70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın orticim..
Çok sevindimm yerden yere farkediyor evet. Düz bi zeminse doğrudur.
Sen al tartını her köşe de tartıl.

canım ablacım geçmiş olsun, üzüldüm senin adına
inşallah kısa zamanda sorunların da düzelir, rahatsızlığın da geçer.
kilo alman bir problem sayılmaz bu büyük başarının yanında
en kısa zamanda aramıza bekliyoruz seni

günaydın canım inş kısa sürede tüm sıkıntıların kuş olur uçar gider

herkese günaydın
kahvaltı 1 yumurta biraz peynir bir dilim ekmek
bir ekmeğim daha varda midem almıyor yiyemedim yrarım saat sonra deneyeceğim yemeyi
atıştırmalık iki havuç getirdim öğlen de yoğurtlu buğday kepeği yiyeceğim
akşam yağsız et kavurma ve ayran düşünüyorum
herkese iyi kilo vermeler...

Günaydınnn.
buğday kepeği ne ki?
Öğlenleri tavıklı salata veya köfte veya sebze falan yesen ya miden çalışsın.
Nacizane fikrim tabi.

slm kizlar günaydin kardeslerimi okul is cocugu kres e attim geldim birsürü isim var ama slm vermeden de kacmim dedim

birsey olmaz canim ben yeni deyilim ki hem biliyorumda neyin yanlis neyin dogru oldugunu artikim ama hosuma gidiyo yorum yapip ya kafama vurmaniz yada kucaklamaniz isyerine alip koysan :26: meyve veya sebze :44:
günaydin sena seni cok merak ettik aman iyi olda sonra gelirsin iyilesince canim benim isallah problem neyse cözülür canim sIkma canini cok öpüyorum kendine dikkat et

canım yemek tarıflerı bölümünde dukan dıyetıyle ılgılı tarıfler var bı bak ıstersen belkıde görmüşsündür bende bu hafta reglıyım ortı ama elımden gelenı yapıyorum 2 gundur tuvalete cıkamadıgım ıcın tartılmaıdm durum ne bılmıyorum yaırn bı bakrım artık:26:

canım gecmıs olsun bu senekı hastalıkların özelliği mi nedir en az 2-3 hafta sürüyor gecmıyor ınsanı etkılıyor baya kendını ne zaman ıyı hıssedersen beklıyoruz canım

herkese günaydın kızlar bu hafta cok yorgunum nedense heralde regl oldum onun etkısı bırde rapor ertesı yoruluyorum.eşim de bu hafta gunduz vardıyasında o yuzden evden erken cıkıyoruz ben 8 gıbı gelıyorum ıs yerıne normalde 9 mesaım aksamda yorgun oluyoz bu aksam ıcın yemek bıle yapamadım hepımız acıkmıs oluyoruz delı gıbı eve gıdınce pırasa yapmayı düşünüyorum bakalım

Günaydınnnnnnnnnnn..!!
Çok mutluyummm bu sabah 68.4'ü qördümm çok şükürr
dün net bağlantımda sorun vardı o yüzden qirip menümü paylaşamadım hemen paylaşıyorum kızlar

dünkü menüm:

sabah:1 bardak su, 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost,yarım salatalık,1 fincan yeşil ve form çayı
ara: su...
öğle: yarım dilim ekmek ve becel yağ
ara yok...
akşam: 1 tabak kaşarlı sucuklu menemen, 2 dilim ekmek,1 fincan yeşil ve form çayı...

bu sabah:1 bardak su, 1 tabak menemen ve 1 dilim ekmek yedim...
buqün anneannem, annem, kız kardeşim falan qelicek...
inşallah öğle öğünümü kaçırmam

Son düzenleme:

Günaydınnn.
buğday kepeği ne ki?
Öğlenleri tavıklı salata veya köfte veya sebze falan yesen ya miden çalışsın.
Nacizane fikrim tabi.

çalıştığım yerin çevresinde yemek servisi yapan yer hiç yok iş yerinin yemekleride çok yağlı ve ağır araba yok biryere de gidemiyorum evden getirme konusunda da başarısızım mecburen uyduruyoruz birşeyler.
buğday kepeği netten bir ürün almıştım yanında hediye geldi üç paket mideyi ve bağırsak ları çalıştırıp tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyormuş birde şişip tok tutuyormuş öğlenleri genelde yoğurt yiyorum ama oda doyurmuyor bunu bir deneyeyim dedim tok tutar belki...

günaydın kızlarr,,:13:

bugün güne güzel başladım hemen sizlerle patlaşmak istedim...normalde bizim eşimle tartılma günümüz çarşamba günleri bugün tartıldım tartıda şoka gireceğim bir sonuç üstelik reglimin ilk günü bugün cuma 76,4 kiloydum ve bugünnn 75 kilo 1,4 kg vermişim temizlik koşturmaca derken erimişim kaç gündürde çok dikkat ediyorum ödülünü aldım asıl regl bitimindeki sonucu merak ediyorum ben işallah ibre biraz daha inmeye devam. bu hafta reglyken spor yapmaya dikkat etmeye devam ediyorum sonucu daha iyi olsun istiyorum accciiiippppp motive oldum

oh ne güzel eksileri duymak tebrik ederim kızlar

ben hala +400 deyimm(((((((((((((((((((((

ben de 60 ı görmek için can atıyorum ama iradesizim bu hafta
bayramdan önce 64,9 göresem bile razı olur hale geldim artıyla girmek istemiyorum listeye yaa

sen iradeni kaybetme..
artıda qörmen senin kilo aldığını qöstermez
vücut zaman zaman ödem yapabiliyor
tartıya aldanma o zaman diyetine konsantre olamazsın...
birde diyeti aklından çıkart
ben diyet yapmıyorum sağlıklı yaşamaya çalışıyorum diye düşün
o zaman verdiğin yada veremediğin kiloları kafaya takıp sıkıntı yapmazsın
acele etme zamanla istediğin kiloya ulaşırsın
önemli olan yavaş ve kalıcı kilo verebilmektir cnm

dünkü menüm
sabah
2 dilim t.t ekmek
1 domates
1 saatalık
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan kayısılı form çayı
ara
1 elma
ögle
kuru fasülye
mercimek çorbası
2 y.k pirinç pilavı
ara
1 elma
akşam
arkadasımın dogum günü vardı
yemeden duramadım
yarım dilimden az yaşpastacıkkk
1 kutu lıght kola
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…