70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol elıfcım demır eksıklıgı vardı onun için gıtmıstım ılaç kullanıyodum duzelmiş alaç kullanmama gerek kalmamiş o yuzden gıttım

geçmiş olsun sevalcim bende de vardı demir eksikliği hap kullanıp biraz dikkat edince değer normale dönüyor

evet elıfcım dondu cok sevındım..feyzacım 4 gun gecmiş elıfın dedııgı test al test yap bakalım hakkında hayırlısı olsun cnm

magrenta (özge) dünden beri girmedi bugünde seval ortada yok bugün :1no2:
selam canım şikette durumlar karışık o tyüzden giremiyordum :) durumlar hala farklı değil arada uğramaya çalışıcam

canım bende aynı senin gibiyim kaç gündür götürüyorum bu arada bana yarmıcak hala aynıyım bir an önce yürüyüş yapmam lazım offffffff acayip gaza ihtiyacım var

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkese selam görüşmek üzere

ögleyin kıymalı ıspanak 2 kaşık yogurt 1 kase salat ve biraz dondurma çok cnm istedi valla:)))
kıymalı ıspanak----6
yogurt(12 dio ama 2 kaşık yedim)2 diyelim
dondurma(20 dio ama çok az yedim onada 5 diyorum.toplam 31 oldu

bende yemeğimi yiyorum hemen yazayım dedim... 2 büyük bardak lahana çorbamı içtim soğuğa yakındı ısıtamadım işyerinde... 2 tane kivi 2 tanede portakal soydum, biraz sonrada elma yiyeceğim...... yalnız işyerinde fazla hareket edemiyorum... merdiven inip çıktım şimdi... akşama yürüyeceğim inşallah...

öğle yemeğim 1 kepçecik yayla çorbası
2 kaşık salçalı makarna 2 köfte
1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek

yine çok yemişim gibi geliyo bana yaa.dahada az yersemöm çalışamamki
sizce çokmu yemişim

kızlar bende ne yedıgımı sölıyım kahbvaltıda bi kucuk domates =6
tost yedım dıyet ekmegıyle normalde 9 bı tanesını ama kızarınca 8e dusuuyoo kasarda sıfır zaten yanı toplam 22 oldu daha ılk kahvaltıda yaasenağlama

arkadaşlar bu hesapları nasıl neye göre yapıyorsunuz listesimi var ??? ben bilmiyorum... senağlama

selam ben bundan sonra hafta içi girip yazı yazmıyıcam kimseye anladımki tek cvp veren yok kendi kendime konuşuyorumm sadece cumaları girip kilo bildirimi vericemmm aranızda kendime yer bulamadımm :a015: o yüzden hepinize başarılarr kilo bildirimimide kabul ederseniz vericem yok oda istenmesse sistemden ayrılırımm hayırlı günler hepinize rabbim gönlünüzün muradını versinnn hepiniz amacınıza ulaşırsınız inşş

neden böyle düşündünki canımm...

arada olur canım bende şimdi ona bakıyordum yazı yazdım ama cevap veren ok diye sıkma canını herkes bir şeye cevap veriyor hepsine bizde yetişemeyiz değilmi :)

merhaba arkadaşım..bende bugün başladım... eski arkadaşlar birbirlerini daha iyi tanıdıkları için onlar daha çok yazışıyorlar... müsait olduğunda yazmaya devam et bence... ben işyerinde işler durgun olduğu için bugün yazabiliyorum... müsait oldukça yazmaya çalışacağım... sendende yazılarını bekliyorum...hihoyyyt

evet azra neden böle dusundugunu bende anlamadım yerı gelıyo benım yazdıklarımada cvb gelmıyo cok kalabalık oldugumuz için gozden kaçabılıyo ama böle yapmaman lazım gorsek zaten cvb verırız sana özel bı cvb vermemezlık halımız yok lutfen katıl bıze devam et yanı

neden böyle düşündünki canımm...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yazıyorum soruyomrum anlatıyorumm kimsede ses gelmiyorr.. neyse sorun yokk ben cumaya gelip kilomu bildiririmm yıldım bu günnn hatta vaz geçme noktasına geldimm yürüyüşe gitmem lazımmm hiç gitmekte istemiyorumm senağlama senağlama

moralini bozma yürüyüşüne git ondan sonra yine devam... burada hepimizin derdi birbirine benziyor... destek ve moral vererek hepimiz zayıflayacağız... sende moralini bozma...
:enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…