bol su içiyormusun canım bırde yeşilçay...
bol su içiyormusun canım bırde yeşilçay...
Anladım canım ben ciddi bir konu varmı diye merak ettim sıradan ilişki kavgaları demek...
olur böyle zaman zaman.. hangi ilişkide olmuyor ki... en güzeli sonrasındaki barışmalar...
sen şimdi bir süre feminist takıl bir kaç gün sonra leyla olarak gelirsin inş buralara...
anladım canım tabıkı iş ve ev hayatını beraber yurutmek tempolu oluyor cocukta var..
anlıyorum senı.. o zaman sende ancak ıs yerınde gırebılırsın demekki... sen yinede elinden geldiğince motivasyonu yuksek tut...
ben sabahta sana bırsey yazdım ama onuda görmedin galiba.. onuda 2 gun sonra görmede..
yok canım yermiyim yemedim tabi...
yok canım destek veriyor ama sözde yani çok iyisin azimlisin hayatım bravo cart curt.. ama bunları karsımda cipsini yerken söylüyor..
cipside hiç sevmeyen adam.. ama ben bunu tecrube ettım yanı onceden de oyle ne zaman dıyete baslasam bu durum hep olurdu..
bana kasıtlı yaptıgını kesınlıkle sanmıyorum cunku zayıflamamı o da ıster emınım.. ama böyle bırsey oluyor ıste sımdı o da dıyette olsa ben olmasam bende cekırdek abur cubur gotururum yanı ona da hak verıyorum ben dıyetteyım dıye o damı dıyette olacak..
bana ben aslında senin iradeni güçlendiriyorum diyor baklavasını götürürken..
eferin eferinn ortim akşamda kaçırmazsan süper...
merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff
diyet psikolojisine ne zaman girmek istesem istahım artıobayrama 62 olsaydım esim yuzuk alacaktı bana
canım okudun muuu ikimiz ortiolduk sana yazdım ama okumamışsın sanırım.tanışalımmm güzelim ben 27 yaşında 1 çocuk annesiyim ve öğretmenim.sen 1. takımda da yazdın mı hiçç??
en kötüsü de çocuğun hasta olması yaaa.benimki de akşam yemeğini yedirdim tam bitti derken kustu yineeee.heryer battı
Aynen amann bu aralar kederlerdeyim.
Salep içem dedim 90-100 cal yazıyo vazgectim. Püff
merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff
diyet psikolojisine ne zaman girmek istesem istahım artıobayrama 62 olsaydım esim yuzuk alacaktı bana
selam canim biz eski orti miyiz artik :44:
e benim ortim kim o zaman simdi ??
yetkililere duyurulur ben ortimi bilmiyorum
sende kendini diyet moduna sokma canim ya. dikkatli besleniosun gibi dusun
canım benim oğlan hasta değildi yanibalgamlık bişeyi yokk durup dururken kustu.neymiş çok yemiş deeecocugu yatirdim geldim
ya hic sorma ben benimkini umursamiyom bile yeterki o iyi olsun diyeama ben kustumu cok seviniyomdum canim balgam söküyo diye :26:
:26: söyle cocuksuz kocasiz ohgerci benimki problöem cikarmasa göndermem derse bide hayirlisi napalim yazin yine gelirim isallah
bazen bunaliyo insan iste napcan deryacim canim benimama insan dertlesince biraz da olsa gercekten rahatliyo ben sinirlendimmi artik buraya yaziyom icimi döküyom valla ne varsa napim arkadas aile herzaman herseyini paylasamiyorsun burasi ikinci evim oldu
sagol hayatim
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
seher yoktun bu kızlar beni azgın teke ilan ettiler oh demekki tek değilmişim rahatladım
aaaa kızzz bence bizimki normal anacım onlar kendilerine baksın hıhhhvalla rahatla anacımm tek değilsin.dedimya ben de o kaçış modlarındaydım ama bi sorun olduğu için düzelince ee o beni seviyiii ben onu seviyyiiimmm daha neee demi amaaa
bak canım öncelikle sabah şunu yiyceksin diye başlarmışımmmm.tatlım niye kendinize işkence gibi görüyosunuz bu işi ballar.sizleriiii acilen doktora yönlendiriyorummmmmm.hah benım ortımde burdaymıs gündüz karsılasamadık menün aksam ıyı de öğle nıye yok nası dayandın kız ben senden cok yedım kılo veremezsem kızma bu hafta ancak artıalrı yolluycam heralde ıns yanı
suna bak ya kosturmacayı özlemiş bende sakınlıgı özledimama bulamıyom malesef bu arada işn hayırlı olsun canım
canım folklorden gedlıgın ıcın oyle olmus bugun sabah tartıl şişliği atmış olucaksın bence
ne güzel maşallah kılonu göztermıyosun ve 7 kg fazla azcık üstüne düşsen gıder canım buraya gelmeye devam et daha fazlasını bıle verırsınbenden demesi
gecmıs olsun düzelemediniz mi daha benımde bogazlar düzelmedi valla
ahanda bi azgın daha cıktı ortaya seher hanım sızın tecrübelerinizden de yararlanmak isteriz yaniii
bende senın gıbıyım yaa kendımızı cok hırpalıyoruz hereks ıcın ve kendımızı unutuyoruz sonrada mutusuz oluyoruz bıraz mükemmeliyetçi yapımız var sanırım birde fazla fedakarız ama huy işte bende senın yasına gelınce patlamaktan korkuyorum valla zira 30 yasında dolma noktasına geldım
herkese günaydın kızlar allahtan bugun hava acık da bıraz içim rahat dün felakettı yagmur yagmur sabah evde tarcınlı süt içtim sıcak bogazlarım için işe gelincede simit aldırcaktım burdaki kızcagızda poaca var dedı ıyı barı yumusak onu yıyım dedım bı tane onu yedım sekersızyarım kupa cayla ara içinde yanımda bısey yok napcam bılmemolmaz bööleeee
Allah kavuştursun balımmm.bak kaçtın kaçtın kaçırdın kocişi şehir dışınaherkese merhaba :92:
gecmıse bakmadan gelmıyım dedım, gercı pek bırıkmemıs ama oyalandım galıba bıraz:26:dun aksam kocişi yolladım bu aksamda yokhava daki gunes şu anda benımde tek tesellım yoksa içim daha da kararıyo :26:
herkeste keyıfler yerındedır umarım
sabah sabah sizi birz gülümseteyim
alıntııııı
boleynnkızı, Kadın , 28 , İstanbul
1 yıl 2 gün önce gönderdi.
Yayaların günahı ne
Ehliyetim olduğu halde araba kullanmakta biraz acemiyim. Kendime güvenip işe arabayla gitmeye karar verdim. Annem arkamdan yalvarıyor "Yürüyerek git." diye ama duymuyorum. Balkona çıkıp arabanım çalışmaması için sesli dua ediyor, sadece tebessüm ediyorum. Araba çalışıp tam hareket edecekken, beni gülme krizine sokacak ricası geliyor; "Kaldırımdan git gözünü seveyim".
hakkımdakiherşey, Erkek , 29 , İstanbul
1 yıl 4 gün önce gönderdi.
Dramatik mutluluk
Durağa yanaşan minibüsün camından bana el sallayan hanımefendi, camın buğusunu sildiğinizi anlayana kadar geçen birkaç saniyede içimi kaplayan o sıcaklık için teşekkür ederim.
biricik_oglum, Kadın , 30 , Isparta
3 ay 28 gün önce gönderdi.
Canım oğlum benim
Ağzımı açmamı isteyen 4,5 yaşındaki oğlum ben sebebini anlamaya çalışırken yaklaşıp ağzımın içine doğru bağırıyor: "Kardeşiiim, ne yapıyorsuuun?"
TOPRAKEFE, Erkek , 31 , Ankara
2 ay 12 gün önce gönderdi.
Tartışma
Hararetli bi tartışmanın ortasında yemeğe oturduk... Ben çalkalayıp ayranımı açtım. O da bir taraftan bana laf yetiştirirken bir taraftan da çalkalayıp kutu kolasını açtı... Farkettim ama söylemedim işte canıma değsin.
kartanesi28, Kadın , 23 , İstanbul
Evimizin her şeyi
Biz annemle mutfakta yemek hazırlarken yatak odasında televizyon seyretmekte olan babama annemin taktığı yeni isim: "Evimizin yatay direği"...
bende diyom nekadar zor bir tarif veriyo kafam karisti bi anAmin cnm
İnşallah canım
Ben öğlen sebze yiyosam akşam et yemeye çalışıyorumacaba regl dönemindeyken bende mi k-flakes filan yesem
Ben günün her saati su içiyorum ama nedense yemekten önce su içmeyi unutuyorum :26:
Birbirinden lezzetli kabakların soyulup su dolu bir tencereye doluşarak pişirilmesinden sonra dilimlenerek çırpılmış yoğurt ve eşsiz yağsız domates sos ile servis edilen amann bildiğin kabak haşlama işte
Canım yaa çk yazıyosun ya ben hep onu çay kaşığı diye okuyorum sonra çorba kaşığı diyorumyk yazsan (yemek kaşığı) olurmu
Hahahha cidden kötü denk gelmişbazen banada oluyo ama Allahtan seviyom tavuku
ya acaba seninkiyle benimki akrabami charmcimbol su içiyormusun canım bırde yeşilçay...
Anladım canım ben ciddi bir konu varmı diye merak ettim sıradan ilişki kavgaları demek...
olur böyle zaman zaman.. hangi ilişkide olmuyor ki... en güzeli sonrasındaki barışmalar...
sen şimdi bir süre feminist takıl bir kaç gün sonra leyla olarak gelirsin inş buralara...
anladım canım tabıkı iş ve ev hayatını beraber yurutmek tempolu oluyor cocukta var..
anlıyorum senı.. o zaman sende ancak ıs yerınde gırebılırsın demekki... sen yinede elinden geldiğince motivasyonu yuksek tut...
ben sabahta sana bırsey yazdım ama onuda görmedin galiba.. onuda 2 gun sonra görmede..
yok canım yermiyim yemedim tabi...
yok canım destek veriyor ama sözde yani çok iyisin azimlisin hayatım bravo cart curt.. ama bunları karsımda cipsini yerken söylüyor..
cipside hiç sevmeyen adam.. ama ben bunu tecrube ettım yanı onceden de oyle ne zaman dıyete baslasam bu durum hep olurdu..
bana kasıtlı yaptıgını kesınlıkle sanmıyorum cunku zayıflamamı o da ıster emınım.. ama böyle bırsey oluyor ıste sımdı o da dıyette olsa ben olmasam bende cekırdek abur cubur gotururum yanı ona da hak verıyorum ben dıyetteyım dıye o damı dıyette olacak..
bana ben aslında senin iradeni güçlendiriyorum diyor baklavasını götürürken..
eferin eferinn ortim akşamda kaçırmazsan süper...
Ben işe dönüyorum tekrar gelmeye çalışırım kızlar
kurana gidiyorum gelince görüşürüz
gunaydin kizlarrr nasilsinizzz
benim bukett nbrr ??
merhaba herkese
merhaba eski ortim ZTAR
poff
SLMM KIZLARRR geçmişi okuyup alıntı yapmıştım ama sağolsun kocammm kapatmışşş sinirrrrrr....
dün gece eşim yine doluşturmus getirmiş..
normalde ben al desem hayatım kilo alırız der mırın kırın eder... ben ne zaman dıyete baslasam hemen almayacagı kadar abur cubur alır gelır..
hele cıps kırk yılda bır alacagı bırseydır ama ben dıyete baslayınca hemen cıpslerı dolusturur getırır valla bu kadar tesaduf olurmu yoksa Allah benımı denıyor ne yapıyor... :)
cipsler dondurmalar bıskuvıler tatlılar... bırde sosis almış sosis ekmeği evde yemek var hem yemekten yedı hemde ustune sosisli yaptı yedi bir güzelde kokuttu sonra yetmedı gece yatmadan bır daha yapıp yedı... gözümün önünde neler döndü cipsleri kokuttu catır cutur yedi... valla bu evde diyet yapan her evde yapar heralde..
hadi yemekler yese çeşit çeşit önümde böyle dokunmaz benim tek düşkünlüğüm abur cubur zaten..
hmm gormedim canım. tanısalım
ben 30 yasındayım. 2 yasında bi kızım var. kamuda muhendisim. daha ozele de girmeyeyim
hamilelikte 24 kg aldim. normalde cılız denilebilecek biriydi. 166 cm e 50 kg. ustume yapısan kiloları veremiorumtatlı duskunuyum. en buyuk zaafım tatlı maalesef
1. takımda bulunmadım sanıyorum
sanıyorum sen ortimden haber yok demissin kaptana
o da ortileri deistirmis orti olarak kilo bildirimi yapmadıgımız icin
isin ucunda yuzuk var ya. ondan habire yiyorum zaar :26:
aynı durumlar bizim evde de yaşanıyor. eşim hem çok ister diyet yapmamı hemde ben diyete girince ne kadar yasaklı ürün varsa eve doldurur.
hayır yani normalde almayan adam neden ben diyetteyken yapar bunu anlamadım yıllarca.
sanırım ben diyette iken üzerinden yük kalkıyo nasıl olsa yemez diye rahat rahat götürüyor. diğer türlü eve alsa bende yiyeceğim için vicdan yapıp almıyor sanırım bana kilo yapmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?