Nacizane fikrim tabi ki yoookk
Ben bi tane yiyip kaçıyorum mutfaktan
ben topıgımıze Ankaradan katılıyorummm
tatıle gıttıgımız yerde de vardı, hem de ozel ındırımlıdı cekık gozlu kızlar yapıyodu bunu da bali masajı, ben de bayılırım oyle bırılerı bana masaj yapsın fılan hemen gevserım mayışırımmmama hıc oyle tecrubelı bırılerıne yaptırmadım, kocişte otelde gorunce gıt yaptır dıye baya soyledı ama o an fuzulı bı harcama olarak gelmıstı, yanı zaten tatıldeyım yeterı kadar gevsedım falzasına gerek yok demıstım, bıleydım bugunlerı o zmdnan yaptırıp bugunler ıcın stoklardımmm neyse artık baska bı sefer karsma boyle bı fırsat cıkarsa degerlendırırımmm
onca oje varken elınde bı blog yakısır aslında sanaa vallabenımde var mavılarım yesıllerım, ama nedense onları işe gelırken süremıyorumm tuhaf gelıyo, kırmızılarımı suruyorum, nar çiçeği ya da çingene pembem avr bı tane o en cok sevdıklerım, bu sene bı de kahverengı cıktı ya channel rengı dıyolar onu kullandım, lacıvert aldım bı tane onu da sürmesı guzel ama cıkarması zor :26: ama golden rosedan aldıgım bı yesıl renge ben de bayılıyorummm ben baskılar yapamıyorum ama stıckerlardan yararlanıyorummm
sen de goruntuleme ımkanın olunca bızım topıgımızde paylas fotolarını ojelerının
Bi yemek yedim herkes kaçmış.
Tavıklı salatamı yidim tabi yanında ayranımlaaa
Süperdi midem çalışmaya başladı.
İlginç hastayım ama canım çikolata istemiyo.
Yanımda olsa yerim affetmem ama ne bilim.
Sabah yeşilçayın içine çubuklu tarçın atmıştım ondan olabilir mi acep.:26:
Hoş regl dönemi önceside çok tatlı ister canım.
Amannn neyse sonuç olarak istemiyorum.
kizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi
Ya bu insanlar cidden tuvalet kullanımından bi haberler.
Ay deli olcam sinirlerim bozuldu.
Size anlatsam ki anlatamam yuh dersiniz.
Ay çatlıcam orta yerimden midem kalktı. Oyyy deli olcamm deliii
ay fistik gel bi sarilayim
Aaa sende alınmaya başladın daha da demiyorum.
Deneniyorsun belkide canım böyle düşün.
Çok yakında güzel haberlerle geleceğini tahmin edebiliyorum.
Herkesin başına kötü şeyler geliyor ama bu aralar seninkiler baya bi geldi.
İnş. bunlar da bitecek.
Güzel günler seni beklerrrr
Sende güle güle kullan canım.
Baya bi ojen var herhalde.
Evet düzeldi gibi psikolojisine veriyorum eskisine nazaran daha iyi diyebilirim.
Gelmesi kesinleşti daha rahat şimdi.
nerde haksız var benı buluyo avukat olarak yaahem dıyo dılek haklı, hem de dıyo benım avukatım olur musun sen gel yıne yırtık dondan cıkar gıbı, bız buralardayızzz
aay denene denene bı oldum yaaguzel gunler gorecegız guneslı gunler
Naf'ın msjını okuyunca ben de dedım, nası bı oje bu boyle cekmeceler dolusu dıye, herhalde Naf da kk dakı oje tutkunlarından bırı
alemsin sibel bayılıyorum sneın laflara yaabenım oglan 1.5 yasında canım ama baya kirlenmiş
canım bend ehayatımda 1 kere gıttım bende kulunclar cok fazla ablam ve karedsımel gıtmıstım taa bekarken dedıkı ablam göbek tasına yat kulunclarına ıyı gelır bend eıyı gelrı dıye yatttım kaldım bı sıcak sonra bunaldım basım döndü gözüm karardı sıcaktan araya cıkardıalr benı bayılıyodum nerdeysebu sefer daha dıkkatlı olucam gıdersem
ben de sevıyorumm amaasenı ve sızlerı canım her inişin bir çıkışı vardır ıns kısa sürede düze cıkar ferahlarsınız
sordum sordumda tam bilmem almanyayi yani yakinlarimiz var amagunaydin kizlar ben canim stuttgarta bagli schrambergden 5kilometre uzakta lauterbachda oturuyorum ama burda turk yok schamberge tasinmaya calisiyorum orasi hem merkez hemde turkler var orada
menum sabah 2dilim tost ekmegi 4 zeytin kk kadar peynir kacamak olarak bi cay kasigi cikolata canim istedi napayim simdide rezene cayimi iciyorum
yemeden önce dislerini fircala canimkizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi
noldu ki :26: detaili anlatmak istersen dinlerimYa bu insanlar cidden tuvalet kullanımından bi haberler.
Tavık güzeldir.Aç olmanla ilgisi yok tabi.
İnş. sende olursun valla hiç beklemedğim zamanda olmak süper bişi.
Akşama arkadaşın d.günü var ama 1 dilim pasta kaçamağım olabilir.
kendimi tutmaya calisicam artik bende tarcin deneyim bakalim bendede ise yariycakmi
Ya bu insanlar cidden tuvalet kullanımından bi haberler.
ahanda cikdim yirtik dondan cikar gibiama geri girecem o yirtik dona
ay fistik gel bi sarilayimcanim benim ben hic alinmam cidden agzina geleni say dermissim
anam avukatsin sonucda beni de savunman lazim hakksiz da olsam ama para ödiycemi sanma cep delik artikim hatir gönül isi olsun olmazmi he geldim hani nerdesiniz
amanen benim oglan 4.5 yasinda kese yapmiyom kiz eleme kese mese yapma yazik su yumusak toplardan köpürtüp üstünden geciyom ben
sordum sordumda tam bilmem almanyayi yani yakinlarimiz var amaunuttum tam nerden olduklarini herhalde stuttgart miydin acaba :26:
ben avusturyadayim canim komsu ülke yardim lazimsa bagir ben gelirim
yemeden önce dislerini fircala canimben hep yedikden sonra fircaliyom ama sen benim yaptigimi yapma
noldu ki :26: detaili anlatmak istersen dinlerim
naf nerdesin casperbende acik renk ojelere bayiliyorum frenc gibi beyaz acik pembe o tarz yani
aslında bende sevmem baklavayı hazırdan nefret ederim ama ev bklavasını annemlere gidince bir iki tane yerdim bu sene diyetteyim ye kesin canım çoook isteyecek göreceğiz bakalım
kizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi
Öylecene bırakıp gitmişlermi :26: nefret ediyorum öyle durumlardan
noldu ki :26: detaili anlatmak istersen dinlerim
ben ıkı haftasonudur goturuyorum pastaları mideyeama hep birer dılım yedim gozum doymadııı :26: ben de stıcklerden yedım sbh adlıyeden gelırken, canım cekti valla :26:
valla tarcın yarıyo dıyoalr canım, zayıflamaya da yardımcı oluyo, tarcın ve balın topıgı bıle varşeker hastalarına bıle tarcın önerio doktorlar
aboooooooooooooooov nolduuu bacımmmmmmmmmmmm
dileeekkkşimdi aklıma geldı kımın bılgısı olursa once o haber vercektı hatrıladın mı canım dikey geçiş kayıtları başladı bilgine ben az once ılk asama olan netten kaydımı yaptırdım geldık para kısmına dıyodum bu ay belkı bıraz daha rahat olurum ama nafıle 250 TL gırdı geneaöf kayıt yaz cıkıyo netten ok
Ya klozetin taharet musluğuna yapmışlar düşünebiliyomusunuz.
Ay sinirlerim zıpladı donanımdaki kıza dedim uyarsın kızları diye.
Bugunku menum
Uyaninca yarim litre su
Kahvalti: 1 kupa yesil cay, 1yumurta, az peynir, domates, salatalik, yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara: 1diyet kraker
İkindi : 16:00 cok az yagli ispanak yemegi 2yk, az yogurt
Ara: kayisili form cayi
Aksam 19:00 yarim bardak sut 2yk specialk 1tk yulaf bir tutam tarcin
Gun boyu 4 litre su
Bayram temizligi yapanlar el kaldirsin
ıı ıh olmamış beğenmedimsabah
*iki kepekli ekmek arasına yağsız tost
*4 zeytin
*1 bardak süt
öğle
* 1kase ezogelin çorbası
*3 yk pilav
*5 yk kuru fasülye
*bol slata
ara
*türk kahvesi
akşam
*1 mandalina
*1 armut
*1 elma
*3 litre su
*spor yok
yok canım öneriliyo bu şekilde tüketimii,,ben sayfaların birinde sirkeli suyun nasıl kullanılması gerektiğini vermiştim zayıflamak için...orda öyle yazıyodu bende 4-5 gündür falan bu şekil içiyorum..yemekten sonra içilmesinin sebebi ise yediklerimizin hızlı sindirilip atılması vücuda yağ depolamaması içinmiş..hoşuma gitti..artı bide sirkeli suyu 2 ay falan oluyo başlayalı heralde ama önceleri sabah kalkınca bide yatarken içerdim ,,o yazıyı görünce bu şeil deniyim dedim bidee bakalım...ne kadar sirkeli su öyle
tuğbacım mideni mi delmeye karar verdin..aman dikkat canım sen bize lazımsın...
sanada söyliyim canım beyaz pirinci hayatımızdan çıkarıyoruz zayıflayana kadar..sonra 2 kaşık yiyebilirsin..bulgur yiyebilirsin pilav canın istediğinde ve tabikide sebzeli olucak bulgurBugünkü menümü yazayım hemencik
sabah:
*2 dilim kepek ekmeği
*1 kk kadar peynir
*4 zeytin
* yeşilçey
ara:
*yeşilçay
öğle:
*1 kase domates çorbası
*2 yk pilav
*3 yemek kaşığı tavuk döner
*çok az karnabahar
*ayran
akşam bol yeşillikli salata yemeyi düşünüyorum saat 5 gibi
su şimdilik 1 litre
3 litreye tamamlıyorum hergün
mükemmel buraya kadarOff çok acıklıymış bu yazı!
Neden bizim ülkemizde bazı zihinler değişmemekte ısrarlı!
Bugünkü menümü yazayım bari gelmişken:
1 kupa sirkeli ılık su
Sabah:
2 dilim buğday ekmeğine peynirli tost
Ara:
1 kuru incir
Öğle:
Bol yeşillikli salata
3 kaşık kuru fasulye
Ara:
1 elma
Buraya kadar fena değilim sanki?
Akşam ne yiyeceğimi henüz düşünmedim ama yoğurtlu birşeyler olabilir sanki.:44:
sabahki patates kızartması nerde olduğuna bağlı fırındaysa sorun yok ama tavadaysaamrb hatunlarr bugünkü menümü yazayım bari
sabah
1dilim buğday ekmeği
4zeytin
lor peynir
yarım yumurta
3çatal patates kızartması
şekersiz çay
ara 1elma
öğle(misafirikteydim)
çok az kısır
2çatal kek
çeyrek kurabiye
akşam
salata
2.5lt su 2fincan yeşilçay içtim sporumuda yaptım
Çizlaaarr selam...
Bugün hamladıklarım;
Sabah; Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2 tavuklu yumurta, yar. domates, peynir, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Öğle (14:30): sebzeli tavuk sote (yağsız), 2 kaş. yoğurt, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Akşam (18:00): 1kase dondurma, 1 kaşık tavuk sote, 1 kaş. yoğurt.
Ara: Limonlu form çay.
geçmiş olsun eşine canım yaa,,,pufff 2balkon yıkadım,mutfak toparladım yemek yaptım akşam oldu birazda netden baktım kocişimin rahatsızlığına neyapmam ne pişirmem gerektiğine...
temizlilçi gelmedi ses yok artık ben yapıcam eşime üzülünce kendimi unuttum galiba iyileşiyorum benim mideme vurdu stres iyice ama eşimide üzmemem lazım acab benim yüzümdenmi hem gastrit hem reflü hemde mdie fıtığı oldu onu üzmemeye çalışcam
işide stresli lisede öğretmen ve erkek çocuklarıyla çok zor hep sıkıntılılar...
neyse bende menü yazayım salamura yaprak çıkardım suya iç hazırlayıp kociş maça gidecek bende dizi izlerken sarayım,arkdaşımı çağıracakıtm gelemiyor siz gelin yaaaaa
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmekle beyaz peynirli tost
3zeytin
1domates
2bardak şekrsiz çay
ara
1mandalina
öğlen
14hamsi
salata
1soda
ara
sarıleblebi ve kuru üzüm biravuç
akşam
6 köfte...fırında yağlıkağıtta kızardı
1közlenmiş domates
2biber
1dal yeşil soğan
1kare peynir
2bardak çay...
SPOR:YENiden başlamak lazım rize ve kermes sonrası...
dilekkkkk çok haklsıın bize dediklerinle seni alnından öpüyorum canımmmmbahane bitmez değilmi isteyenee
sabahki güzelde arada güzel öğleden sonra tost noluyooSabah
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim domates
3 dilim salatalık
biraz kuşburnu pekmezi
çay 7:30 da
10 gibi 2 fincan limonlu yeşil çay .
15 tane antep fıstık
öğleden sonra 1 tost çay 3 tane bisküvi 1 kase çorba
birazdan da azıcık patates püresi yiyeceğim .
ben yazıyorum öğle kendi kendime buraya . ortak vs de yok . zaten kg çizelgemi yapıyorum ama yapıştırmayı beceremiyorum .
zaten cevapları da okuyamıyorum . bebek var ve okul var . şimdi aynı anda yazılı sorusu hazırlıyorum .
ama
tartıldım sabah 63.4 kgdeyim . bir daha ki ölçüme yani bayramdan sonra hedefim 61...
öpüyorum herkesi . motive için.
bugünkü menüm :
sabah: spechial k-flakes süt le
ara: 1 elma
öglen: bizimkiler öglen kalktionlarlan kahvaltiya öglen oturdum
1 haslanmis yumurta ,peynir,zeytin, 1 haslanmis patates, yogurt ekmek yok
ara: 2-3 tane haribonapim oglis eksi deyince girdi migdeye
aksaM: 4 tane köfte
simdi sonra acikirsam 1 kase daha special k yesemmi yemesemmi :26:
bir kase pilavmııburada herkesin bir ortağı mı var
bir kaç gündür yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyor gibiyim.
sabah 40 dak.yürüyüş
kahvaltı 2 dilim ekmk-domates-tereyağ bal
ara haşhaş ezmesi-bal 2 dilim ekmk
öğle 1 kase pilav-1 kase taze faslye
ara 2 ceviz
akşam 1 kase pilav-1 kase taze faslye -cacık
gece meyve
gibi gibiHerkese iyi akşamlar kızlar. Bugünkü menüm;
Sabah: Kepekli sandviçe peynir domatesi biber sandviç, çay
Ara: 1 elma
Öğlen: Pazardaydım o saatte yiyemedim, biraz simit gezerken
Ara: 1 mandalina, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: Balık, salata, bir parçacık helva kk yarısı kadardı.
1 fincan yeşil çay, valla suyu hiç tamamlıyamıyorum.
Orti nerelerdesin hiç görünmedin. Bebişin nasıl? Sen nasılsın?
dayanamamış bide ekmek yemiş akşam akşamselam kızlarr
gelemedim dün çok yoğundum benim bu yoğunluk hiç bitmez hem ev hem iş fenalardayım..
kilo almıştım ya bu hafta + lardaydım şu an yani bu sabah tartıda 62,100 çıktım hadi bakalım ne olacak bu hafta halim regl de son gün artık 500 gr daha gider inşallah cumaya kadar.
bugünkü mönüm
sabah 1 dilim lıght ekmek üzerine lıght karper ve 1 domates
ara yeşilçay ve 4 kayısı kurusu
öğle 1 kupa domates çorba ve salata
akşam türlü yemeği 3 kaşık kadar 1 dilim ekmek ile
yarım kase yoğurt
dayanamadım 1 muz yedim
az sonra yeşilçayımı içicem yine
kiraz sapım bitmişti almam lazım suda içemedim fazla bugün 6 bardakta kaldım 2 bardak daha içicem yatana kadar belki 3 ancak yanii içim almıyo hiç bugün su içmek istemiyorum .iş yerinde dul çay kahve içiyorum şekersiz ama içiyorum işte napiimm oda engelliyo su içmemi tabii
birsürü yeni gelen var herkez bulsun ortisinii,,geçmiş olsun bu arada canımherkes değilde bazıları ortaklı genel paylaşımla gidiyor ama işler. ya genelde herkes yediklerini yazıp değerlendirme yapıyor mesela akşam pilav yemişsin akşam pilav yasak gibi ama bende bir haftadır takılıyorum öyle çok sıkıfıkı sohbet yok yine de motivasyon oluyor
ya menümüyazsam mı bilmem ki zira çok kötü sabah minik bir börek öğlen yoğurt sonraaaa işin ucu kaçtı dört gibi biraz çekmecede kalan börekten eve gelince çikolata tatlı ... bugün battım ama şimdi hemen kalkıp yarın için yumurta falan yapacağım işyerinde yemeksizlikten çok sağlıksız bir diyet oldu benimki ve hala başım ağrıyor öğlenden beri çok kötü çok...
bugun menüm
sabah
2yemek kaşığı menemen
1 adet zeytin
biraz peynir
1dilim kepek ekmeği
ara
1elma
öğlen
1kase çorba
1tabak bamya
salata
yoğurt
akşam
1kase çorba
patlıcan salatası
yoğurt
1,5 lt su
günaydın arkadaşlarr...
geçmişi okumaya çalıştım baktım bitmicek bıraktım...günlerdir giremiyorum...kendimi her yönden kötü hissediyorum...ve inanılmaz kilo aldım..yedikçe yiyorum...moralim sıfır...ve hastayım hala iyileşemedim..herşey üstüste geldi...sorunlarım var...arada selam vermeye girerim..bana biraz zaman tanıyın kızlar...
tuqbacım topikle ilgilen cnm biraz kendimi toparlayayım..
bu arada dün naf'ı aradım topiqe giremiyorum durum böyle böyle dicektim patron yanındaymış görüşemedik..sonra mesaj atmış hastayım işlerde yoqun topiqe giremedim diye...sizlerede selamı var üstümde kalmasın..şimdilik benden bukadar bnm için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar...şimdi kursa gitmem lazım...
menemen iyide sucuk olmamış içine,,bide öğlen sadece ekmekle yağ yemişsin oda olmamış :26:sabah iyi olmuş amaGünaydınnnnnnnnnnn..!!
Çok mutluyummm bu sabah 68.4'ü qördümm çok şükürr
dün net bağlantımda sorun vardı o yüzden qirip menümü paylaşamadım hemen paylaşıyorum kızlar
dünkü menüm:
sabah:1 bardak su, 2 dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost,yarım salatalık,1 fincan yeşil ve form çayı
ara: su...
öğle: yarım dilim ekmek ve becel yağ
ara yok...
akşam: 1 tabak kaşarlı sucuklu menemen, 2 dilim ekmek,1 fincan yeşil ve form çayı...
bu sabah:1 bardak su, 1 tabak menemen ve 1 dilim ekmek yedim...
buqün anneannem, annem, kız kardeşim falan qelicek...
inşallah öğle öğünümü kaçırmam
doğum günü şerefine arada olur kaçamaklar napalım..o hariç güzel ama pilav yerine bulguru tercih et sende olurmuu..dünkü menüm
sabah
2 dilim t.t ekmek
1 domates
1 saatalık
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan kayısılı form çayı
ara
1 elma
ögle
kuru fasülye
mercimek çorbası
2 y.k pirinç pilavı
ara
1 elma
akşam
arkadasımın dogum günü vardı
yemeden duramadım
yarım dilimden az yaşpastacıkkk
1 kutu lıght kola
1 bardak süt
bizde özledik seni nenBen geldimmmmmmm
Geçmişe dalıcam birazdan ama önce bi selam vereyim dedim kızlar
Cumartesi,pazar gezdim pazar akşam takla geldim yine :26: hasta oldum olucam boğazlarım ağrıyo diye diye bir haftadan fazla oldu :26:
ne saçma bi durum ya
Yememe içmeme dikkat edemedim bide tartılmadım hiç :26: bide boğazlarım yanıyo hiç su içemiyorum
Sizde ne var ne yok :26:
Sena abla aradı dün gerçi msj attım ama sizede dönemedim dün netim yoktu :26: bugün varyarında müşavir geliyo geçiciyi bağlıycaz
Amma yakındım heeözledim sizi nen
hoşgeldin canımmerhaba arkasaşlar
Bende aranıza yeni katıldım
75 kiloyum hedefim 60
1.68 boyundayım ve ağustos ayında düğünüm var.
K-flakes yiyorum sabag akşam bol su ve yeşilçay içiyorum.
Çalıştığım için spor yapamıyorum ve ofis ortamı olduğu için gün içinde çok hareketsi zkalıyorum.
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorumeline sağlık tatlım
Eşinle aranı düzeltmene de sevindim olur böyle vakalar tuğba yakalar
teşekkürler tatlımmmtebrikler canım
cleopatra sana da tebrıklerdarısı bize inşallah
Ben geldimmmmmmm
Geçmişe dalıcam birazdan ama önce bi selam vereyim dedim kızlar
Cumartesi,pazar gezdim pazar akşam takla geldim yine :26: hasta oldum olucam boğazlarım ağrıyo diye diye bir haftadan fazla oldu :26:
ne saçma bi durum ya
Yememe içmeme dikkat edemedim bide tartılmadım hiç :26: bide boğazlarım yanıyo hiç su içemiyorum
Sizde ne var ne yok :26:
Sena abla aradı dün gerçi msj attım ama sizede dönemedim dün netim yoktu :26: bugün varyarında müşavir geliyo geçiciyi bağlıycaz
Amma yakındım heeözledim sizi nen
merhaba arkasaşlar
Bende aranıza yeni katıldım
75 kiloyum hedefim 60
1.68 boyundayım ve ağustos ayında düğünüm var.
K-flakes yiyorum sabag akşam bol su ve yeşilçay içiyorum.
Çalıştığım için spor yapamıyorum ve ofis ortamı olduğu için gün içinde çok hareketsi zkalıyorum.
Herkese günaydın,
Kızımla yazıyorum bu msj o seçiyo gülümsemeleri de kızlar. Çok beğendi hepsini.Bunlar çok komikmiş. (kusura bakmayın kızlar )
İnşallah herkes iyidir. Bayram temizliğine bile başlayamadım daha. Bugün inşallah. Hareket olur hem.
herkese merhaba,
gecmısı okuyup geldım..
Sena Kaptanın msjını gordum o da yokmuş sanıırm bı kac gundur, ben de buralarda olmadıgımdan fark etmemiştim,uamrım o da sorunlarının ustesınden kolayca gelır gecırdıgı sıkıntıalr gecer gıder...
sanırım bugunlerde herkesın zamana ıhtıyacı var, keyfım yerımde olmayınca hıc bısı yapasım gelmıyo benım de...kıloyu ıkıncı plana attım o yuzden onun telaşında değılım, aklım baska yerlerde oldugu ıcınde buraya gelıp sureklı kendı dertlerımden ahlayıp vahlamakta ıstemıyorum :26: oyuzden bıraz karısıgım napcagıma karar veremedım, şimdilik buralardayım...
Oncelikle gunaydinlar herkese , yuksek lisans tezimi Turk hamam kulturu uzerine yazdim 2 yil boyunca bir cok hamama girdim ciktim fotograflarini cektim hamam esyalari vs. Ama ben hayatimda 1 defa bile hamamda yikanma serefine erisemedim tezimin amacida Turk hamam kulturunun unutulmasini engellemekti ustelikelimde antika peskirler , sabunluklar dolu ama iste gelin gorunki bir turlu nasip olmadi hamam sefasi yapmak cok imreniyorum gidebilenlere mutlaka cocuklarinizida alistirin
Vallahi canım ben kankama gelin spası ısmarlamıştım o vesileyle bende aradan çıktımama masaj inanılmazdı çekik gözlü kızlar
yaptı masajı mis kokulu yağlarlaanlatılmaz yaşanır diyorum sen İstanbuldamısın ? İstanbul Hilton Spanın müdürü arkadaşım
eğer gitmeyi düşünürsen bi kolaylık sağlarım
Hergün oje sürüyorum iki gün aynı rengi görmek çok zordurkıyamadığım bitmesin diye az sürdüğüm pahalı ojelerim dışında
Benimde disklerim,marble denemelerim ve sünger baskılarım var tabikiama fotoğraf makinam olmadığı için
fotoğraflamıyorum ve blogum yok tamamen keyfi benimfavori renk diye bi tanımım yok ama en en en çok sevdiğim yeşil gerçi
yurtdışından gelicek 10 tane kadar ojem var onlara aşık olabilirim bi gelsinde
teşekkürler tatlımmm
Hoşgeldin bidenemmm yokluğun belli oldu vallageçmiş olsun
hoşgeldin canımm... öncelikle sağlıklı zayıflamalar diliyorm sana ama çalışmak spora engel değil akşamları yapabilirsin bende çalışıyorum akşam 7 de işten çıkıyorum iş çıkışı sporaaa
ayy canım yerim senin kızını ben
boşver tatlım moralini yüksek tut sağlığını düşün kilo vermeyi bence 2.plana atma yavaştan kolları sıva yine bir saldınmı gerisi geliyor çünkü sonra pişman olma sakın.. umarım en kısa zamanda keyfin yerine gelir...
ben gidemiyorum hamama klastrofobim var ama hamam kültürünü severim eski osmanlı zamandındaki hamam kültürü özellikle keşke gidebilseydim
ah ah benimde dünya kadar ojem var ama süremiyorum turnaklarım hiç uzamaz kağıt gibi kırılıverir nler denedim ama düzelmiyor demir eksikliğinden sanırım.. kısa tırnaktada her oje gitmiyor
bence tarçından dolayı bende hastayım canım tatlı istemiyo hiç yeşilçayımı tarçınlı demlerim hep o yüzden uzundur tatlı krizi yaşamadım.. tarçından vazgeçme sakın
sana tavsiyem 1 tane ye nefsin için ama sakın abartma tabiki yap sen yemediğin için eşini kısıtlamahem bayramda vazgeçilmezdir her evde olur ama sen yemeeeeeee
aslinda varya bazi kadinlar erkeklerden daha irenc malesef
ben bişey anlamadım bu menüden yarın gel
Cumartesi öğleden akşama kadar kemeraltı karşıyaka gezdim (yalnızdım)
Pazar günü ikea,bostanlı,çiğli,metro ve kurbanlık için hayvan pazarını gezdim (eşimle)
Pazartesi hastaydım evdeydim (eşimde geç geldi zaten)
Salı kankeytoma gittik orda kaldık
Çarşamba eşim arkadaşlarla toplanalım diyo :26:
Perşembe karşıyakaya gitmem lazım bayramlık bişeyler almak için :26: + bugün arkadaşım doğum yaptı turgutluda oturuyo onun yanına gitmek lazım :26:
Cuma günü henüz bir proğram yok ama temizlik yapmak lazım bayram öncesi bi süpürge tutmak lazım toz almak lazım
Cumartesi akşam urlaya gidicez kayınvalidemlere arifeden kurbanın ikinci günü akşam yada üçüncü günü sabah eve dönücez
Eve dönünce de dağıtacağımız etleri hazırlayıp annemlerden başlıycaz bayramlaşmaya benim sülaleye gidicez etlerimizi dağıtıcaz inşallah
Bitek bayramın son günü bana kalıyo onda da evi toparla ütü yap yemek yap kıyma filan çektir poşetle kaldır vs vs vs aa bi bakmışım günler gelmiş geçmiş
Ben hangi ara dinlenicem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?