70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık kolay iş değil hakikaten, hakkını helal et cnm.

Ellerine sağlık kolay iş değil hakikaten, hakkını helal et cnm.

helal olsunn canım herşey sizler içinyalnız biraz daha dikkatli olunursa bende rahat ederim en azındaann..artık çoğu insan bildirimleri güzel yapıyo vede hatasız şekilde kolayca geçiriyorum listeye haftaya daha iyi olur inşallah..

ben tekrar edeyimde aklınızda bulunsun kaydedin bilgisayara

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

işte bildirimlerinizi sıralı ve eksiksiz yaparsanız sevinirim haftaya

ellerine sağlık sena ablacım,,heheyt yinede sonuncu olmamışız

benimde yok canim ortim ama ben kkulubunden emziren anne diyeti buldum ondan yapicam sana uyarsa orti olabiliriz canim

Canım bana uymasada olur herkes kendi diyetini yapıyor sanırım. Bende kendimce buradan öğrendiklerimi ve kendi bildiklerimi toparlayıp birşeyler yapacağım. Benim için arada girip birbirimize destek olmamız. Girebiliyorsun arada dimi gün içerisinde. Bütün gün durmakta gerekli değil tabi. Bende de var 2 tane yavrucuk. Ama hiç giremiyorsan onu bilemem canım. En azından arkadaşlıklar oluyo insan birbirine anlatabiliyor ne yiyip içtiğini. Gaz vermemiz lazım birbirimize:))

kızlar günaydınnnn özledim sizle sohbetiiiiiii yoğun geçiyo günlerimmm iş görüşmem oldu ama gitmicem işte 5 de çıkcam ama eve gelmem 6.30 buluyo yollarda sefil olamam burdaki iş merkezde bakalım hayırlısıııı bi artıya çıkıyom bi iniyom anlamadım bendee bayram temizliği kışlık yazlıkları ayır bitmiyooo oğluşlaaa sinemaya gitcez hamburger keyfimiz olcak bide görüşürüz kızlarrrrrrrrrrr

barkinim anladığım kadarıyla iş arıyorsun. Allah yardım etsin iyi iş bulmak zor bu zamanda.İki kere olmuş msj.

Son düzenleme:

barkinim anladığım kadarıyla iş arıyorsun. Allah yardım etsin iyi iş bulmak zor bu zamanda. Oğlun kaç yaşında?

ne güzel günlük menünü planlamışsın,uyguluyorsun. ben de planlıyorum ama uygulayamıyorum. hep canım başka başka şeyler istiyor onları yiyorum. sporu aksatmamak lazım. bugün de ağır yaptım kahvaltıyı,kızartma yedim simit yedim,normalde kaçırmıyorum bu kadar ama haftasonu olunca...cumartesileri çalışıyorum. bu hafta 29 ekim tatiliydi,cumartesi de evdeydim sağlam yedim...neyse gözüm gönlüm doydu ,bütün hafta idare eder bu beni.bu ara pilates yapıyorum,yürüyüs de yapmak istiyorum ama ikisi birlikte ağır oluyor,çok yoruluyorum.yürüyüsü tavsiye ediyorlar,büyük kasları çalıştırdığı için fazla kalori harcatıyor.

elerine saglik sekerimmmmmmm.........

daha ilk haftadayım keşke böyle gitse ama bir ay dolmaya görsün pes ediyorum bu sefer inşallah bozmam şimdi meyveli yoğurt yiyeceğim ama akşam meçhul inşallah bozmadan devam edebilirim. yürüyüş gerçekten iyi ama ne yazık ki yapamıyorum yer ve zaman yok. evde sporda bir süre sonra sıkıyor

giriyorum canim istersen orti olabiliriz canim

bayramdan korkuyorum ben de ,annem neler neler hazırlar şimdi... bayramı atlatırsam sonrası kolay. gerçi annem her gün sabah akşam yürür 1 saat,beni de yürütür.

bayramdan korkuyorum ben de ,annem neler neler hazırlar şimdi... bayramı atlatırsam sonrası kolay. gerçi annem her gün sabah akşam yürür 1 saat,beni de yürütür.

almasam yeter ama baklavalsr sarmalar tabii et türlü türlü zengin kahvaltılar işim çok zor :))

affiyet olsun kilo olmasin
beni de alırmısınız şuan 78 kiloyum ve 65 olmak istiyorum boyum 169

hosgeldin canim

benim kocis protestoya gitti kardesimde gitti isallah olay cikmadan geri gelirler :18: aklim kaldi simdi :44:telefonlari da kaldirmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…