günaydın kızlarr,,:13:
bugün güne güzel başladım hemen sizlerle patlaşmak istedim...normalde bizim eşimle tartılma günümüz çarşamba günleri bugün tartıldım tartıda şoka gireceğim bir sonuç üstelik reglimin ilk günü bugün cuma 76,4 kiloydum ve bugünnn 75 kilo 1,4 kg vermişim temizlik koşturmaca derken erimişim kaç gündürde çok dikkat ediyorum ödülünü aldım asıl regl bitimindeki sonucu merak ediyorum ben işallah ibre biraz daha inmeye devam. bu hafta reglyken spor yapmaya dikkat etmeye devam ediyorum sonucu daha iyi olsun istiyorum accciiiippppp motive oldum
selam...eşin seviyomu bari tavığı??seni dondurmacı güzeli bende çok severim ama çok oldu almıyorum alınca dibine inmekten korkuyorum başlayınca ..
baya az bezlenmişin karboncu
Hadi yaaa hem iddayı kaybett hemde kilo vereme
Bahsin sonunda ödül olarak ne vardı peki?
Çok zarara girdin mi
Selam Charmcımmm.Nasılsın??
Valla bu sabah tartılmadım ama p.tesi sabah 71dim akşam 71 dim anlamadım bu nasıl iş.
Günde 3 litre su + bitki çayları + yediğim yemekler.
Bu işte bi gariplik var ama
Bu sabahta 71 i görebilirim korkusuyla tartılmadım.
Yarın tartılcam artık. Bide hemen gitmiş 700gram ne güzel.
Ben c.tesinden beri 71 im.
Eski menülerime döndüm onun verdiği bi rahatlık var ama tartıda gitmese karnımın indiği görebiliyorum.
Sakalım yookk bıyığımm var amaa lafımı dinlemiyonuzz ki..
Merhaba
Ben seni aşağıda gördüm ama yazdıgını görmemişim..
Hoşgeldin... Menüleri biz yorumlamamaya çalışıyoruz.
Menü yazdıysan kızların sana cevap vermemeleri normal.
Kaptanımız erginsena o genelde menüleri yorumlar. Biz yanlış yönlendirmemek adına yorum yapmıyoruz.
Kaptan yardımcısı triendy21 sabah kuralları yazmıştı.
Okumadıysan bir oku bence
Orda neler yapmamız gerektiği yazıyor..
Bide evet herkesin ortisi var ortisi olmayan bir arkadaşla orti olabilirsin.
Her cuma sabahı tartılma günümüz.
Sabah tartılıp gelip buraya yazıyoruz.
Takip edersen yardımcı oluruz.
canım yemek tarıflerı bölümünde dukan dıyetıyle ılgılı tarıfler var bı bak ıstersen belkıde görmüşsündürbende bu hafta reglıyım ortı ama elımden gelenı yapıyorum 2 gundur tuvalete cıkamadıgım ıcın tartılmaıdm durum ne bılmıyorum yaırn bı bakrım artık:26:
canım gecmıs olsun bu senekı hastalıkların özelliği mi nedir en az 2-3 hafta sürüyor gecmıyor ınsanı etkılıyor baya kendını ne zaman ıyı hıssedersen beklıyoruz canım
herkese günaydın kızlar bu hafta cok yorgunum nedense heralde regl oldum onun etkısı bırde rapor ertesı yoruluyorum.eşim de bu hafta gunduz vardıyasında o yuzden evden erken cıkıyoruz ben 8 gıbı gelıyorum ıs yerıne normalde 9 mesaım aksamda yorgun oluyoz bu aksam ıcın yemek bıle yapamadım hepımız acıkmıs oluyoruz delı gıbı eve gıdıncepırasa yapmayı düşünüyorum bakalım
tebrikler canım
cleopatra sana da tebrıklerdarısı bize inşallah
birsey olmaz canimben yeni deyilim ki hem biliyorumda neyin yanlis neyin dogru oldugunu artikim ama hosuma gidiyo yorum yapip ya kafama vurmaniz yada kucaklamaniz isyerine alip koysan :26: meyve veya sebze :44:
günaydın kızlarrr!
herkese günaydın kızlar bu hafta cok yorgunum nedense heralde regl oldum onun etkısı bırde rapor ertesı yoruluyorum.eşim de bu hafta gunduz vardıyasında o yuzden evden erken cıkıyoruz ben 8 gıbı gelıyorum ıs yerıne normalde 9 mesaım aksamda yorgun oluyoz bu aksam ıcın yemek bıle yapamadım hepımız acıkmıs oluyoruz delı gıbı eve gıdıncepırasa yapmayı düşünüyorum bakalım
Günaydınnnnnnnnnnn..!!
Çok mutluyummm bu sabah 68.4'ü qördümm çok şükürr
dün net bağlantımda sorun vardı o yüzden qirip menümü paylaşamadım hemen paylaşıyorum kızlar
dünkü menüm:
sabah:1 bardak su, 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost,yarım salatalık,1 fincan yeşil ve form çayı
ara: su...
öğle: yarım dilim ekmek ve becel yağ
ara yok...
akşam: 1 tabak kaşarlı sucuklu menemen, 2 dilim ekmek,1 fincan yeşil ve form çayı...
bu sabah:1 bardak su, 1 tabak menemen ve 1 dilim ekmek yedim...
buqün anneannem, annem, kız kardeşim falan qelicek...
inşallah öğle öğünümü kaçırmam
çalıştığım yerin çevresinde yemek servisi yapan yer hiç yok iş yerinin yemekleride çok yağlı ve ağır araba yok biryere de gidemiyorum evden getirme konusunda da başarısızım mecburen uyduruyoruz birşeyler.
buğday kepeği netten bir ürün almıştım yanında hediye geldi üç paket mideyi ve bağırsak ları çalıştırıp tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyormuş birde şişip tok tutuyormuş öğlenleri genelde yoğurt yiyorum ama oda doyurmuyor bunu bir deneyeyim dedim tok tutar belki...
günaydın kızlarr,,:13:
bugün güne güzel başladım hemen sizlerle patlaşmak istedim...normalde bizim eşimle tartılma günümüz çarşamba günleri bugün tartıldım tartıda şoka gireceğim bir sonuç üstelik reglimin ilk günü bugün cuma 76,4 kiloydum ve bugünnn 75 kilo 1,4 kg vermişim temizlik koşturmaca derken erimişim kaç gündürde çok dikkat ediyorum ödülünü aldım asıl regl bitimindeki sonucu merak ediyorum ben işallah ibre biraz daha inmeye devam. bu hafta reglyken spor yapmaya dikkat etmeye devam ediyorum sonucu daha iyi olsun istiyorum accciiiippppp motive oldum
Günaydıın yavrileer.....
Bugün de -400 le basladım gune... wc ye de cıkamamıstım... mutluyum anlacagınız...
Ama bildirim kilomdan değil hafta sonu aldıgım kılodan eksiye ındım o da acı bır gercek unutmamak gerek...
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın ?
Regl olucam demıssın normal....
O regl sonrasında meydana cıkar... bayrama 69 u görelim derken..
hafta sonu aldıgım kılolarla anca basa cıkıcam galıba..
Cumaya 71 ile 71.3 arası bır rakam dıyorum sana ...inşallah daha az olur tabı...
Ben geldimmmmmmm
Geçmişe dalıcam birazdan ama önce bi selam vereyim dedim kızlar
Cumartesi,pazar gezdim pazar akşam takla geldim yine :26: hasta oldum olucam boğazlarım ağrıyo diye diye bir haftadan fazla oldu :26:
ne saçma bi durum ya
Yememe içmeme dikkat edemedim bide tartılmadım hiç :26: bide boğazlarım yanıyo hiç su içemiyorum
Sizde ne var ne yok :26:
Sena abla aradı dün gerçi msj attım ama sizede dönemedim dün netim yoktu :26: bugün varyarında müşavir geliyo geçiciyi bağlıycaz
Amma yakındım heeözledim sizi nen
Günaydıın yavrileer.....
Bugün de -400 le basladım gune... wc ye de cıkamamıstım... mutluyum anlacagınız...
Ama bildirim kilomdan değil hafta sonu aldıgım kılodan eksiye ındım o da acı bır gercek unutmamak gerek...
Sever canım ama ben kendıme ayrı yapıyorum yanı bazen beraber oluyor ama evde mesela pılav oluyor yada makarna yada yemek vs ben onları yemıyorum kendıme tavık yapıyorum oglen... benım kadar tavık yese belkı bırakdı..
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın ?
Regl olucam demıssın normal....
O regl sonrasında meydana cıkar... bayrama 69 u görelim derken..
hafta sonu aldıgım kılolarla anca basa cıkıcam galıba..
Cumaya 71 ile 71.3 arası bır rakam dıyorum sana ...inşallah daha az olur tabı...
Canım ben dukan dıyetı yapmıyorum kı...
Karbonhıdrat dıyetıne ayak uydurmaya calısıyorum kendımce...
Günaydınn kısçelerrr..
Tartı bana inatla yavaş yavaş geri gidiyor.:97:
Bugün tartıldım 70.7 kiloyum.:96::96:
Regl dönemim var vücut şişti ondan yavaş gidiyor diye kendimi teselli ediyorum.
Allah'tan bu dönemde kilo almam sadece sabit kilomda kalırım neyse 71 kabusunu görmedim o bile güzel.:106:
Cumaya güzel bir rakam görürüm inş.
Bugün öğlen için tavıklı salata+ayran getirdim canım çok çekti.
Dün sebze yemiştim bugünde tavık olsun dedim.:112:
Akşamda sebzeli bişey yerim dışarda olucaz arkadaşımın d.günü.
Öpüyorum sizi güzel bir gün hepimizin olsun.
günaydın arkadaşlarr...
geçmişi okumaya çalıştım baktım bitmicek bıraktım...günlerdir giremiyorum...kendimi her yönden kötü hissediyorum...ve inanılmaz kilo aldım..yedikçe yiyorum...moralim sıfır...ve hastayım hala iyileşemedim..herşey üstüste geldi...sorunlarım var...arada selam vermeye girerim..bana biraz zaman tanıyın kızlar...
tuqbacım topikle ilgilen cnm biraz kendimi toparlayayım..
bu arada dün naf'ı aradım topiqe giremiyorum durum böyle böyle dicektim patron yanındaymış görüşemedik..sonra mesaj atmış hastayım işlerde yoqun topiqe giremedim diye...sizlerede selamı var üstümde kalmasın..şimdilik benden bukadar bnm için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar...şimdi kursa gitmem lazım...
Günaydınnnnnnnnnnn..!!
Çok mutluyummm bu sabah 68.4'ü qördümm çok şükürr
dün net bağlantımda sorun vardı o yüzden qirip menümü paylaşamadım hemen paylaşıyorum kızlar
dünkü menüm:
sabah:1 bardak su, 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost,yarım salatalık,1 fincan yeşil ve form çayı
ara: su...
öğle: yarım dilim ekmek ve becel yağ
ara yok...
akşam: 1 tabak kaşarlı sucuklu menemen, 2 dilim ekmek,1 fincan yeşil ve form çayı...
bu sabah:1 bardak su, 1 tabak menemen ve 1 dilim ekmek yedim...
buqün anneannem, annem, kız kardeşim falan qelicek...
inşallah öğle öğünümü kaçırmam
Ben geldimmmmmmm
Cumartesi,pazar gezdim pazar akşam takla geldim yine :26: hasta oldum olucam boğazlarım ağrıyo diye diye bir haftadan fazla oldu :26:
ne saçma bi durum ya
Yememe içmeme dikkat edemedim bide tartılmadım hiç :26: bide boğazlarım yanıyo hiç su içemiyorum
Sena abla aradı dün gerçi msj attım ama sizede dönemedim dün netim yoktu :26: bugün varyarında müşavir geliyo geçiciyi bağlıycaz
sendemi muhasebecisin hay meslektaşım benimmmm aynı durumdayım cnm yaa netten habire havale eft derken ödeme günleri ful netteyim yarında ful çalışıcam geçici vergi işlemlerini hazırlamam lazım gel yardıma
Günaydın kısçeler..
Cumhuriyetimizin 88. yılı kutlu olsun...
Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene..
Hadi gel Naf tek bırakma beni buralarda
merhaba arkasaşlar
Bende aranıza yeni katıldım
75 kiloyum hedefim 60
1.68 boyundayım ve ağustos ayında düğünüm var.
K-flakes yiyorum sabag akşam bol su ve yeşilçay içiyorum.
Çalıştığım için spor yapamıyorum ve ofis ortamı olduğu için gün içinde çok hareketsi zkalıyorum.
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 1.900 [/TD] [TD] 1.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 7.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] akapella [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 10.900 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] nazende_87 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] mektupp [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11.100 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] tugbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 13.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 11.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 17.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] bukett [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 14.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] gereği düşünüldü [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 26.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 19.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 25.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] +2.000 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz ecrin29 arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan nadirr-blackcat_80 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
bukett-mywish89-gereği düşünüldü-ms22-shopsessive-papatyam-erginsena-triendy21--kılavuz-musizee arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
.............................haftanın birincisi......................
MAVİGOZ0554
.............................haftanın birinci orti gurubu....................................
MAVİGOZ0554 & MEKTUPP
TEBRİKLERRRRRRRRRR
qurup bilqileri;
1-mavıgoz0664 :1600
mektupp :1000
toplam :2600
2-nazende_87 :1100
akabella :1200
toplam :2300
3-pinktomato :1800
deryaak :100
toplam :1900
4-zeynepberat :1300
sibel29 :300
toplam :1600
5-alaca :700
yaren38 :400
toplam :1100
6-shryvz :1000(haftaya ortini deqiştiricem cnm)
bukett :+200
toplam :1000-(+200) =800
7-Silwerpowder :200
mywish89 :+300
toplam :200-(+300)=-100
8-NaF :200
erginsena :+800
toplam :200-(+800)= -600
9-KILAVUZ :+700
triendy21 :+600
toplam: +1300
10-ms22 :+400
musize :+2000
toplam :+2400...
çok geçmiş olsun cnm...kıss sen ne diyosun ölürüm bne içli köfteye..banada yollasana
saqol cnm..oqlum iyi ama bnm burnum hala akıyor..4 hafta oldu yaa ne sinir bozucu bişey...demin ayaqa kalkarken başım döndü koltuqa yıqılıp kaldım...hafta arasıda burnum kanamıştı...tahtalı köyden çaqrıyorlar sanırım
evet cnm fark ettim listede ismin yok...o zaman seni shryvz ile eşleştirelim...en azından uqramaya çalışıyor..arkadaş öqretmen biraz yoqun ama bildirimleri asla kaçırmaz...ne dersin olabilirmi?
anneme bayram hediyesi tülbent oyalıyorum iqne oyası...biraz onu yapıyım..bugün yine çok yoqunum..girebilirsem ancak akşam girebilirim..öptüm hepinizi...iyi pazarlar kızlarr....
Ayy kıyamam canım sanaben uyuyodum o saatte för för sonrada gezmeye gittim
gitme bidahaBen geldimmmmmmm
ne saçma bi durum ya
hosgeldin canimmerhaba arkasaşlar
Bende aranıza yeni katıldım
75 kiloyum hedefim 60
1.68 boyundayım ve ağustos ayında düğünüm var.
K-flakes yiyorum sabag akşam bol su ve yeşilçay içiyorum.
Çalıştığım için spor yapamıyorum ve ofis ortamı olduğu için gün içinde çok hareketsi zkalıyorum.
günaydinHerkese günaydın,
Kızımla yazıyorum bu msj o seçiyo gülümsemeleri de kızlar. Çok beğendi hepsini.Bunlar çok komikmiş. (kusura bakmayın kızlar )
İnşallah herkes iyidir. Bayram temizliğine bile başlayamadım daha. Bugün inşallah. Hareket olur hem.
arzucum burda hamam yokkendim keselendim simdi avrupa kiri cikti mubarek
gitme bidahaneyse cok gecmis olsun canim benim saka yapdim önce saglik canim benim
hosgeldin canim
günaydinay ne tatli canim benim birak annesi yola bize söyle kafamisa vursun arada benim oglis de soruyo anne bu napiyo diye bende gösteriyorum nasil yaptigini
yaa ben sanki daha cok alinti yapmisdim kim aldigeri verin yoksa yine unutkanlasdimmi :44:
neyse kizlar ciplak vucutumla tartildim veee.... reklamlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?