70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahtan öyle biyerde çalışmıyorum 10 dakikada araba zor geçiyo kapının önünden
Salma kendini bebemm salmaa

H.sonu 71.5ü görmüştüm bu sabahta 72.5 ü gördüm.
Rakamlar ne kadar değişken dimi bi eksiliyorlar bi artıyorlar.
Garip bişi kuşlar, böcekler, para için çalışmak, terkedilmek için sevmek vs vs

selam kızlar...
rize çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsünden...,doğu karadenizden selAm..
yağmurun bol olduğu rizeden YAĞMURSUZ AÇIK GÜNDEN SELAMMM

slm canım ne güzel bı msj hosgeldın

betüüüll ortim kdr nın alıntısında gördüm msjını valla ben haftasonu ayzıp cıkmıstım demek sonradan sen yazdın valla ben sneı gecemem ama elimden geleni yapcam dedım ya takım sorımlulugu var üstümde evde net varda ıste aksam fırsat olmuyokı esım varken pek ıstemıyo laf soyleyıp duruyo zaten bı ara o yuzdne kapattırmıstı o yokkende cocuguyedır yatır kendım ye yemek yap fılan sonrada yatıyorum yanı haftaı cı haftasonuda dısarda olabılıyoz ama gırmeye calsırım frısat buldukca

canım bu sarkı sana gelsin

Tüm dünyanin yükü bende olsa
Bugün aşkım beni bıraksa
Kalbimi bin defa da kırsa
Yeniden yeniden düşüp kalksam
İnancım yıkılsa
Bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa

Can bu benim canım
Yapılacak tek şey

Aman unut herşeyi
Aman salla dertleri
Aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak
Bak görsen
Aman (Eylem) - YouTube

Teşekkür ettim canım :)
İçimde Allah belanı versin çalıyordu dışarda da bunu dinlerim artık

Herşey herkes gibi değişken

Bak şarkı çok güzell ammmaannnn unuttt herşeyiiiiiiiiiii ammmaannn salla dertleriiiiiiiiii

silverpowder şarkı cuk oturmuş he bende açtım dinliyorum

Kızlarrr anca gelebildim.. Tünaydın demem gerekiyor artık

bu sabah tartıldım dayanamadım 76 yı gördüm cumaya kadar 75i görürsem ne ala çok sevinçliyim. tartı gitgide eksiliyoooooooooo

Peki madem yazmam bi daha :26:

Dün çozuttum ama bugün iyiyim sadece kalbim acıyor
Bu kadar vermişsin salma kendini diyorum kendime..
Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz

ama ama amaaa yapmaaaaa :26: üzülme, üzme kendini mywishimm hersey yoluna gırcek inşallahhh

Kızlarrr anca gelebildim.. Tünaydın demem gerekiyor artık

bu sabah tartıldım dayanamadım 76 yı gördüm cumaya kadar 75i görürsem ne ala çok sevinçliyim. tartı gitgide eksiliyoooooooooo

Hoşgeldinnnnnnnn

ohh ne güzel

Ben korkuyorum regliden dolayı hadi bakalım hayırlısı cumaya kadar

benim kocis de almis inatda eder gibi 4 paket chips acilmamis duruyor benimkinin huyu ama illa benide yedirecek ben yemiycem charmcimmm sende yeme

günaydın kızlar..

benim isarkadasi 35 yasinda benden hizli metosu

selam kızlar...
rize çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsünden...,doğu karadenizden selAm..
yağmurun bol olduğu rizeden YAĞMURSUZ AÇIK GÜNDEN SELAMMM

selam canim benim

Sokağımızın başında pastane ve enfes pastaları var onlar bana ben onlara bakışıp duruyoruz

fistik yapma kendine edersin baska kimseye birsey olmaz kalp arisi cok kötü ya ama gecer fistik isallah

bir merhaba diyip kaçıyorum bebişimi uyutacam topik çok kalabalık herkese selam olsun öptüm

Herşey herkes gibi değişken
Bak şarkı çok güzell ammmaannnn unuttt herşeyiiiiiiiiiii ammmaannn salla dertleriiiiiiiiii
silverpowder şarkı cuk oturmuş he bende açtım dinliyorum

" Herşey herkes gibi değişken " haklısın canımmm ay böyle melankolik de takılmak istemiyorum.
Silkinip kendime gelmem gerek.. Şarkı çok güzel.. :)

ama ama amaaa yapmaaaaa :26: üzülme, üzme kendini mywishimm hersey yoluna gırcek inşallahhh
İnşaallahh canımm ger-düşümmmm
Ee öğlen ne yiyosun bakalım.

fistik yapma kendine edersin baska kimseye birsey olmaz kalp arisi cok kötü ya ama gecer fistik isallah

Geçer canım neler geçmiyo ki hayatta :)
Cipslere yenilme sakın erkek milleti değil mi sen zayıflamaya uğraştıkca önüne engeller koyacak.
Kilo veremediğinde ben sana kilo veremezsin demedim mi diyecek..
Erkeklere inat vericez kiloları..:113::113::113::113::113:

merhaba arkadaslar bende gelebilirmiyim araniza ben 3ay once dogum yaptim hamilelik oncesi kilom 58di doguma 79la girdim ve hastaneden eve geldigimde 70dim ilk bir ayda 67ye dustum sonra turkiyeye annemlerin yanina gittim ve sutun olsun ondan ye bundan ye ciktim tekrar 70e ve dun tartildim simdi 71 gosteriyorum ve aynadaki ben hic hos gozukmuyo yardim istiyorum nasil eski kiloma inebilirim

anammmm pastaneyi düşünme pastaları hele hiçç sana bıngıl bıngıl yağ yapmadılarmı bu zamanda kadar cısss onlar cıssss

hoşgeldin canım. başarılar dilerim... ama verdiğin kilo sakın yağdan gitti sanma. o su atımıdır. birgünde 1 kilo gitmesi tıbben mümkün değildir :26: ya kas yada su kaybıdır. bundan sonraki haftalara bakacaksın. işallah devamı gelir...

sabah menüm

1 dilim tamtahıllı ekmek
1 dlim kaşar
1 dilim salam
1 kk beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates biber
limonlu yeşil çay

ara

3 adet elmalı form bisküvi

kahvaltı güzel olmuş ama etiformla ara yerine meyve, yoğurt, süt gibi seçenekler denemelisin. bisküvier hiçte masum değil daha çabuk acıktırabilir

canım tebrik ederim. o dönemde dikkat etmek çok işe yarıyormuş zaten metobolizma 2 kat hızlı çalışırmış..

bence kocana söyle bunları benim yanımda yeme diye işyerinde yesin yada hiç almasın.. biraz destek olsun ayolll.. inadına yaparmış gibi evi abur cuburla doldurmak ta nee çok kızdım şimdi.. o şekilde diyet yapmak hiç kolay değil. kocalarında buna destek olması lazım.. bidaha alırsan atarım çöpe de almaz bidaha

bir merhaba diyip kaçıyorum bebişimi uyutacam topik çok kalabalık herkese selam olsun öptüm

Merhaba tatlım

" Herşey herkes gibi değişken " haklısın canımmm ay böyle melankolik de takılmak istemiyorum.
Silkinip kendime gelmem gerek.. Şarkı çok güzel.. :)

Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba

Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:

Merhabaa hoşgeldinnnnn bebişin hayırlı olsun

Hoşgeldinnnnnnnn

ohh ne güzel

Ben korkuyorum regliden dolayı hadi bakalım hayırlısı cumaya kadar

regl döneminde bende verememiştim. olsun canım veremesende haftasına daha çabuk gidiyo

evt ya genelde hepsi aynı hem veremezsin derler hemde diyetini sabote eden onlardır.. benim koca bikere yaptı onu şimdi onuda rejime soktum kafam rahat

hoşgeldin canım.. tabiki gelebiliyorsun buradı herkese açık aslında zayoflamak için çok basit dengeli beslen ve spor yap haftada en az 1 kg gidecek göreceksin:44:

Hoşgeldin canım

anammmm pastaneyi düşünme pastaları hele hiçç sana bıngıl bıngıl yağ yapmadılarmı bu zamanda kadar cısss onlar cıssss

Evet evet düşünmemeye çalışcam.
Bu arada rakam atlamışsın tebrikler..

Ger-düş tavık bacaklı slata mı yicek acaba
Tavuğuda çok seviyom ama böyle diyince içim bi tuhaf oldu :26:

Deme öyle yaa garip oluyorum bende.
Bende tavık sote getirdim bide yoğurt..
Akşamda k-flekse kapatırsam günü süper olcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…