evet öylecanım benim hepimiz ortaya yazıyoruz zaten
selam
ben aranıza yeni katıldım
doktorların iddaasına göre hipoglisemi mi ne var bendebence herşey psikolojik
72 kiloyum10 kg vermek istiyorum
yardım edin, motivasyona ihtiyacım var
yaaaa birgünde burada motivasyonunuzu yükseltmek için geldim diye yazan olmayacak mı yaaa
arkadaşım hoşgeldin bende bişey kalmadı hatta tükendi umarım sen bize umut olursun
selam ben bundan sonra hafta içi girip yazı yazmıyıcam kimseye anladımki tek cvp veren yok kendi kendime konuşuyorumm sadece cumaları girip kilo bildirimi vericemmm aranızda kendime yer bulamadımm :a015: o yüzden hepinize başarılarr kilo bildirimimide kabul ederseniz vericem yok oda istenmesse sistemden ayrılırımm hayırlı günler hepinize rabbim gönlünüzün muradını versinnn hepiniz amacınıza ulaşırsınız inşş
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yazıyorum soruyomrum anlatıyorumm kimsede ses gelmiyorr.. neyse sorun yokk ben cumaya gelip kilomu bildiririmm yıldım bu günnn hatta vaz geçme noktasına geldimm yürüyüşe gitmem lazımmm hiç gitmekte istemiyorumm senağlama senağlama
merhaba hanimlar nasilsiniz bugun
arkadaslar benden tavsiye yürüyüse cikarken göbeginze sey sarin valla türkcesini tam olarak bilmiyorum, ama su sey varya hani terletsin diye yicecekleri taze saklasin diye folia var hahh iste ondan sarin terletsin cok faydasi varmis yag yakmakda
varsa sauna esormanlarinizi giyin acayip terletiyor valla
ben yürüyüsü pek sevmiyorum ama evde spor yaparken yapiyorum su gibi terliyorum iyi geliyor
yani okadar ter aktigina göre demek yag eriyordur demi ama
Fazla desteginiz varsa banada verin suan kafami kuma gömebilirim okadar üzgünüm
200gr almisim okadar ac kalmama ragmen be ne etcemmm
Sadece bi tabak müsli yedim baska biseyde yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?