70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

else el insafff :) kökten öldürücen beni tamam bitanesini biraktim senin güzel hatirin icin baskasini birakmam ama

kızlar ben cıkyorum bıraz dısarı cıkıcam hepnizi öptum fazla bişi yazmayın gelınce okuması zor oluyo ya

canım ya nıye öle dıosun bazen banada oluyo unutuyo veya görmüyo arkadaslar.bıde bu sıralar fazla kımse yok hava güzel ya.ama yapma böle üzüyosun bızı dımı kızlar.bız hep beraberız ben sen yok burda.:enbuyukkk:

selam kızlar şimdi oğlumla yürüyüşten geldik bir saattir yürüyorum iki paket süt için yolu uzattım da uzattımkaydirigubbakcemile2 sabah da yarım saat bisiklet çevirmiştim bugün spor yönünden iyiyimkaydirigubbakcemile2 bugün yediklerim
sabah: 1 yumurta=0
1 bardak süt=6
50 gr peynir=1
1 dilim ekmek=12
öğlen 100 gr haşlanmış et=0
50 gr makarna =18
arada 1 adet form bisküvi =4

akşama sebze ve salata yerim
aralarda bol su içiyorum yeşil çay içtim
eğer böyle giderse bu sefer vericem önemli olan direncimin kırılmaması
hadi kızlar birbirimize destek olalım ve haftada bir öğünden başka kaçamak yapmayalım az ve sık yiyerek kurtulalım bu kilolardan :lepi:

gayet iyi vermişin canım normali ayda 4 kg biliyorsun ben ayda 2 kg vermeye razıyımda henüz formülü bulamadım bi çare bulan varsa banada yardımcı olsun :):sm_cool:

anacım kilolarımızda ruh halimiz gibi çabuk oynasa ya hehehehh

Bak orasi dogru iste, ah biz kadinlar nekadar zoruz öylesüprizzzzz

Bende regl dönemimdeyim ölcem ya cok agrim var hap ictim fayda etmesini bekliyorum, fayda etse kalkip biraz haraket yapcam :çok üzgünüm:

ben kendiminkini takip etmiyorum artık haber vermiyo gelirken kafasına göre takılıyo beni sinir ediyo bu arada reglimden bahsediyorum kocamdan deil

ben meyva yiyip duruyorum ama içimde bir boşluk var... nasıl zayıflayacağız bilmiyorum ama bu kiloların gitmesi gerek... evde ve işte herkes habire yiyip dururken ben elma kemiriyorum... onlar neden yiyip yiyip kilo almıyoo ben alıyorum yaaaaa:çok üzgünüm:

ooooo öğleden sonra neler olmuş,oku oku bitmiyo
kızlar motivasyonumuzu düşürmeyelim,destek olalım birbirimize,ben kendimi bu topiğe karşı sorumlu hissediyorum,bazen yazdıklarımdan cevap alamasamda,okuduklarım bile yetiyo bana,asla pes etmemeye çalışıyorum,kilo verme sonuçta uzun vadeli düşünülmeli,biz bu kiloları 1 ayda almadıkki 1 ayda verebilelim,zaman zaman moralimiz bozulacak ama lütfen pes etmeyelim

Bende dün yaptim lahanacorbasi ama biraz farkli icine bi tane patates, havuc, lahana, sehriyel felan kattim cokda güzel oldu ama faydasi olurmu acaba..normal lahana corbasimi yapsam

afiyet olsun inşallah yarar yıllar evvel bende lahana çorbası diyeti yapmıştım, patates ve havucun şekeri yokmu bebce keşke dereotu ile filan tatlalndırsaydın ama faydası olacağına eminim bol şans :teytey:

kiraz demin bursefaninda yazdigi gibi, bazilari var herseyi yiyor ve gram almiyor bizse yemek kelimesiyle bile sanki sismanliyoruz offf cok zor ya ama basaricaz dimi kizlar :)

çok acıkmışım 1 dilim ekmek üstüne yoğurt sürdüm yedim.yeşil çayımı içeceğim şimdi

slm kızlar bende diyete dün başladım belli bir diyetim yok yatılı okulda çalışıyorum öğlen orda ne çıkarsa porsiyonumu yarım alıyorum bugün çorba vardı makarna vardı çorba ile bir dilim ekmek yedim makarnadan 2 çatal yedim ve kalktım ama öğlen çocuklarla voleybol oynadım birazdan yürüyüşüme çıkıp pilatesimi yapıcam cumaya kadar gelişim gösterebilirim umarım bu arada etikette 79 yazıyo ama 80.5 kiloyum aslında..:)80 dmek o kadar zor geliyo ki inanamıyorum bu kiloma

afiyet olsun inşallah yarar yıllar evvel bende lahana çorbası diyeti yapmıştım, patates ve havucun şekeri yokmu bebce keşke dereotu ile filan tatlalndırsaydın ama faydası olacağına eminim bol şans :teytey:

Yarin normal lahana corbasiyla basliycam umarim yiyebilirim..
Cokmu kötü tadi???:sm_confused:

bende geldim
noluyo arada çatlak sesler duyuyorum galibaa lütfen kızlar yapmayın
sizleri neyin kendine getireceğini biliyorum ben siz yazın kocalarınız zayıf güzel çıtır
kızlara baksın istiyorsunuz galiba
valla benim hiç ole bir niyetim yok verecem o kiloları benimle dalga geçenlere bana kilolu diyenlere
kendilerine bakmayıp benim kalçamla ugraşanlara hepsine ama hepsine gösterecem yaza süper
girecem sizleri de davet ediyorum:)))
yok olee yarı yoldan dönmek amaçlardan vazgeçmek sakın haaaaaaaa hadi kızlar
sıkı sıkıya sarılın bakalımmmm tekrar diyetlere:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…