günaydın kızlar almira, minna9595 geçmiş olsun
selam ben bundan sonra hafta içi girip yazı yazmıyıcam kimseye anladımki tek cvp veren yok kendi kendime konuşuyorumm sadece cumaları girip kilo bildirimi vericemmm aranızda kendime yer bulamadımm :a015: o yüzden hepinize başarılarr kilo bildirimimide kabul ederseniz vericem yok oda istenmesse sistemden ayrılırımm hayırlı günler hepinize rabbim gönlünüzün muradını versinnn hepiniz amacınıza ulaşırsınız inşş
canım ya nıye öle dıosun bazen banada oluyo unutuyo veya görmüyo arkadaslar.bıde bu sıralar fazla kımse yok hava güzel ya.ama yapma böle üzüyosun bızı dımı kızlar.bız hep beraberız ben sen yok burda.:enbuyukkk:
else el insafff :) kökten öldürücen beni tamam bitanesini biraktim senin güzel hatirin icin baskasini birakmam ama
kızlar ben cıkyorum bıraz dısarı cıkıcam hepnizi öptum fazla bişi yazmayın gelınce okuması zor oluyo ya
arkadaşlar bana fikir verin 22 gündür 2.7 kg anca verebildim eşime kalsa hafta da 3 verecekmişim ona göre hoş canım çok sıkıldı hergün 30 dk okuldan gelirken yürüyorum eve gelince hemen vücut soğumadan 30 dk koşu bandında bazen 5 te bazen 6 dan sonra akşaam yemeği yemiyorum yememe çok dikkat ediyorum az önce sinirle kek yedim moralim çok bozuldu sağlıksız kilo vermek istemiyorum yeşil çayımı suyu mu hergün içiyorum daha napayım
anacım kilolarımızda ruh halimiz gibi çabuk oynasa ya hehehehh
Bende dün yaptim lahanacorbasi ama biraz farkli icine bi tane patates, havuc, lahana, sehriyel felan kattim cokda güzel oldu ama faydasi olurmu acaba..normal lahana corbasimi yapsam
afiyet olsun inşallah yarar yıllar evvel bende lahana çorbası diyeti yapmıştım, patates ve havucun şekeri yokmu bebce keşke dereotu ile filan tatlalndırsaydın ama faydası olacağına eminim bol şans :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?