Allahtan öyle biyerde çalışmıyorum10 dakikada araba zor geçiyo kapının önünden
Salma kendini bebemm salmaa
selam kızlar...
rize çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsünden...,doğu karadenizden selAm..
yağmurun bol olduğu rizeden YAĞMURSUZ AÇIK GÜNDEN SELAMMM
H.sonu 71.5ü görmüştüm bu sabahta 72.5 ü gördüm.
Rakamlar ne kadar değişken dimi bi eksiliyorlar bi artıyorlar.
Garip bişi kuşlar, böcekler, para için çalışmak, terkedilmek için sevmek vs vs
canım bu sarkı sana gelsin
Tüm dünyanin yükü bende olsa
Bugün aşkım beni bıraksa
Kalbimi bin defa da kırsa
Yeniden yeniden düşüp kalksam
İnancım yıkılsa
Bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa
Can bu benim canım
Yapılacak tek şey
Aman unut herşeyi
Aman salla dertleri
Aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak
Bak görsen
Aman (Eylem) - YouTube
H.sonu 71.5ü görmüştüm bu sabahta 72.5 ü gördüm.
Rakamlar ne kadar değişken dimi bi eksiliyorlar bi artıyorlar.
Garip bişi kuşlar, böcekler, para için çalışmak, terkedilmek için sevmek vs vs
Peki madem yazmam bi daha :26:
Dün çozuttum ama bugün iyiyim sadece kalbim acıyor
Bu kadar vermişsin salma kendini diyorum kendime..
Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz
Kızlarrr anca gelebildim.. Tünaydın demem gerekiyor artık
bu sabah tartıldım dayanamadım 76 yı gördüm cumaya kadar 75i görürsem ne alaçok sevinçliyim. tartı gitgide eksiliyoooooooooo
benim kocis de almis inatda eder gibidün gece eşim yine doluşturmus getirmiş..
normalde ben al desem hayatım kilo alırız der mırın kırın eder... ben ne zaman dıyete baslasam hemen almayacagı kadar abur cubur alır gelır..
hele cıps kırk yılda bır alacagı bırseydır ama ben dıyete baslayınca hemen cıpslerı dolusturur getırır valla bu kadar tesaduf olurmu yoksa Allah benımı denıyor ne yapıyor... :)
cipsler dondurmalar bıskuvıler tatlılar... bırde sosis almış sosis ekmeği evde yemek var hem yemekten yedı hemde ustune sosisli yaptı yedi bir güzelde kokuttu sonra yetmedı gece yatmadan bır daha yapıp yedı... gözümün önünde neler döndü cipsleri kokuttu catır cutur yedi... valla bu evde diyet yapan her evde yapar heralde..
hadi yemekler yese çeşit çeşit önümde böyle dokunmaz benim tek düşkünlüğüm abur cubur zaten..
günaydın kızlar..
benim isarkadasi 35 yasinda benden hizli metosuAnaa ne güzelbende şirketteki arkadaşla mı girişsem acaba böyle bişeye ama o 18 yaşında metosu hızlı neyse dur bakalım
Kolay gelsin iyi eğlenceler abla
Başımıza ne geliyosa o kek diplerinden geliyobu arada bende gerginim ama regliden
İnşallah almamış görünürüm bilmiyorum ortimi yarı yolda bırakırsam üzülürüm
Bende oyalandım arada bi ton şey girdi öffffbu arada merhaba cnm Allah kavuştursun
Sağol tatlımm
Sağol canım güzeldi
Günaydın tatlım
Halk ekmek beyaz ekmekmi oluyo :26:
selam kızlar...
rize çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsünden...,doğu karadenizden selAm..
yağmurun bol olduğu rizeden YAĞMURSUZ AÇIK GÜNDEN SELAMMM
Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz
Herşey herkes gibi değişken
Bak şarkı çok güzell ammmaannnn unuttt herşeyiiiiiiiiiii ammmaannn salla dertleriiiiiiiiii
silverpowder şarkı cuk oturmuş hebende açtım dinliyorum
İnşaallahh canımm ger-düşümmmmama ama amaaa yapmaaaaa :26: üzülme, üzme kendini mywishimmhersey yoluna gırcek inşallahhh
fistik yapmakendine edersin baska kimseye birsey olmaz kalp arisi cok kötü ya ama gecer fistik isallah
günaydın millet
hostes olabilmek için 7 kg vermesi gereken yeni üyeniz aranızda72 kiloyum ve 65 e düşmem gerekiyor.
diyete dün başladım, hatta yemek listemi de yazmıştım.sabah aç karnına tartıldım (wc ye de gitmemiştim.)
ve 71 çıktım1 günde 1 kilo vermişim ya ahah tabii hep böyle hızlı gitmez biliyorum ama daha en başından öyle güzel moral oldu ki =)
sabah menüm
1 dilim tamtahıllı ekmek
1 dlim kaşar
1 dilim salam
1 kk beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates biber
limonlu yeşil çay
ara
3 adet elmalı form bisküvi
Kızlar çok mutluyum...
Dün regl oldum ve 1 hafta oncesınden baslayan o sendromu nasıl olduysa yasamadım...
Ne şişlik ne sıkıntı ne stres ne hazımsızlık.. ben gunumu unutmusum gecen hafta diyete sıkı basladıgım ıcın farkında olmadan hafıf beslendım yesıl cayımı bol suyumu ıctıgım ıcın
o sendromları yasamadım sanırım.. cunku oyle bı hazımsızlık olurkı normalde karnım 6 aylık hamıle kadar sıserdı yanı arada cok buyuk fark var...
demekkı beslenmeyle cok ama cok ılgılıymıs bu durum.. ve bugun regl 2. cı gunu olmasına ragmen sabah 71.5 cıktım...
karnımdaysa ayva göbeği kadar az bir şişkinlik var... cok sevındırıgım....
dün gece eşim yine doluşturmus getirmiş..
normalde ben al desem hayatım kilo alırız der mırın kırın eder... ben ne zaman dıyete baslasam hemen almayacagı kadar abur cubur alır gelır..
hele cıps kırk yılda bır alacagı bırseydır ama ben dıyete baslayınca hemen cıpslerı dolusturur getırır valla bu kadar tesaduf olurmu yoksa Allah benımı denıyor ne yapıyor... :)
cipsler dondurmalar bıskuvıler tatlılar... bırde sosis almış sosis ekmeği evde yemek var hem yemekten yedı hemde ustune sosisli yaptı yedi bir güzelde kokuttu sonra yetmedı gece yatmadan bır daha yapıp yedı... gözümün önünde neler döndü cipsleri kokuttu catır cutur yedi... valla bu evde diyet yapan her evde yapar heralde..
hadi yemekler yese çeşit çeşit önümde böyle dokunmaz benim tek düşkünlüğüm abur cubur zaten..
bir merhaba diyip kaçıyorum bebişimi uyutacam topik çok kalabalık herkese selam olsun öptüm
" Herşey herkes gibi değişken " haklısın canımmm ay böyle melankolik de takılmak istemiyorum.
Silkinip kendime gelmem gerek.. Şarkı çok güzel.. :)
İnşaallahh canımm ger-düşümmmm
Ee öğlen ne yiyosun bakalım.
Geçer canım neler geçmiyo ki hayatta :)
Cipslere yenilme sakın erkek milleti değil mi sen zayıflamaya uğraştıkca önüne engeller koyacak.
Kilo veremediğinde ben sana kilo veremezsin demedim mi diyecek..
Erkeklere inat vericez kiloları..:113::113::113::113::113:
merhaba arkadaslar bende gelebilirmiyim araniza ben 3ay once dogum yaptim hamilelik oncesi kilom 58di doguma 79la girdim ve hastaneden eve geldigimde 70dim ilk bir ayda 67ye dustum sonra turkiyeye annemlerin yanina gittim ve sutun olsun ondan ye bundan ye ciktim tekrar 70e ve dun tartildim simdi 71 gosteriyorum ve aynadaki ben hic hos gozukmuyo yardim istiyorum nasil eski kiloma inebilirim
Merhaba tatlım
Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba
Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:
Merhabaa hoşgeldinnnnnbebişin hayırlı olsun
Hoşgeldinnnnnnnn
ohh ne güzel
Ben korkuyorum regliden dolayı hadi bakalım hayırlısı cumaya kadar
İnşaallahh canımm ger-düşümmmm
Ee öğlen ne yiyosun bakalım.
Geçer canım neler geçmiyo ki hayatta :)
Cipslere yenilme sakın erkek milleti değil mi sen zayıflamaya uğraştıkca önüne engeller koyacak.
Kilo veremediğinde ben sana kilo veremezsin demedim mi diyecek..
Erkeklere inat vericez kiloları..:113::113::113::113::113:
merhaba arkadaslar bende gelebilirmiyim araniza ben 3ay once dogum yaptim hamilelik oncesi kilom 58di doguma 79la girdim ve hastaneden eve geldigimde 70dim ilk bir ayda 67ye dustum sonra turkiyeye annemlerin yanina gittim ve sutun olsun ondan ye bundan ye ciktim tekrar 70e ve dun tartildim simdi 71 gosteriyorum ve aynadaki ben hic hos gozukmuyo yardim istiyorum nasil eski kiloma inebilirim
anammmm pastaneyi düşünme pastaları hele hiçç sana bıngıl bıngıl yağ yapmadılarmı bu zamanda kadar cısss onlar cıssss
Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba
Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:
Ben yemeğe gidiyorum kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?