70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn......
iyi pazarlar..saatler geri alınmış .unutmuştum.kalktığımda saat 9 a geliyor sanmıştım..oh meğer 8 miş..oğlan kursa gidiyorda geç kaldık sandım..
günaydın senacım..listemi yapıyorsun ..oğlun nasıl oldu..

deryaaa hadi haftada bir gün gözüm dönsün razıyım ama ben dünde çok fena beslendim ve bu sabah pastaneden geçindim deliricem noluyoo bide salı günleri gün var nasıl telafi edicem iyice çözüttüm...

günaydın cnm...orti listelerini ayarlamaya çalışıyorum çok kişi bildirim yapmamış...

günaydın...
dün ,kilo verdim diye kendimi ödüllendireyim dedim. harika bir kahvaltı hazırdık eşimle,film de açtık keyif yaptık,ama ben yemenin dozunu kaçırdım . akşam da hastalandım,çok kötü boğazlarım ,yerimden kalkamadım. börekle içli köfte yapmıştım sabah,akşamda onu yedik. misafir çağırıp onlara aldırmayı planladığım kalorileri kendim aldım. gece de hasta hasta spor yapmak zorunda hissettim kendimi.her yerim ağrıyor şimdi

Herkese günaydın. Kaptan kolay gelsin cnm. Çok yoruldun bu hafta. Oğlun nasıl oldu. İnsanın canı sıkılınca böyle sorunlu dönemlerde bazen ayar bozuluyor. Boşver sen iyi olda kilo verirsin yine. :))

kolay gelsin canım...ben de hafta içi bi orti bulmuştum ama normal bildirim bile yapmamış..eğer ondan ses çıkmazsa istekli olup aktif şekilde paylaşımda bulunanlar var..o zaman orti arayışlarına gidicem...

günaydın....geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine...

.............................haftanın birincisi......................

MAVİGOZ0554

.............................haftanın birinci orti gurubu....................................

MAVİGOZ0554 & MEKTUPP

TEBRİKLERRRRRRRRRR

qurup bilqileri;

1-mavıgoz0664 :1600
mektupp :1000
toplam :2600

2-nazende_87 :1100
akabella :1200
toplam :2300

3-pinktomato :1800
deryaak :100
toplam :1900

4-zeynepberat :1300
sibel29 :300
toplam :1600

5-alaca :700
yaren38 :400
toplam :1100

6-shryvz :1000(haftaya ortini deqiştiricem cnm)
bukett :+200
toplam :1000-(+200) =800

7-Silwerpowder :200
mywish89 :+300
toplam :200-(+300)=-100

8-NaF :200
erginsena :+800
toplam :200-(+800)= -600

9-KILAVUZ :+700
triendy21 :+600
toplam: +1300

10-ms22 :+400
musize :+2000
toplam :+2400...

ben kaçıyorum kahvaltı hazırlıcam..akşama görüşürüz inşallah canlar.....

çok geçmiş olsun cnm...kıss sen ne diyosun ölürüm bne içli köfteye..banada yollasana
Herkese günaydın. Kaptan kolay gelsin cnm. Çok yoruldun bu hafta. Oğlun nasıl oldu. İnsanın canı sıkılınca böyle sorunlu dönemlerde bazen ayar bozuluyor. Boşver sen iyi olda kilo verirsin yine. :))
saqol cnm..oqlum iyi ama bnm burnum hala akıyor..4 hafta oldu yaa ne sinir bozucu bişey...demin ayaqa kalkarken başım döndü koltuqa yıqılıp kaldım...hafta arasıda burnum kanamıştı...tahtalı köyden çaqrıyorlar sanırım

evet cnm fark ettim listede ismin yok...o zaman seni shryvz ile eşleştirelim...en azından uqramaya çalışıyor..arkadaş öqretmen biraz yoqun ama bildirimleri asla kaçırmaz...ne dersin olabilirmi?

Kaptancım dikkat et kendine. Burun akması geçmiyo yapışıyo sanki. Açlıktan dönmüştür başın diycem ama bu ara iyi yedim diyosun. Bende ortak arıyorum arkadaşlar. Taliplerimi bekliyorum. :))

Son düzenleme:
Kaptancım dikkat et kendine. Burun akması geçmiyo yapışıyo sanki. Açlıktan dönmüştür başın diycem ama bu ara iyi yedim diyosun. Ben nasıl bulsam ortak cnm. Kendimmi bulayım sen mi vereceksin.

canım bu haftanın liste birincisi ecrin29 var...sanırım ortisi yok...bi konuşun bakalım ortisi yoksa ecrinle orti olursunuz...

anneme bayram hediyesi tülbent oyalıyorum iqne oyası...biraz onu yapıyım..bugün yine çok yoqunum..girebilirsem ancak akşam girebilirim..öptüm hepinizi...iyi pazarlar kızlarr....

günaydııınnnn kızlarrr.saatler geri alındı haberiniz olsun.biz eski saatle 7 de yeni saatle 6 da kalktık oğlumlaaa.uyutmadı haylaz şimdi o uyudu bennn zombi gibi ortadayımmmm.bi kahvaltı hazırlayım bariiii.belki kayınvalideye gideriizzz.akşam gelince girerim kızlarrr kib....

cok yogunum su siralar. is yerinden de giremiyorum oyle. raporlarla ugrasiyorum. benim icin uygundur. degistirebilirsin ortagini
canım sen gelmeyince çıktın sandım hiç görüşemedik sakın darılma .haliyle benim de motiveye ihtiyacım varrr yanlış anlama tatlımmmmm

tamam kaptanım ama benim kiloda yine yanlışlık olmuş ben +1000 deyim ben yine de cezamı yapıcam bu hafyaki kilom 68.9...gelecek hata özellikle belirtirim artık heralde listeleri düzenlemek zahmetli olucakkk..elllerinize sağlıkkkkk bebeklerimmmm(sena ve trendyy)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…