bende diyom nekadar zor bir tarif veriyo kafam karisti bi an
ya acaba seninkiyle benimki akrabami charmcim
ne kapatiyo
tekrar topladım alıntılarrrrrıııı...
canım benim oğlan hasta değildi yanibalgamlık bişeyi yokk durup dururken kustu.neymiş çok yemiş deee
canımcımmm kaç günde bir olduğuna bağlı.inan benim de hayır dediğim çok nadirdir.içimden gelmese bile eşim için tamam derim.ama genelde kendim için tamam derimmmmnapimmm anacım seviyom benimkini.
kızlar şaka bi yana ben evlendiğimde bu sorunum çoktu hep kaçışta ya da sırf eşim için tamam diyodum.eşim sabırsızdı ve bunu onunla konuşamıyodum.tabi sonra knuştuk hallettik.erkekler kadın ruhundan anlamıyolar çoğu zaman onlar için sonuç bizim için ise gelişme önemli ve bunu anamıyoalrçok mu açık oldu ne inş banlanmam ama sizde desorun bu olabilir.bence önce sorunu belirleyin ve yok edin anacım.zaten ikimiz de çok yoruluyoruz ve siz deööel istemememiz çok normal.ama her zamansa anormal tabiii...
seher yoktun bu kızlar beni azgın teke ilan ettiler oh demekki tek değilmişim rahatladım
aaaa kızzz bence bizimki normal anacım onlar kendilerine baksın hıhhhvalla rahatla anacımm tek değilsin.dedimya ben de o kaçış modlarındaydım ama bi sorun olduğu için düzelince ee o beni seviyiii ben onu seviyyiiimmm daha neee demi amaaa
bak canım öncelikle sabah şunu yiyceksin diye başlarmışımmmm.tatlım niye kendinize işkence gibi görüyosunuz bu işi ballar.sizleriiii acilen doktora yönlendiriyorummmmmm.olmaz bööleeee
Allah kavuştursun balımmm.bak kaçtın kaçtın kaçırdın kocişi şehir dışına
o kusmalar da biter isallah yakinda
:44:en son ben nezaman kactim hatirlamiyorum unutkanlik var bende dermissimiyide ben kacamiyom ki kizlar nereye kaciyosunuz
kzılar ben gecmıse de baktım ama karsılasmadım, orti olanlara sonradan ayrı bı lıstesı fılan mı yapıldı, onun sonucları nasıl
selamlar efendimdedim simdi bende eyilsemmi japonlar gibi bi sen eyiliyormussun bir ben
herkese iyi günler Arkadaşlar dün bi soru sormuştum kimse cevap vermedi. Ben aranıza yeni katıldım 5 aylık bebeğim var 55 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile bebeğim oldu doğumda sadece 3 kilom gittigerisi bende kaldı bedenen zayıflamaya başladım ama kilomda hiç düşme olmadı niye böyle oluyor anlamadım. Takım kaptanınız diyet listesi var dedi bu gurubun kimse yazmadı bu listeyi bana cevap yazarsanız sevinirim
selamlar efendimdedim simdi bende eyilsemmi japonlar gibi bi sen eyiliyormussun bir ben
herkese iyi günler Arkadaşlar dün bi soru sormuştum kimse cevap vermedi. Ben aranıza yeni katıldım 5 aylık bebeğim var 55 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile bebeğim oldu doğumda sadece 3 kilom gittigerisi bende kaldı bedenen zayıflamaya başladım ama kilomda hiç düşme olmadı niye böyle oluyor anlamadım. Takım kaptanınız diyet listesi var dedi bu gurubun kimse yazmadı bu listeyi bana cevap yazarsanız sevinirim
:44:en son ben nezaman kactim hatirlamiyorum unutkanlik var bende dermissimiyide ben kacamiyom ki kizlar nereye kaciyosunuz [/B]
kzılar ben gecmıse de baktım ama karsılasmadım, orti olanlara sonradan ayrı bı lıstesı fılan mı yapıldı, onun sonucları nasıl
cunkuuu saat farkindan dolayi ben zaten gec bildirim yapabiliyorum. geldigimde de sen yoktun ve bildirim yapmam gerekiodu
onun icin mesaj attim kendi durumumu ama ortimi goremedim haberim yok didim yaniii ..
valla bana yuzuk icin kimse kilo verdiremez
ben sadece kendimi mutlu etmek icin vermek istiyorum.. cunku hayatimin en kilolu donemlerindeyim
Allahtan kilomu gostermiyorum fazla.. yoksa yandiydimm
Yok canım sena abla sonra boş olanları mı ne eşleştirdi. Orti sonuçlarıda burda merak edenlere..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...o-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-28.html
.........................Haftanın Birinci gurubu..............................
ERGİNSENA & NaF
.............................Haftanın nacizane birincisi.............................
ERGİNENA
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR
qurup bilgileri;
1.erginsena 1800
NaF 900
toplam : 2700
2.arcak81 200
charm 1700
toplam : 1900
3.mywish89 1300
barkinim 200
toplam :1500
4.deryaak 1500
ztar +200
toplam :1500
5.mavigoz0554 500
mektupp 800
toplam : 1300
6.sibel29 400
zeynepberat 700
toplam :1100
7.ms22 200
musize 900
toplam :1100
8.triendy21 0
KILAVUZ 500
toplam : 500
Bildirim yapmayan qurup ortileri listeden çıkarmıştır...boşta kalan ortiler tarafımdan eşleştirilmiştir...bundan sonra herkesin ortisi yukarıdaki gibidir..bilginize...
.........................................
canım emziriyosan diyet yapma. daha erken vucudunda incelme ve kilo kaybı olacaktır emin ol..
bir kisirdongu sozkonusu sanirsammm
biber dolmasi yeme :44: musakka yiyebilirsin herhalde ortim yaninda yogurtla ekmek yemeortimmmm naber neyse sen ilk beni sormuşsun bende iyiyim yemek yapıyorum akşama patlıcan musakka ve biber dolması ben ne yesem acaba:26:
ya suzancım çekim gücümüz ondan kaynaklanıyormuş dün varya deli oldum ha bunalıma girdim sonra seher biraz rahatlattı sonra ben netten biraz araştırma yaptım kadının isteği günlük yaşamını etkilemiyorsa bunda hiçbir sakınca yoktur aksine fayda getirir ama yoksa bir kd dr gitmeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?