten bu hızla gidersem ben evlenirkende şişman bi gelin olacağım

evet gerçekten öyle. burada yazılanları okumak bile çok iyi geliyor bana. ortak o kadar çok noktam var ki kızlarla.

Kilo problemi yaşayan birini sadece kilo problemi çekmiş biri anlar maalesef.
O yüzden ne kadar etrafımıza sızlansakta bizi anlamayadıklrı için yardımcı olamayacaklar.
Ben diyetisyene de gittim elime herkese aynı verdiği listeyi tutuşturdu bi daha da gidesim gelmedi.
Burda eğlene eğlene kilo veriyoruz işte

Aynen Charm ya bi göremedim 72.5den aşağısına inmiyor inatla.
Tam 72.5 oluyorum bi tatil çıkıyor hoop tekrar 73
Gına geldi valla.

Evet özellikle burnuna estetik yaptıranlar çok bi ara bende albümlerine bakıyordum.
Resimlere baktıklarımda canım acıyor nedense yeni ameliyattan çıkmış fotolarda.
Hastalık söz konusu olmadığı sürece estetikten yana değilim.
Herkesin kendi kararı tabi.

Selamm kızlaarr...

Ne var ne yok keyifler iyidir inşallah...

çıtır hoşgeldin napıyosun kaçakkk gel artıkkk

tekrar selam kızlarr
oğlanı okula gönderdim işlerimi hafiflettim. türk kahvesi içiyorum şimdi. oh çok iyi geldi valla. sizler ne alemdesiniz??? keyifler iyi mi

oh afiyet olsun cnm

bozma moralini hemen cnm bizde bazen kaçamklar yapıyoruz ama tekrarlamıcaz hemen kendimizi toplayıp devam ediyoruzz

Valla evde kek börek vs var ama yemıcem dedım.... ınatlasıyorum bakalım...
Öğlen yemeğimi yedim şimdi akşam olsun menümü yazarım artık... sureklı ne yıcem sıkıntısı baslıyor Allahtan tavuktan bıkmıyorum ama hergun hergun tavukda yapılmaz..
Sulu yemek olunca ekmeksız yıyemıyorum... sebze yemeklerı de oyle ılle ekmek yıcem 2 dil de olsa... en guzelı tavuk corba salata oluyor ama ıste hergun de aynı sey olmaz sonucta kocam da var bu evde oğlumda :) artık sulu yemek ve sebze yemeklerını ekmeksız yemege alısmam lazım heralde ama nasıl olur bılmem...

bende senın gıbı sevıyorum mutfakla ugrasmayı zaten saolsun iş te bitmiyo mutfakta canım hepsını yapmıssın yogurt en kolayı ben sürekli yapıyorum ogluma bende kendı kendıme öğrendim. ama daha tursu yapmadım pek te yemıyoruz zaten esım patlıcan tursusu sevıyo onu da annesı yapıyo

çıtır hoşgeldin napıyosun kaçakkk gel artıkkk

oh afiyet olsun cnm

bozma moralini hemen cnm bizde bazen kaçamklar yapıyoruz ama tekrarlamıcaz hemen kendimizi toplayıp devam ediyoruzz

hoşbulduk canım nerdee çıtırlık olsa olsa çatıır olur heralde.. 73 e vurdum yanı... valla buraya gelmezsem kotu yola dusuyorum zaten...
arayı o kadar actım kı nerdeyse dıyet yapalı cok oldu dıyebılırım.. :2:

Son düzenleme:

bende senın gıbıyım canım sulu yemeklerde mutlaka ekmegı arıyorum az da olsa nası bırakcaz bılmem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…