70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım
cleopatra sana da tebrıklerdarısı bize inşallah

Günaydıın yavrileer.....
Bugün de -400 le basladım gune... wc ye de cıkamamıstım... mutluyum anlacagınız...
Ama bildirim kilomdan değil hafta sonu aldıgım kılodan eksiye ındım o da acı bır gercek unutmamak gerek...

selam...eşin seviyomu bari tavığı??seni dondurmacı güzeli bende çok severim ama çok oldu almıyorum alınca dibine inmekten korkuyorum başlayınca ..
baya az bezlenmişin karboncu

Sever canım ama ben kendıme ayrı yapıyorum yanı bazen beraber oluyor ama evde mesela pılav oluyor yada makarna yada yemek vs ben onları yemıyorum kendıme tavık yapıyorum oglen... benım kadar tavık yese belkı bırakdı..

İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın ?
Regl olucam demıssın normal....
O regl sonrasında meydana cıkar... bayrama 69 u görelim derken..
hafta sonu aldıgım kılolarla anca basa cıkıcam galıba..
Cumaya 71 ile 71.3 arası bır rakam dıyorum sana ... inşallah daha az olur tabı...

Canım ben dukan dıyetı yapmıyorum kı...
Karbonhıdrat dıyetıne ayak uydurmaya calısıyorum kendımce...

Ben geldimmmmmmm

Geçmişe dalıcam birazdan ama önce bi selam vereyim dedim kızlar

Cumartesi,pazar gezdim pazar akşam takla geldim yine :26: hasta oldum olucam boğazlarım ağrıyo diye diye bir haftadan fazla oldu :26:

ne saçma bi durum ya

Yememe içmeme dikkat edemedim bide tartılmadım hiç :26: bide boğazlarım yanıyo hiç su içemiyorum

Sizde ne var ne yok :26:

Sena abla aradı dün gerçi msj attım ama sizede dönemedim dün netim yoktu :26: bugün var yarında müşavir geliyo geçiciyi bağlıycaz

Amma yakındım hee özledim sizi nen

birsey olmaz canim ben yeni deyilim ki hem biliyorumda neyin yanlis neyin dogru oldugunu artikim ama hosuma gidiyo yorum yapip ya kafama vurmaniz yada kucaklamaniz isyerine alip koysan :26: meyve veya sebze :44:

ahahahah Bol bol kafanı vururum o vakit.
Hakettiğinde öperim de tabi.
Ya bırakıyorum da sıkıntıdan onlarında hepsini yiyorum sonra

günaydın kızlarrr!

Günaydın Pink.! :)

Günaydın Arzu abla.

Günaydın
Eksileri görmene çok sevindim çıtır anne olma yolunda ilerliyorsun bakalım.

Canım benimde durumum seninle aynı.
Cuma menü hazırlıyorum kendime h.sonu alışverşş yapıyorum.
Sonra karınca gibi evden taşıyorum.
Bu şekilde vermen zorlaşır.
Öğlen yemediğin için vücut depolamaya başlar.
Öğlen yemek getirmemek sadece bahane kendimden biliyorum.

Günaydınnn
Süpermişşş eksiler görülmüşş..
Tebrik ederimm devamını beklerim.

Günaydınn Charmmm.
Demin regl olmuşum:119::119:
İlk defa beklenenden erken oldum.
Bayrama kadar biter rahat olcam
Sabah 70.7 düm canım wce cıkamadan tartılıom zati.
Senin adına sevindim bak hemen dengeledin keyfin yanına kâr kaldı.

Günaydın NaF
Özlettin vallan kendini geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine..

ay ya kusura bakma ya senınkını yada yemek tarıflerındekını yanlıs hatırlıyorum o zaman :26:

olsun canım sabret dikakkat etmeye devam et gitmiyo gitmiyo birden gidiyo bak benim 2 hafta ibre çok az oynadı şimdi birden azaldı cumadan buyana 1,400 gitmiş hemde reglyimmm

canım geçmiş olsun dualarımız seninle işaallah sağlığına kavuşur bütün sorunlarını bir an önce çözersin

tebriklercumaya 2 gün var daha işallah daha aşağılara iner

hosgeldın canım bızde senı özledik deıgım gıbı bu senekı hastalıklar bıraz süründürüyor sanki:26: dıkkat et kendıne kolay gelsın işlerinde yogunmus ben o yogun donemde mahvettım boynumu mesela kendıme gelene kadar akla karayı sectım vallabi hamama gıtmemlazım rahatlamam ıcın butun vücudum gergın cunku

merhaba arkasaşlar

Bende aranıza yeni katıldım

75 kiloyum hedefim 60

1.68 boyundayım ve ağustos ayında düğünüm var.

K-flakes yiyorum sabag akşam bol su ve yeşilçay içiyorum.

Çalıştığım için spor yapamıyorum ve ofis ortamı olduğu için gün içinde çok hareketsi zkalıyorum.

Son düzenleme:

Bende yarın geçiciyi bağlıycam canım sonra yardıma geliyim istiyosan

Günaydın kısçeler..
Cumhuriyetimizin 88. yılı kutlu olsun...
Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene..

Hadi gel Naf tek bırakma beni buralarda

Ayy kıyamam canım sana ben uyuyodum o saatte för för sonrada gezmeye gittim

Hoşgeldinn gelin adayı
Sabah akşam k-fleks yemek saglıksız değilmi :)
Biz burda dengeli beslenerek kilo veriyoruz.
Dün akşam kurallarımızı yazmıştım.
Senin için kopyalıyorum tekrar buraya.
Kaptanımız erginsena, yardımcısı triendy21.
Buraya sürekli takılırsan emin ol ki kilo verirsin.
Burda herkes sana yardımcı olmaya çalışır.

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum eline sağlık tatlım

Eşinle aranı düzeltmene de sevindim olur böyle vakalar tuğba yakalar

Eline sağlım orti tebrik ediyorum birinci takımı

Allah korusun :26: burun kanaması sıkıntıdan olabilir :26:

anneme bayram hediyesi tülbent oyalıyorum iqne oyası...biraz onu yapıyım..bugün yine çok yoqunum..girebilirsem ancak akşam girebilirim..öptüm hepinizi...iyi pazarlar kızlarr....

Becerikli hatun

Daha 7305. sayfadayım devam ediyorum geçmişe

Herkese günaydın,
Kızımla yazıyorum bu msj o seçiyo gülümsemeleri de kızlar. Çok beğendi hepsini. Bunlar çok komikmiş. (kusura bakmayın kızlar )
İnşallah herkes iyidir. Bayram temizliğine bile başlayamadım daha. Bugün inşallah. Hareket olur hem.

arzucum burda hamam yok kendim keselendim simdi avrupa kiri cikti mubarek

gitme bidaha neyse cok gecmis olsun canim benim saka yapdim önce saglik canim benim
hosgeldin canim
günaydin ay ne tatli canim benim birak annesi yola bize söyle kafamisa vursun arada benim oglis de soruyo anne bu napiyo diye bende gösteriyorum nasil yaptigini

yaa ben sanki daha cok alinti yapmisdim kim aldi geri verin yoksa yine unutkanlasdimmi :44:
neyse kizlar ciplak vucutumla tartildim veee.... reklamlardan sonra

valla canım varda gıdemıyoz ıste ama koydum kafaya bıgun ayarlayaıp gıtcez kızılcahamama valla bende keselensem bılmıyorum bıkac kılo eksılırım heralde banyoda uzun kalamıyoz kendımde keselenemıyom o yuzden elektırıklı sofben bızımkı lojmanda olunca uzun sure kalınca sıgorta fılan atabılıyo zorlamıyoz o yuzden benım oglanın bıl eufacık anlmaıyom banyodan cıkarıyom ustunu kurularken ayaklar ellerden nası kır cıkıyo bu ne dıyom ayy utandım ne pisiz de mi oglumu da götürcem de korkuyom hast aolursa dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…