70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hihoyyythihoyyythihoyyyt yaza kadar atacaz kiloları inşallah.. hihoyyythihoyyythihoyyyt

ha gayret arkadaşlar... ben bugün başladım kesin diyete... cumaya kadar iç değilse aşama kaydetmek istiyorumki heveslenip devam edeyim...

kiraz demin bursefaninda yazdigi gibi, bazilari var herseyi yiyor ve gram almiyor bizse yemek kelimesiyle bile sanki sismanliyoruz offf cok zor ya ama basaricaz dimi kizlar :)

canım sen zaten başaranlardansın bence,kilo çizelgen bunun göstergesi,hedefinin yarısını geçmişsin:lepi:

selammmm geldim yürüyüşten pazarımıda gördümm alış verişimide yaptımm
yolda bir simit yedimmm çokmu oluyor 1 simit acabaa
1.30 dk yürüdümm bacaklarım titriyorr şimdide sopalı hareketlerimi yapıcamm . pazardan bol bol yeşillik aldımm ohh mis gibi ilkbahar otları çımmış doldurdum poşetlerii 1 hafta ot yiyecemm okudum yazdıklarınızıda sağolun desteğiniz için ben bu gün yıldım biraz galiba ondannn kopmak istedim burdann inş o azmim geri gelirrr yazlıklar çıkmış süğer kıyafetler var ve onların içine girmem mümkün değil şu halimlee eşimlede aram açıldıı iyice çötüm bu günnn senağlama

bir kaç gün lahana birkaç gün karbonhidrat birkaç gün de başka diyet yapsam nasıl olur ki maksat hep tek beslenme şekliyle sağlığımdan olmamak olu mu ne dersiniz

harikasın melankoli,kendimize gelelim biraz ya,bende yaza çıtır girmek istiyorum,sevgilim her ne kadar " ben seni böyle daha çok seviyorum" desede ona inat zayıflıycam,minileri giyip deli edicem onu.:roflol:

ha bu arada dün marketten lahana aldım ama hiç bilmem nası pişer yemeğimi çorbasımı iyi olur yoksa salata mı yapsam bi akıl verin kıslar hergün dışarıdan yiyorum artık evden getircem yemeğimi de olmuyo yoksa

aman melankoli benim kocam yokki baksın bak bu fikir bende tutmadı ama bekliyorum fikirlerinizi

seninde sevgilin var kuzummm
yazlık kıyafetleri düşün mayoları bikinileri düşün sana şişko diyenleri
kilonla dalga geçenleri düşünnnn hepsinin yüzlerinin alacagı ifadeleri düşün
süper bir duygu benceee:)hihoyyyt

canım sen zaten başaranlardansın bence,kilo çizelgen bunun göstergesi,hedefinin yarısını geçmişsin:lepi:

Canim dogum sonrasi o kilodaydim benimle alay ettiler hayatta veremessin diye 500Euro iddaya girdim kardeslerimle ve 6 Ay icinde verdim o kilolari 70e düstüm ama kis aylari gelince otomatikmen aldim ve simdi aldigim kilolara cok sinirleniyorum...
87 Kiloyken cok kötüydüm ya kendimi felaket hissediyordum..
Ama vericegim yine baskasi icin degil kendimi mutlu hissetmek icin,

Ben ideal kiloma degil kendimi mutlu hissettigim kiloya inmek istiyorum bakalim sonum ne olcak :dance:

he şöyle arkadaşım... durmak yok yola devam.... hergün yol kat edeceğiz... biraz ot yiyip ot gibi olacak midemiz ama vucudumuz güzelleşecek... hihoyyythihoyyythihoyyyt

aman melankoli benim kocam yokki baksın bak bu fikir bende tutmadı ama bekliyorum fikirlerinizi

bende bekarım o yüzden ben kendim için zayıflayacağım... pantolonlarım olmamaya başladı... 1-2 derken sayılı pantolonum kaldı... uzun zamandırda yeni pantolon almadım zayıflayacağım diye... anca bugün başlayabildim diyete... şimdi pantolon almaya kalksam ya bedeni yok yada dümdüz şalvar gibi pantolon almak zorunda kalacam... şöyle bir zayıflayalım yaza cıvıl cıvıl kıyafetler kapriler etekler alalım... kilolu diyenler yan gözle bakanları görelim ondan sonra... pes etmek yok...... delikafadulden

yok canım ya ne sevgilisi nişanlımdan geçen ay ayrıldım hala depresyonda olduğumdan durdu ya kilo vermem:çok üzgünüm:

bence istediğin kiloya inip çok çok mutlu olucaksın,biz istedikten sonra neler yapamayızki,bende geçen sene 88 den 68 e imiştim,kardeşimin düğünü vardı,kendine hedef koyduğunda ulaşması daha kolay oluyo,şimdi tekrar niye olmasın diyorum,herkesi şaşırtmak için can atıyorum

ben önceden sadece tencerede kaynatıp suyunu içiyordum ( daha berbattı ) ama düdüklüde yapınca çorbası daha güzel... bulyon falanda koymadım ben zararlı kimyasal maddeler var içlerinde diye... çokda kötü değil tadı ve kokusu...

canım yaa bide tarifini versen süper olur hanicokacimcoook

yok canım ya ne sevgilisi nişanlımdan geçen ay ayrıldım hala depresyonda olduğumdan durdu ya kilo vermem:çok üzgünüm:

gaza gel tatlım boşver sevgiliyi nişanlıyı kocayı kendin için zayıfla
giyecegin kotları etekleri badileri düşün tatlım:)))
yada bizlewri düşün biz incecik olursak sen kendini kötü hissetmez misin sende hemen incel bence:jeyyar:hihoyyyt:1hug:
:)

bugün ofiste kimseler yok sakindi saat 1 de kitaba başladım gözlerim çıktı 285 sayfa okumuşum kızlar çok kötü oldum içim acıdı canan tan en son yürekler ölür tavsiye ederim,piraye ve yüreğim seni çok sevdi bunlarıda okumadıysanız mutlaka okuyun çok acıktım sadece salata yiyince öğlen midem kazınıyordu çay bir etimek ve peynir yedim şimdi

Oyy kiyamam canim evet böyle durumlar kiloyu cok etkiliyor..
Benimde martin 6 sinda mahkemem vardi esimden bosandim..:a015:
Ona sinirlendikce yemek yedigm günlerde oluyor cokacimcoook

tşkler bursefaaaa ben şimdi mutfağa geçip otlarımı işleme koyayımmm arada bakarım yazdıklarınızaa hihoyyyt

sanırım yok kaç gündür kimse çıkmadı sevinirim vaktim olsa ben yapardım ama bir de kendi dersim dışında ders verdiler ona hazırlık yapıyorum çocuk yemek bir taraftan o zaman kolay gelsin yeni görevin

Teşekkür ederim canısı sanada kolay gelsin... Benim oğlan artık oyuncaklara daldığından vaktim bolca oluyor o arada hep yazılanları okumakla meşgul oluyorum boş zaman bol yaniiii...
Birde izmirde kiralık ev arıoyrum izmirli arkadaşların dikkatine gözlerine çarpan bir şey olursa bana iletirlerse sevinirim yanlız sahibinden olması lazım şu anki evimden emlakçı yüzünden çıkacağım....

valla nerden vuracağınıda iyi biliyosun düşünsenize hepiniz bi alt gruba geçmişsiniz ben hala burda stres yapıyorum
hayııııııııııııııır bukadarınıda kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…