70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin canim

hehe haklısın ben delirttim adamı çığlık yaptım

evet canım tam üstüne bastın ta kendisii o kaçırttı evinede o yerleşiyooo ,,ben ev sahibinede dedim asblam geldi kavga çıktı ondan gittiler kesinn..ama ablam taşınması lazım dedim oda anında kabul etti tanıdık biri olsunda iyi olur dedi.. ama ilerde sizinde aranız kötü olnasın ANLAŞABİLCENİZMİ AYNI YERDE DİYE ENDİŞELİ,,BENDE ABLAM SONUÇTA KOMŞU GİBİ OLMAZKİİ,,KAVGA ETSEKTE DIŞARI YANSITMAYIZ ERTESİ GÜN BARIŞIRIZ DEDİMM..NEYSE ANAHTARI VERDİ YARIN GEL
İCEK ABLAM HAYIRLISIYLAA....anam büyük harf yazuılmış kusura bakma2 çocuğun kafası arasında zorla yazıyorum hadi ben kaçtım batuhan vermiyo pcyii şarkı dinlecekmişş..hadi kahvaltı edicez dahaa..eşimde ateşler içinde yanıyoo yesinde ilaç yutsun

Nasılsın Sibel'cim?
Senin kilo verme sürecin nasıl gidiyor bakalım?
yavas gidiyo ama gidiyo canim sagol
hadi hayirlisi canim yalin ayak disariya kosarsa ateslenir neyse gecmis olsun canim bak sen cocuklarla kocisine simdi 3 cocuk var basinda ben hep öyle derim cocuk nasil diye sordularmi hangisi diye sorarim

Evet canım çalışıyorum bitecek az kaldı :)
bak nekadar cabuk gecti zaman buralar cok soguk sürekli üsüyorumdisariya cikasim bile gelmiyo birde reglliyim 2 ay dan sonra geldi hosgelmis aman dilekcim cabuk evlenme icimden öyle diyesim geldi

herkesi tebrik ediyorummmmmmm
erisin pıtır pıtır yağlarrrr

ayrıca ortim seni çooook çooooookkkkkk tebr,k ederim süpersin
maşallaahhhh
sen 1300 ben 1100 nazar değmesin maşallaahhh
bende seni tebrik ediyorum ortim istikrarimizi kaybetmek yok bundan sonraki haftalarda da tamammi. Fazlaliklar gidene kadar haftada 800gr altina dusmek yok

Bu arada CUMHURİYET BAYRAMİMİZ KUTLU OLSUN ne olursa olsun nerede ne sekilde olursa olsun tek yurek olabilen duyarli bir milletin yuce TURK milletinin bayrami kutlu olsun Turkiye vatandasi olmaktan ve bu topraklarda dogup buyumus olmaktan dolayi oylesine gururluyumki

teşekkür ederim cnm..

dilekcim meyveli aqaç taşlanır canım..sende bişeyleri başarmış biri olarak insanlara konu oluyorsun...bende bunu çok yaşadım..neyse artık millet yeni halime alıştıda kimse artık yakama yapışmıyor nasıl kilo verdin diye

teşekkürler cnm..

tuqbacım üzüldüm açıkçası..zor şeyler...inşallah birdaha böyle tatsızlıklar yaşanmaz cnm..

sehercim inan eski muhabbetleri özlüyorum...hep daha sık gel diyorum ama gelemiyosun

selam kızlarrr...
dün görümcemde yediklerimle 3 kişi doyardı neler oluyor banaa
hava çok soğuk petekler yanıyo ben hala üşüyorum :26:
orti mesajlarına bi bakayımda kim birinci olmuş görelim bakalım

Son düzenleme:
kızlar orti bildirimlerini özele yapmayanlar var..tuqba listeyi yayınlasın eksikleri listeden tamamlıcam...

işlerim var kızlar bir sürüde ödevim var...bugün hepsi yetişecekmi bilmiyorum...çıkmam lazım şimdilik hoşçakalın

merhabalar dostlar

nasılsınız bakim ben iyiym ama yoğun geçiyo günler giremiyorum fazla çok üzülüyorum ama

herkese selammmmmmmmmm
nasılsınız kızlar ???
bir türlü diyetime sadık kalamıyorum
misafirim qelince yada ben qidince tutamıyorum kendimi yiorum
ama hala aynı kilodayım.. almıyorum vermiyorum da...
buqün tekrar kendimi toparlama kararı aldım

sabah kahvaltı: saat 10:00 = 2 dilim kepek ekmeğinden kaşarlı salamlı tost
1 salatalık, 1 fincan yeşil ve form çayı..
ara: 13:30 yani şimdi.. 3 kuru kayısı
öğle: 1 kase arpaşehriye çorbası içicem
ara: 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kase spichal K

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
bugün oğlumun doğum günü negüzel günde doğmuş
kahvaltıyapacaz sonra görüşürüz
ay öyle deyince baktim profiline acaba ankaradami yasiyorsun diye cünkü bizim müstakbel eniste beyin de dogum günü bugün dedim yoksa senin oglunmu ne güzel bir güne dek gelmis gercekden de
kolay gelsin canim görüsürüz
merhabalar dostlar

nasılsınız bakim ben iyiym ama yoğun geçiyo günler giremiyorum fazla çok üzülüyorum ama
bu aralar bende de ayni geldigim gibi cikmak sorunda kaliyorum ne güzel sohbetler ediyorduk zorlasiyor :111:

sen nasilsin canim görmiyeli :26: aman kilo almamissin cok sükür dimi yine toparlarsin isallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…