70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hehhe bence de böyle bi fırsatla tekrar karşılaşırsan kaçırma canım blogla ilgilenicek vaktim olacağını düşünmüyorum nedense :26:

bide öyle profesyoneller varki açıkçası çekiniyorum ama eşimin kafasına bişey düşerde bana güzel bi fotoğraf makinası alırsa tabiki

burda paylaşırım taupe (köstebek derisi rengi) çok modaydı bu sene hemen hemen 4-5 markadan aldım o rengi hatta şuan

tırnaklarımda var sally hansen olan üstüne de siyah benekler yaptım aslında çok güzel dikkat dağıtır o yeşiller maviler tam

duruşmalıklar yani

Ben şuan duygusal açlık yaşıyorum tokum ama sürekli bişeyler yemek istiyorum

kizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi

Baklava sevmeyen varmı :26: ben hiç sevmiyorum

Ya bu insanlar cidden tuvalet kullanımından bi haberler.
Ay deli olcam sinirlerim bozuldu.
Size anlatsam ki anlatamam yuh dersiniz.
Ay çatlıcam orta yerimden midem kalktı. Oyyy deli olcamm deliii

Öylecene bırakıp gitmişlermi :26: nefret ediyorum öyle durumlardan

ahanda cikdim yirtik dondan cikar gibi ama geri girecem o yirtik dona
ay fistik gel bi sarilayim canim benim ben hic alinmam cidden agzina geleni say dermissim
anam avukatsin sonucda beni de savunman lazim hakksiz da olsam ama para ödiycemi sanma cep delik artikim hatir gönül isi olsun olmazmi he geldim hani nerdesiniz
amanen benim oglan 4.5 yasinda kese yapmiyom kiz eleme kese mese yapma yazik su yumusak toplardan köpürtüp üstünden geciyom ben
sordum sordumda tam bilmem almanyayi yani yakinlarimiz var ama unuttum tam nerden olduklarini herhalde stuttgart miydin acaba :26:
ben avusturyadayim canim komsu ülke yardim lazimsa bagir ben gelirim

kizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi
yemeden önce dislerini fircala canim ben hep yedikden sonra fircaliyom ama sen benim yaptigimi yapma
noldu ki :26: detaili anlatmak istersen dinlerim

naf nerdesin casper bende acik renk ojelere bayiliyorum frenc gibi beyaz acik pembe o tarz yani

Tavık güzeldir. Aç olmanla ilgisi yok tabi.
İnş. sende olursun valla hiç beklemedğim zamanda olmak süper bişi.
Akşama arkadaşın d.günü var ama 1 dilim pasta kaçamağım olabilir.

ben ıkı haftasonudur goturuyorum pastaları mideye ama hep birer dılım yedim gozum doymadııı :26: ben de stıcklerden yedım sbh adlıyeden gelırken, canım cekti valla :26:

kendimi tutmaya calisicam artik bende tarcin deneyim bakalim bendede ise yariycakmi

valla tarcın yarıyo dıyoalr canım, zayıflamaya da yardımcı oluyo, tarcın ve balın topıgı bıle var şeker hastalarına bıle tarcın önerio doktorlar

aboooooooooooooooov nolduuu bacımmmmmmmmmmmm

Baklava sevmeyen varmı :26: ben hiç sevmiyorum

aslında bende sevmem baklavayı hazırdan nefret ederim ama ev bklavasını annemlere gidince bir iki tane yerdim bu sene diyetteyim ye kesin canım çoook isteyecek göreceğiz bakalım

Burdayım casperım ama

aslında bende sevmem baklavayı hazırdan nefret ederim ama ev bklavasını annemlere gidince bir iki tane yerdim bu sene diyetteyim ye kesin canım çoook isteyecek göreceğiz bakalım

Ben rahatım hiççççççç canım istemez ama sütlü tatlı görmemek lazım

ya ben bu baklavaya yorum yapmıstım gıtmemıs tekrar alıntı olarak gelmıs karsıma benımde pek aram yok kendısıyle olmasa hıc aramam özellikle gıdıp baklava aldıgımı hatırmalıyom yani haftasonu kayınvaldem yapmıs getrımıs bayram ıcın kucuk bı tepsı pişirdim hafatsonu serbetelrım ufak ufak yuvarlak yapmıs ben pek oyel sevmıyom ama tadıan bakarım ben daha cok cıkolata sevıyorum tatlı olarak bırde burmalı kadayıf

dileeekkkşimdi aklıma geldı kımın bılgısı olursa once o haber vercektı hatrıladın mı canım dikey geçiş kayıtları başladı bilgine ben az once ılk asama olan netten kaydımı yaptırdım geldık para kısmına dıyodum bu ay belkı bıraz daha rahat olurum ama nafıle 250 TL gırdı gene aöf kayıt yaz cıkıyo netten ok

Öylecene bırakıp gitmişlermi :26: nefret ediyorum öyle durumlardan

noldu ki :26: detaili anlatmak istersen dinlerim

Ya klozetin taharet musluğuna yapmışlar düşünebiliyomusunuz.
Ay sinirlerim zıpladı donanımdaki kıza dedim uyarsın kızları diye.

Teşekkürler Arzu ablacım. Para bulabilirsem bende yaptırayım bari.
Gerçi hiç başlayasım yok ya neyse bi düşünim.

Bayram temizligi yapanlar el kaldirsin

ıı ıh olmamış beğenmedimöğlen yediğinin ardından akşam yemeyeyim diye düşünmüşsün ama yanlış,,çünkü akşam meyveye çok fazla yüklenmişsin oha falan oldumsonra anlamadığım öğlen ezo gelin çorbası yemişsin çorba nihayetinde yanında salatayla geçirseydin keşke kurufasulyede noluyo oda çorba sonuçta..bide bi fikir veriyim eğer illaki kuru fasulye yiyceksen pirinç pilavıyla değil bulgurla yemeyi dene ,,beyaz pirinci hiç bişekilde kilo vermede önerilmiyoo bilgin olsun..vucutta sindirilmeyen uzun süre kalan bi besin olduğu için vücutta yağ depoluyo ,,bence bulgurla dene oda çok leziz oluyoo,,vede akşam illaki ye yemeğini hafif olsun ama olsun
ne kadar sirkeli su öyle
tuğbacım mideni mi delmeye karar verdin..aman dikkat canım sen bize lazımsın...
yok canım öneriliyo bu şekilde tüketimii,,ben sayfaların birinde sirkeli suyun nasıl kullanılması gerektiğini vermiştim zayıflamak için...orda öyle yazıyodu bende 4-5 gündür falan bu şekil içiyorum..yemekten sonra içilmesinin sebebi ise yediklerimizin hızlı sindirilip atılması vücuda yağ depolamaması içinmiş..hoşuma gitti..artı bide sirkeli suyu 2 ay falan oluyo başlayalı heralde ama önceleri sabah kalkınca bide yatarken içerdim ,,o yazıyı görünce bu şeil deniyim dedim bidee bakalım...
sanada söyliyim canım beyaz pirinci hayatımızdan çıkarıyoruz zayıflayana kadar..sonra 2 kaşık yiyebilirsin..bulgur yiyebilirsin pilav canın istediğinde ve tabikide sebzeli olucak bulgursabah iyi olmuş,,öğlende pilav hariç iyi,,döner desen zaten ekmeksiz olduğu sürece hiç bi zararı yok rahatca tüketebilirsinakşamsa güzel düşünmüşsün ama tek salatayla kalma bence çorba falan iç..yada sebze yemeği
mükemmel buraya kadar bakalım akşama ne olucak
sabahki patates kızartması nerde olduğuna bağlı fırındaysa sorun yok ama tavadaysaaelmanın yanında sütte içersen dahada yararı artıyo kilo verdirmedeen çokta elmayla sütü öneriyorlar ama mutlaka meyvenin yanında süt içmeliyiz kilo vermek istiyorsaköğleni saymıyorum dışarda olduğun içinsade salata :44:nasıl dayanıyosunuz sade salatayla,,akşam yenebilecek birsürü hafif yemek var

geçmiş olsun eşine canım yaa,,,
menüne gelince perfectobukadar olabileeee

sabahki güzelde arada güzel öğleden sonra tost noluyoo pekiya bisküvi ,,peki çay ne çayıı yazmamışsın umarım siyah çay değildir hemde şekerliibisküvi diyet bisküvisimi onuda yazamışsın eğer değillerse yandın sen
ben bişey anlamadım bu menüden yarın gel
bir kase pilavmııay bide hem öğlen hemde akşam yemiş naptın canım senöğlenle akşam niye aynı geçirdin burayı takip etmiyorsun anlaşılan nasıl menüler var bi habersin,,takılırsan buraya öğrenirsin menün çok eksik vede hatalı
gibi gibibiraz az gibi geldi bana amaa neysee bugünlük oluvermiş
dayanamamış bide ekmek yemiş akşam akşam he bide hiç masum olmayan muz var tabii ne diyim bensabah öğle güzelmişte akşam
birsürü yeni gelen var herkez bulsun ortisinii,,geçmiş olsun bu arada canımbörekleri görmedim sanma ama hasta olmana veriyorum ah demicem

merak etme sena abla elimden geldiğince topicle ilgileniyorum,, hemen hemen herkezin menüsünü okuyup yanlışı doğruyu anlatıyorum ..tabi bayram nedeniyle biraz safsataya uğrıycak topic ama napalım idare edicez öyle böyle ,,sonra bayram geçince eski havasına giricek eminim..geçmiş olsun sanada kendini yorma üzülmee takma diycem ama sen daha iyi bilirsin ne yaşadığını kendine iyi bak görüşürüz...
menemen iyide sucuk olmamış içine,,bide öğlen sadece ekmekle yağ yemişsin oda olmamış :26:sabah iyi olmuş ama
doğum günü şerefine arada olur kaçamaklar napalım..o hariç güzel ama pilav yerine bulguru tercih et sende olurmuu..AAA SENDE ÇORBANIN YANINA KURU fasulye yiyenlerdenmişsin yaw anlamıyorum nasıl alıyo mideniz:26:artı kuru fasulyenin miktarlarıda önemli ama yazmamışsın
bizde özledik seni nen
hoşgeldin canım
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum eline sağlık tatlım

Eşinle aranı düzeltmene de sevindim olur böyle vakalar tuğba yakalar

AMA OLSA YİCEN DEMEK HAAA

tebrikler canım
cleopatra sana da tebrıklerdarısı bize inşallah
teşekkürler tatlımmm

Hoşgeldin bidenemmm yokluğun belli oldu valla geçmiş olsun

hoşgeldin canımm... öncelikle sağlıklı zayıflamalar diliyorm sana ama çalışmak spora engel değil akşamları yapabilirsin bende çalışıyorum akşam 7 de işten çıkıyorum iş çıkışı sporaaa

ayy canım yerim senin kızını ben

boşver tatlım moralini yüksek tut sağlığını düşün kilo vermeyi bence 2.plana atma yavaştan kolları sıva yine bir saldınmı gerisi geliyor çünkü sonra pişman olma sakın.. umarım en kısa zamanda keyfin yerine gelir...

ben gidemiyorum hamama klastrofobim var ama hamam kültürünü severim eski osmanlı zamandındaki hamam kültürü özellikle keşke gidebilseydim

ah ah benimde dünya kadar ojem var ama süremiyorum turnaklarım hiç uzamaz kağıt gibi kırılıverir nler denedim ama düzelmiyor demir eksikliğinden sanırım.. kısa tırnaktada her oje gitmiyor

bence tarçından dolayı bende hastayım canım tatlı istemiyo hiç yeşilçayımı tarçınlı demlerim hep o yüzden uzundur tatlı krizi yaşamadım.. tarçından vazgeçme sakın

sana tavsiyem 1 tane ye nefsin için ama sakın abartma tabiki yap sen yemediğin için eşini kısıtlama hem bayramda vazgeçilmezdir her evde olur ama sen yemeeeeeee

Son düzenleme:
Cumartesi öğleden akşama kadar kemeraltı karşıyaka gezdim (yalnızdım)
Pazar günü ikea,bostanlı,çiğli,metro ve kurbanlık için hayvan pazarını gezdim (eşimle)
Pazartesi hastaydım evdeydim (eşimde geç geldi zaten)
Salı kankeytoma gittik orda kaldık
Çarşamba eşim arkadaşlarla toplanalım diyo :26:
Perşembe karşıyakaya gitmem lazım bayramlık bişeyler almak için :26: + bugün arkadaşım doğum yaptı turgutluda oturuyo onun yanına gitmek lazım :26:
Cuma günü henüz bir proğram yok ama temizlik yapmak lazım bayram öncesi bi süpürge tutmak lazım toz almak lazım
Cumartesi akşam urlaya gidicez kayınvalidemlere arifeden kurbanın ikinci günü akşam yada üçüncü günü sabah eve dönücez
Eve dönünce de dağıtacağımız etleri hazırlayıp annemlerden başlıycaz bayramlaşmaya benim sülaleye gidicez etlerimizi dağıtıcaz inşallah
Bitek bayramın son günü bana kalıyo onda da evi toparla ütü yap yemek yap kıyma filan çektir poşetle kaldır vs vs vs aa bi bakmışım günler gelmiş geçmiş

Ben hangi ara dinlenicem yaa

Sağol canım benim

Benim tırnaklarımda çok serttir sertlikten çat çut kırılır ama tırnak yapım geniş benim yani kısayken bile uzun durabiliyo ordan

yırtıyorum ben kısa tırnağa kırmızı ve siyah ojeyi çok yakıştırıyorum bonibon gibi oluyo

Ya klozetin taharet musluğuna yapmışlar düşünebiliyomusunuz.
Ay sinirlerim zıpladı donanımdaki kıza dedim uyarsın kızları diye.
aslinda varya bazi kadinlar erkeklerden daha irenc malesef gecenlerde bende de olmusdun bizim isyerinde tuvalettin kenarina etmisler bi hisim ciktim sekretärin kapisina dayandim kadin sok gecirdi noluyo bu ne daliyo diye bi bagralar konusdumki herkes duysun diye bu ne ya dedim birde kadin olacaklar utansinlar e bizim isarkadaslardan birisi cünkü yabanci giremiyo dedim yabancilara laf etmesini biliyorlar ama kendi pisliklerini temizleyemiyorlar dedim bayan olcaklar birde tüü
ben bişey anlamadım bu menüden yarın gel
ay yorumunu yerim senin

bu ne yaa ben okurken yoruldum canim allah kolaylik versin

ya kizlar :44:ben saat 2 gibi derindondurucudan tavuk cikartim schnitzelik paneleyip kizartacam ama cözülmemis daha :26: cözülürmü cözülmezmi 1-2 saat e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…