- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
saol elıfcım demır eksıklıgı vardı onun için gıtmıstım ılaç kullanıyodum duzelmiş alaç kullanmama gerek kalmamiş o yuzden gıttım
feyzacım o gerı cekılme yontemı cok rısklı yanı hamıle olma ıhtımalın onda hep var
iki tane var canim bir kizim birde oglum var:uhm::a015:
öğle yemeğim
4 kaşık peynirli makarna
2 kaşık türlü
1 ad elma
selam canım şikette durumlar karışık o tyüzden giremiyordum :) durumlar hala farklı değil arada uğramaya çalışıcammagrenta (özge) dünden beri girmedi bugünde seval ortada yok bugün :1no2:
merhaba kızlar.cumadan berı dıyetı sallamıstım bılıyorsunruz.hatta sabah da 3 tane tost yedım.neyse sonra buraya gelıp yazılanları okudum ve tekrar gaza geldım,kaldıgım yerden devam dıyorum,30 dk yuruyus bandında yurudum ve acayıp ter attım ,az once 1 kase yogurt yedım.bugunu meyce ve yogurtla gecırmeyı dusunuyorum,bakalım cumaya kadar nolcak,bu 12 gunluk ara hıc yaramadı bana ama,daha kotu oldum,sizlerde durum ne bılmıyorum:1no2:
öyle canim yaa ben ilac kullanimiyordum ilac aldigim zaman kötü kolestulolü yükseltiyor.adamda baska yöntem yapmiyordu o yüzden mecbur o sekile oluyordu
ögleyin kıymalı ıspanak 2 kaşık yogurt 1 kase salat ve biraz dondurma çok cnm istedi valla:)))
kıymalı ıspanak----6
yogurt(12 dio ama 2 kaşık yedim)2 diyelim
dondurma(20 dio ama çok az yedim onada 5 diyorum.toplam 31 oldu
kızlar bende ne yedıgımı sölıyım kahbvaltıda bi kucuk domates =6
tost yedım dıyet ekmegıyle normalde 9 bı tanesını ama kızarınca 8e dusuuyoo kasarda sıfır zaten yanı toplam 22 oldu daha ılk kahvaltıda yaasenağlama
selam ben bundan sonra hafta içi girip yazı yazmıyıcam kimseye anladımki tek cvp veren yok kendi kendime konuşuyorumm sadece cumaları girip kilo bildirimi vericemmm aranızda kendime yer bulamadımm :a015: o yüzden hepinize başarılarr kilo bildirimimide kabul ederseniz vericem yok oda istenmesse sistemden ayrılırımm hayırlı günler hepinize rabbim gönlünüzün muradını versinnn hepiniz amacınıza ulaşırsınız inşş
selam ben bundan sonra hafta içi girip yazı yazmıyıcam kimseye anladımki tek cvp veren yok kendi kendime konuşuyorumm sadece cumaları girip kilo bildirimi vericemmm aranızda kendime yer bulamadımm :a015: o yüzden hepinize başarılarr kilo bildirimimide kabul ederseniz vericem yok oda istenmesse sistemden ayrılırımm hayırlı günler hepinize rabbim gönlünüzün muradını versinnn hepiniz amacınıza ulaşırsınız inşş
--------------------------------------------------------------------------------
selam ben bundan sonra hafta içi girip yazı yazmıyıcam kimseye anladımki tek cvp veren yok kendi kendime konuşuyorumm sadece cumaları girip kilo bildirimi vericemmm aranızda kendime yer bulamadımm o yüzden hepinize başarılarr kilo bildirimimide kabul ederseniz vericem yok oda istenmesse sistemden ayrılırımm hayırlı günler hepinize rabbim gönlünüzün muradını versinnn hepiniz amacınıza ulaşırsınız inşş
neden böyle düşündünki canımm...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yazıyorum soruyomrum anlatıyorumm kimsede ses gelmiyorr.. neyse sorun yokk ben cumaya gelip kilomu bildiririmm yıldım bu günnn hatta vaz geçme noktasına geldimm yürüyüşe gitmem lazımmm hiç gitmekte istemiyorumm senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?