70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kzılar ben gecmıse de baktım ama karsılasmadım, orti olanlara sonradan ayrı bı lıstesı fılan mı yapıldı, onun sonucları nasıl

kzılar ben gecmıse de baktım ama karsılasmadım, orti olanlara sonradan ayrı bı lıstesı fılan mı yapıldı, onun sonucları nasıl

ya sanirim oyle bir liste var ve benim ortim degisti sanirim ve ben simdiki ortim kim bilmiyorum
burdan kaptana tugbaya sesleniyoruz :))
bu son degisiklikleri zahmet olmazsa tekrardan bi bize bildirebilirler mi

herkese iyi günler Arkadaşlar dün bi soru sormuştum kimse cevap vermedi. Ben aranıza yeni katıldım 5 aylık bebeğim var 55 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile bebeğim oldu doğumda sadece 3 kilom gittigerisi bende kaldı bedenen zayıflamaya başladım ama kilomda hiç düşme olmadı niye böyle oluyor anlamadım. Takım kaptanınız diyet listesi var dedi bu gurubun kimse yazmadı bu listeyi bana cevap yazarsanız sevinirim

canim hosgeldin o liste bende yok sadece genel olarak biliyorum. bu yazini okuyan arkadaslar muhakkak ellerindeki listeyi yayinlarlar. ayrica burda hepimiz ayri ayri cok tecrubeli olmadigimiz icin yanlis bilgilendirmemek adina pek birsey demiyoruz. kaptan daha iyi bilir. insaallah kizlar verir sana cevabi

canım emziriyosan diyet yapma. daha erken vucudunda incelme ve kilo kaybı olacaktır emin ol..

:44:en son ben nezaman kactim hatirlamiyorum unutkanlik var bende dermissim iyide ben kacamiyom ki kizlar nereye kaciyosunuz [/B]

ya suzancım çekim gücümüz ondan kaynaklanıyormuş dün varya deli oldum ha bunalıma girdim sonra seher biraz rahatlattı sonra ben netten biraz araştırma yaptım kadının isteği günlük yaşamını etkilemiyorsa bunda hiçbir sakınca yoktur aksine fayda getirir ama yoksa bir kd dr gitmeliymiş

yuzugu isin icine ben soktum motive amaclı. esime gore oyle aman aman kilo yok. gobegim gitse yetermis
ben de trendy 21 e kilo bildirirmimi yapmistim ama orti olarak kaptana da yapmak gerekiomus:18:

öncelikle hoşgeldin canım benim de bebeğim 7.5 aylık sanırım bende 5 aylık filandım geldiğimde bende 62 ile hamile kaldım ilk 10 kilo kaybettim yoğun aşerdim ama sonu feci oldu 85 ile doğum ettim şimdi 74 lerdeyim ilk 6 ay 1 gram veremedim 6 ayım bitti kafadan 6 kilo gitti şimdi bende emziriyorum lakin dikkat ediyorum 1 yaşına gelene kadar eski halime dönmem lazım ekmek yememiyorum bol su içiyorum mesala akşamları çorba ve yemek pilav veya makarna yemiyorum böyle böyle yavaş yavaş gidiyo hee bu arada cips kola çikolatadan uzak durmanı da ayrıca tavsiye ederim

.........................................

canım emziriyosan diyet yapma. daha erken vucudunda incelme ve kilo kaybı olacaktır emin ol..

Evet canım emziriyorum ama çalıştığım için hazır mama ağırlıklı besleniyor bu yüzden sütüm azaldı benim aklıma takılan niye hiç kilo verememem çok iştahlı biriside değilim

bir kisirdongu sozkonusu sanirsammm

ortimmmm naber neyse sen ilk beni sormuşsun bende iyiyim yemek yapıyorum akşama patlıcan musakka ve biber dolması ben ne yesem acaba:26:
biber dolmasi yeme :44: musakka yiyebilirsin herhalde ortim yaninda yogurtla ekmek yeme

kacmim yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…