70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda birbirimizi çok güzel motve ediyoruz bende bi tatil falan derken geri döndüm başa yeni yeni veriyorum burdan kopmamak lazım sonra kıvranıyoruz vercez kiloları diye ama vercez veriyoruzda çıtırız tabi çıtır çıtır olcaz:79: :79: :79: :79:

teşekkürler canımm

normal yemek kaşıqıysa 4 kaşık yeter..ama servis kaşıqıysa 1 kaşık...

günaydın kızlar
güne bende güzel başlayanlardanım. bu sabah tartıda hoş bir rakam bana bakıyordu cumaya bomba gibi geliyorum haberiniz ola
süperrrrr ortilerrr nerdesiniz qaza gelin bakiimmmmmmmmmmmmm

kıslarrrr günaydınnnnn
ben daha yeni gelebildimmm ((
ama bugün çok mutluyummmmmm sabah tartıda 69,7 yi gördümmmmmmmmmm
maşallahhh yarışma iyi geldi haydi halayaaa

canım hafta içi alsakta versekte çizelqelerimizi cumadan cumaya deqiştiriyoruz...halaya devam bu aradaa

fazladan yediqin 1 dilim ekmeqin dışında menün süper ötesi olmuş ortimmmmmmmm aynen devam cumaya kupayı biz kadıralımmm

amaaaa ben bilmiyodum ve ortadamı kaldım şimdiiiiiii
alacanın ortisi yok sen ve alaca yarışın cnm....

Yaaaa dilini öyle çıkarıp gözlerini pörtlemeee yarımını yedim
Ayy millet hep vermiş ay çok utandım kalan simiti öğlen yerim diyordum ama kalsın ya yemicem

Ay yok ya yemicem eve götürürüm bizimkiler yer sonradan.
Şimdi de 7 otlu çayımı içicem demledim.
Off yaa ben almadım aslında işyerinden arkadaş almış geldi simiti hayır diyemedim.
hayır demeyi öqrenmemiz qerekiyor tatlım...1 küçük madlen çikolatayı bile sonsuz ısrarlara raqmen qeri çevirdiqimi bilirim..bukadar şeyden ne olur diyorlardı...az ondan az bundan diye diye kilo alıyoruz..ayrıca hayır diyebilmek bir AYRICALIKTIR!!!

ohh maşallahh kışa hazırız demekki...dolapta bişey kalmazsa adres belli ger.düşün dolabı

Selamm kızlaarr...

Ne var ne yok keyifler iyidir inşallah...
biz iyiyiz cnm sen nasılsın..ayy bayılıyorum avatarındaki resimee

Buraya takılmadığında da insan saçmalıyor ya en güzeli buraya takılmak.
Menü paylaşmak bende bu akşam bol bol tavık alayım.
Bugün yicek bişeyim yoktu aç da değilim ama aman aman doymadım da

ben geldiiimmmmmm hava yaqmurlu ama benim havam çok yerinde...kursum harika geçti çok tatlı dilli bir hocamız var aqzından bal damlıyor..dersler çok zevkli geçiyor...muhasebe dersinin bukadar eqlenceli geçeceqini düşünemezdim...yarını iple çekiyorum...bu arada karnabaharımı yedim nerde akşamki karnabahrcılar çıksın bakiimm ortayaa herkes yedinmi karnabaharını bakalım bitki çayımı içiyorum sonrasında namaz kılıcam...

muazzez burda çok yaqmur var barkınlar gelebiliyorlarmı cnm..feribotlar ne alemde..ama rüzgar yok çalışır heralde...

hoşgeldin cnmmmmm cnm pendikten gelcekler dediğin gibi rüzgar yok iptal değil seferlerrr özledim oğlumu

naber millet...
kaçgündür giremedim misafiifim vardı ya..
2 akşamda girip geçmiş okuyorum sonrada net gidiyor selam veremeden..
sabahta aynı oldu
geçmişe bakmadan girdim hemen zaten bilgisayar tarihi bilgisayar çabuk yoruluyor:26:

yaaaaaaa ben o günü kafamdan silmiştimmmmm hiç kaçırma zatennnn :)

Hiçbişeyii kaçırmammm beennn

Hoşgeldin kaptanım.
Kursun iyi gittiğine sevindim. Karnıbahar yiyemedim maalesef evde yokmuş. Öğle yemeği sekteye uğradı.
Bu akşam uğrayıp alışveriş yapıcam menülerime göre.
Devamı gelecek inş.

Bende sabah sana selam yazacaktım baktım yoksun.
Eee nasılsın? Misafirlerde gitmiş rahatlamışsındır.

Süpppeerrr hamarat gelin Haftasonu babamla görüşemedim o yüzden soramadım turşuyu canım :26: ama sen

yapmışsın inşallah senin turşunda kütür kütür olur

Burda acaip yağmur yağıyor camdan seyrediyorum bende şimdi bi nes.. olcekk dicektimm ama cısss.
Birazdan 7 otlu çayımı demliyim bari
Ben kim nes kim haddimi bileyim.

Neden yasak ki ness :26:

Bu arada yokklugumda yenı gelen tum arkadaslara topluca HOŞGELDİNİİİZZZ diyorumm herkese iyi kilo vermelerrr incelmelerrr...

Hoşbuldum

Sağol ortiii cumaya kupa bizim inşallah

Çok sevindimm hayırlı bi iş bulursun inşallah kurstan sonra sena abla

Karnabahar yoktu pazarda bende kabak aldım kabak yedim bugün

Selammm

benıma rkadaslarımdan da yapıranlar var da ama ben bu kadar yaygın bı sekılde herkesın yaptırdıgını bılmıyodum bı de sonucta yüklü bi malıyetı var bunun:26: aynı durumda olmadıkca bılınmez tabı, takıntı halıne gelebılıyo, cogu kısı bankadan kredı cektırıp yaptırıyo zaten, o psikolojiyi bılmeden yorum yapmak zor:26:

valla bend e bazen aynıse yı dusunuyorum, tavuktan bıkmıyorum ıyıki dıyorum sebze yemeklerınde tabagına suyunu alma canım, uyula ekmek yemek yerıne yemegı tabagına susuz olarak al yanıdna yogurt ye, yogurt zaten her turlu sebze yemegının yanına yakısıyo ben de cok severım hele de sevdgıım bı yemegın suyuna ekmek banmayı ama sımdı suyunu almıyorum tabagıma, bol yogurtla her yemek guzel

patlıcan tursusunu yemegı hıc denemedım valla tadı nasıl oluyo kı :26: sen de bana bı yogurt tarıfı ver canım, bızım evde hemencık bıtıyo yogurt küçük bişi deniyeyım barı, olursa devamını getırırım

teşekkürler canımm

ohh maşallahh kışa hazırız demekki...dolapta bişey kalmazsa adres belli ger.düşün dolabı

biz iyiyiz cnm sen nasılsın..ayy bayılıyorum avatarındaki resimee

aaaay annemde aynı seyı soledı, annmeınde buzluga pek bısı atma gıbı alıskanlıgı yoktu, o da bı kac senedır yapıyo bısıler, ama işte o sürecte de ben evde deıldım neyı nası atıyo goremedım :26: ben de sımdı kendı capımda sizden, netten fılan ogrenmeye calısıyorum bi de pratık olmayı sevıyorum ben her konuda, bısıler hazır olsun zamanım varken halledeyım, sonra güzel güzel yeriz

herkesin ortisi olmuş...
ben dilek seni düşünürdüm ama sen çalışıyorsun ve oturmalar ekstra menüler olmuyor seni rezil etmek istemem yani..grup olarak sonuncu olurduk diyee
ikimiz arasında sen 1.olurdun da kesinn
zaten bu hafta regl olucam şiştim yine:18:

hoşgeldin cnmmmmm cnm pendikten gelcekler dediğin gibi rüzgar yok iptal değil seferlerrr özledim oğlumu

Hoşbuldum cnm...neden gönderdinkii..ne biliyim ben yollayamazdım heralde..
hoşbuldum tatlım...

inşallah canımm

Son düzenleme:

Ben Muazzez ablayla ortiyim canım.
Tuğbaemrah'ın ortisi yok ama isterseniz orti olabilirsiniz
Bizim gelin hanım yabancı değil hem

afiyet olsun cnm Rabbim saqlıklı sıhhatli ve güzel günlerde yemeyi nasip etsin...

hala namazımı kılmadım :78: çayım yeni bitti namaz kılıp geliyorum kızlarrr kk açık....

Bende sabah sana selam yazacaktım baktım yoksun.
Eee nasılsın? Misafirlerde gitmiş rahatlamışsındır.

iyim canım bu sabah çok uyudum..ve yorgunum demiştim ya uykuya düşkün ama çok uyuyunca mutsuz olan birisyim
kayınvalidemler cuma akşam geldi ogün hem yemek hem temizlik çok yoruldum..
c.tesi gündüz kayınvalidemle çarşıdaydık..
akşamındada elti adayımın ailesine tanışmaya gittik,güzel geçti...
kaynım ankarada,kızda istanbulda onlar tanıştı anlaştı bizde anlaştık gibi bir şey
dün gittiler dünde apartman günümüz başladı çok dikkat ettim aklıma geldiniz kızarlar dedim hemde kendim için huzursuz oluyorum sonra
allah senin içinde hayırlısını versin canım benim...

bu topiğe takılmaya başladıktan 3 gün sonra sabahın köründe ev ahalisini uyandırıp kahvaltı ettirmeye başladım. gerçi kız için kalkıp kahvaltı hazırlıyordum ama sofra kıvamında değildi. şimdi herkes sabah 7 de ayakta. bu durum benim eşin çok hoşuna gitti. normalde işyerinde yapardı kahvaltısını. bu sabahta madem bu kadar enerjik başlıyoruz güne artık beni sabahları metrobüse bırakırsın dimi dedi (normalde minübüs+ metrobüs yapıyor arabayla gitmek istemiyor o kadar trafiği yememek için). neyse sabah bıraktım metrobüse kadar. yolda bana kk yı övüp durdu yandan bir gülüşle şimdi de aramış her sabah bırakırsın dimi falan diyor yaa. elimizi verdik kolu kaptı şımarık adam yaa yakında bana kk pro üyelik hediye ederse şaşmam valla

Kızlar göbeğim çatladı ya çok yoğun bugün. çok sıkıldım pazartesi yoğun olunca nefret ediyorum zate tatil modundan çıkmadım üstüste geliyo işler kafamı kaşıyamıyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…