Bitttiiii bittiiiii bi ara çek keserken otomatiğe bağlamışım kendimi
Havaleleri eftleride bankadan ben yapmaya başladım :26: masraf alıyolar artık hemde bi havaleden 40 TLcimri patron bana yaptırıyo netten
Param olsa banka kurardım heNaFBanK
Muhasebe zor ya.
Allah kolaylık versin size
bu hafta artıda olan bayağı varız,hayırdır kızlar nazaramı geldik yoksa ipin ucunumu saldık yada en önemlisi çokmu stresli bir hafta geçirdik hıııııııı:26:
aldım canım seni merak etmee..napiyim boşaltmayı unutmuşumtuba bildirim yapacağım ama mesaj kutun dolu olduğu için sana gönderim yapamıyomuşum. buraya yazıyorum akşam üzeri girip tekrar yazmaya çalışacağım tabi mesaj kutusu boşalırsa
başlangıç : 81
geçen hafta :76,5
bu hafta : 76,4
giden : 100 gryazarken utandım
toplam giden : 4,6 kg
aslında hafta başında 76,3 tüm bugün 76,4 çıktım regl haftasına girdim hemen belli etti kendini lanet şey. halbuki bu hafta dikkatte ettim ekmeği kestim bitek sabah yiyorum yaaaaaaaaa
canım bildirimini özelime yapıyorsun hemde buşekil değil..herkez nasıl yapıyorsa oşekil yapıcaksın..eğer özele atamıyorsandaa buraya triendy'nin dikkatine yazıp yapmalısın bildirimi..yoksa geçersiz sayılıcak bilginee..Bildirim yapiyorum canlar:
Zaten pazartesi basladim diyete. 72'den 71.5'e dustum.
Dunku menum
Sabah ac karnina bir bardak sut iki gun kurusu
Sabah 1 dilim light ekmek 50 gr light peynir 5 zeytin domates salatalik
Ara 1 elma
Oglen kiymali patlican yemegi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Ara yarim paket diyet biskuvi ve light ayran
Aksam zeytinyagli kabak yogurt ve 1 dilim ekmek salata
Ara 1 elma
canım bildirimini sende özele yaparsan haftaya listede olmaya hak kazanırsın aksi halde taa öteki haftaya kalırsın bilginee..merhaba herkese bende yeni üye olanlardanım ve ilk kez yorum yapıyorum:) bende 81.5 ile başladım bu 6.haftam 74.8im şimdilik :)
hoşgeldin canım eğer bildirim yapıp buhafta devamlı aramızda olup paylaşımlarda bulunursan emin ol el birliğiyle zayıflatırız senii hoşgeldinslm kızalr bende evlendıgımde 60 kıloydum sonra 63 oldum bır yıl ıcınde en son gecen yıl kasım ayında 67 oldum hayatımın en kılolu donemıydı bu ay rejıme baslayayım dedım vee hamıle kaldım o kıloyla 3 ay oldu dogum yapalı sımdı 76 kıloyum bebek emzırıyorum nasıl bır dıyet yapabılırım lutfen yardım edın psıkolojım bozuldu gören de ayy kılolarda gıtmemeıs dedıkce daha da sinir oluyorum napabılırm sızce spor da yapmıyorum aslında yapmak ıstıyorum ama hep tembellık edıyorumm
şöyle söylemiştim geçen gün...11.ayda başladım vede tam adapte olmam bu işe..2.ayı bulduu 4 şubatta 76yla süper şekilde başladım vermeyee..yani 3 ayda 3 kilo 800gr vermişim..sonrada 8.5 ayda 16 küsür vermişim öyle iştee...Ne kadar zamanda verdin kilolari triendy canim? Ssuper masallah
sağol canım...eve geldim düzelttik arayı bidaha bozulmaz inşallah..gecmis olsun canim insaallah en kisa zamanda duzeltirsiniz aranizi
benim açımdan çok stresli bi haftaydıı bunu belirtmek isterim üstüme gelmeyin ulen bu aralar benimbu hafta artıda olan bayağı varız,hayırdır kızlar nazaramı geldik yoksa ipin ucunumu saldık yada en önemlisi çokmu stresli bir hafta geçirdik hıııııııı:26:
valla bu aralar cidden evlilikler çatırdıyooo aman deprem olmaz inşallah...isallah canim hayirlisi diyelim hayirli olsunesim bugün demezmi bana gelmis yine araba cezalari birde gecenlerde kaza yapmisdin birbirine girmisler karsi taraflan polise sikayet etmis karsi taraf polis ceza yolamis hangi birine yanayim bilmiyorum napalim :18:
sIkma canini canim benimbu aralar bende limoniyim :113::113::113::113:
cikmak sorunda kaldim kizlar sonra gelebilirsem gelirim
sağol dilekcim yaa bende çok üzüldümdee naparsın seviyorum deliyii bırakamıyorumm dünü zor geçirdim inanırmısın..oda gurur yapıyoo özür dilemiyo hatalı ben değilim diyyoo...o beni kızdırmak için bişeyler söyleyince bişey demiyorum ben onu kızdırmak için söylediğim ilk şeyde üstüme saldırıyoo dün giderken annene gidiyorsun diğimi demişti bende yok bee çocukları anneme bırakıp ben gidicem benim bekleyenim var dedim gıcıklığımaa anam adam bi saldırdı önce yakalayamadı ,,sonrada aldım çantamı koşarak indim arkamdan ayakkabısız bişekilde bi koşarak gelişi var sanırsın çığlık koşturuyo arkandan ee bende indim kapıyı açtığımla kapadığım bir oldu koşarak hala kaçıyorum adam son sürat peşimdee anam bi atladı üstüme yakalandım ayynı filmlerdeki korku sahneleri gibiydiii
Ailevi problem için üzüldüm canımcım..
Ama sonra anlaşmışsınız sanırım.. Herşey eskisi gibi olur inşaallah..
kızlaar ailevi sorunlardan ötürü dün giremedim akşam..mj kutum dolmuş,,şimdi boşalttım biraz..göndermeyenler gece 12ye kadar gönderebilirler hatta sabaha kadar gönderebilirsin çünkü listeyi yarın yapıcam..anlayışınız için teşk. ederim..inanınki şunu söyliyim sizee.dün eşimle kavga ettik gece 12de ve evi terkettim ..annemin evinde kaldım ama ne geceydii..çocuklar falan çok zorduu soğukta dışardaa..neysee bugün sabah konuştuk bende geri geldim..öyle iştee.canım sıkkındı..kusura bakmayın mj larınıza cvbta veremedim kusuruma bakmayın kızlar çok fenayım...
ortii ne kusuru yaa bende fenayım bu haftaa..yalnız bildirimin gelmemiş..okuycam belki topiğe yapmışsındır orti bildiriminide gönderemedim..inş liste yapmamıştır sena ablaa:26:
hayırlısı olsunkızlar bildirimi özelime yapıyorsunuz bilmeyenler için söylüyorum ,,sonra bildirimi aşağıdaki gibi yapıyorsunuz,,bide eğer özel mj gönderemiyorsanız henüz,,triendy21'in dikkatine yazıp buraya yapabilirsiniz..normal bildirimler geçersizdir bilginizee..
listeyi yarın öğlen yapıcam için yarın yapmayanlarda yaparsa listeye girebilirler ,,yeni bildirim yapanlar listenin altında olucak isimleri haftayada listede olmaya hakkazanıcaklar..
hadi ben kaçar bugün erken yatıp erken kalmak istiyorumm..
bu arada yarından sonra pazar günü zeytinlik işine bakmaya gidiceezz 4.5 saatlik mesafedeymiş önce bursaya
gidicez ordanda zeytinlik işi olan ilçeye gidicezz hayırlısı bakalım inşallah beğeniriz...ailecek çalışırız..bitek ablam burda kalıcakmış oğlu okula gittiği için..sadece küçük yeğenimi götürcez(4 yaşında),,son bişey daha biliyomusunuz ablam benim alt kata taşınıyoo evi tuttukbol bol kapı önü süpürme kavgası ederiz artık gidene kadar ,,sonra burda yalnız kalcak ama kendi gelmek istemiyo napalım
Canım çok geçmiş olsun. Bayağı zor geçmiş anlaşılan dün gece. Adamı katil etcen sen denir mi öyle şey allah iyiliğini versin.Korku filmi çevirmişiniz hakkaten. Allah ayırmasın cnm.
sebebi bilmiyorum ama adamcaz amaliyat oldu biraz alttan al biraz nazla ne olur sanki ufacık şeyde anneye gitmeyin ben olsam eve almazdım hastayı
bırak anneye git olmaz canım yanlış yapıyosun kusura bakma dost acı söyler kendini eşinin yerine koy üzmeyin birbirinizi birbirinize destek olun
canım kendinize iyi bakın
ay bendende ne fena kaynana olur
kötü kaynana olmaz senden çünkü doğru söylüyorsun ama eşim iyiydi dün akşam..burnuda açıldı zaten azcık ağrım var diyo herşeyi yapabiliyo ,,neysee ama yukardaki yazılarımı okursan haksız olan ben değilimm..hem ben onala ilgilenmeye çalıştıkça sus git başımdan uğraşma benle ben internete gircem falan diyip durdu 2 gündür aaa yetti ama..en son düngece bana bikaç laftan sonra zaten sigarayıda senin yüzünden bırakamıyorum diyincee..iyi diyip kalktım hazırlanmaya başladımm oda geldi dediki gidiceksen bulaşıkları yıka öyle git dedii..bide benden sorumluluk gitsin diye direk annemi aradı kızın sana geliyo,,haberin olsun eğer gelmezse benden bilmeyim benden sorumluluk gitti dedi ,,hep bunu yaıyoo,,ben gitmiycektim onu sınıyordum gelsin gitme desin falan ama nerdeee gururuna ediyim ben onun..hem bana diyoo her kavgada anneni arama sakın diyee artık kendisi başladı on 1 yıldır gıcıkk..
sen haklısın öyle gerçekten çok hasta olsa bakıma muhtaç asla yapmazdım böylee ama değildii...sokak ortasında bana saldırcak kadarda sağlamdı maşşallah
ay tugbacim ya anlatis sekline cok güldümaldım canım seni merak etmee..napiyim boşaltmayı unutmuşumneyseki boşalttım azcık..
canım bildirimini özelime yapıyorsun hemde buşekil değil..herkez nasıl yapıyorsa oşekil yapıcaksın..eğer özele atamıyorsandaa buraya triendy'nin dikkatine yazıp yapmalısın bildirimi..yoksa geçersiz sayılıcak bilginee..
canım bildirimini sende özele yaparsan haftaya listede olmaya hak kazanırsın aksi halde taa öteki haftaya kalırsın bilginee..
hoşgeldin canım eğer bildirim yapıp buhafta devamlı aramızda olup paylaşımlarda bulunursan emin ol el birliğiyle zayıflatırız senii hoşgeldin
şöyle söylemiştim geçen gün...11.ayda başladım vede tam adapte olmam bu işe..2.ayı bulduu 4 şubatta 76yla süper şekilde başladım vermeyee..yani 3 ayda 3 kilo 800gr vermişim..sonrada 8.5 ayda 16 küsür vermişim öyle iştee...
sağol canım...eve geldim düzelttik arayı bidaha bozulmaz inşallah..:26:
benim açımdan çok stresli bi haftaydıı bunu belirtmek isterim üstüme gelmeyin ulen bu aralar benimyaw şu zeytinlik işi bi olsada bi kurtulsak şu şehirden tertemiz yepyeni bi sayfa açsak kavgasız gürültüsüz geçirsek günlerimizi alsak cebimize maaşımızı borçsuz bi şekildee yesek paraları ben ne isterim başkaaaa....
valla bu aralar cidden evlilikler çatırdıyooo aman deprem olmaz inşallah...
sağol dilekcim yaa bende çok üzüldümdee naparsın seviyorum deliyii bırakamıyorumm dünü zor geçirdim inanırmısın..oda gurur yapıyoo özür dilemiyo hatalı ben değilim diyyoo...o beni kızdırmak için bişeyler söyleyince bişey demiyorum ben onu kızdırmak için söylediğim ilk şeyde üstüme saldırıyoo dün giderken annene gidiyorsun diğimi demişti bende yok bee çocukları anneme bırakıp ben gidicem benim bekleyenim var dedim gıcıklığımaa anam adam bi saldırdı önce yakalayamadı ,,sonrada aldım çantamı koşarak indim arkamdan ayakkabısız bişekilde bi koşarak gelişi var sanırsın çığlık koşturuyo arkandan ee bende indim kapıyı açtığımla kapadığım bir oldu koşarak hala kaçıyorum adam son sürat peşimdee anam bi atladı üstüme yakalandım ayynı filmlerdeki korku sahneleri gibiydiiisonrasında film koptuu anlatmama gerek yok heraldeee çok uzundaa hatırlamak istemiyorum
hadi bakalim hayirlisi bi gidin görün isallah hosunuza gider canim desene sende ablanla komsu oluyonkızlar bildirimi özelime yapıyorsunuz bilmeyenler için söylüyorum ,,sonra bildirimi aşağıdaki gibi yapıyorsunuz,,bide eğer özel mj gönderemiyorsanız henüz,,triendy21'in dikkatine yazıp buraya yapabilirsiniz..normal bildirimler geçersizdir bilginizee..
listeyi yarın öğlen yapıcam için yarın yapmayanlarda yaparsa listeye girebilirler ,,yeni bildirim yapanlar listenin altında olucak isimleri haftayada listede olmaya hakkazanıcaklar..
hadi ben kaçar bugün erken yatıp erken kalmak istiyorumm..
bu arada yarından sonra pazar günü zeytinlik işine bakmaya gidiceezz 4.5 saatlik mesafedeymiş önce bursaya
gidicez ordanda zeytinlik işi olan ilçeye gidicezz hayırlısı bakalım inşallah beğeniriz...ailecek çalışırız..bitek ablam burda kalıcakmış oğlu okula gittiği için..sadece küçük yeğenimi götürcez(4 yaşında),,son bişey daha biliyomusunuz ablam benim alt kata taşınıyoo evi tuttukbol bol kapı önü süpürme kavgası ederiz artık gidene kadar ,,sonra burda yalnız kalcak ama kendi gelmek istemiyo napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?