70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç gündür 80-81 arasında gidip geliyorum hala 70lere düşemedim..gerçi dün ve bugün yediklerimin ayarı kaçtı..şu param bi gelsin de moralim bi düzelsin inşallah en geç 1-2 haftaya bu konuya katılıcam..=)

valla nerden vuracağınıda iyi biliyosun düşünsenize hepiniz bi alt gruba geçmişsiniz ben hala burda stres yapıyorum
hayııııııııııııııır bukadarınıda kaldıramam

ohhhh ohhhhh senide kandırdım yaaaaaaaaa
kızlar silkelenin kendinize gelin diyetlere devam heheheh
hihoyyytkaydirigubbakcemile:sm_cool:

canım yaa bide tarifini versen süper olur hani

ben tarife bakmıştım kendi ölçüme göre çşöyle yaptım...

1 orta boy lahana...
1 kereviz...
1 demet taze soğan...
3-4 tane kuru soğan...
1 demet maydonoz...

domates ve biberde vardı tarifte ama yerlileri çıkana kadar zararlı olduğu iççin biz yemiyoruz...
birde et veya tavuk bulyon atıyorlar içine...

bunların hepsini yıkadım küçük küçük doğradım 5 lt düdüklü tencere doldu... üstüne kadar su doldurdum... düdüklüde kaynadıktan sonra 20 dakika sonra kapadım... blendrdan geçirdim sonra süzdüm ama posalarıda süzgeçten geçti... tadı çok kötü değil onun için içebiliyorum... istersen limon sıkıp içebilirsin...

çorbayı gün içinde istediğin kadar içebiliyorsun...
1. gün sadece meyve muz hariç...
2. gün sadece sebze...
3. gün hem meyve, hem sebze...
diğer günleri listeye bakmam lazım bunları ezberlemiştim...

haydi başarılar...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

konudan haberi olmayan arkadaşlara tekrar hatırlatalım o zaman kilo bildirimini bu haftadan itibaren seda arkadaşımız yapacak bilgilerinize

arkadaşlar bi sorunum var ne deneyecegimide şaşırdım metobolizmam çok yavaş oldugundan kilo vermem durdu ne yapabilirimde hızlandırsa çay içiyorum banamısın demiyo(5biyerde çayı-form çayı) zayıflama hapıalmayı düşündüm ama ondada kararsız kaldım:uhm:

kızlar merhaba..sabahtan beri devlet dairelerinde koşturuyorum kostururken sinir oldum sinir oldukça koşturdum ve sanki oturmaya gelmiş gibi olan çalışanları ve sıradaki insanları gördükçe sinirleniyordum...böyle bir kısır döngüydü sabahım..
sabah pancar+yeşil elme+havu.+beyaz lahanadan taze sıkılmış meyve suyumu içtim arada biraz kuruüzüm attım agzıma çıktım evden..öglen yani eve geldigimde 2'de 2-3 kaşık brokolili kereviz kalmış (annem uydurdu:) )onu yedim üşendim başka bişey haşlamaya yada salata yapmaya ben de biraz ceviz yedim yarım saat önce bir elma ve akşam yamegini bekliyorum haşlanmış pırasa+havuç...bide marankinin niye pancar suyu verdigini çözdüm mutlaka için diyo çünkü zaten bi daha bişey yiyemiyonuz ki igggrennç çig pancar suyu tavsiye etmiyorum ama süper faydalı bişey onu demezsem yigidin hakkını vermemiş olurum şimdi

bizde yaparız dolmasını hemde muska gibi yapar ablam güzel oluyor ama onun içine yağda giriyor... soğan pirinç giriyor kavruluyor...

bu arada ben lahana çorbasına 1 kaşık tuz ve 2 tane olarak karabiber diyordu... tane yoktu toz karabiber attım biraz... bunları unutmuşum... karar senin son kez dolmanın tadına bakda aklında kalmasın istersen hihoyyythihoyyythihoyyyt

hahahayt ne yapayım dolmayı çorba yapcam ben hem tuzsuz yiyebiliyorum allahtan ama korkum lahana pişerken kokar biraz işallah çorbada kokmaz

kızlar akşama annemlere gidicem ama annem yaprak sarması yapmış karbonhidrat diyetinde göremedim ne kadardır bilen varmı???

açlıktan karnım guruldamay başladı
sabah kumru yedim öğlen az salata ve turşu
arada bikaç badem
şimdi tavuk haşlıyorum onu bekliyorum
açımmmmmcokacimcoook

bende yaprak almıştım sarsam diye düşünüyorum bu akşam ama pirinç var içinde işte:uhm:

ayyyy yemezsem aklım kalırrrrr
zaten 19 hakkım var onunda hepsini sarmayla doldurucam bu gidişleeee

slm kızlar herkezler nasıllar bakalım benı sorarrsanız berbattım 2 haftadır sızsız yasadım ama nasıl yasadım bır ben bılırım neyse kavusturana sukur kac gundur ha geldı ha gelıcek derken bugune kısmet mıs valla bugun kılom 70 lerdeydı yanı bıraz aldımklava: kızlar ben lısteyı aradım ama bulşamadım kım nekadar vermıs dıye bakacaktım ama bulamadımsenağlama elsecım melankolıcım hepıne kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için ayyy gelelım gunun konusuna kocamla aramız duzelldı tatlılarım sekerparelerım coktan duzeldıde net olmadıgı için haber veremedım kızlar yazı yazmayı bıle özlemısım yenı cıtırl adaylarımız hosgeldınız a.s. canlarım ben bırazdan kacarım ama yarın bol bol konusuruz bırazdan kocam gelır sevdıgı yemegı yaptım şöle bi basbasa yemek yıyelım yarında toparlanmaya baslarım sızlerle hepınızi öpüyorum iyi aksamlar :1hug:Şeniz

herkese merhaba bende 70 kiloyum
kilo verme yönteminiz ne yani diyet nasıl yapıyosunuz
sayıyla ölçüylemi herşey
pirinç yemiyomusunuz:uhm:
çok sordum

hepimiz seni merak ettik işler yolundaysa mesele yok sen yokken isimlerimizi yazdık profilimize resimlerimizi koyduk kilo bildirimi artık cuma günleri gecen cuma yapmadık bu cuma herkez bildirecek çıkıyorum kendine iyi bak hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…