- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
slm kızlar herkezler nasıllar bakalım benı sorarrsanız berbattım 2 haftadır sızsız yasadım ama nasıl yasadım bır ben bılırım neyse kavusturana sukur kac gundur ha geldı ha gelıcek derken bugune kısmet mıs valla bugun kılom 70 lerdeydı yanı bıraz aldımklava: kızlar ben lısteyı aradım ama bulşamadım kım nekadar vermıs dıye bakacaktım ama bulamadımsenağlama elsecım melankolıcım hepıne kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için ayyy gelelım gunun konusuna kocamla aramız duzelldı tatlılarım sekerparelerım coktan duzeldıde net olmadıgı için haber veremedım kızlar yazı yazmayı bıle özlemısım yenı cıtırl adaylarımız hosgeldınız a.s. canlarım ben bırazdan kacarım ama yarın bol bol konusuruz bırazdan kocam gelır sevdıgı yemegı yaptım şöle bi basbasa yemek yıyelım yarında toparlanmaya baslarım sızlerle hepınızi öpüyorum iyi aksamlar :1hug:Şeniz
herkese merhaba bende 70 kiloyum
kilo verme yönteminiz ne yani diyet nasıl yapıyosunuz
sayıyla ölçüylemi herşey
pirinç yemiyomusunuz:uhm:
çok sordum
slm kızlar herkezler nasıllar bakalım benı sorarrsanız berbattım 2 haftadır sızsız yasadım ama nasıl yasadım bır ben bılırım neyse kavusturana sukur kac gundur ha geldı ha gelıcek derken bugune kısmet mıs valla bugun kılom 70 lerdeydı yanı bıraz aldımklava: kızlar ben lısteyı aradım ama bulşamadım kım nekadar vermıs dıye bakacaktım ama bulamadımsenağlama elsecım melankolıcım hepıne kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için ayyy gelelım gunun konusuna kocamla aramız duzelldı tatlılarım sekerparelerım coktan duzeldıde net olmadıgı için haber veremedım kızlar yazı yazmayı bıle özlemısım yenı cıtırl adaylarımız hosgeldınız a.s. canlarım ben bırazdan kacarım ama yarın bol bol konusuruz bırazdan kocam gelır sevdıgı yemegı yaptım şöle bi basbasa yemek yıyelım yarında toparlanmaya baslarım sızlerle hepınızi öpüyorum iyi aksamlar :1hug:Şeniz
elsecim ve karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar 1,2 gün sonra nasıl memnun musunuz faydasını görüyor musunuz bizi bilgilendirir misiniz duruma göre bizde size katılırız
selam kızlar bu hafta kilo bildirimi olmadı demi ..ben öyle biliyodum ...sanki inş yanlış değildir ....
ayın 10 unda cuma günü yapacaz
simitin puanı 25 miş canım o benim yaptığım karbonhidratla beslenme diyetin giriyor kaydirigubbakcemile3
kuusuum hoşgeldin nerelerdesin?evet bildirim cumaya
elsecim öyle bisküvilerin falan paketlerinde mutlaka yazar karbonhidrat degerleri belki seni zorlamazdı yiyebilirdin ama tabii yememek daha iyi:))tamam canım bakalım bu hafta deneyelim kilo verebilecek miyiz?
burada çikolatalı pişmaniye yerine kepekli bisküvi yedim bi tane tatlı isteğimi bastırsın diye
sağolun kızlar ...teşekkür ederim ...elsecim geliyorum bazen sadece okuyup çıkıyorum ..bazen çok az durup çıkıyorum ...bizim bu cuma düğün var onun için hazırlık yapıyoz hergün biyere gitmemiz gerekiyo ...bide izmirde değil ..felan fistan geçtiğimiz hafta ben yine yoğundum hem havalar güzeldi çok gezdim ..günüm vardı ..eşimin doğum günüydü ..halam ameliyat oldu ..bi sürü şey ...inş haftaya daha çok giricem ..
elsecim öyle bisküvilerin falan paketlerinde mutlaka yazar karbonhidrat degerleri belki seni zorlamazdı yiyebilirdin ama tabii yememek daha iyi:))
else yoksa sen puanlı diyetimi yapıyon posta gazetesinde verdiler ...güzel bi diyet ...oda ..
sevılcanım hosgeldın ya cok sevındım aranızın duzelemsıne esınle :)elifcım afern vallla isin sen ben suana kadar 25 aldım ve daha akşam yemegı yemedım ve cok acım ben bugun 40i tamamlarım heralde:)
selammmm geldim yürüyüşten pazarımıda gördümm alış verişimide yaptımm
yolda bir simit yedimmmçokmu oluyor 1 simit acabaa
1.30 dk yürüdümm bacaklarım titriyorr şimdide sopalı hareketlerimi yapıcamm . pazardan bol bol yeşillik aldımm ohh mis gibi ilkbahar otları çımmış doldurdum poşetlerii 1 hafta ot yiyecemm okudum yazdıklarınızıda sağolun desteğiniz için ben bu gün yıldım biraz galiba ondannn kopmak istedim burdann inş o azmim geri gelirrr yazlıklar çıkmış süğer kıyafetler var ve onların içine girmem mümkün değil şu halimlee eşimlede aram açıldıı iyice çötüm bu günnn senağlama
:icecream: kızlar hastasıyım ben bunun hersseyı bırakıyorum cıkolatayı bıle ama dondurmasız bı hayat asla yaz kıs yıyorum cok kalorı varmı bunda
bende yaprak almıştım sarsam diye düşünüyorum bu akşam ama pirinç var içinde işte:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?