70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle yapim bari, Onu bitirdikten sonra Gercek tarifi yapayim Cok zor bu kilo verme olayi, helede benim gibi cikolata abur cubur hastasi olan biri icin

günaydın kızlar.dün akşan tartıldım aynı kilodayım.vermemişimde almamışımda bakalım cumaya dek ne olacak.

sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım şimdi yeşil çayımı içeceğim

arkadaşlar ben birşey spracağım... lahana diyetine başladım... lahana çorbası içtim sabah, 2 tane elma yedim ve 3-4 bardak su içtim... merak ettiğim tansiyon düşüklüğü yapıyormu??? eskiden tuzlu yediğim için birden tuzu kesince sorun olurmu??? bu diyeti uygulayan arkadaşların tavsiye ve önerilerini bekliyorum... :enbuyukkk:

vucüttan birden şeker ve tuz eksilince tansiyon değişikliği olmuştur ama 2 güne beden alışır enerji seviyesini yüksek tutacak meyveler yersen daha kolay atlatırsın lahana diyeti çok zor ben kaç kere yapmaya çalıştım yapamadım çorbanın tadı çok fena ama gerçekten tam manasıyla yapabilirsen çok kilo verdiriyor kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim arkadaşım... ben bir ara sadece lahana kaynatıyordum ama olmadı... çorbasını yapmaya karar verdim.. tadı suyundan daha güzel.. ben içine bulyon atmadım sağlıklı olmadığı için... elma yedim sadece listenin dışına çıkmamak için başka birşey yemiyorum.. öğlende yine çorba içeceğim 1 saatim kaldı... bu kez kivi ve portakal yiyeceğim.. üzerine yine elma yiyebilirim... su içe içe kurba gibi oldum.... :içelim:

Allah'ın izniyle zayıflayacağız...

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Ben 74 :çok üzgünüm:kilo ile başladım Cuma gününden bu yana sabah akşam 1 bardak lahana suyu içiyorum evden çıkmadan evvel tartıldım. tartı 71.5 :dance:gösterdi İnşallah her tartıya çıktıgımda daha aşağıları gösterir.

Merhaba bayanlar.. sabah küçük bir parça kepekli ekmekle yapılmış tost 5 zeytin yedim öğle yemeğinde 3 kibrit kutusu kadar büyüklükte fırın makarnası yedim meyve suyu içtim.

kizlar nasil gidiyorrr ben ayni duruyorum 67 de birde beklenmedik birsey oldu bu ay 4 gün gecti regl günümü
ne demek oluyor bu yaa? gecen ay hastaydim antibiyotik ve agri ilacini cok ictim bundan olurmu hic basina gelen oldumu böyle birsey?

hamile kalma olasılığın varmı peki??

hamile olma ihtimalin var mı canım?
buaralar mevsimsel değişiklikten de olabiliyor

geldım cnm geldım hastanedeydım o yuzden yenı geldım anca şimdi kahvaltı yapıcam kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sevalcim geçmiş olsun hayırdır

=else;6154972]hamile olma ihtimalin var mı canım?
buaralar mevsimsel değişiklikten de olabiliyor

hoşgeldin sevalcim geçmiş olsun hayırdır[/QUOTE]

saol elıfcım demır eksıklıgı vardı onun için gıtmıstım ılaç kullanıyodum duzelmiş alaç kullanmama gerek kalmamiş o yuzden gıttım

merhaba kızlar.cumadan berı dıyetı sallamıstım bılıyorsunruz.hatta sabah da 3 tane tost yedım.neyse sonra buraya gelıp yazılanları okudum ve tekrar gaza geldım,kaldıgım yerden devam dıyorum,30 dk yuruyus bandında yurudum ve acayıp ter attım ,az once 1 kase yogurt yedım.bugunu meyce ve yogurtla gecırmeyı dusunuyorum,bakalım cumaya kadar nolcak,bu 12 gunluk ara hıc yaramadı bana ama,daha kotu oldum,sizlerde durum ne bılmıyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…