70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir merhaba diyip kaçıyorum bebişimi uyutacam topik çok kalabalık herkese selam olsun öptüm
naber orti
evet fistik

hosgeldin

Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba

Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:

Ben yemeğe gidiyorum kızlarrr
ne yiyon bakem

sağol canımmm...

haaa şöyle güzel şeyler yaz tavuk sote yoğurt falan akşamda kfleks bana bunlarla gel

ben dünkü menümü yazdım ve uydum kaşamak yok listeye hainlik yapmak yok

sıra bugünkü menümde

sabah: tam tahıllı 2 dl tost yağsız

ara: yapmadım hiç ackmadım

öğlen: taze fasulye 5çk 1dl ekmek
3çk yoğurt

ara: 3 küçük kırmızı erik

akşam: 5çk kabak yemeği 1 dl ekmek
3çk yoğurt

bugün 2 defa sebze yemiş olcam aslında 1 öğün et yesem iyiydi akşam işten spora gitcem işyerine tavuk getirmeyi unuttuğum için manava kabak getirttim onu yaptırtcam artık yarın telafi ederimmm

anaaaaaaaaaaaaam topıkımıze femınıst geldıı hanıııııııııııııııııımmmmm

valla şimdi yemek sıparısi verdık, acaıp deısık bısı yıyecem ızgara tavukkkkkk

Merhaba tatlım

Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba

Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:

Merhabaa hoşgeldinnnnn bebişin hayırlı olsun

aaay demeyın oyle yaa bacak fılannnnnn zorla tavuktan sogutacaksınız beniiiii

gerci nası soguyacaksam, napcam ben boyle ya hele de bu ıkı gun tam gıdakladım :26: dun oglen tavuk yedım, dun aksam tavuk yedım bu oglen yıen tavuk yıyorummmm :26: cok kotu denk geldı bı aksılık olmazsa bu aksama ıspanak yapcammmmm

Afiyet olsun canım...
Bende 2 bardak suyumu içtim yemek yiyebilirim artık

yemeklerden once bilinçli su mu ıcıyosun canımmmm mide dolsun dıye mı :44:

ehehhehhe iştee o benimm topiğin feminen hatunuyum bundan sonraaa heyttt:113::113::113:
Evet canım diyetisyen demişti 2 bardak su iç o seni tıkar fazla yemezsin diye.
Bide yemekler yavaş yavaş çiğnemek önemli okumuşsundur zati.
Su içince fazla yiyemiyorum.
Afiyet olsun bu arada

sağol canımmm...
haaa şöyle güzel şeyler yaz tavuk sote yoğurt falan akşamda kfleks bana bunlarla gel
Yaa dünde öğleden sonra sapıttım sonrada ipin ucu kaçtı.
Bugün evime gidiicem yemem büyük olasılıkla.

öğlen yimeğimi yidim geldim
ezogelın corba 1 kepce
patates oturtma 4 kasık fılandır
mevsım salata bu kadar meyve muz aldım ama arada onu yemem sanırım baska da bısey yok yanımda neyse aksamada karnabahar yapmıstım dun yıyemedım bugun yogurtla yerım artıkınbunun harıcınde cozutmak yok arzu ok

yürü beeeee mywishim kim tutar seniiiii :113: bugun yarın benım kocişte yok sana eşlik edebilirim 2 gunlugune ben de femınıstımmm

canım dün soracaktım arada kaynadı banala naptın arayı, onunla nıe sorun yasadınız ki:26: anlatmısmıydın yoksa ben mı atlamısımmm :26:

Kiminle diyosun? Eski sevdicek yeni adıyla hödükle mi?
Eğer onunlaysa açıkladıydım anlaşamıyoruz o bana kaprisli dedi ben ona ö..z dedim
Eski şeyler konu açıldı vs.
Sonuç: Şiddetli geçimsizlik

babanla naptın yazmak ıstemiştım ama yazamamışım malesef, yemegım gelmemıstı de aclık vurdu herhaldeee

hosbulduk tesekkur ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin cnm

İnşallah canım

Ben öğlen sebze yiyosam akşam et yemeye çalışıyorum acaba regl dönemindeyken bende mi k-flakes filan yesem

Afiyet olsun canım...
Bende 2 bardak suyumu içtim yemek yiyebilirim artık

Ben günün her saati su içiyorum ama nedense yemekten önce su içmeyi unutuyorum :26:

naber orti

evet fistik

hosgeldin

ne yiyon bakem

Birbirinden lezzetli kabakların soyulup su dolu bir tencereye doluşarak pişirilmesinden sonra dilimlenerek çırpılmış yoğurt ve eşsiz yağsız domates sos ile servis edilen amann bildiğin kabak haşlama işte

Canım yaa çk yazıyosun ya ben hep onu çay kaşığı diye okuyorum sonra çorba kaşığı diyorum yk yazsan (yemek kaşığı) olurmu

Hahahha cidden kötü denk gelmiş bazen banada oluyo ama Allahtan seviyom tavuku

babanla naptın yazmak ıstemiştım ama yazamamışım malesef, yemegım gelmemıstı de aclık vurdu herhaldeee

Alayına isyan Ger-düşüm :113::113::113:
Konuşmuyoruz ayrı odalarda barınıyoruz. Bu sefer cidden kötü oldu.
Accık özel bu konu farklı tanıtmak istemem babamı iyidir hemde baya iyidir.
Ammaaa kavga edildiğinde ondan kırıcısı yoktur dicektim bak aklıma hödük geldi
Var yanii
Bayrama kadar küs kalırız artık

neyseki bayrama az kaldı canımmm valla senınkı tam alayına isyan olmuş

Ben öğlen sebze yiyosam akşam et yemeye çalışıyorum acaba regl dönemindeyken bende mi k-flakes filan yesem
Ben günün her saati su içiyorum ama nedense yemekten önce su içmeyi unutuyorum :26:

Akşamda yemek yenilcekse gündüz et veya tavuk akşam sebze yemeği veya çorba+salata+yoğurt daha mantıklı geliyor bana :26:
Bilmiyorum kaptan ne der ama..
Sebze yemekleri daha hafif sonuçta..
Bende 3-3.5 litre su içiyorum. Bu aralar bitki çayı içmiyordum bugün onuda telafi etmeye çalışıyorum..
Bakalım yarın ibre kaçı gösterecek..

Yok canım ben aslında hergün hem sebze hem et tüketmeye çalışıyorum demek istemiştim

bol su içiyormusun canım bırde yeşilçay...

Anladım canım ben ciddi bir konu varmı diye merak ettim sıradan ilişki kavgaları demek...
olur böyle zaman zaman.. hangi ilişkide olmuyor ki... en güzeli sonrasındaki barışmalar...
sen şimdi bir süre feminist takıl bir kaç gün sonra leyla olarak gelirsin inş buralara...

anladım canım tabıkı iş ve ev hayatını beraber yurutmek tempolu oluyor cocukta var..
anlıyorum senı.. o zaman sende ancak ıs yerınde gırebılırsın demekki... sen yinede elinden geldiğince motivasyonu yuksek tut...
ben sabahta sana bırsey yazdım ama onuda görmedin galiba.. onuda 2 gun sonra görmede..

yok canım yermiyim yemedim tabi...

yok canım destek veriyor ama sözde yani çok iyisin azimlisin hayatım bravo cart curt.. ama bunları karsımda cipsini yerken söylüyor..
cipside hiç sevmeyen adam.. ama ben bunu tecrube ettım yanı onceden de oyle ne zaman dıyete baslasam bu durum hep olurdu..
bana kasıtlı yaptıgını kesınlıkle sanmıyorum cunku zayıflamamı o da ıster emınım.. ama böyle bırsey oluyor ıste sımdı o da dıyette olsa ben olmasam bende cekırdek abur cubur gotururum yanı ona da hak verıyorum ben dıyetteyım dıye o damı dıyette olacak..
bana ben aslında senin iradeni güçlendiriyorum diyor baklavasını götürürken..

eferin eferinn ortim akşamda kaçırmazsan süper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…