günaydın herekese
bu saate dilek sadece ikimiz oluyoruz
sabah tartı beni çok çok mutlu etti ama şimdiden
söylemeyim cumayı bekleyim çünki yerini deiştirmiştim
ondan kaynaklı bu kadar fark olabilirmi acaba :26:
:124::124::124::124::124::124::124:canım oynamak istiyor
günaydın arkadaşlarr...
geçmişi okumaya çalıştım baktım bitmicek bıraktım...günlerdir giremiyorum...kendimi her yönden kötü hissediyorum...ve inanılmaz kilo aldım..yedikçe yiyorum...moralim sıfır...ve hastayım hala iyileşemedim..herşey üstüste geldi...sorunlarım var...arada selam vermeye girerim..bana biraz zaman tanıyın kızlar...
tuqbacım topikle ilgilen cnm biraz kendimi toparlayayım..
bu arada dün naf'ı aradım topiqe giremiyorum durum böyle böyle dicektim patron yanındaymış görüşemedik..sonra mesaj atmış hastayım işlerde yoqun topiqe giremedim diye...sizlerede selamı var üstümde kalmasın..şimdilik benden bukadar bnm için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar...şimdi kursa gitmem lazım...
Günaydın orticim..
Çok sevindimm yerden yere farkediyor evet. Düz bi zeminse doğrudur.
Sen al tartını her köşe de tartıl.
hehehhe yok burayı çok sevdim 73,90 ı gördüm
Vayy 1.100 gitti yani
Benim gıdım gıdım gidiyo daha 2 gün var önümde bakalım..
İnşaallah bu haftada da sana karşı mahcup olmam.
Burası insanda bağımlılık yapıyor.
Buraya uğramayanlarda genelde kilo alıyor zaten.
günaydın arkadaşlarr...
geçmişi okumaya çalıştım baktım bitmicek bıraktım...günlerdir giremiyorum...kendimi her yönden kötü hissediyorum...ve inanılmaz kilo aldım..yedikçe yiyorum...moralim sıfır...ve hastayım hala iyileşemedim..herşey üstüste geldi...sorunlarım var...arada selam vermeye girerim..bana biraz zaman tanıyın kızlar...
bu arada dün naf'ı aradım topiqe giremiyorum durum böyle böyle dicektim patron yanındaymış görüşemedik..sonra mesaj atmış hastayım işlerde yoqun topiqe giremedim diye...sizlerede selamı var üstümde kalmasın..şimdilik benden bukadar bnm için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar...şimdi kursa gitmem lazım...
inş tartı yerinden kaynaklı değildir .
herkese günaydın
kahvaltı 1 yumurta biraz peynir bir dilim ekmek
bir ekmeğim daha varda midem almıyor yiyemedim yrarım saat sonra deneyeceğim yemeyi
atıştırmalık iki havuç getirdim öğlen de yoğurtlu buğday kepeği yiyeceğim
akşam yağsız et kavurma ve ayran düşünüyorum
herkese iyi kilo vermeler...
birsey olmaz canim
Canımm genel olarak yorum yapmıyorum Sena abla kızıyo
Amma sabah k-fleks yerine kahvaltıyı öneririm.
Öğlen tavık yada et akşam da sebze veya k-fleks.
Ben bu şekilde besleniyorum.
Benimde kusurum aralar maalesef.
Meyve getirmeyi unutuyorum ceviz getirsem hepsini yiyorum
günaydin sena seni cok merak ettikgünaydın arkadaşlarr...
canım yemek tarıflerı bölümünde dukan dıyetıyle ılgılı tarıfler var bı bak ıstersen belkıde görmüşsündürbu sıtede '' karbonhidrat diyeti deneyimleriniz'' diye bır baslıkta anlatılıyor canım oradan bılgı edınebılırsın..
Dileeekk beni geçiyosun baakk
Ben geçen hafta 70.8 dim ya işte.. cuma+cumartesi+pazar 3 gün yedim de yedim... +1.300 e gectım yanı 72.1 dım...
Dun mıdemı dınlendırdım baya 71.4 olmusum 700 gr gıtmıs kalmıs gecen haftakı kıloma 600 gr
Sıfırlarsam eger cumaya kadar hıc kılo vermemıs gıbı gorunucek ama nasıl ugrasıyorum bak...
Iyıyım canım cok sukur sen nasılsın.. Oğluşta ıyı sevıyor okulunu...
günaydın arkadaşlarr...
Günaydınnn.
buğday kepeği ne ki?
Öğlenleri tavıklı salata veya köfte veya sebze falan yesen ya miden çalışsın.
Nacizane fikrim tabi.
Günaydınnnnnnnnnnn..!!
Çok mutluyummm bu sabah 68.4'ü qördümm çok şükürr
dün net bağlantımsa sorun vardı o yüzden qirip menümü paylaşamadım hemen paylaşıyorum kızlar
dünkü menüm:
sabah:1 bardak su, 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost,yarım salatalık,1 fincan yeşil ve form çayı
ara: su...
öğle: yarım dilim ekmek ve becel yağ
ara yok...
akşam: 1 tabak kaşarlı sucuklu menemen, 2 dilim ekmek,1 fincan yeşil ve form çayı...
bu sabah:1 bardak su, 1 tabak menemen ve 1 dilim ekmek yedim...
buqün anneannem, annem, kız kardeşim falan qelicek...
inşallah öğle öğünümü kaçırmam
günaydın kızlarr,,:13:
bugün güne güzel başladım hemen sizlerle patlaşmak istedim...normalde bizim eşimle tartılma günümüz çarşamba günleri bugün tartıldım tartıda şoka gireceğim bir sonuç üstelik reglimin ilk günü bugün cuma 76,4 kiloydum ve bugünnn 75 kilo 1,4 kg vermişim temizlik koşturmaca derken erimişim kaç gündürde çok dikkat ediyorum ödülünü aldım asıl regl bitimindeki sonucu merak ediyorum ben işallah ibre biraz daha inmeye devam. bu hafta reglyken spor yapmaya dikkat etmeye devam ediyorum sonucu daha iyi olsun istiyorum accciiiippppp motive oldum
oh ne güzel eksileri duymak tebrik ederim kızlar
ben hala +400 deyimm(((((((((((((((((((((
sendeki o 65 rakamını qörmek için can atıyorummmm
ben de 60 ı görmek için can atıyorum ama iradesizim bu hafta
bayramdan önce 64,9 göresem bile razı olur hale geldim artıyla girmek istemiyorum listeye yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?