slm kızalr bende evlendıgımde 60 kıloydum sonra 63 oldum bır yıl ıcınde en son gecen yıl kasım ayında 67 oldum hayatımın en kılolu donemıydı bu ay rejıme baslayayım dedım vee hamıle kaldım o kıloyla 3 ay oldu dogum yapalı sımdı 76 kıloyum bebek emzırıyorum nasıl bır dıyet yapabılırım lutfen yardım edın psıkolojım bozuldu gören de ayy kılolarda gıtmemeıs dedıkce daha da sinir oluyorum napabılırm sızce spor da yapmıyorum aslında yapmak ıstıyorum ama hep tembellık edıyorumm
dileqimm menün gayet güzel cnm...belirtmemişsin ama türk kahvesinin sıfır şeker ve şinitzelin panesiz olduqunu düşünerek tam puan veriyorum menüne
canım öncelikle kendini bukadar çabuk frenleyip kilolarının iyice oturmasına izin vermediqin için seni kutlarım...ama şu varki; sen zaten 2-3 ay gibi çok kısa sürede almışsın bu kiloları..tabiki vermende çok kolay olucak..zaten kilosu oturmuş bir kişi bile diyete başladıqı ilk aylar çok güzel kilolar verebilir..ben yılların kilosu üzerimde olduqu halde ilk 16 kiloyu 2 ayda verdim...ki sen zaten o kiloları alalı 2-3 ay olduqunu yazmışsın...normalde hergün öyle çikolata falan yiyerek kilo veremezsin...bu şahsına münhasır cnm..ama seni kilo tehlikesini erken farkedip hemen tedbir alıp aldıqın kiloları verme çabana karşı kutluyorum...
hiç üzülme cnm...çok yakında o aldıqın bluzu sen beqenmiceksin..çünkü bol gelicek
deryammm arada arada sana hep yazıalr yazdım ama yoktun..seni çok merak ettim..lütfen bizi bukadar habersiz bırakma...hatta dün seni arıcaktım işten kaçta çıktıqını bilmediqim için rahatsız etmek istemedim...rahatsızlıqın için çok geçmiş olsun bebeqim..her zaman söylüyorum bnm için çok özle olan insanlardan birisin lütfen kendine dikkat et cnm..
evet kaçaklar toplanmış....hani akşam bana dönecektin senkaç gün geçti aradann bi daa sen, merak edip aramıcam
barkına çok geçmiş olsun...yeni iş görüşmende inşallah gönlüne göre olur hayırlısı olsun cnm..
süper canımm çokk tebrikler....hep böyle güzel haberlerini alırız inşallahh
günaydın bebeqim
kızlar kursa gidicem çıkmam lazım..en çok sabah muhabbetlerini severdim malesef bir süre daha böyle olucak...gelincede görümceme gidicez...sanırım akşam girerim artık..hepinizi öpüyorum....
koçiş delirmiş yaa..bugün bildirim günü ve aynı zamanda kaçamak günümüz ya...bana diyorki görümcemden dönüşte ya güllüoqluna qidip baklava yiyelim yada olıvıumda künefe yiyelim diyooo..görümcem zaten Allah bilir handi kilo aldırıcı şeyleri ikram edicek birde üstüne dışarda tatlı..zaten benn geöen hafta 1 aylık kaçamak hakkımı kullandımmm :84::84::84::84::84:
Kilo muhabbeti komik gelmeye başladı artık.
Akşamları serviste çoğu arkadaşım genç.
Bi gün konuşuyorduk biri dedi ki bayağı kilo verdin falan başka biri fazla da verme falan dedi.
Ordan bi kısçe atladı daha vermen gerekiyor bırakmıcaksın dimi dikkat etmeyi dedi.
Geçen akşamda serviste kaç kilo verdiğime dair bi muhabbet başladı.
Ben bişey demiyorum kendileri tahmin ediyor.
Bi tanesi 10 kilo dedi (uzun zamandır bizim şirkette)
Bi tanesi 5 dedi (yaklaşık 3-4 aydır bizim şirkette) ikiside doğruydu aslında.
100 gram verdim falan filan diye olayı makaraya vurdum.
Konunun özü herkes kilomla kafayı bozmuş durumda ben onlar kaa dert etmiyorum.
Komik insancıklar.
En komiği de fazla verme diyen arkadaş bundan 5 ay önce bi kilo muhabbetinde bana gülen bir insandı.
Onlara inat ve tabi ki kendim istediğim için kilo vermeye devammmm.
Kızlaaar..
Uyuz oldum cidden..
ya 2 gundur wc ye cıkamıyorken 70.8 cıktım dun..
ardından 3 kere wc ye cıktım form cayı ıctım yesılcay vs 4 bucukta yemegımı bıtırdım.
ona ragmen bugun yıne 70.8 cıktım nasıl oluyor ya 100 gr bıle farketmez mi.. sinirden herseyı yıyesım var..
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.2 kg
Bu hafta: 70.8 kg
Giden: 400 gr
Toplam giden: 10.2 kg
Hedef: 60 kg
Kızlar günaydın uzun zamandır bir ileeri bir geri devam ettiğim için menülerimi paylaşmıyorum ama her gün burda takipteyim. Bayram sonrası daha aktif olacağım inşallah.
Bildim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.2
Bu Hafta 60.8
Giden 400
Top. Giden 17 ,400
Hedef 58
özelden bildirdim buraya da bildiriyorum.. bu hafta ilk defa hem spor hem de düzenli beslenmeye uydum,sanırım ödem gitti..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:69,8 kg
Bu hafta: 68 kg
Giden: 1800 gr:44:
Toplam giden: 10000 gr
Hedef kilo:60 kg
günaydın tartım dijital değil o yüzden tam değer veremiyorum
başlangıç 73
bugün 72,5 gibi :)
ama üç gün oldu ya
birde çok şiş hissediyorum sanırım hala su doluyum
kahvaltım yarım simit yarım kibrit kutusu peynir
Kilo BildirimimSu içememenin ve akşamları yemek yemenin karşılığı boğazlarım düzelir inşallah haftaya böyle olmaz :26:
21.10.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,6 :26:
Bu hafta: 66,4 :26:
Giden: 200 gr :26:
Toplamda giden: 2.100 gr
Hedef: 60
gunaydin kizlar kiloveren herkesitebrikediyorum..yaben daha dun 69.4 olmustum ama dun orta boy bir pizayi tek basima goturunce olan oldu
kil bil
baslangic:83
gecen haf:70.3
bu haf:69.6
giden:700
top gid:13.4
hedef:60
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
buda benim bildirimim
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68
giden 1000
toplam giden 10 kg
bildirimim
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:73.6
bu hafta:73.3
giden:300 grammcik
toplam giden: 3 kg
merhaba bayanlar kilolara veda eden herkese kocaman bravooo
başlangıç kilo=65
geçen hafta=65
bu hafta=63.700
giden=1.300
hedef=55
not:nazende ortim acelem var geçmişe bile bakamadan kaçıyorum bildirimi yapınca benimkiyle birlikte sena kaptana gönder cicim
yusuf ağlıyo bi yazıp kaçıcam
baslangic :85
gecen hafta:75.
bu hafta:74.1
giden:1300
baslangic 70.2
pazartesi 68.6
cuma 68.3
hedef 58
giden 1.9
toplam 12gunde ben diyete pazartesi baslamistim sizi okuduktan sonra oyuzden iki gunude yazdim
tuba bildirim yapacağım ama mesaj kutun dolu olduğu için sana gönderim yapamıyomuşum. buraya yazıyorum akşam üzeri girip tekrar yazmaya çalışacağım tabi mesaj kutusu boşalırsa
başlangıç : 81
geçen hafta :76,5
bu hafta : 76,4
giden : 100 gryazarken utandım
toplam giden : 4,6 kg
aslında hafta başında 76,3 tüm bugün 76,4 çıktım regl haftasına girdim hemen belli etti kendini lanet şey. halbuki bu hafta dikkatte ettim ekmeği kestim bitek sabah yiyorum yaaaaaaaaa
başlangıç 79
geçen hafta73.5
bu hafta71.9
giden 1.6
toplam 7.1
hedef 65
mesaj kutun dolu olduğu için buraya yazdım sonra görmedim deme
orti bildirimini kime yapcaz ben onu kaçırdım yaa
akabella=1300
ben=1100
toplam=2400
isallah canim hayirlisi diyelim hayirli olsunhaklısın canımm, bızımde durumlar karısık baya bu aralarhayırlısı dıyoruz işte, Allah hepımızın yardımcısı olsun
bıraz gec bı cvp oldu, alıntımı yaptım ama cvp yazarken iş cıktı, bu arada bırılerı cvp yazmıstır ama ben yıen de soylıyım, teklı bıldırımler trendye ortı bıldırmlerı sena kaptana yapılıyo
dilekcim ya ben diycem diycem unutuyom:44: kac günden beri kocama diyorum ben yogurt yyemek istiyorumSabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
1 haş. yımırta,
4 ufak yeşil zeytin,
Peynir,
1 domates,
Şekersiz çay
Ara:
Elma
Öğlen:
1 tane (paneli) şinitzel,
Garnitür,
Yoğurt
Eski düzene devam ediyorum ben.
Bi tane de kafama çakayım.
iyi haftasonlari canimkzılar patron cıkabılırsınız dedı, bugun normlade yarım gun yaaannem de gelmış zaten eve gecıyomus sımdı taksıdeymıs, kardeımde bugun ızınlı o da evde, kociş yok sehır dısında, ben de eve gecıyorummm herkesın sımdıden cumhurıyet bayramı kutlu olsun iyi haftasonları
allah anali babali büyyütsün ne güzel arkadassinizbugün çok yakın bir arkadaşımdan çok güzel bir haber aldımmm. tam 4 yıldır bebek için uğraşıyodu çok istiyordu 5 haftalık hamileymişşşş nasıl mutluyum anlatamam kendim kalsam bukadan yani... demekki rabbim zamanını biliyor nasip nezamansa o zaman oluyor bunu anladım.. çokta üzmemek lazım hiç beklemediği anda hamile kaldı allahım sağlıklı doğum nasip eder işallah
affiyet bal seker olsun canikomkızlar ben ailecek yemeğe gidiyorum dönüşte görüşürüz gelicem beklerseniz tabikide
hosgeldin canimmerhaba herkese bende yeni üye olanlardanım ve ilk kez yorum yapıyorum:) bende 81.5 ile başladım bu 6.haftam 74.8im şimdilik :)
sende hosgeldin canimslm kızalr bende evlendıgımde 60 kıloydum sonra 63 oldum bır yıl ıcınde en son gecen yıl kasım ayında 67 oldum hayatımın en kılolu donemıydı bu ay rejıme baslayayım dedım vee hamıle kaldım o kıloyla 3 ay oldu dogum yapalı sımdı 76 kıloyum bebek emzırıyorum nasıl bır dıyet yapabılırım lutfen yardım edın psıkolojım bozuldu gören de ayy kılolarda gıtmemeıs dedıkce daha da sinir oluyorum napabılırm sızce spor da yapmıyorum aslında yapmak ıstıyorum ama hep tembellık edıyorumm
sIkma canini canim benimkızlaar ailevi sorunlardan ötürü dün giremedim akşam..mj kutum dolmuş,,şimdi boşalttım biraz..göndermeyenler gece 12ye kadar gönderebilirler hatta sabaha kadar gönderebilirsin çünkü listeyi yarın yapıcam..anlayışınız için teşk. ederim..inanınki şunu söyliyim sizee.dün eşimle kavga ettik gece 12de ve evi terkettim ..annemin evinde kaldım ama ne geceydii..çocuklar falan çok zorduu soğukta dışardaa..neysee bugün sabah konuştuk bende geri geldim..öyle iştee.canım sıkkındı..kusura bakmayın mj larınıza cvbta veremedim kusuruma bakmayın kızlar çok fenayım...
ortii ne kusuru yaa bende fenayım bu haftaa..yalnız bildirimin gelmemiş..okuycam belki topiğe yapmışsındır orti bildiriminide gönderemedim..inş liste yapmamıştır sena ablaa:26:
Derlerrrr derlerrr ben ne yapsam ne etsem derlerrr
evet benim farkım olsun
Bizde de mesai yok valla canım neymişşşşşşşş idari personele mesai olmazmış
Ben kaçıyorum servis beni bekler
akşam gelebilirsem gelicem hem geçmişi okurum
Öptüm canım senihepinizi öptüm kızlarrrr iyi akşamlar
insan sevdimi bekliyone olursa olsunn.. benim ilk gözağrım 15 yaşında tanıştım onunla şimdi 26 yaşındayım 11 sene geçmiş bunun 6 senesi hep bekledim çok sorunlarda yaşadık uzaklardan dolayı oluyo hepsi yanyana gelince bitiyo merak etme.. sırf sana değilki ailesine de aynıymış demekki canı sıkkın psikolojisi bozuk.. evinde ailesinden senden uzak ben anlıyorum onu... benim eşim bingöldeydi ayda bir konuşabiliyorduk hep dağlarda ne zor günler geçirdik hepsi bitti geçti... sizinde geçecek işallah
başlangıç(30 ekim 2010):86 kg
geçen hafta:60.3
bu hafta:61.0
gelen:700 gr.
toplam giden:25 kg
hedef:58 kg
boy:162 cm.
beden:38
kızlar bu hafta hastalık ,iş yoğunluğu derken artıya geçmiş bulunuyorumama önce sağlık değilmi hepinizi öpüyorum
kızlaar ailevi sorunlardan ötürü dün giremedim akşam..mj kutum dolmuş,,şimdi boşalttım biraz..göndermeyenler gece 12ye kadar gönderebilirler hatta sabaha kadar gönderebilirsin çünkü listeyi yarın yapıcam..anlayışınız için teşk. ederim..inanınki şunu söyliyim sizee.dün eşimle kavga ettik gece 12de ve evi terkettim ..annemin evinde kaldım ama ne geceydii..çocuklar falan çok zorduu soğukta dışardaa..neysee bugün sabah konuştuk bende geri geldim..öyle iştee.canım sıkkındı..kusura bakmayın mj larınıza cvbta veremedim kusuruma bakmayın kızlar çok fenayım...
ortii ne kusuru yaa bende fenayım bu haftaa..yalnız bildirimin gelmemiş..okuycam belki topiğe yapmışsındır orti bildiriminide gönderemedim..inş liste yapmamıştır sena ablaa:26:
sağol ciğerparem,sende benim için çok müstesna ve özel bir insansın...bu hafta çok ters bir hafta oldu...iş,ev ve kociş,hastalık tansiyon derken giremedim canım,ama aklım hep sizdeydi...çok sağol bitanem benim...bende seni çok seviyorum
bu haftada bana her gören daha verme yeter artık ,daha kilo vercenmi,çöp gibi kaldın deyip duruyorlar ama senin dediğin gibi içinde önceden tırnağını birbirine sürenler çoğunlukta...resmen şoklardalar bide karşıma geçip demiyorlarmı ayyy kadın dediğin azıcık ele avuca gelicek ne o öyle kemik torbası gibi...geçen öğlen beraber yemeğe gittik biriyle ben pilav almadım sipariş verirken demezmi ben senin gibi hesap kitap yapamam ye ye can boğazdan gelir yakında uçucaksın diyebeynini dağıtasım geldi cinim tepeme çıktı...hani aşağılayan bir ses tonu vardır ya,alttan usul usul lafı sokar ya aynen öyleydi...ben hesap yapmıyorum sağlıklı yiyip spor yapıyorum ve canımın istediğinide yiyiyorum dedim sakince sustu uyuzzzzzzzzzzzzzzz
bu hafta artıda olan bayağı varız,hayırdır kızlar nazaramı geldik yoksa ipin ucunumu saldık yada en önemlisi çokmu stresli bir hafta geçirdik hıııııııı:26:
boşveriyorsunda sinirimde hopluyor yani....dediğin gibi bizi aç geziyor zannediyorlar yaaaaaaaaaaa....ben günde 6 öğün yiyiyorum ve spor yapıyorum 3 lt su içiyorum diyorum,tabi tabi görüyoruz senin iki öğünün bizim aramız kadar diyorlar yaaaaaaaa
Aynen bizde de idari personele mesai vermiyorlar..
Görüşürüz canım..
Bizim de 4. yılımız canım 2 yılda öncesi var 6 yıl
Ne güzel sonunda kavuşmuşsunuz ama Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
En önemlisi sağlık Derya ablacım gerisi boşşş boşverrr :)
Ailevi problem için üzüldüm canımcım..
Ama sonra anlaşmışsınız sanırım.. Herşey eskisi gibi olur inşaallah..
Ay sormaa ablacım yaa heryerde var bu tarz insanlar.
Ona ne ki pilav canın ister yer istemez yemezsin.
Kıl oluyorum böyle tiplere.
Kilo verince hiçbişey yemediğimizi düşünüyorlar sanırım ya da ilaçla falan kilo verildiğini.
Bide kinciler varrr off kii ne offf
Bana da sürekli birden kilo verdin (4 ay olmuş 9 kg vereli düşün) diyorlar yemiyorsun yemek vs.
İlaç kullandın mı diyolar vs vs
Boşverelim aynada kendimizi nasıl güzel hissediyorsak o yolda devammm
sağol canım oldu zatende yarın tam gaz devam canikomisallah canim hayirlisi diyelim hayirli olsunesim bugün demezmi bana gelmis yine araba cezalari birde gecenlerde kaza yapmisdin birbirine girmisler karsi taraflan polise sikayet etmis karsi taraf polis ceza yolamis hangi birine yanayim bilmiyorum napalim :18:
dilekcim ya ben diycem diycem unutuyom:44: kac günden beri kocama diyorum ben yogurt yyemek istiyorumyogurt canim cekiyor bir gün yemesem yine canim cekiyor herhalde senden kaptim yogurt askini
iyi haftasonlari canim
allah anali babali büyyütsün ne güzel arkadassinizbenim kizarkadasim da ben hamileyken yanimdaydin yazik bindi taksiye geldi aceleyle sonra dogumda yanimdaydin benim oglanin hem ebesi hem teyzesi teyze diyo zaten kardes gibi olduk allah bozmasin sizide ne güzel
affiyet bal seker olsun canikom
hosgeldin canimburda hepberaber fazlaliklarimizdan kurtulcaz isallah
sende hosgeldin canim
sIkma canini canim benimbu aralar bende limoniyim :113::113::113::113:
cikmak sorunda kaldim kizlar sonra gelebilirsem gelirim
Ben duygusal olarak açtım bunu yem eylemiyle pekiştirdim.
Şaka bi yana çok yemedim ama dengemi şaşırttım bu hafta düzelir umarım.
boşveriyorsunda sinirimde hopluyor yani....dediğin gibi bizi aç geziyor zannediyorlar yaaaaaaaaaaa....ben günde 6 öğün yiyiyorum ve spor yapıyorum 3 lt su içiyorum diyorum,tabi tabi görüyoruz senin iki öğünün bizim aramız kadar diyorlar yaaaaaaaaspor yap ozaman diyincede biz senin gibi aylak değiliz demiyorlarmı gırtlaklarını sıkasım geliyor...bunlar resmen bizi pasaklı pis boğaz boş avare sanıyorlar heralde,evdeki işteki işleri kim yapıyorsa artık
sağol canım oldu zatende yarın tam gaz devam canikom
bende dediğin gibi bu hafta boşlamadım ama spor yapamadım ve çok kötü oldu...spor kilo vermemi çok etkiliyor benim,en azından metomu hızlandırıyor ve duygusal tatmin sağlıyor ve buda motive ediyor huzur veriyor...iki hafta arada yapıp çoğunluk aksatınca böyle kötü sonuçlanıyor...ama yarın başlıyorum bitanecim söz,hep beraber gazlanalı ve bu hafta topiği uçuralım canımcım
Öyle diyenlere evde 2 çocuğa + kocaya kim bakıyor dicen gıcıklar.
Kıskançlığın fesatlığın bu kadarı..
Onlar yayılıp 3-4 saat dizi izlerler ama bunları gözleri görmez..
Çok gıcıklarrr amaann ablacımm endamınlaa en güzel cevabı veriyorsun sen onlara.
2 çocuk annesi amma çıtır annelerdennn
Gıcık oluyorlar bu duruumaa onlarrdada
Bu hafta ins veririm moralim cok bozulur yoksa
Bide bayram geldi peff 69.9 olsm bile razıyım o derece
senin menülerin çok güzeldi gene haftalık hazırlayıp uygulasana be canım,ben imrenmiştim senin haftalık listene ve çok da güzel kilo vermiştin ne güzel...uygula bakalım eski sistemi bence bayrama görürsün o rakamı...çünkü çok yakınsın uzak değilsin ve azimlisinde yaparsın be güzelim
Yaptım ablacım bugünden başlamıştım ama akşamki hamsi biraz bozdu.
Yarından itibaren bozmadan devam edersem vericem inş..
Belli bi menüyle daha kolay verebiliyorum.
İnş. o rakamı görürümm ablacım çok çookkk istiyorumm..
Ben yatayımm yarın iş var
İyi geceler ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?