70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlım merak ettik seni çok eşinle aranın düzeldiğine çok sevindim:1hug:

herkese merhaba bende 70 kiloyum
kilo verme yönteminiz ne yani diyet nasıl yapıyosunuz
sayıyla ölçüylemi herşey
pirinç yemiyomusunuz:uhm:
çok sordum

pirinç yiyoruz tatlım da ayın 17sine kadar karbonhidrat diyetindeyiz o yüzden pirinci dert ediyoruz

cnmmmmmmmm hg ayy çok sevindim eşinle düzelttiğinize toparlanırsın bitanem kendine dikat et
öpüyorum kocaman bya.s.a.s.a.s.

bugün yediklerim

sabah kumru 20

ara bikaç badem 6

öğle salata 5 turşu 1

ara 1 tane çilek 1

akşam tavuk göğsü haşlanmış 0 turşu 2

toplamda 34 puan olmuş

arkadaş çikolatalı pişmaniye getirmiş 1 tane yesem kaç puan acabakaydirigubbakcemile3

elsecim ve karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar 1,2 gün sonra nasıl memnun musunuz faydasını görüyor musunuz bizi bilgilendirir misiniz duruma göre bizde size katılırız

elsecim ve karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar 1,2 gün sonra nasıl memnun musunuz faydasını görüyor musunuz bizi bilgilendirir misiniz duruma göre bizde size katılırız

tamam canım bakalım bu hafta deneyelim kilo verebilecek miyiz?
burada çikolatalı pişmaniye yerine kepekli bisküvi yedim bi tane tatlı isteğimi bastırsın diye

selam kızlar bu hafta kilo bildirimi olmadı demi ..ben öyle biliyodum ...sanki inş yanlış değildir ....

else simit diyeti de mi karbonhidrat diyetine giriyor kalorisi 900 bir bakar mısın sana zahmet
ben pek o hesabı anlayamadım öğlenleri okulda simit yemek daha kolay oluyor
1. Gün
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler

Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase salata)

Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

2. Gün

Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)

Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

3. Gün

Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)

Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)

4. Gün

Öğle: 1 simit, 1 kase salata

Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)

5. Gün

Öğle: 1 simit, 1 bardak ayran

Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

6. Gün

Öğle: 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata

Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

7. Gün

Öğle: Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak.)

Akşam: 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata

simitin puanı 25 miş canım o benim yaptığım karbonhidratla beslenme diyetin giriyor kaydirigubbakcemile3
kuusuum hoşgeldin nerelerdesin?evet bildirim cumaya

ayın 10 unda cuma günü yapacaz

simitin puanı 25 miş canım o benim yaptığım karbonhidratla beslenme diyetin giriyor kaydirigubbakcemile3
kuusuum hoşgeldin nerelerdesin?evet bildirim cumaya

sağolun kızlar ...teşekkür ederim ...elsecim geliyorum bazen sadece okuyup çıkıyorum ..bazen çok az durup çıkıyorum ...bizim bu cuma düğün var onun için hazırlık yapıyoz hergün biyere gitmemiz gerekiyo ...bide izmirde değil ..felan fistan geçtiğimiz hafta ben yine yoğundum hem havalar güzeldi çok gezdim ..günüm vardı ..eşimin doğum günüydü ..halam ameliyat oldu ..bi sürü şey ...inş haftaya daha çok giricem ..

tamam canım bakalım bu hafta deneyelim kilo verebilecek miyiz?
burada çikolatalı pişmaniye yerine kepekli bisküvi yedim bi tane tatlı isteğimi bastırsın diye
elsecim öyle bisküvilerin falan paketlerinde mutlaka yazar karbonhidrat degerleri belki seni zorlamazdı yiyebilirdin ama tabii yememek daha iyi:))

sevılcanım hosgeldın ya cok sevındım aranızın duzelemsıne esınle :)elifcım afern vallla isin sen ben suana kadar 25 aldım ve daha akşam yemegı yemedım ve cok acım ben bugun 40i tamamlarım heralde:)

çok faalsin maşallah

elsecim öyle bisküvilerin falan paketlerinde mutlaka yazar karbonhidrat degerleri belki seni zorlamazdı yiyebilirdin ama tabii yememek daha iyi:))

olsun kepekli bisküvi çikolatalı pişmaniyeden iyidir kesin

else yoksa sen puanlı diyetimi yapıyon posta gazetesinde verdiler ...güzel bi diyet ...oda ..

karbonhidrat diyeti yapıyoruz kızlarla

sevılcanım hosgeldın ya cok sevındım aranızın duzelemsıne esınle :)elifcım afern vallla isin sen ben suana kadar 25 aldım ve daha akşam yemegı yemedım ve cok acım ben bugun 40i tamamlarım heralde:)

akşam yemeğini çok geçe bırakmışsın ama

afferın kız bıze bız bu azımle v arya ne ıstesek gıyerız hemıde cok gözel yakısır

:icecream: kızlar hastasıyım ben bunun hersseyı bırakıyorum cıkolatayı bıle ama dondurmasız bı hayat asla yaz kıs yıyorum cok kalorı varmı bunda

:icecream: kızlar hastasıyım ben bunun hersseyı bırakıyorum cıkolatayı bıle ama dondurmasız bı hayat asla yaz kıs yıyorum cok kalorı varmı bunda

cıkolataya gore daha az tabıı kalorısı.meyvelı olanlar daha hafıfmıs,en azından onları yıyebılırsın.
bende bayılırım dondurmaya:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…