naber ortibir merhaba diyip kaçıyorum bebişimi uyutacam topik çok kalabalık herkese selam olsun öptüm
evet fistikİnşaallahh canımm ger-düşümmmm
Ee öğlen ne yiyosun bakalım.
Geçer canım neler geçmiyo ki hayatta :)
Cipslere yenilme sakın erkek milleti değil mi sen zayıflamaya uğraştıkca önüne engeller koyacak.
Kilo veremediğinde ben sana kilo veremezsin demedim mi diyecek..
Erkeklere inat vericez kiloları..:113::113::113::113::113:
hosgeldinmerhaba arkadaslar bende gelebilirmiyim araniza ben 3ay once dogum yaptim hamilelik oncesi kilom 58di doguma 79la girdim ve hastaneden eve geldigimde 70dim ilk bir ayda 67ye dustum sonra turkiyeye annemlerin yanina gittim ve sutun olsun ondan ye bundan ye ciktim tekrar 70e ve dun tartildim simdi 71 gosteriyorum ve aynadaki ben hic hos gozukmuyo yardim istiyorum nasil eski kiloma inebilirim
Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba
Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:
ne yiyon bakemBen yemeğe gidiyorum kızlarrr
Hoşgeldin canım
Evet evet düşünmemeye çalışcam.
Bu arada rakam atlamışsın tebrikler..
Deme öyle yaa garip oluyorum bende.
Bende tavık sote getirdim bide yoğurt..
Akşamda k-flekse kapatırsam günü süper olcek..
regl döneminde bende verememiştim. olsun canım veremesende haftasına daha çabuk gidiyo
evt ya genelde hepsi aynı hem veremezsin derler hemde diyetini sabote eden onlardır.. benim koca bikere yaptı onu şimdi onuda rejime soktum kafam rahat
hoşgeldin canım.. tabiki gelebiliyorsun buradı herkese açık aslında zayoflamak için çok basit dengeli beslen ve spor yap haftada en az 1 kg gidecek göreceksin:44:
Hoşgeldin canım
Akşamda k-flekse kapatırsam günü süper olcek..[/QUO
hosbuldum kizlar benim kizim daha 3aylik ve almanyadayim burasi baya soguk kimseye birakamam kizimi oyuzden pek yuruyemiyorum hasta olur korkusuyla
H
hosbuldum kizlar benim kizim daha 3aylik ve almanyadayim burasi baya soguk kimseye birakamam kizimi oyuzden pek yuruyemiyorum hasta olur korkusuyla
Allah bağışlasın canım.. sen emziriyorsundurda o yüzden aslında uzmandan yardım alsan daha iyi olur bebeğinin sağlıını riske atma derim ben :44:
İnşaallahh canımm ger-düşümmmm
Ee öğlen ne yiyosun bakalım.
Geçer canım neler geçmiyo ki hayatta :)
Cipslere yenilme sakın erkek milleti değil mi sen zayıflamaya uğraştıkca önüne engeller koyacak.
Kilo veremediğinde ben sana kilo veremezsin demedim mi diyecek..
Erkeklere inat vericez kiloları..:113::113::113::113::113:
Merhaba tatlım
Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba
Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:
Merhabaa hoşgeldinnnnnbebişin hayırlı olsun
Afiyet olsun canım...
Bende 2 bardak suyumu içtim yemek yiyebilirim artık
anaaaaaaaaaaaaam topıkımıze femınıst geldıı hanıııııııııııııııııımmmmm
valla şimdi yemek sıparısi verdık, acaıp deısık bısı yıyecem ızgara tavukkkkkk
yemeklerden once bilinçli su mu ıcıyosun canımmmm mide dolsun dıye mı :44:
Yaa dünde öğleden sonra sapıttım sonrada ipin ucu kaçtı.sağol canımmm...
haaa şöyle güzel şeyler yaz tavuk sote yoğurt falan akşamda kfleks bana bunlarla gel
Allah bağışlasın canım.. sen emziriyorsundurda o yüzden aslında uzmandan yardım alsan daha iyi olur bebeğinin sağlıını riske atma derim ben :44:
amin canim 6ay hic bisey yapma diyolar canim zaten emzirmek otamatikmen kilo verdiriyomus ama bende oyle olmadi ben kilo aliyorum suc bende ama hamilelikten kalma cikolata aliskanligi kaldi nerdeyse hergun bi buyuk paket yiyorum dun esimle markete gittik cikolata ve biskuvi alma dedim inatla aldi evde bulunsun diyo diyorum gorunce dayanamiyorum simdi bile kendimi zor tutuyorum seytan gitye diyip duruyo belki aburcubur yemegi durdurursam kilolarda gitmeye baslar 3gundurde sebze yemekleri pisiriyorum zeytinyagi kullaniyorum margarini ve tereyagini cikarttim hayatimdan ama cikolatalarida birakmam lazim
ehehhehhe iştee o benimm topiğin feminen hatunuyum bundan sonraaa heyttt:113::113::113:
Evet canım diyetisyen demişti 2 bardak su iç o seni tıkar fazla yemezsin diye.
Bide yemekler yavaş yavaş çiğnemek önemli okumuşsundur zati.
Su içince fazla yiyemiyorum.
Afiyet olsun bu arada
[][/B]
yürü beeeee mywishim kim tutar seniiiii :113: bugun yarın benım kocişte yok sana eşlik edebilirim2 gunlugune ben de femınıstımmm
canım dün soracaktım arada kaynadı banala naptın arayı, onunla nıe sorun yasadınız ki:26: anlatmısmıydın yoksa ben mı atlamısımmm :26:
Kiminle diyosun? Eski sevdicek yeni adıyla hödükle mi?
Eğer onunlaysa açıkladıydım anlaşamıyoruz o bana kaprisli dedi ben ona ö..z dedim
Eski şeyler konu açıldı vs.
Sonuç: Şiddetli geçimsizlik
hosbulduk tesekkur ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin
regl döneminde bende verememiştim. olsun canım veremesende haftasına daha çabuk gidiyo
evt ya genelde hepsi aynı hem veremezsin derler hemde diyetini sabote eden onlardır.. benim koca bikere yaptı onu şimdi onuda rejime soktum kafam rahat
hoşgeldin canım.. tabiki gelebiliyorsun buradı herkese açık aslında zayoflamak için çok basit dengeli beslen ve spor yap haftada en az 1 kg gidecek göreceksin:44:
Hoşgeldin canım
Akşamda k-flekse kapatırsam günü süper olcek..
Afiyet olsun canım...
Bende 2 bardak suyumu içtim yemek yiyebilirim artık
naber orti
evet fistik
hosgeldin
ne yiyon bakem
ben dünkü menümü yazdım ve uydum kaşamak yok listeye hainlik yapmak yok
sıra bugünkü menümde
sabah: tam tahıllı 2 dl tost yağsız
ara: yapmadım hiç ackmadım
öğlen: taze fasulye 5çk 1dl ekmek
3çk yoğurt
ara: 3 küçük kırmızı erik
akşam: 5çk kabak yemeği 1 dl ekmek
3çk yoğurt
bugün 2 defa sebze yemiş olcam aslında 1 öğün et yesem iyiydi akşam işten spora gitcem işyerine tavuk getirmeyi unuttuğum için manava kabak getirttim onu yaptırtcam artık yarın telafi ederimmm
anaaaaaaaaaaaaam topıkımıze femınıst geldıı hanıııııııııııııııııımmmmm
valla şimdi yemek sıparısi verdık, acaıp deısık bısı yıyecem ızgara tavukkkkkk
aaay demeyın oyle yaa bacak fılannnnnnzorla tavuktan sogutacaksınız beniiiii
gerci nası soguyacaksam, napcam ben boyle ya hele de bu ıkı gun tam gıdakladım :26: dun oglen tavuk yedım, dun aksam tavuk yedım bu oglen yıen tavuk yıyorummmm :26: cok kotu denk geldıbı aksılık olmazsa bu aksama ıspanak yapcammmmm
yemeklerden once bilinçli su mu ıcıyosun canımmmm mide dolsun dıye mı :44:
amin canim 6ay hic bisey yapma diyolar canim zaten emzirmek otamatikmen kilo verdiriyomus ama bende oyle olmadi ben kilo aliyorum suc bende ama hamilelikten kalma cikolata aliskanligi kaldi nerdeyse hergun bi buyuk paket yiyorum dun esimle markete gittik cikolata ve biskuvi alma dedim inatla aldi evde bulunsun diyo diyorum gorunce dayanamiyorum simdi bile kendimi zor tutuyorum seytan gitye diyip duruyo belki aburcubur yemegi durdurursam kilolarda gitmeye baslar 3gundurde sebze yemekleri pisiriyorum zeytinyagi kullaniyorum margarini ve tereyagini cikarttim hayatimdan ama cikolatalarida birakmam lazim
kesinkille aburcuburu çıkart onların hem sana hemde bebeğine hiçbir faydası yok hatta zararları bile var. sen sağlıklı beslen etini sebzeni vs ye. etini köfte olur tavuk olur et , balık olur ızgara ye sebzelerinide az yağda pişir beyaz ekmek yerine tam tahıllı tüket çok rahat verirsin ama sakın yemeklerinden kısma yapman gereken abur cuburu kesmek
babanla naptın yazmak ıstemiştım ama yazamamışım malesef, yemegım gelmemıstı de aclık vurdu herhaldeee
Alayına isyan Ger-düşüm :113::113::113:
Konuşmuyoruz ayrı odalarda barınıyoruz. Bu sefer cidden kötü oldu.
Accık özel bu konu farklı tanıtmak istemem babamı iyidir hemde baya iyidir.
Ammaaa kavga edildiğinde ondan kırıcısı yoktur dicektim bak aklıma hödük geldi
Var yanii
Bayrama kadar küs kalırız artık
Ben öğlen sebze yiyosam akşam et yemeye çalışıyorumacaba regl dönemindeyken bende mi k-flakes filan yesem
Ben günün her saati su içiyorum ama nedense yemekten önce su içmeyi unutuyorum :26:
neyseki bayrama az kaldı canımmmvalla senınkı tam alayına isyan olmuş
Akşamda yemek yenilcekse gündüz et veya tavuk akşam sebze yemeği veya çorba+salata+yoğurt daha mantıklı geliyor bana :26:
Bilmiyorum kaptan ne der ama..
Sebze yemekleri daha hafif sonuçta..
Bende 3-3.5 litre su içiyorum. Bu aralar bitki çayı içmiyordum bugün onuda telafi etmeye çalışıyorum..
Bakalım yarın ibre kaçı gösterecek..
Ne güzel yaabenim karnım şişti yine :26:
Hoşgeldinn
Diyetini sabote etmek için alıyo olmasın :26::26: Benim eşimde cips filan alır dayanamayacağımı bildiğinden :26: ama sırf sabote için bence
Günaydın cnm
Bayadır beraberiz canım uzun ilişkide sorunlar çıkıyor çok.
Öyle sinir harbiyle kavga ettik. Birbirimizi anlayamıyoruz artık.
Çok sevmekte birşeye yaramıyor maalesef..
Şu an tek istediğim yaş pastayı bi açışta ağzıma tıkmak..
slm canım ne güzel bı msj hosgeldın
betüüüll ortim kdr nın alıntısında gördüm msjını valla ben haftasonu ayzıp cıkmıstım demek sonradan sen yazdın valla ben sneı gecemem ama elimden geleni yapcam dedım ya takım sorımlulugu var üstümdeevde net varda ıste aksam fırsat olmuyokı esım varken pek ıstemıyo laf soyleyıp duruyo zaten bı ara o yuzdne kapattırmıstı o yokkende cocuguyedır yatır kendım ye yemek yap fılan sonrada yatıyorum yanı haftaı cı haftasonuda dısarda olabılıyoz ama gırmeye calsırım frısat buldukca
benim kocis de almis inatda eder gibi4 paket chips acilmamis duruyor benimkinin huyu ama illa benide yedirecek ben yemiycem charmcimmm sende yeme
benim isarkadasi 35 yasinda benden hizli metosu
selamcanim benim
fistik yapmakendine edersin baska kimseye birsey olmaz kalp arisi cok kötü ya ama gecer fistik isallah
anammmm pastaneyi düşünme pastaları hele hiçç sana bıngıl bıngıl yağ yapmadılarmı bu zamanda kadar cısss onlar cıssss
hoşgeldin canım. başarılar dilerim... ama verdiğin kilo sakın yağdan gitti sanma. o su atımıdır. birgünde 1 kilo gitmesi tıbben mümkün değildir :26: ya kas yada su kaybıdır. bundan sonraki haftalara bakacaksın. işallah devamı gelir...
kahvaltı güzel olmuş ama etiformla ara yerine meyve, yoğurt, süt gibi seçenekler denemelisin. bisküvier hiçte masum değil daha çabuk acıktırabilir
canım tebrik ederim. o dönemde dikkat etmek çok işe yarıyormuş zaten metobolizma 2 kat hızlı çalışırmış..
bence kocana söyle bunları benim yanımda yeme diye işyerinde yesin yada hiç almasın.. biraz destek olsun ayolll.. inadına yaparmış gibi evi abur cuburla doldurmak ta neeçok kızdım şimdi.. o şekilde diyet yapmak hiç kolay değil. kocalarında buna destek olması lazım.. bidaha alırsan atarım çöpe de almaz bidaha
öğlen yimeğimi yidim geldim
ezogelın corba 1 kepce
patates oturtma 4 kasık fılandır
mevsım salata bu kadar meyve muz aldım ama arada onu yemem sanırım baska da bısey yok yanımda neyse aksamada karnabahar yapmıstım dun yıyemedım bugun yogurtla yerım artıkınbunun harıcınde cozutmak yok arzu ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?