ahada devamiveee.... hayatimin sokunu yasadim anam ben deniz anasi olmussum da haberim yok
Hoşgeldinn gelin adayı
Sabah akşam k-fleks yemek saglıksız değilmi :)
Biz burda dengeli beslenerek kilo veriyoruz.
Dün akşam kurallarımızı yazmıştım.
Senin için kopyalıyorum tekrar buraya.
Kaptanımız erginsena, yardımcısı triendy21.
Buraya sürekli takılırsan emin ol ki kilo verirsin.
Burda herkes sana yardımcı olmaya çalışır.
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
valla canım varda gıdemıyoz ıste ama koydum kafaya bıgun ayarlayaıp gıtcez kızılcahamamavalla bende keselensem bılmıyorum bıkac kılo eksılırım heralde banyoda uzun kalamıyoz kendımde keselenemıyom o yuzden elektırıklı sofben bızımkı lojmanda olunca uzun sure kalınca sıgorta fılan atabılıyo zorlamıyoz o yuzden benım oglanın bıl eufacık anlmaıyom banyodan cıkarıyom ustunu kurularken ayaklar ellerden nası kır cıkıyo bu ne dıyom ayy utandım ne pisiz de mi oglumu da götürcem de korkuyom hast aolursa dıye
Bende bişi bekledim ya
Benim su ile sıkıntım yok içiyorum daha soğrusu içmeye yeni başladım akşam 7de evde oluyorum malum iş çıkışları :)
türk mutfağını bilirsiniz anneler döktürrüyor onun için k-flakes düşündüm
bi arkadaşım k-flakes ile 20 kilo verdi 7 ayda
Kilo çizelgesi yaptım fakat olmadığı için kaldırdım şuan tekrar yapıyorum ama kaydetmiyor :s
valla canım varda gıdemıyoz ıste ama koydum kafaya bıgun ayarlayaıp gıtcez kızılcahamamavalla bende keselensem bılmıyorum bıkac kılo eksılırım heralde banyoda uzun kalamıyoz kendımde keselenemıyom o yuzden elektırıklı sofben bızımkı lojmanda olunca uzun sure kalınca sıgorta fılan atabılıyo zorlamıyoz o yuzden benım oglanın bıl eufacık anlmaıyom banyodan cıkarıyom ustunu kurularken ayaklar ellerden nası kır cıkıyo bu ne dıyom ayy utandım ne pisiz de mi oglumu da götürcem de korkuyom hast aolursa dıye
daha ne olsunhayatimin soku magdurum da magdurum
herkese merhaba,
gecmısı okuyup geldım..
Sena Kaptanın msjını gordum o da yokmuş sanıırm bı kac gundur, ben de buralarda olmadıgımdan fark etmemiştim,uamrım o da sorunlarının ustesınden kolayca gelır gecırdıgı sıkıntıalr gecer gıder...
sanırım bugunlerde herkesın zamana ıhtıyacı var, keyfım yerımde olmayınca hıc bısı yapasım gelmıyo benım de...kıloyu ıkıncı plana attım o yuzden onun telaşında değılım, aklım baska yerlerde oldugu ıcınde buraya gelıp sureklı kendı dertlerımden ahlayıp vahlamakta ıstemıyorum :26: oyuzden bıraz karısıgım napcagıma karar veremedım, şimdilik buralardayım...
sanırım başardım kilo çizelgesini :)
Birde KK yada yeni üye oldum cvpları naısl takip edeceğim yardımcı olurmusunuz?
merhaba canimherkese merhaba,
gecmısı okuyup geldım..
Sena Kaptanın msjını gordum o da yokmuş sanıırm bı kac gundur, ben de buralarda olmadıgımdan fark etmemiştim,uamrım o da sorunlarının ustesınden kolayca gelır gecırdıgı sıkıntıalr gecer gıder...
sanırım bugunlerde herkesın zamana ıhtıyacı var, keyfım yerımde olmayınca hıc bısı yapasım gelmıyo benım de...kıloyu ıkıncı plana attım o yuzden onun telaşında değılım, aklım baska yerlerde oldugu ıcınde buraya gelıp sureklı kendı dertlerımden ahlayıp vahlamakta ıstemıyorum :26: oyuzden bıraz karısıgım napcagıma karar veremedım, şimdilik buralardayım...
Ye yee sonra mağduru oyna yok öyle bişi
Ah ger-düşüm inşaallah kısa sürede herkesin sorunları çözülür canım.
Bak gene içimden geldi seviyom kız seni .
Sayfanın üst tarafta butonlar varya orda Forum takip e tıkla aşağısında yazdığım cevaplar var
ordan takip edebilirsin.
Ah ger-düşüm inşaallah kısa sürede herkesin sorunları çözülür canım.
Bak gene içimden geldi seviyom kız seni .
[/B]
kızlar günaydınnnn özledim sizle sohbetiiiiiii yoğun geçiyo günlerimmm iş görüşmem oldu ama gitmicem işte 5 de çıkcam ama eve gelmem 6.30 buluyo yollarda sefil olamam burdaki iş merkezde bakalım hayırlısıııı bi artıya çıkıyom bi iniyom anlamadım bendee bayram temizliği kışlık yazlıkları ayır bitmiyooo oğluşlaaa sinemaya gitcez hamburger keyfimiz olcak bidegörüşürüz kızlarrrrrrrrrrr
Bugün dışardaydım tüm gün gezdim ve de çoook yoruldumm :)
Çizme, çanta, mont falan aldım. Mont m beden oldu hemde çok şık durdu
İlk defa aynada kendimi zarif gördüm
Geçen yıl bi kere çizme denemiştim bileğimden az yukarı çıkmıştı daha da yukarı çıkamamıştı tombulluktan şimdi dizin üstüne çıkanı aldım.
İster dizin üstünde isterse katlanıyo dizin altına kadar oluyor.
Daha da pek bişi alamadım malum para yok.
Herşey acaip pahalı zaten.
Oyyy cicilerimlee pek bi mutluyum.
Dışarda oldugum icin bi kahvaltım düzgün gitti.
Öğlen bi sütlaç bi nes ictim.
5 gibi de karısık tost yedim şu küçük dilimlerden yapıyorlar ya onlardan.
Eve geldim geç olmuştu başkada bişi yemedim.
Kayısılı form çayımı hüpletiyorum.:126:
yarın erkenden yola çıkıyoruz zeytinlik işine bakmaya gitcez 9.da otobüs kalkıcak gözdeyi ablama bırakıcam batuyu götürücem..dua edin nolur ,,hayırlısı olsun herşeyin..allaha emanet olun sizleri çok seviyorum
günaydın kızlar
dün akşam nezle oldum şu haldeyim :2:
sizler nasılsınız? haftasonum çiğköfte kaçamağı ile geçti, ama ama amaçok güzel yapıyorlar hani şu ünlü türkücünün çiğköfte markası
yanlış mı? çok yanlış..orası ayrı..bakalım nasıl toparlayacağım cumaya kadar? vücut direncim azaldı diye bugün spor da yapamayabilirim..
kızlar sıkı durun bir sıkım etsiz satılan çiğköftede (tanesinde) 40-50 kalori varmış.. işte her güzel şeyin bedeli var
şimdi ne mi yapıyorum? limonlu funda çayına talim..
bu arada buradan duyduğum 7 otlu çayı da gün içinde içmeye başladım, tadı kötü değilmiş artık onu da içeceğim..
iyi bir hafta olsun inşallah..
herşeyin başı sağlık
ben çok hastayım,ne spor yapabiliyorum,ne doğru düzgün yiyip içebiliyorum. dün gece yarısı birsürü meyve yedim vitamin alayım diye,uyuyamadım ağrıdan.kesin kilo alıcam bu hafta...
günaydınnn kızlar....
nasılsınızzz???
ooo kaçak sudem gelmiş napıyosun kız nolduda girmiyon artık aaaa biri bişeymi dedi:26:
belenaycım sen ve bamyan nasılsınız...ayy biden kızın diyecektim yoksa kızmı bu
bu ara kız çok duydum ondan herhalde....
bende hala hastayım kermes bitti,dünde gün vardı allahtan evde yapmıyoruz yan aprtmanın altında teşiklatımız tam tam 12 kişi ve genelde herkeste 2çocuk varevsahibi olarak bendeim paramı aldım salatamı yaptım çayları demledim masa kurdum başka 3 kişide birisi sarma birsi börek biriside yaşpasta getirdi ohh temzi iş valla....ev temiz değil derdimde olmadı bende başkalarıdnakinde bi çeşit yapıcam bu böyle gdiecek bakalım....
yaa iyileşemdim sinüsler berbat boğazım öyle busabahta duşta şifayı kaptım su sıcak akmadı dondum inş.iiyce kötülemem:18:
yaşlandım ben yaa esksii akdar iş yapmıyorum camlar tüller berbat kadın arıyorum herkes dolu herkesin temzilikçisi belli ee benim gibilerin yok devamlı olmayınca...,
iiy olurdu benimde yyapcağım iş çoktu azda olsa hafiflerdim yaaanormalde ben burdan bayrama gitsem öenmli değilde bu bayram arefeden kaynanam kayınpader kaynım buraya gelicek burda amcamızla kurban kesicez,kaynım sözlnecek,amca hacdan gelicek çok iş va rçok
napalım sağlık olsunda
Bu arada şefim kek yapmış dün. Bi dilim verdi normalde hemen gırtlağıma sokardım ammaaa peçeteye sardım çekmeceme koydum. Yemeği düşünmüyorum.
Eve götürürm akşam bizimkilerden biri yer artık. Çokta güzel kek yapar ama nabim sevdiceğin gelmesine kaldı 28 gün..
Ve ben hala 71 kiloyum..
herkese selam kuzular...
nasılsınız?
ben güne berbat başladım...
eşimin yeni inciden aldığı 280 lt lik ayakkabıları kapımızın önünden çalındı
ve bu başımıza qelen ilk ayakkabı çaldırma vukuatı olmadığı için
çok üzüldük
sabah kahvaltımda
2 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık yedim
onunla duruyorum...
moralsizim diye mi bilmiorum ama hiç iştahım yok...
çok susuyorum sabahtan beri 2lt su içmişimdir :26:
acıkırsam sebze çorbası içicem...
akşam menümdede spichal K yicem inş. :26:
başım çok ağrıyo arkadaşlar ya cuma da aynısı olmuşto öğlen yavaştan gelen ve bu saatlarde feci artan bir ağrı ama haftasonu yoktu anlamadım diyetten mi başka bir sebebi mi var ama çok ağrıyor off
Selam kızlar..
Bugün karbonhidrat diyetini uygulamaya başladım bakalım ne kadar gider...
Bakalım kacla kapamışım;
Sabah:
Limonlu portakallı form çay = 0
Kahvaltı:
2 haş. yumurta = 0
Kaşar peynir = 1
Ara:
Portakallı yeşilçay = 0
Öğle (13:30);
1 dil. ekmek = 12
1 parmak sucuk = 1
1 piliç sosis (et değerini yazıcam) = 1
3-4 lokma kaşar = 0,5
Ara:
Limonlu yeşilçay = 0
Akşam (18:00);
1 dil. ekmek (üzeri ince salça) = 12
İncecik kaşar = 0,2
Ara:
Portakallı form çay = 0
Gun içinde yarım portakal suyu = 8,5
Toplam = 49,2 puan
Bazı değerler kısıtlı mesela sucuk yazmıs ama ne kadar sucuk 100 gr mı 200 gr mı belli değil.. :44:
Yada sosisi kırmızı et sosisi değerinden yazdım piliç sosis olarak değer bulamadım.
Salçanın değerini bulamadım. zamanla alışırım bulurum araştırırım artık...
merhaba canimisallah hersey gönlünden gectiyi gibi gider canim
ya niye öyle diyon dilekcim benim sucum yok ben sucsusum
ay ya kusura bakma ya senınkını yada yemek tarıflerındekını yanlıs hatırlıyorum o zaman :26:
Günaydınn Charmmm.
Demin regl olmuşum:119::119:
İlk defa beklenenden erken oldum.
Bayrama kadar biter rahat olcam
Sabah 70.7 düm canım wce cıkamadan tartılıom zati.
Senin adına sevindim bak hemen dengeledin keyfin yanına kâr kaldı.
Günaydın NaF
Özlettin vallan kendini geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine..
merhaba arkasaşlar
Bende aranıza yeni katıldım
75 kiloyum hedefim 60
1.68 boyundayım ve ağustos ayında düğünüm var.
K-flakes yiyorum sabag akşam bol su ve yeşilçay içiyorum.
Çalıştığım için spor yapamıyorum ve ofis ortamı olduğu için gün içinde çok hareketsi zkalıyorum.
herkese merhaba,
gecmısı okuyup geldım..
Hayırlısı olsun canım
Hhahaha güzelmiş
Gülegüle kullan canım üstünde paralansınbende pazar günü kocişle ojelerime ikeadan 9 çekmeceli dolap aldım eşim daha montajını yapmadı yapsaydı iyiydi
Hayırlısı inşallah canım gerçi gitmemişsiniz ama hakkınızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Sevdicekdüzeldimi seninki cnm :26:
Geçmiş olsun :26: bizim apartmanda yasak kapının önüne terlik,ayakkabı bırakmakkalabalık misafirimde gelse ben içeriye paspasın üstüne alıyorum bu riski ortadan kaldırıyorum
Geçmiş olsun cnm
İnşallah uzun soluklu olur ben yapamadım bu diyeti çok kastım kendimi sebzeyi çok sevdiğim için
amin canim ben hep diyorum yarin yine baska bir gün baska bir umut hayat bu napalim malesef herzaman istedigimiz gibi gitmiyohepımızin gonlunden gectıgı gıbı lsun hersey ınşallahhh, Allah bugunlerımızı aratmasın
valla Dilek suclusun dıyosa suclusundur, o güzel takıp edıyo yedıklerınızı, sız unutuyosunuz o unutmuyo vallatartıda yüzleştiğin gercek seni toparlanmaya teşvik eder belkii
7325 deyim daha 20 sayfa varazimliyim gelicem bitirip
ya niye öyle diyon dilekcim benim sucum yok ben sucsusum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla canım ben de sevıyorummmeger zaten sevmesem senı, kızları, topıgımıız ugramam buraya, sonucta kılo topıgımızın oncelıklı amacı, ama şu anda benım kılo hayatımda ıkıncı planda yıne de ugramadan edemıyorum, bı bakayım kızlarla muhabbet edeyım dıyorum.. belkı bı sure bıldırımde fılan bulunmam, dıkkat etmeyınce neyın bıldırımınde buluncam ki zaten.. bı de regl olcam normalde dundu, artık bugune beklıyorum, onunda psıkolojısı vuruyo galıba yavastan.. bıraz zaman arya gıren bayram tatılı fılan ınş bunyeye ıyı gelır, bakalımmm yasayıp gorcez artık..
bı de bugun bı davayı kaybettık, bı de zam ıstemıstım gecenlerde, bu davanın haberıyle patronun yüzü düştü... ben sabır dedikçe hersey gelıo boyle ustuste yıne de buna da şükür deyıp gecıyorum artık yapcak bısı yok..
Gülegüle kullan canım üstünde paralansınbende pazar günü kocişle ojelerime ikeadan 9 çekmeceli dolap aldım eşim daha montajını yapmadı yapsaydı iyiydi
Sevdicekdüzeldimi seninki cnm :26:
oh o zaman sen hızlıcacık verırsın kıloları bıtınce...
saol canım keyfım yanıma kaldı tabı.. ben kırk yılda bır gıdılen aılecek yada kalabalık gezılen zamanlarda hala dıyete takılı kalmayı sevmıyorum..
o zaman keyfı cıkmıyor bırseyın.. zaten turk mılletı gezmekten en cok anladıgımız yemek...
napalım bu haftada aldıklarımı vermeye ugrasmakla gecsın....
Canım umarım en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun..
Allah dermansız dert vermesin... zaman zaman boyle sıkıntı, stres donemlerı olur, bu da geçer inşallah rahata kavusursun, üzme kendını tatlım...
Yok canım uzun soluklu bende yapamam..
Sadece belkı hızlandırır dıye 1-2 hafta denıyeyım dedım..
zaten uzun soluklu yapılacak bır dıyet degıl bu basında da yazıyor.. Kılo verımı duraksadıgında kısa sureli olarak uygulayın denıyor..
uzun surelı uygulansada yapamam ya gercı sevmıyorum hesaplama yapmayı kafa yormayı...
En ıyısı kendı duzenım gelıyor bana... bakalım bu hafta bıtsın zaten bayram geldı... bırde bayram sonrası denerım belkı 1 hafta fılan...
oh o zaman sen hızlıcacık verırsın kıloları bıtınce...
saol canım keyfım yanıma kaldı tabı.. ben kırk yılda bır gıdılen aılecek yada kalabalık gezılen zamanlarda hala dıyete takılı kalmayı sevmıyorum..
o zaman keyfı cıkmıyor bırseyın.. zaten turk mılletı gezmekten en cok anladıgımız yemek...
napalım bu haftada aldıklarımı vermeye ugrasmakla gecsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?