hoşbulduk canım nerdee çıtırlık olsa olsa çatıır olur heralde.. 73 e vurdum yanı... valla buraya gelmezsem kotu yola dusuyorum zaten...
arayı o kadar actım kı nerdeyse dıyet yapalı cok oldu dıyebılırım.. :2:
Excel de hazırladım abla formatı.
Kodları ordan yazdım. İstersen mail adresini özelden atarsan sana da atarım.
Listeyi şimdilik Tuğba hazırlayacak diye ona attım.
Yazışmalarınızı gördüm sormuşsunuz o da bu şekilde demiş.
Excel de hazırlamak daha basit.
Vaayyy vayyyy
Maşaallah ablaaa ben dökülüyorum sanırımmm neyse bundan gaz almam lazım benimde
Kolay gelsinnnn
normal yemek kaşıqıysa 4 kaşık yeter..ama servis kaşıqıysa 1 kaşık...Günaydın kızlar
ayyy okula geç kaldım ve yürüyüşe gidemedim , dün saatlerce benimkiyle konuştuk uyutmadı pis çocuk
Şimdide 3 kaşık yoğurt üstü 2 kaşık yulaf ezmeli kahvaltımı yapıyorum ama hepsini bitiremicem galiba....
Bu arada yemeklerde 4 kaşık çok mu fazla olur sizce :26:
süperrrrr ortilerrr nerdesiniz qaza gelin bakiimmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlar
güne bende güzel başlayanlardanım. bu sabah tartıda hoş bir rakam bana bakıyorducumaya bomba gibi geliyorum haberiniz ola
maşallahhh yarışma iyi geldi haydi halayaaakıslarrrr günaydınnnnn
ben daha yeni gelebildimmm((
ama bugün çok mutluyummmmmm sabah tartıda 69,7 yi gördümmmmmmmmmm
canım hafta içi alsakta versekte çizelqelerimizi cumadan cumaya deqiştiriyoruz...halaya devam bu aradaagünaydın canlarım....ooo tartılar yüzüne gülmüş herkesin bende dün dabah tartıldım güzel bi rakam gördüm ama cumaya kadar çizelgemi değiştirmicem söylemicemde bende bomba gibi geliyorummm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gunaydin fistiklar bugun anlasilan tarti cogumuzun yuzunu guldurmus bende cok sevindirik oldum bu sabah 69.5'i gordumdaha cuma gunu71 idim ustelik fazla bir caba harcamiyorum..... ama gun boyu ayaktayim habire ev isi yapiyom bide malum hiper hiper aktif bir canavarin pesinden kosuyom yetiyor galiba.....
fazladan yediqin 1 dilim ekmeqin dışında menün süper ötesi olmuş ortimmmmmmmm aynen devam cumaya kupayı biz kadıralımmm08.10.2011
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar krem peynir
4 siyah zeytin
limonlu beşibiyerde çayı
Ara
bir avuç fındık
Öğle
Tek tavuk şiş
salata
1.5 bardak ayran
limonlu yeşil çay
Ara
kuru üzüm
Akşam
2 yk yoğurt 1 yk müsli
(Kayınvalidemlere gittik ama yol uzun ben acıkırım dedim evde yedim)
Oraya gidince sadece 1 tane köfte yedim ayıp olmasın diye
Gün boyunca toplam 2,5-3 litre su
09.10.2011
Sabah ve Öğle (Geç kalktık ikisi bir oldu hala kayınvalidemlerdeyiz)
3 dilim tam buğday ekmeği (1 dilim zorla yedirildi)
1 haşlanmış yumurta
2 tane ufak sosis
2 kk kadar hellim peyniri
3 siyah zeytin
domates- salatalık
1 bardak şekersiz çay
limonlu beşibiyerde çayı
Ara
1 avuç fındık
1 bardak ayran
Akşam
Izgara levrek
Bol salata
Bitki çayı
Gün boyunca toplam 2-2,5 lt kadar su
alacanın ortisi yok sen ve alaca yarışın cnm....amaaaa ben bilmiyodum ve ortadamı kaldım şimdiiiiiii
Yaaaa dilini öyle çıkarıp gözlerini pörtlemeee yarımını yedim
Ayy millet hep vermiş ay çok utandım kalan simiti öğlen yerim diyordum ama kalsın ya yemicem
hayır demeyi öqrenmemiz qerekiyor tatlım...1 küçük madlen çikolatayı bile sonsuz ısrarlara raqmen qeri çevirdiqimi bilirim..bukadar şeyden ne olur diyorlardı...az ondan az bundan diye diye kilo alıyoruz..ayrıca hayır diyebilmek bir AYRICALIKTIR!!!
Ay yok ya yemicem eve götürürüm bizimkiler yer sonradan.
Şimdi de 7 otlu çayımı içicem demledim.
Off yaa ben almadım aslında işyerinden arkadaş almış geldi simiti hayır diyemedim.
ohh maşallahh kışa hazırız demekki...dolapta bişey kalmazsa adres belli ger.düşün dolabıanaaaaaaaaaaaaaam gecmısı bıtırdım ama ben de bıttım vallaaabu haftakı lıste baya bı problem olmus ama çözüme kavşmuş sonunda
haftaya topıktekı cogunluğu tam motıvasyonlu baslamış valla maşallah
bu sabah ben de kılomu merak ettım ama tartılmadım :26: tatı banyoda duruyo, sogukta orda soyunup tartıya cıkasım gelmedı :26:
bu haftasonunu tam zamanlı evde gecırdım hem c.tesi hem de pazar gunu sadece markete gıttım, c.tsi zaten evde yalnızdım, butun gun mutfaktaydımhayatımın ılklerını denedımmm menemenlık yaptım bı kac kavanoz, karnıyarıklık patlıcan haırlayıp buzluga attım, annem bızım oranın pazarından yesıl bıber gondermıstı dolapta kalmıstı, onları dograyıp buzluga attım, bı arkadas murdum erıgı getırmıstı bı kocaman poşet yıyememıstık hepsını, kalanını zıyan olmasın dıye komposto yaptım, sonracıgıma gecen mısafırler geldıgınde sıyah uzum almıstık yerler dıye, ondan da artmıstı baya, evde az kişi olunca bıtmıyo bısı, onun da komposto gıbı bıseysını yaptım, dolaptakı butun ıceceklerı cıkardık uzum suyuyla murdumun suyunu sıselere doldurduk onları dizdik, artık onları içicez bıtınceye kadar sonra kırmızı bıber közledim fırında onları kaldırdım buzluga, bı de markette salatalık gördüm tursuluk, bıraz ondan aldım, bı kucukte tursu kurdum bu anlattıklarımın hepsını hayatımda ılk defa yaptım :26: tursunun ve menemenlıgın tadına ılskın en ufak bı fıkrım yok hadı menemenlık bı derece olmuştur da tursu tamamen acemı işi, oyuzden buyuk yapmaya cesaret edemedım,zıyan olmasın dıye:26:
hamarat gelin oldum yanı c.tesi gunu evde, butun gun mutfaktaydım, gecede kociş yoktu :26: pazar sabahı geldı sehırdısından, aylık market alsıverısıne gıttık, onları yerlstırdık, evı süpürdük sildik, halıları topladık, koca yaz durduk bu havada halıları yıkamaya yollıcaz, bu aksam alıcaklar :26:
biz iyiyiz cnm sen nasılsın..ayy bayılıyorum avatarındaki resimeeSelamm kızlaarr...
Ne var ne yok keyifler iyidir inşallah...
Valla evde kek börek vs var ama yemıcem dedım.... ınatlasıyorum bakalım...
Öğlen yemeğimi yedim şimdi akşam olsun menümü yazarım artık... sureklı ne yıcem sıkıntısı baslıyor Allahtan tavuktan bıkmıyorum ama hergun hergun tavukda yapılmaz..
Sulu yemek olunca ekmeksız yıyemıyorum... sebze yemeklerı de oyle ılle ekmek yıcem 2 dil de olsa... en guzelı tavuk corba salata oluyor ama ıste hergun de aynı sey olmaz sonucta kocam da var bu evde oğlumda :) artık sulu yemek ve sebze yemeklerını ekmeksız yemege alısmam lazım heralde ama nasıl olur bılmem...
ben geldiiimmmmmmhava yaqmurlu ama benim havam çok yerinde...kursum harika geçti çok tatlı dilli bir hocamız var aqzından bal damlıyor..dersler çok zevkli geçiyor...muhasebe dersinin bukadar eqlenceli geçeceqini düşünemezdim...yarını iple çekiyorum...bu arada karnabaharımı yedim nerde akşamki karnabahrcılar çıksın bakiimm ortayaa herkes yedinmi karnabaharını bakalım bitki çayımı içiyorum sonrasında namaz kılıcam...
muazzez burda çok yaqmur var barkınlar gelebiliyorlarmı cnm..feribotlar ne alemde..ama rüzgar yok çalışır heralde...
Cuma günü olabilir mi
Cuma günü olabilir mi
yaaaaaaa ben o günü kafamdan silmiştimmmmm hiç kaçırma zatennnn :)
ben geldiiimmmmmmhava yaqmurlu ama benim havam çok yerinde...kursum harika geçti çok tatlı dilli bir hocamız var aqzından bal damlıyor..dersler çok zevkli geçiyor...muhasebe dersinin bukadar eqlenceli geçeceqini düşünemezdim...yarını iple çekiyorum...bu arada karnabaharımı yedim nerde akşamki karnabahrcılar çıksın bakiimm ortayaa herkes yedinmi karnabaharını bakalım bitki çayımı içiyorum sonrasında namaz kılıcam...
muazzez burda çok yaqmur var barkınlar gelebiliyorlarmı cnm..feribotlar ne alemde..ama rüzgar yok çalışır heralde...
naber millet...
kaçgündür giremedim misafiifim vardı ya..
2 akşamda girip geçmiş okuyorum sonrada net gidiyor selam veremeden..
sabahta aynı oldu
geçmişe bakmadan girdim hemen zaten bilgisayar tarihi bilgisayar çabuk yoruluyor:26:
anaaaaaaaaaaaaaam gecmısı bıtırdım ama ben de bıttım vallaaabu haftakı lıste baya bı problem olmus ama çözüme kavşmuş sonunda
haftaya topıktekı cogunluğu tam motıvasyonlu baslamış valla maşallah
bu sabah ben de kılomu merak ettım ama tartılmadım :26: tatı banyoda duruyo, sogukta orda soyunup tartıya cıkasım gelmedı :26:
bu haftasonunu tam zamanlı evde gecırdım hem c.tesi hem de pazar gunu sadece markete gıttım, c.tsi zaten evde yalnızdım, butun gun mutfaktaydımhayatımın ılklerını denedımmm menemenlık yaptım bı kac kavanoz, karnıyarıklık patlıcan haırlayıp buzluga attım, annem bızım oranın pazarından yesıl bıber gondermıstı dolapta kalmıstı, onları dograyıp buzluga attım, bı arkadas murdum erıgı getırmıstı bı kocaman poşet yıyememıstık hepsını, kalanını zıyan olmasın dıye komposto yaptım, sonracıgıma gecen mısafırler geldıgınde sıyah uzum almıstık yerler dıye, ondan da artmıstı baya, evde az kişi olunca bıtmıyo bısı, onun da komposto gıbı bıseysını yaptım, dolaptakı butun ıceceklerı cıkardık uzum suyuyla murdumun suyunu sıselere doldurduk onları dizdik, artık onları içicez bıtınceye kadar sonra kırmızı bıber közledim fırında onları kaldırdım buzluga, bı de markette salatalık gördüm tursuluk, bıraz ondan aldım, bı kucukte tursu kurdum bu anlattıklarımın hepsını hayatımda ılk defa yaptım :26: tursunun ve menemenlıgın tadına ılskın en ufak bı fıkrım yok hadı menemenlık bı derece olmuştur da tursu tamamen acemı işi, oyuzden buyuk yapmaya cesaret edemedım,zıyan olmasın dıye:26:
hamarat gelin oldum yanı c.tesi gunu evde, butun gun mutfaktaydım, gecede kociş yoktu :26: pazar sabahı geldı sehırdısından, aylık market alsıverısıne gıttık, onları yerlstırdık, evı süpürdük sildik, halıları topladık, koca yaz durduk bu havada halıları yıkamaya yollıcaz, bu aksam alıcaklar :26:
Burda acaip yağmur yağıyor camdan seyrediyorum bende şimdi bi nes.. olcekk dicektimm ama cısss.
Birazdan 7 otlu çayımı demliyim bari
Ben kim nes kim haddimi bileyim.
Bu arada yokklugumda yenı gelen tum arkadaslara topluca HOŞGELDİNİİİZZZ diyorumm herkese iyi kilo vermelerrr incelmelerrr...
teşekkürler canımm
normal yemek kaşıqıysa 4 kaşık yeter..ama servis kaşıqıysa 1 kaşık...
süperrrrr ortilerrr nerdesiniz qaza gelin bakiimmmmmmmmmmmmm
maşallahhh yarışma iyi geldi haydi halayaaa
canım hafta içi alsakta versekte çizelqelerimizi cumadan cumaya deqiştiriyoruz...halaya devam bu aradaa
fazladan yediqin 1 dilim ekmeqin dışında menün süper ötesi olmuş ortimmmmmmmm aynen devam cumaya kupayı biz kadıralımmm
alacanın ortisi yok sen ve alaca yarışın cnm....
hayır demeyi öqrenmemiz qerekiyor tatlım...1 küçük madlen çikolatayı bile sonsuz ısrarlara raqmen qeri çevirdiqimi bilirim..bukadar şeyden ne olur diyorlardı...az ondan az bundan diye diye kilo alıyoruz..ayrıca hayır diyebilmek bir AYRICALIKTIR!!!
ohh maşallahh kışa hazırız demekki...dolapta bişey kalmazsa adres belli ger.düşün dolabı
biz iyiyiz cnm sen nasılsın..ayy bayılıyorum avatarındaki resimee
naber millet...
kaçgündür giremedim misafiifim vardı ya..
2 akşamda girip geçmiş okuyorum sonrada net gidiyor selam veremeden..
sabahta aynı oldu
geçmişe bakmadan girdim hemen zaten bilgisayar tarihi bilgisayar çabuk yoruluyor:26:
Evet özellikle burnuna estetik yaptıranlar çok bi ara bende albümlerine bakıyordum.
Resimlere baktıklarımda canım acıyor nedense yeni ameliyattan çıkmış fotolarda.
Hastalık söz konusu olmadığı sürece estetikten yana değilim.
Herkesin kendi kararı tabi.
Valla evde kek börek vs var ama yemıcem dedım.... ınatlasıyorum bakalım...
Öğlen yemeğimi yedim şimdi akşam olsun menümü yazarım artık... sureklı ne yıcem sıkıntısı baslıyor Allahtan tavuktan bıkmıyorum ama hergun hergun tavukda yapılmaz..
Sulu yemek olunca ekmeksız yıyemıyorum... sebze yemeklerı de oyle ılle ekmek yıcem 2 dil de olsa... en guzelı tavuk corba salata oluyor ama ıste hergun de aynı sey olmaz sonucta kocam da var bu evde oğlumda :) artık sulu yemek ve sebze yemeklerını ekmeksız yemege alısmam lazım heralde ama nasıl olur bılmem...
bende senın gıbı sevıyorum mutfakla ugrasmayı zaten saolsun iş te bitmiyo mutfaktacanım hepsını yapmıssın yogurt en kolayı ben sürekli yapıyorum ogluma bende kendı kendıme öğrendim. ama daha tursu yapmadım pek te yemıyoruz zaten esım patlıcan tursusu sevıyo onu da annesı yapıyo
teşekkürler canımm
ohh maşallahh kışa hazırız demekki...dolapta bişey kalmazsa adres belli ger.düşün dolabı
biz iyiyiz cnm sen nasılsın..ayy bayılıyorum avatarındaki resimee
hoşgeldin cnmmmmm cnm pendikten gelcekler dediğin gibi rüzgar yok iptal değil seferlerrr özledim oğlumu
hoşbuldum tatlım...
Hiçbişeyii kaçırmammm beennn
Hoşgeldin kaptanım.
Kursun iyi gittiğine sevindim. Karnıbahar yiyemedim maalesef evde yokmuş. Öğle yemeği sekteye uğradı.
Bu akşam uğrayıp alışveriş yapıcam menülerime göre.
Devamı gelecek inş.
Süpppeerrrhamarat gelin Haftasonu babamla görüşemedim o yüzden soramadım turşuyu canım :26: ama sen
yapmışsın inşallah senin turşunda kütür kütür olur
Neden yasak ki ness :26:
Hoşbuldum
Sağol ortiiicumaya kupa bizim inşallah
Çok sevindimm hayırlı bi iş bulursun inşallah kurstan sonra sena abla
Karnabahar yoktu pazarda bende kabak aldım kabak yedim bugün
Selammm
Neden yasak ki ness :26:
herkesin ortisi olmuş...
ben dilek seni düşünürdüm ama sen çalışıyorsun ve oturmalar ekstra menüler olmuyor seni rezil etmek istemem yani..grup olarak sonuncu olurduk diyee
ikimiz arasında sen 1.olurdun da kesinn
zaten bu hafta regl olucam şiştim yine:18:
benıma rkadaslarımdan da yapıranlar var da ama ben bu kadar yaygın bı sekılde herkesın yaptırdıgını bılmıyodum bı de sonucta yüklü bi malıyetı var bunun:26: aynı durumda olmadıkca bılınmez tabı, takıntı halıne gelebılıyo, cogu kısı bankadan kredı cektırıp yaptırıyo zaten, o psikolojiyi bılmeden yorum yapmak zor:26:
valla bend e bazen aynıse yı dusunuyorum, tavuktan bıkmıyorum ıyıki dıyorumsebze yemeklerınde tabagına suyunu alma canım, uyula ekmek yemek yerıne yemegı tabagına susuz olarak al yanıdna yogurt ye, yogurt zaten her turlu sebze yemegının yanına yakısıyo ben de cok severım hele de sevdgıım bı yemegın suyuna ekmek banmayı ama sımdı suyunu almıyorum tabagıma, bol yogurtla her yemek guzel
patlıcan tursusunu yemegı hıc denemedım valla tadı nasıl oluyo kı :26: sen de bana bı yogurt tarıfı ver canım, bızım evde hemencık bıtıyo yogurtküçük bişi deniyeyım barı, olursa devamını getırırım
aaaay annemde aynı seyı soledı, annmeınde buzluga pek bısı atma gıbı alıskanlıgı yoktu, o da bı kac senedır yapıyo bısıler, ama işte o sürecte de ben evde deıldım neyı nası atıyo goremedım :26: ben de sımdı kendı capımda sizden, netten fılan ogrenmeye calısıyorumbi de pratık olmayı sevıyorum ben her konuda, bısıler hazır olsun zamanım varken halledeyım, sonra güzel güzel yeriz
Bende sabah sana selam yazacaktım baktım yoksun.
Eee nasılsın? Misafirlerde gitmiş rahatlamışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?