kiraz demin bursefaninda yazdigi gibi, bazilari var herseyi yiyor ve gram almiyor bizse yemek kelimesiyle bile sanki sismanliyoruz offf cok zor ya ama basaricaz dimi kizlar :)
bende geldim
noluyo arada çatlak sesler duyuyorum galibaa lütfen kızlar yapmayın
sizleri neyin kendine getireceğini biliyorum ben siz yazın kocalarınız zayıf güzel çıtır
kızlara baksın istiyorsunuz galiba
valla benim hiç ole bir niyetim yok verecem o kiloları benimle dalga geçenlere bana kilolu diyenlere
kendilerine bakmayıp benim kalçamla ugraşanlara hepsine ama hepsine gösterecem yaza süper
girecem sizleri de davet ediyorum:)))
yok olee yarı yoldan dönmek amaçlardan vazgeçmek sakın haaaaaaaa hadi kızlar
sıkı sıkıya sarılın bakalımmmm tekrar diyetlere:)))
aman melankoli benim kocam yokki baksın bak bu fikir bende tutmadı ama bekliyorum fikirlerinizi
canım sen zaten başaranlardansın bence,kilo çizelgen bunun göstergesi,hedefinin yarısını geçmişsin:lepi:
--------------------------------------------------------------------------------
selammmm geldim yürüyüşten pazarımıda gördümm alış verişimide yaptımm
yolda bir simit yedimmm çokmu oluyor 1 simit acabaa
1.30 dk yürüdümm bacaklarım titriyorr şimdide sopalı hareketlerimi yapıcamm . pazardan bol bol yeşillik aldımm ohh mis gibi ilkbahar otları çımmış doldurdum poşetlerii 1 hafta ot yiyecemm okudum yazdıklarınızıda sağolun desteğiniz için ben bu gün yıldım biraz galiba ondannn kopmak istedim burdann inş o azmim geri gelirrr yazlıklar çıkmış süğer kıyafetler var ve onların içine girmem mümkün değil şu halimlee eşimlede aram açıldıı iyice çötüm bu günnn senağlama
aman melankoli benim kocam yokki baksın bak bu fikir bende tutmadı ama bekliyorum fikirlerinizi
seninde sevgilin var kuzummm
yazlık kıyafetleri düşün mayoları bikinileri düşün sana şişko diyenleri
kilonla dalga geçenleri düşünnnn hepsinin yüzlerinin alacagı ifadeleri düşün
süper bir duygu benceee:)hihoyyyt
Canim dogum sonrasi o kilodaydim benimle alay ettiler hayatta veremessin diye 500Euro iddaya girdim kardeslerimle ve 6 Ay icinde verdim o kilolari 70e düstüm ama kis aylari gelince otomatikmen aldim ve simdi aldigim kilolara cok sinirleniyorum...
87 Kiloyken cok kötüydüm ya kendimi felaket hissediyordum..
Ama vericegim yine baskasi icin degil kendimi mutlu hissetmek icin,
Ben ideal kiloma degil kendimi mutlu hissettigim kiloya inmek istiyorum bakalim sonum ne olcak :dance:
ha bu arada dün marketten lahana aldım ama hiç bilmem nası pişer yemeğimi çorbasımı iyi olur yoksa salata mı yapsam bi akıl verin kıslar hergün dışarıdan yiyorum artık evden getircem yemeğimi de olmuyo yoksa
ben önceden sadece tencerede kaynatıp suyunu içiyordum ( daha berbattı ) ama düdüklüde yapınca çorbası daha güzel... bulyon falanda koymadım ben zararlı kimyasal maddeler var içlerinde diye... çokda kötü değil tadı ve kokusu...
yok canım ya ne sevgilisi nişanlımdan geçen ay ayrıldım hala depresyonda olduğumdan durdu ya kilo vermem:çok üzgünüm:
yok canım ya ne sevgilisi nişanlımdan geçen ay ayrıldım hala depresyonda olduğumdan durdu ya kilo vermem:çok üzgünüm:
sanırım yok kaç gündür kimse çıkmadı sevinirim vaktim olsa ben yapardım ama bir de kendi dersim dışında ders verdiler ona hazırlık yapıyorum çocuk yemek bir taraftan o zaman kolay gelsin yeni görevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?