70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar...
nasılsınız...
beni sorarsanız kermesteyim hala aynı cısların içinde ama yemiyorum satıyroum millet alsın kalorileri,yağları
hem hayır yapıyorlar belki kilo almazlar
bugüne patates salatası ve kağıtta browni yaptım,öğleden sonra kermede gittim kızlar buarada derin dondurucu arıyorum alacağım galiba:26:
buzluğum küçük bayram geldi sebzelerle doldu buzluk etlerimiz yer yok sadece bu değil ya herşey atıyorum zaten..
sizdehangi markalar var küçük 3 çekemceli baktım adığıma değemz yani ileride çocuğumd aolursa yani bizde kalabalık olursak oda hemen dolar zaten hem bebeişime doğal meyvelerde koyarım ben sonra suyunu yaparım ona
sonrada vazgeçtim 150 ml olanlara baktım uğur a sınıfı olcek gibi:26:
işte böyle buarada sabah açkarnına tam 75 çıkmadım yaaaaa
allahım sevindiğim şeye baksanıza napıyım bayramdan sonra anca toparladım bide rize olamsaydı artık 73leri görcektim ama neyse tatilde iyi geldi bize
kermes telaşı iyi oldu hareket halindeyim çok korktum 2kilo aldım diye ama almamışım
hem çok dikkatte ettim dedim ya görmekten pastaları midem bulandı ama satılıyor ya onada seviniyoruzz tabikii

merhaba ayni durumda gibiyiz bende 21temmuzda dogum yaptim ve 58kiloyla hamile kaldim ve 79la doguma girdim eve geldigimde 70kiloydum ve ilk bir ayda 67ye dustum sonra annemlere gittim orda sut olsun diye habire yedirdilerve yetmis kusurle eve geldim simdi burdaki arkadaslari gorunce diyet yapmaya karar verdim ve 12gun once basladim yaklasik 2kilo gitti dun sutumun azaldigini dusunerek diyeti biraktim ama burdaki arkadaslar diyetle bi alakasinin olmadigini sutun azalmasinin dediler bende simdi dikkat ediyorum sadece ve mekik cekiyorum simdi haftaya cumaya kadar 100 gr bile versem kar sayicam kendime ve osekilde eski kiloma inmeye calisicam

kızlar menüm:
sabah yarım paket diyet biskuvi(etiform)+4 kasık light yogurt
ara: 1 elma
öglen: ıspanak salatası,1 dl ekmek ama beyaz+avuc içi kdr kuzu eti ama yagsız
daha ara ve aksam olmadı ama arada havc yycem taze cok tok tutuo
aksamda salata brokoli ve yogurt
şimdiye kdr 1 lt su içtim burda saat dha 2

sağol ciğerparem,sende benim için çok müstesna ve özel bir insansın...bu hafta çok ters bir hafta oldu...iş,ev ve kociş,hastalık tansiyon derken giremedim canım,ama aklım hep sizdeydi...çok sağol bitanem benim...bende seni çok seviyorum

bu haftada bana her gören daha verme yeter artık ,daha kilo vercenmi,çöp gibi kaldın deyip duruyorlar ama senin dediğin gibi içinde önceden tırnağını birbirine sürenler çoğunlukta...resmen şoklardalar bide karşıma geçip demiyorlarmı ayyy kadın dediğin azıcık ele avuca gelicek ne o öyle kemik torbası gibi...geçen öğlen beraber yemeğe gittik biriyle ben pilav almadım sipariş verirken demezmi ben senin gibi hesap kitap yapamam ye ye can boğazdan gelir yakında uçucaksın diyebeynini dağıtasım geldi cinim tepeme çıktı...hani aşağılayan bir ses tonu vardır ya,alttan usul usul lafı sokar ya aynen öyleydi...ben hesap yapmıyorum sağlıklı yiyip spor yapıyorum ve canımın istediğinide yiyiyorum dedim sakince sustuuyuzzzzzzzzzzzzzzz

gunaydin kizlar kiloveren herkesitebrikediyorum..yaben daha dun 69.4 olmustum ama dun orta boy bir pizayi tek basima goturunce olan oldu

kil bil
baslangic:83
gecen haf:70.3
bu haf:69.6
giden:700
top gid:13.4
hedef:60

hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
buda benim bildirimim
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68
giden 1000
toplam giden 10 kg

herkesi tebrik ediyorummmmmmm
erisin pıtır pıtır yağlarrrr

bildirimim

baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:73.6
bu hafta:73.3
giden:300 grammcik
toplam giden: 3 kg

yusuf ağlıyo bi yazıp kaçıcam

baslangic :85
gecen hafta:75.
bu hafta:74.1
giden:1300

baslangic 70.2

pazartesi 68.6

cuma 68.3

hedef 58

giden 1.9

toplam 12gunde ben diyete pazartesi baslamistim sizi okuduktan sonra oyuzden iki gunude yazdim

başlangıç 79
geçen hafta73.5
bu hafta71.9
giden 1.6
toplam 7.1
hedef 65

mesaj kutun dolu olduğu için buraya yazdım sonra görmedim deme

herkesi tebrik ediyorummmmmmm
erisin pıtır pıtır yağlarrrr

ayrıca ortim seni çooook çooooookkkkkk tebr,k ederim süpersin
maşallaahhhh
sen 1300 ben 1100 nazar değmesin maşallaahhh

slmmm kızlarrr.ya bu hafta hep akşam girip ceee diyip çıktım ama garip bi hastalık içindeyim görünürde bişey yok ama çok halsizimmm ve düzenli kilo almaya devam ediyorummm moralim sıfır.hepinizi çok özledim.
yaarın misafirim var pazar kayınvalideye geçicez yine yoğun bi haftasonu olucak.vakit buldukça giricem kızlarrr.öpüyorum herkesiiii...

kilo bildirimim

28 ekim 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 74.3 kg
bu hafta: 76.3
gelen: 2 kg (regl)
toplam giden: 0.7 kg

bu hafta artıda olan bayağı varız,hayırdır kızlar nazaramı geldik yoksa ipin ucunumu saldık yada en önemlisi çokmu stresli bir hafta geçirdik hıııııııı:26:

isallah canim hayirlisi diyelim hayirli olsun esim bugün demezmi bana gelmis yine araba cezalari birde gecenlerde kaza yapmisdin birbirine girmisler karsi taraflan polise sikayet etmis karsi taraf polis ceza yolamis hangi birine yanayim bilmiyorum napalim :18:
dilekcim ya ben diycem diycem unutuyom:44: kac günden beri kocama diyorum ben yogurt yyemek istiyorum yogurt canim cekiyor bir gün yemesem yine canim cekiyor herhalde senden kaptim yogurt askini

iyi haftasonlari canim
allah anali babali büyyütsün ne güzel arkadassiniz benim kizarkadasim da ben hamileyken yanimdaydin yazik bindi taksiye geldi aceleyle sonra dogumda yanimdaydin benim oglanin hem ebesi hem teyzesi teyze diyo zaten kardes gibi olduk allah bozmasin sizide ne güzel
kızlar ben ailecek yemeğe gidiyorum dönüşte görüşürüz gelicem beklerseniz tabikide
affiyet bal seker olsun canikom
merhaba herkese bende yeni üye olanlardanım ve ilk kez yorum yapıyorum:) bende 81.5 ile başladım bu 6.haftam 74.8im şimdilik :)
hosgeldin canim burda hepberaber fazlaliklarimizdan kurtulcaz isallah
sende hosgeldin canim
sIkma canini canim benim bu aralar bende limoniyim :113::113::113::113:
cikmak sorunda kaldim kizlar sonra gelebilirsem gelirim

Aynen bizde de idari personele mesai vermiyorlar..
Görüşürüz canım..

Bizim de 4. yılımız canım 2 yılda öncesi var 6 yıl
Ne güzel sonunda kavuşmuşsunuz ama Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

En önemlisi sağlık Derya ablacım gerisi boşşş boşverrr :)

Ailevi problem için üzüldüm canımcım..
Ama sonra anlaşmışsınız sanırım.. Herşey eskisi gibi olur inşaallah..

Ay sormaa ablacım yaa heryerde var bu tarz insanlar.
Ona ne ki pilav canın ister yer istemez yemezsin.
Kıl oluyorum böyle tiplere.
Kilo verince hiçbişey yemediğimizi düşünüyorlar sanırım ya da ilaçla falan kilo verildiğini.
Bide kinciler varrr off kii ne offf
Bana da sürekli birden kilo verdin (4 ay olmuş 9 kg vereli düşün) diyorlar yemiyorsun yemek vs.
İlaç kullandın mı diyolar vs vs
Boşverelim aynada kendimizi nasıl güzel hissediyorsak o yolda devammm

boşveriyorsunda sinirimde hopluyor yani....dediğin gibi bizi aç geziyor zannediyorlar yaaaaaaaaaaa....ben günde 6 öğün yiyiyorum ve spor yapıyorum 3 lt su içiyorum diyorum,tabi tabi görüyoruz senin iki öğünün bizim aramız kadar diyorlar yaaaaaaaaspor yap ozaman diyincede biz senin gibi aylak değiliz demiyorlarmı gırtlaklarını sıkasım geliyor...bunlar resmen bizi pasaklı pis boğaz boş avare sanıyorlar heralde,evdeki işteki işleri kim yapıyorsa artık
sağol canım oldu zatende yarın tam gaz devam canikom

Ben duygusal olarak açtım bunu yem eylemiyle pekiştirdim.
Şaka bi yana çok yemedim ama dengemi şaşırttım bu hafta düzelir umarım.

bende dediğin gibi bu hafta boşlamadım ama spor yapamadım ve çok kötü oldu...spor kilo vermemi çok etkiliyor benim,en azından metomu hızlandırıyor ve duygusal tatmin sağlıyor ve buda motive ediyor huzur veriyor...iki hafta arada yapıp çoğunluk aksatınca böyle kötü sonuçlanıyor...ama yarın başlıyorum bitanecim söz,hep beraber gazlanalı ve bu hafta topiği uçuralım canımcım

Öyle diyenlere evde 2 çocuğa + kocaya kim bakıyor dicen gıcıklar.
Kıskançlığın fesatlığın bu kadarı..
Onlar yayılıp 3-4 saat dizi izlerler ama bunları gözleri görmez..
Çok gıcıklarrr amaann ablacımm endamınlaa en güzel cevabı veriyorsun sen onlara.
2 çocuk annesi amma çıtır annelerdennn
Gıcık oluyorlar bu duruumaa onlarrdada
Bu hafta ins veririm moralim cok bozulur yoksa
Bide bayram geldi peff 69.9 olsm bile razıyım o derece

senin menülerin çok güzeldi gene haftalık hazırlayıp uygulasana be canım,ben imrenmiştim senin haftalık listene ve çok da güzel kilo vermiştin ne güzel...uygula bakalım eski sistemi bence bayrama görürsün o rakamı...çünkü çok yakınsın uzak değilsin ve azimlisinde yaparsın be güzelim

Yaptım ablacım bugünden başlamıştım ama akşamki hamsi biraz bozdu.
Yarından itibaren bozmadan devam edersem vericem inş..
Belli bi menüyle daha kolay verebiliyorum.
İnş. o rakamı görürümm ablacım çok çookkk istiyorumm..
Ben yatayımm yarın iş var
İyi geceler ablacım.

bende kaçtım tatlım ...tatlı rüyalar hayırlı mesailer bitanem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…