Günaydın Suzann
Erkencisin.
günaydin canimGünaydın kızlar!
Dünkü menümü yazıyorum hemen.
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
şekersiz çay
Ara:
2 adet şekersiz bisküvi
Öğle:
80 gr yağsız tavuk
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Ara:
1 elma
Akşam:
2-3 tane hamsi buğulama
salata
2,5 litre su ve 3-4 bardak yeşil çay içtim.
Hepinizin günü çok güzel geçsin canlarım.
sende calisiyon dimi dilekcimkolay gelsin fistik
günaydin kizlar29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun
ay tugbacim ya anlatis sekline cok güldümciglik gibi pesimden geldi diyon e sen baskasina gitcem demissin adam korkudan pesinden kosturmus neyse araniz düzelmis canim bidaha bozulmasin isallah canim
hadi bakalim hayirlisi bi gidin görün isallah hosunuza gider canim desene sende ablanla komsu oluyonannem bana hep kötü komsu geldi diyo adim cikti kötü komsuya sana yardim eden ablanmi canim :26:hani komsunun kapisina yumruk atmisdin
sende calisiyon dimi dilekcimkolay gelsin fistik
yavas gidiyoNasılsın Sibel'cim?
Senin kilo verme sürecin nasıl gidiyor bakalım?
hehehaklısın ben delirttim adamı çığlık yaptım
evet canım tam üstüne bastın ta kendisii o kaçırttı evinede o yerleşiyooo ,,ben ev sahibinede dedim asblam geldi kavga çıktı ondan gittiler kesinn..ama ablam taşınması lazım dedim oda anında kabul etti tanıdık biri olsunda iyi olur dedi.. ama ilerde sizinde aranız kötü olnasın ANLAŞABİLCENİZMİ AYNI YERDE DİYE ENDİŞELİ,,BENDE ABLAM SONUÇTA KOMŞU GİBİ OLMAZKİİ,,KAVGA ETSEKTE DIŞARI YANSITMAYIZ ERTESİ GÜN BARIŞIRIZ DEDİMM..NEYSE ANAHTARI VERDİ YARIN GEL
İCEK ABLAM HAYIRLISIYLAA....anam büyük harf yazuılmış kusura bakma2 çocuğun kafası arasında zorla yazıyorum hadi ben kaçtım batuhan vermiyo pcyii şarkı dinlecekmişş.. hadi kahvaltı edicez dahaa..eşimde ateşler içinde yanıyoo yesinde ilaç yutsun
bak nekadar cabuk gecti zaman
Evet canım çalışıyorum bitecek az kaldı :)
orti bildirimini kime yapcaz ben onu kaçırdım yaa
akabella=1300
ben=1100
toplam=2400
herkesi tebrik ediyorummmmmmm
erisin pıtır pıtır yağlarrrr
ayrıca ortim seni çooook çooooookkkkkk tebr,k ederim süpersin
maşallaahhhh
sen 1300 ben 1100 nazar değmesin maşallaahhh
bak nekadar cabuk gecti zamanburalar cok soguk sürekli üsüyorum disariya cikasim bile gelmiyo birde reglliyim 2 ay dan sonra geldi hosgelmis aman dilekcim cabuk evlenme icimden öyle diyesim geldi
teşekkür ederim cnm..slm kizlar2 gündür gelemiyorum hersey geldimi üst üste geliyor zaten anam 1.5 saatdir gecmisdeyim alinti yapmadim en az 4-5 sayfa dolardi herhalde aklimda kalanlari yazayim bari :26: unutuklarim varsa kusura bakmayin kizlar bende irsi unutkanlik var
senacim oglun icin tekrar gecmis olsun ama sen öyle yazincabakakaldim bazi haplarda recetenin icinde yaziyormus insana zarar verme tehlikesi var diye arkadasim göstermisdi ya sen gel bi insana zarar ver ondan sonra hapin üstüne at olurmu yada raporluyum de
dilekcim oh be cikolata reklami gitmis sikayet eden sagolsunnasilsin fistik arti dasin sIkma canini ödemdir
ger-düs mati problem bende de var neyaziki canim buaralar cok sIkIyorum canimi olan bize oluyo ya kilo aliyor yada sagligimiz bozuluyor isallah düzelir canim benim
yeni gelenler olmus hosgeldiniz kizlarben suzan 30 yasindayim oglum 4.5 yasinda boyum 1.60 sanirsam yas gitikce boyumda ufaliyo 1.58 de olabilir kilom da bugün 73.3 hepimize basarilar diliyorum
sehercim gecmis olsun hastaydin herhalde oglan nasil oldu düzeldimi canim :26:
tugba cadimanken gibi olmussun avatardaki foto ayrica güzel
nafcim gecmis olsun hayatimbenim annemde bana bakardin yanimda olsaydin simdi
deryacim caniminicicok cok gecmis olsun bitanem
barkinim tatlim yeni isin hayirli olsunoglunda biran önce iyilesir isallah
kilo veren herkesi kutluyorum kizlarveremeyenler üzülmesin ödemdir de atarsiniz haftaya
dilekcim meyveli aqaç taşlanır canım..sende bişeyleri başarmış biri olarak insanlara konu oluyorsun...bende bunu çok yaşadım..neyse artık millet yeni halime alıştıda kimse artık yakama yapışmıyor nasıl kilo verdin diyeKilo muhabbeti komik gelmeye başladı artık.
Akşamları serviste çoğu arkadaşım genç.
Bi gün konuşuyorduk biri dedi ki bayağı kilo verdin falan başka biri fazla da verme falan dedi.
Ordan bi kısçe atladı daha vermen gerekiyor bırakmıcaksın dimi dikkat etmeyi dedi.
Geçen akşamda serviste kaç kilo verdiğime dair bi muhabbet başladı.
Ben bişey demiyorum kendileri tahmin ediyor.
Bi tanesi 10 kilo dedi (uzun zamandır bizim şirkette)
Bi tanesi 5 dedi (yaklaşık 3-4 aydır bizim şirkette) ikiside doğruydu aslında.
100 gram verdim falan filan diye olayı makaraya vurdum.
Konunun özü herkes kilomla kafayı bozmuş durumda ben onlar kaa dert etmiyorum.
Komik insancıklar.
En komiği de fazla verme diyen arkadaş bundan 5 ay önce bi kilo muhabbetinde bana gülen bir insandı.
Onlara inat ve tabi ki kendim istediğim için kilo vermeye devammmm.
teşekkürler cnm..geçmiş olsun canım
tatili hapıp gelmişsin hoş geldin
çocuğun kendisinde olacak canım büyüselerde aynılar değişiklik yok
hoşgeldin
geçmiş olsun
geçmiş olsun
darısı sana canım inşallah devamını getiririm
bu azme yorum yapılmaz alkışlanır
var canım kaloriyi en çok eliptik bisiklet yakıyo zor ayarda yapma bacaklarında kas olur
tekrar geçmiş olsun canım
tuqbacım üzüldüm açıkçası..zor şeyler...inşallah birdaha böyle tatsızlıklar yaşanmaz cnm..kızlaar ailevi sorunlardan ötürü dün giremedim akşam..mj kutum dolmuş,,şimdi boşalttım biraz..göndermeyenler gece 12ye kadar gönderebilirler hatta sabaha kadar gönderebilirsin çünkü listeyi yarın yapıcam..anlayışınız için teşk. ederim..inanınki şunu söyliyim sizee.dün eşimle kavga ettik gece 12de ve evi terkettim ..annemin evinde kaldım ama ne geceydii..çocuklar falan çok zorduu soğukta dışardaa..neysee bugün sabah konuştuk bende geri geldim..öyle iştee.canım sıkkındı..kusura bakmayın mj larınıza cvbta veremedim kusuruma bakmayın kızlar çok fenayım...
ortii ne kusuru yaa bende fenayım bu haftaa..yalnız bildirimin gelmemiş..okuycam belki topiğe yapmışsındır orti bildiriminide gönderemedim..inş liste yapmamıştır sena ablaa:26:
slmmm kızlarrr.ya bu hafta hep akşam girip ceee diyip çıktım ama garip bi hastalık içindeyim görünürde bişey yok ama çok halsizimmm ve düzenli kilo almaya devam ediyorummm moralim sıfır.hepinizi çok özledim.
yaarın misafirim var pazar kayınvalideye geçicez yine yoğun bi haftasonu olucak.vakit buldukça giricem kızlarrr.öpüyorum herkesiiii...
merhabalar dostlar
nasılsınız bakim ben iyiym ama yoğun geçiyo günler giremiyorum fazla çok üzülüyorum ama
hayırdır misafirlermi var canım
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
bugün oğlumun doğum günü negüzel günde doğmuş
kahvaltıyapacaz sonra görüşürüz
kolay gelsin canim görüsürüzkızlar orti bildirimlerini özele yapmayanlar var..tuqba listeyi yayınlasın eksikleri listeden tamamlıcam...
işlerim var kızlar bir sürüde ödevim var...bugün hepsi yetişecekmi bilmiyorum...çıkmam lazım şimdilik hoşçakalın
bu aralar bende de ayni geldigim gibi cikmak sorunda kaliyorummerhabalar dostlar
nasılsınız bakim ben iyiym ama yoğun geçiyo günler giremiyorum fazla çok üzülüyorum ama
herkese selammmmmmmmmm
nasılsınız kızlar ???
bir türlü diyetime sadık kalamıyorum
misafirim qelince yada ben qidince tutamıyorum kendimi yiorum
ama hala aynı kilodayım.. almıyorum vermiyorum da...
buqün tekrar kendimi toparlama kararı aldım
sabah kahvaltı: saat 10:00 = 2 dilim kepek ekmeğinden kaşarlı salamlı tost
1 salatalık, 1 fincan yeşil ve form çayı..
ara: 13:30 yani şimdi.. 3 kuru kayısı
öğle: 1 kase arpaşehriye çorbası içicem
ara: 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kase spichal K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?