- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
merhabalar bende gurubunuza katılmak istiyorum.72 kg yim.
arkadaşlar ben birşey spracağım... lahana diyetine başladım... lahana çorbası içtim sabah, 2 tane elma yedim ve 3-4 bardak su içtim... merak ettiğim tansiyon düşüklüğü yapıyormu??? eskiden tuzlu yediğim için birden tuzu kesince sorun olurmu??? bu diyeti uygulayan arkadaşların tavsiye ve önerilerini bekliyorum... :enbuyukkk:
çok teşekkür ederim arkadaşım... ben bir ara sadece lahana kaynatıyordum ama olmadı... çorbasını yapmaya karar verdim.. tadı suyundan daha güzel.. ben içine bulyon atmadım sağlıklı olmadığı için... elma yedim sadece listenin dışına çıkmamak için başka birşey yemiyorum.. öğlende yine çorba içeceğim 1 saatim kaldı... bu kez kivi ve portakal yiyeceğim.. üzerine yine elma yiyebilirim... su içe içe kurba gibi oldum.... :içelim:vucüttan birden şeker ve tuz eksilince tansiyon değişikliği olmuştur ama 2 güne beden alışır enerji seviyesini yüksek tutacak meyveler yersen daha kolay atlatırsın lahana diyeti çok zor ben kaç kere yapmaya çalıştım yapamadım çorbanın tadı çok fena ama gerçekten tam manasıyla yapabilirsen çok kilo verdiriyor
kizlar nasil gidiyorrr ben ayni duruyorum 67 de birde beklenmedik birsey oldu bu ay 4 gün gecti regl günümü
ne demek oluyor bu yaa? gecen ay hastaydim antibiyotik ve agri ilacini cok ictim bundan olurmu hic basina gelen oldumu böyle birsey?
magrenta (özge) dünden beri girmedi bugünde seval ortada yok bugün :1no2:
kizlar nasil gidiyorrr ben ayni duruyorum 67 de birde beklenmedik birsey oldu bu ay 4 gün gecti regl günümü
ne demek oluyor bu yaa? gecen ay hastaydim antibiyotik ve agri ilacini cok ictim bundan olurmu hic basina gelen oldumu böyle birsey?
geldım cnm geldım hastanedeydım o yuzden yenı geldım anca şimdi kahvaltı yapıcam kaydirigubbakcemile3
hamile kalma olasılığın varmı peki??
ondan korkuyorum korunma yöntemim geri cekilme yöntemi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?