70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evi yaladım süpürdüm çamaşır bulaşık hallettim geldim şimdide koltuk örtülerinin kenarlarını dikim gelirim birazdan..

ortim sana yazdıklarımı okuyuver kız zaten düzgün görüşemiyok...

Son düzenleme:

kız sabah ne yazmıstın okudum sankı onemlı bısey kacırmadım ınsallah ayrıca menümü beğenmene sevındım

s.a kızlar p.c açıyorum bide oturmaya fırsatım olsa ne yapıyosunuz maşallah hızınıza yetişilmiyor
ben geç kalktığım için 2 öğün yiyorum
saat 12 3-4 kaşık melemen 1 kk peynir 3 zeytin 2 dilim çavdar ekmek
ara elma yerim
akşama ne yiyeceğimi düşünmedim onuda yiyince yazarım

geçen akşam kekik çayı içeyim dedim içemedim yaıda bıraktım şimdi yeşil çay demlerken içine 1 çay kaşığı koyup öyle demliyorum
zorla içiyorum ama beni kabız yapıyo kekik çok faydalıymış biraz deniyeceğim hayırlısı

Ben işe dönüyorum tekrar gelmeye çalışırım kızlar

merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff
diyet psikolojisine ne zaman girmek istesem istahım artıo bayrama 62 olsaydım esim yuzuk alacaktı bana

SLMM KIZLARRR geçmişi okuyup alıntı yapmıştım ama sağolsun kocammm kapatmışşş sinirrrrrr....

merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff
diyet psikolojisine ne zaman girmek istesem istahım artıo bayrama 62 olsaydım esim yuzuk alacaktı bana

canım okudun muuu ikimiz ortiolduk sana yazdım ama okumamışsın sanırım.tanışalımmm güzelim ben 27 yaşında 1 çocuk annesiyim ve öğretmenim.sen 1. takımda da yazdın mı hiçç??

canım okudun muuu ikimiz ortiolduk sana yazdım ama okumamışsın sanırım.tanışalımmm güzelim ben 27 yaşında 1 çocuk annesiyim ve öğretmenim.sen 1. takımda da yazdın mı hiçç??

hmm gormedim canım. tanısalım
ben 30 yasındayım. 2 yasında bi kızım var. kamuda muhendisim. daha ozele de girmeyeyim
hamilelikte 24 kg aldim. normalde cılız denilebilecek biriydi. 166 cm e 50 kg. ustume yapısan kiloları veremiorum tatlı duskunuyum. en buyuk zaafım tatlı maalesef
1. takımda bulunmadım sanıyorum

merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff

selam canim biz eski orti miyiz artik :44:
e benim ortim kim o zaman simdi ??
yetkililere duyurulur ben ortimi bilmiyorum
sende kendini diyet moduna sokma canim ya. dikkatli besleniosun gibi dusun

selam canim biz eski orti miyiz artik :44:
e benim ortim kim o zaman simdi ??
yetkililere duyurulur ben ortimi bilmiyorum
sende kendini diyet moduna sokma canim ya. dikkatli besleniosun gibi dusun

sanıyorum sen ortimden haber yok demissin kaptana
o da ortileri deistirmis orti olarak kilo bildirimi yapmadıgımız icin
isin ucunda yuzuk var ya. ondan habire yiyorum zaar :26:

tekrar topladım alıntılarrrrrıııı...
canım benim oğlan hasta değildi yanibalgamlık bişeyi yokk durup dururken kustu.neymiş çok yemiş deee

bende diyom nekadar zor bir tarif veriyo kafam karisti bi an

ya acaba seninkiyle benimki akrabami charmcim

Ben işe dönüyorum tekrar gelmeye çalışırım kızlar

kurana gidiyorum gelince görüşürüz

gunaydin kizlarrr nasilsinizzz
benim bukett nbrr ??

merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff

SLMM KIZLARRR geçmişi okuyup alıntı yapmıştım ama sağolsun kocammm kapatmışşş sinirrrrrr....
ne kapatiyo

aynı durumlar bizim evde de yaşanıyor. eşim hem çok ister diyet yapmamı hemde ben diyete girince ne kadar yasaklı ürün varsa eve doldurur.
hayır yani normalde almayan adam neden ben diyetteyken yapar bunu anlamadım yıllarca.
sanırım ben diyette iken üzerinden yük kalkıyo nasıl olsa yemez diye rahat rahat götürüyor. diğer türlü eve alsa bende yiyeceğim için vicdan yapıp almıyor sanırım bana kilo yapmasın diye

hımm ok tatlım.ben de tam bi tatlı ve abur cubur düşkünüyümmm.ben de hamilelikte 20 kilo aldım.eski kiloma döndüm ama daha da vermek istiyorum.gerçi yine aldım ama neyseee.hadi bakalım cumaya kadar sabır bak işin içinde yüzük varrrr

sanıyorum sen ortimden haber yok demissin kaptana
o da ortileri deistirmis orti olarak kilo bildirimi yapmadıgımız icin
isin ucunda yuzuk var ya. ondan habire yiyorum zaar :26:

cunkuuu saat farkindan dolayi ben zaten gec bildirim yapabiliyorum. geldigimde de sen yoktun ve bildirim yapmam gerekiodu
onun icin mesaj attim kendi durumumu ama ortimi goremedim haberim yok didim yaniii ..
valla bana yuzuk icin kimse kilo verdiremez
ben sadece kendimi mutlu etmek icin vermek istiyorum.. cunku hayatimin en kilolu donemlerindeyim
Allahtan kilomu gostermiyorum fazla.. yoksa yandiydimm

ortim meraba cumaya hazırmıyız :)))

bn aksamları 3 kasık mercimk yiyiorm corba kasıgı sena abla kötü dedi buna ama mercimek et yerine gecio demişti diyetisyenim ondn sadece haslanmısını yiyiorm yoksa yemegini diil yagsz haslıorm..
bugunki menüyü yazıyım:
sabah
yumurta 2 dl ekmek peynir
ara
1 elma olucak
öglen
kırmızı etli salata
ara 80 kaloriilik meyveli yourt
aksam
yarım paket diyet biskuvi(cnku yemek saatinde dısarıda olucam buna mecburum dısardn yememek için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…