70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Almira canım benim çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

yeni gelen arkadaşlarımız;hoşgeldiniz kızlar

almira çok çok geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et
yeni gelen çıtır olmaya aday bayanlar hepiniz hoş geldiniz
karbonhidratçılar hadi nerdesiniz sabah kalktım uyuyakalmışım koşa koşa işe geçtim kahvaltı bile yapamadım da neyseki aşçımız yumurta haşılıyor onu yerim artık birazdan
hadi seval elif minna nerdesiniz kızlarrrrr:))))

günaydın herkeze almıra geçmiş olsun bende bir haftadır sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum idrar yollarım regl sorunu birde akşam diş ağrısı çektim kafamı duvara vuracaktım sabah 8de dişçinin kapısına dayandım dolgularım sağlammış ama film çekti diş altları iltahap dolmuş birde dişçi ilaç verdi hepsi birbirine krıştı ilaçların bir torba geldimi üst üstte geliyor bu hastalıklar nazar ettiler bana yazıflıyorum diye kaydirigubbakcemile3 karbonhidratçılar nerdesiniz ben bir ufak domates 1 etimek 2 zeytin sınırsız peynir kaydirigubbakcemile2 yeni yapıyorum ancak geldim doktordan

kahvaltımı yaptım kızlar
1 ufak domates-----6
2 haşlanmış yumurta-----0
1 dilim ekmek-----12
3 bardak sıcak su şimdilik bu kadar gün içersinde yediklerimi yazarım öglene aşçıyı tavladım fırında tavuk yapacak onunda karbonhidrat degeri azmış bakalım umarım işe yarar :))))
sizlerden de bekliyorum kızlar yazın bakalım:))

ben de geldim... bende bugün başladım lahana çorbasına... 77 kilo ve 1.65 boy ... ben çorbayı bardakla bir dikişte ılık olarak içiyorum bir sakıncası yoktur inşallah... 1 elma ve 1 bardak ılık su içtim... iş yerinde ne kadar dayanacağım bilemiyorum ama yedikçe yazacağım..işyerinde odada 5 kız çalışıyoruz.. benden başka kilolo yok onlar devamlı atıştırıyorlar... bende dayanamayıp yiyordum... bugün bir poşet meyva ile geldim.. başaracağım...:lepi: diyete başlayan herkesi tebrik ediyorum... çünkü ben devamlı düşünmeme rağmen bir türlü uygulamaya geçemmişti... hep birlikte zayıflayalım inşallah... hihoyyyt

ben seve seve hazırlarım eğer başka gönüllü yoksa ben talibim bu göreve...

günaydın herkese,dün akşam yemeğimi yarım simit ve peynirle geçiştirdim diye sevinirken akşam arkadaşımın doğum gününe gittim ve ondan sonra olanlar oldu,3 ad kuru pasta,bir dilim yaş pasta ve kısır yedim,sonrada midem bozuldu,lavabodan çıkamadım.
sabah kahvaltım
1 simit
1 karper peyniri
2 bardak çay
bundan sonra meyve yiyecem akşama kadar
hala midem çok kötü,tabi birden o kadar şeyi görünce oda şaşırdı,dengesi alt üst oldu
bu arada yeni gelenler olmuş,hepiniz hoşgeldiniz

Şu anda eski sayfaları karıştırıp yeni gelen arkadaşları yazıyorum inşallah becerebilirim kimseyi unutmadan....

hayırlı olsun becerirsin tatlım
hem unutsanda dünyanın sonu değil ya
kolay gelsin sana

kızlar hepinize günaydınlar:1hug:a.s.

günaydın kızlar almira, minna9595 geçmiş olsun
ben akşam beyaz peynirli tost yedim yanında da çay sabah kahvaltıda 1 yumurta çok az peynir 1 dilim ekmek üzerine bal sürüp yedim öğlen ne yaprım şimdilik bilmiyorum işim var belki krakerle filan geçiştiririm.

saçımı kestirmek istiyorum ama eminde olamıyorum kestirince uzun saçlarımı özlüyorum mirmirmirmir

karbonhidrat diyetine başlayan arkadaşlar şimdiden bol şans

hayırlı olsun becerirsin tatlım
hem unutsanda dünyanın sonu değil ya
kolay gelsin sana

kızlar hepinize günaydınlar:1hug:a.s.

elsecim sen neler yedin yaz bakalım akşama kadar yazalım yediklerimizi hadi kızlar seval gelmedi mi hala
:mymeka:

elsecim sen neler yedin yaz bakalım akşama kadar yazalım yediklerimizi hadi kızlar seval gelmedi mi hala
:mymeka:

şekercim sabah yine geç kalıyodum evde yiyemedim
kumru yedim işe gelince ama peynir ve biberi çıkardım 3 ince dilim domatesli sandviç gibi oldu
akşam toplu yazarız demiştik ya
öğlen yemekte ne var bilmiyorum ama akşam menüm hazır haşlanmış tavuklu salata yapıcam

günaydın kızlar
ben yeni katıldım aranıza
henüz diyete başlamadım
sadece yediklerime dikkat ediyorum
zaten emzirdiğim için çok da katı bir rejim yapamam sanırım
dün akşam yürüyüşe başladım
bi de soğan suyu içmeye başlicam bu akşam
inşallah faydasını görürüm..

Herhese günaydinlar, Ben dün ipin ucunu kacirmisim aslinda karnim hicte doymadi aciktikca meyve felan yedim tuzlucubuk yedim ve bugünn terazi 200gr fazla gösterdi
Dün yürüyüse ciktim gece 20 dakika kostum evin etrafinda daha ne yapim ya aglamak istiyorum sadece
Suan greyfurtsuyumu icyorum kahvalti bile yapasim yok okadar cok bozuldu morelim

tebrik ederim arkadaşım.. bende bugün başladım.. inşallah birbirimize destek vererek zayıflayacağız... bende lahana çorbası içmeye başladım bakalım... bugün sadece çorba + su + meyva yiyeceğim... inşallah dayanabilirim...

Bende dün yaptim lahanacorbasi ama biraz farkli icine bi tane patates, havuc, lahana, sehriyel felan kattim cokda güzel oldu ama faydasi olurmu acaba..normal lahana corbasimi yapsam

Bende dün yaptim lahanacorbasi ama biraz farkli icine bi tane patates, havuc, lahana, sehriyel felan kattim cokda güzel oldu ama faydasi olurmu acaba..normal lahana corbasimi yapsam

pişmiş havuçta iyi şeker kötü şekere dönüşümüyomuş tatlım
patateste zaten karbonhidrat deposu
artı şehriye koymuşsun içine bi de o da karbonhidrat
gerçek tarifini yapsan daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…