70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim su ile sıkıntım yok içiyorum daha soğrusu içmeye yeni başladım akşam 7de evde oluyorum malum iş çıkışları :)
türk mutfağını bilirsiniz anneler döktürrüyor onun için k-flakes düşündüm
bi arkadaşım k-flakes ile 20 kilo verdi 7 ayda

Kilo çizelgesi yaptım fakat olmadığı için kaldırdım şuan tekrar yapıyorum ama kaydetmiyor :s

ben türkiye ye geldigimde hamama gidiyom kadin diyo avrupali oldugunuz belli herhalde kirlilikden benimki de kese yapmayi sevmiyo git anan keselesin diyo ama kendisinkini bi güzel keseledi bende kendi capimca kendim yapiyom senin oglis de kücük canim sicakdan bunalir cocuk kac yasinda simdi :26: aman napalim onlarda biraz büyüsün keseleriz artik ama insan bembeyaz cikiyo gecen kocise diyom sen aslinda okadar da esmer deyilmissin

herkese merhaba,

gecmısı okuyup geldım..

Sena Kaptanın msjını gordum o da yokmuş sanıırm bı kac gundur, ben de buralarda olmadıgımdan fark etmemiştim,uamrım o da sorunlarının ustesınden kolayca gelır gecırdıgı sıkıntıalr gecer gıder...

sanırım bugunlerde herkesın zamana ıhtıyacı var, keyfım yerımde olmayınca hıc bısı yapasım gelmıyo benım de...kıloyu ıkıncı plana attım o yuzden onun telaşında değılım, aklım baska yerlerde oldugu ıcınde buraya gelıp sureklı kendı dertlerımden ahlayıp vahlamakta ıstemıyorum :26: oyuzden bıraz karısıgım napcagıma karar veremedım, şimdilik buralardayım...

sanırım başardım kilo çizelgesini :)
Birde KK yada yeni üye oldum cvpları naısl takip edeceğim yardımcı olurmusunuz?

Oncelikle gunaydinlar herkese , yuksek lisans tezimi Turk hamam kulturu uzerine yazdim 2 yil boyunca bir cok hamama girdim ciktim fotograflarini cektim hamam esyalari vs. Ama ben hayatimda 1 defa bile hamamda yikanma serefine erisemedim tezimin amacida Turk hamam kulturunun unutulmasini engellemekti ustelik elimde antika peskirler , sabunluklar dolu ama iste gelin gorunki bir turlu nasip olmadi hamam sefasi yapmak cok imreniyorum gidebilenlere mutlaka cocuklarinizida alistirin

daha ne olsun hayatimin soku magdurum da magdurum

Ye yee sonra mağduru oyna yok öyle bişi

Ah ger-düşüm inşaallah kısa sürede herkesin sorunları çözülür canım.
Bak gene içimden geldi seviyom kız seni .

sanırım başardım kilo çizelgesini :)
Birde KK yada yeni üye oldum cvpları naısl takip edeceğim yardımcı olurmusunuz?

Sayfanın üst tarafta butonlar varya orda Forum takip e tıkla aşağısında yazdığım cevaplar var
ordan takip edebilirsin.

Kaptanimiz nazar oldu sanirsam cok gecmis olsun Erginsena hastayken insana dertleri daha buyukmus gibi gelir insallah duzluge cikarsin bayram onumuz bayram sevinciyle bereketiyle gelir

Gelelim kilocuklaraa bugun tardida 2 guncuk bile olsa emegimin mukafatini aldim 62.700 u gordum ustelikte bayrama hedefim 62.500 ken midemde iyice kuculdu istahim yok denecek kadar az bayram hedefimi gururla 62.000 a cekiyorumm

merhaba canim isallah hersey gönlünden gectiyi gibi gider canim

ya niye öyle diyon dilekcim benim sucum yok ben sucsusum

Ah ger-düşüm inşaallah kısa sürede herkesin sorunları çözülür canım.
Bak gene içimden geldi seviyom kız seni .

[/B]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla canım ben de sevıyorummm eger zaten sevmesem senı, kızları, topıgımıız ugramam buraya, sonucta kılo topıgımızın oncelıklı amacı, ama şu anda benım kılo hayatımda ıkıncı planda yıne de ugramadan edemıyorum, bı bakayım kızlarla muhabbet edeyım dıyorum.. belkı bı sure bıldırımde fılan bulunmam, dıkkat etmeyınce neyın bıldırımınde buluncam ki zaten.. bı de regl olcam normalde dundu, artık bugune beklıyorum, onunda psıkolojısı vuruyo galıba yavastan.. bıraz zaman arya gıren bayram tatılı fılan ınş bunyeye ıyı gelır, bakalımmm yasayıp gorcez artık..

bı de bugun bı davayı kaybettık, bı de zam ıstemıstım gecenlerde, bu davanın haberıyle patronun yüzü düştü... ben sabır dedikçe hersey gelıo boyle ustuste yıne de buna da şükür deyıp gecıyorum artık yapcak bısı yok..

Hayırlısı olsun canım

Hhahaha güzelmiş

Gülegüle kullan canım üstünde paralansın bende pazar günü kocişle ojelerime ikeadan 9 çekmeceli dolap aldım eşim daha montajını yapmadı yapsaydı iyiydi

Hayırlısı inşallah canım gerçi gitmemişsiniz ama hakkınızda hayırlısı olsun

Geçmiş olsun cnm

ben çok hastayım,ne spor yapabiliyorum,ne doğru düzgün yiyip içebiliyorum. dün gece yarısı birsürü meyve yedim vitamin alayım diye,uyuyamadım ağrıdan.kesin kilo alıcam bu hafta...

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Sevdicek düzeldimi seninki cnm :26:

Geçmiş olsun :26: bizim apartmanda yasak kapının önüne terlik,ayakkabı bırakmak kalabalık misafirimde gelse ben içeriye paspasın üstüne alıyorum bu riski ortadan kaldırıyorum

Geçmiş olsun cnm

İnşallah uzun soluklu olur ben yapamadım bu diyeti çok kastım kendimi sebzeyi çok sevdiğim için

merhaba canim isallah hersey gönlünden gectiyi gibi gider canim

hepımızin gonlunden gectıgı gıbı lsun hersey ınşallahhh, Allah bugunlerımızı aratmasın

valla Dilek suclusun dıyosa suclusundur, o güzel takıp edıyo yedıklerınızı, sız unutuyosunuz o unutmuyo valla tartıda yüzleştiğin gercek seni toparlanmaya teşvik eder belkii

7325 deyim daha 20 sayfa var azimliyim gelicem bitirip

ay ya kusura bakma ya senınkını yada yemek tarıflerındekını yanlıs hatırlıyorum o zaman :26:

yok canım ne kusuru olabılır... bende karıstırıyordum bır ara...

oh o zaman sen hızlıcacık verırsın kıloları bıtınce...
saol canım keyfım yanıma kaldı tabı.. ben kırk yılda bır gıdılen aılecek yada kalabalık gezılen zamanlarda hala dıyete takılı kalmayı sevmıyorum..
o zaman keyfı cıkmıyor bırseyın.. zaten turk mılletı gezmekten en cok anladıgımız yemek...
napalım bu haftada aldıklarımı vermeye ugrasmakla gecsın....

Hoşgeldin canım..
Buraya sıkı takıl, yazılanları, menüleri takip et..
Merak ettiğin şeyler varsa kaptana danısabılırsın...
Emın ol kılo vermeye baslayacaksın, motivasyonun da artacak..

Canım umarım en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun..
Allah dermansız dert vermesin... zaman zaman boyle sıkıntı, stres donemlerı olur, bu da geçer inşallah rahata kavusursun, üzme kendını tatlım...

Yok canım uzun soluklu bende yapamam..
Sadece belkı hızlandırır dıye 1-2 hafta denıyeyım dedım..
zaten uzun soluklu yapılacak bır dıyet degıl bu basında da yazıyor.. Kılo verımı duraksadıgında kısa sureli olarak uygulayın denıyor..
uzun surelı uygulansada yapamam ya gercı sevmıyorum hesaplama yapmayı kafa yormayı...
En ıyısı kendı duzenım gelıyor bana... bakalım bu hafta bıtsın zaten bayram geldı... bırde bayram sonrası denerım belkı 1 hafta fılan...

amin canim ben hep diyorum yarin yine baska bir gün baska bir umut hayat bu napalim malesef herzaman istedigimiz gibi gitmiyo

dogru söylüyon dilek unutmuyo evet itiraf ediyorum sucluyum avukatim olurmussun canim ben bazen sacmaliyom bakmayin bana sizin üzülmelerinizi istemiyom da ondan canlarim benim

7325 deyim daha 20 sayfa var azimliyim gelicem bitirip

sen geleyim diyene kadar ben gitcem aksam olacak yatma vakti gelecek

neyse kactim ben kizlar gelebilirsem arada cikarim yirtik dondan cikar gibi görüsürüz :79:

Aaa sende alınmaya başladın daha da demiyorum.

Deneniyorsun belkide canım böyle düşün.
Çok yakında güzel haberlerle geleceğini tahmin edebiliyorum.
Herkesin başına kötü şeyler geliyor ama bu aralar seninkiler baya bi geldi.
İnş. bunlar da bitecek.
Güzel günler seni beklerrrr

Gülegüle kullan canım üstünde paralansın bende pazar günü kocişle ojelerime ikeadan 9 çekmeceli dolap aldım eşim daha montajını yapmadı yapsaydı iyiydi

Sevdicek düzeldimi seninki cnm :26:

Sende güle güle kullan canım.
Baya bi ojen var herhalde.
Evet düzeldi gibi psikolojisine veriyorum eskisine nazaran daha iyi diyebilirim.
Gelmesi kesinleşti daha rahat şimdi.

inşallah atlatırız bu dönemi en kısa zamanda ve maddı-manevı en az zararla

karbonu yapıyosun dımı sen, o gun duraksıyo fılan dıye dertlenınce sen aklıma geldı benım de, nasıl olsa genelde ona uygun beslenıyo yapmakta zorlanmazsın gıbıme geldı.. aslında ben de bu kdr tavuk yerken uygulasam ıyı olur, bi işe bari yarar yedıgım tavuklar ama ben yapamıyorum bı turlu, gecenlerde kardesım k-flakes almıştı, akşamları yerız dıye, valla aksmaları eve gıderken hep yıyecem dıye nıyetlenıyorum, sonra sofraya oturuyorum, amaaaaaaaaaan dıyorum koyuyorum yemegımı tabagımaaa:26:

Yeni görülen yerlerde yeni yeni tatlarda oluyor tabi.
En güzeli onların tadına bakmalar.
Bi Bursa'ya gidipde iskender yemeden olmaz misal.
Ben sevmiyorum gittiğim yerde yerim gelince dikkat ederim.
Çok abartmadıgım sürece 1 - 2 haftada gidiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…