ıı ıh olmamış beğenmedimöğlen yediğinin ardından akşam yemeyeyim diye düşünmüşsün ama yanlış,,çünkü akşam meyveye çok fazla yüklenmişsin oha falan oldum sonra anlamadığım öğlen ezo gelin çorbası yemişsin çorba nihayetinde yanında salatayla geçirseydin keşke kurufasulyede noluyo oda çorba sonuçta..bide bi fikir veriyim eğer illaki kuru fasulye yiyceksen pirinç pilavıyla değil bulgurla yemeyi dene ,,beyaz pirinci hiç bişekilde kilo vermede önerilmiyoo bilgin olsun..vucutta sindirilmeyen uzun süre kalan bi besin olduğu için vücutta yağ depoluyo ,,bence bulgurla dene oda çok leziz oluyoo,,vede akşam illaki ye yemeğini hafif olsun ama olsun
yok canım öneriliyo bu şekilde tüketimii,,ben sayfaların birinde sirkeli suyun nasıl kullanılması gerektiğini vermiştim zayıflamak için...orda öyle yazıyodu bende 4-5 gündür falan bu şekil içiyorum..yemekten sonra içilmesinin sebebi ise yediklerimizin hızlı sindirilip atılması vücuda yağ depolamaması içinmiş..hoşuma gitti..artı bide sirkeli suyu 2 ay falan oluyo başlayalı heralde ama önceleri sabah kalkınca bide yatarken içerdim ,,o yazıyı görünce bu şeil deniyim dedim bidee bakalım...
sanada söyliyim canım beyaz pirinci hayatımızdan çıkarıyoruz zayıflayana kadar..sonra 2 kaşık yiyebilirsin..bulgur yiyebilirsin pilav canın istediğinde ve tabikide sebzeli olucak bulgursabah iyi olmuş,,öğlende pilav hariç iyi,,döner desen zaten ekmeksiz olduğu sürece hiç bi zararı yok rahatca tüketebilirsin akşamsa güzel düşünmüşsün ama tek salatayla kalma bence çorba falan iç..yada sebze yemeği
mükemmel buraya kadarbakalım akşama ne olucak
sabahki patates kızartması nerde olduğuna bağlı fırındaysa sorun yok ama tavadaysaaelmanın yanında sütte içersen dahada yararı artıyo kilo verdirmede en çokta elmayla sütü öneriyorlar ama mutlaka meyvenin yanında süt içmeliyiz kilo vermek istiyorsak öğleni saymıyorum dışarda olduğun için sade salata :44:nasıl dayanıyosunuz sade salatayla,,akşam yenebilecek birsürü hafif yemek var
geçmiş olsun eşine canım yaa,,,
menüne gelince perfectobukadar olabileeee
sabahki güzelde arada güzel öğleden sonra tost noluyoopekiya bisküvi ,,peki çay ne çayıı yazmamışsın umarım siyah çay değildir hemde şekerlii bisküvi diyet bisküvisimi onuda yazamışsın eğer değillerse yandın sen
ben bişey anlamadım bu menüden yarın gel
bir kase pilavmııay bide hem öğlen hemde akşam yemiş naptın canım sen öğlenle akşam niye aynı geçirdin burayı takip etmiyorsun anlaşılan nasıl menüler var bi habersin,,takılırsan buraya öğrenirsin menün çok eksik vede hatalı
gibi gibibiraz az gibi geldi bana amaa neysee bugünlük oluvermiş
dayanamamış bide ekmek yemiş akşam akşamhe bide hiç masum olmayan muz var tabii ne diyim ben sabah öğle güzelmişte akşam
birsürü yeni gelen var herkez bulsun ortisinii,,geçmiş olsun bu arada canımbörekleri görmedim sanma ama hasta olmana veriyorum ah demicem
tugbaa kızım fıstık olmussun maşallahdarısı bizlere diyim ama oncekı seksı resımlerınde gözümden kacmadı yazcak fırstaım olmadı sımdı yazayım karnındakı catlakları gördüm hehe
eline saglık canım afıyetle yıyın valla ben daha eve gıtcem de yapcam da yıycez ohoo bakalım belkı anca yarına yerızbırde naf a yaptıgın yoruma bayıldım cocuk olsun görsünler demi ben su an bu haldeyım kendıme bakamıyorum ama bakıcam haftasonu boyucam sacımı yenı far ve rımel de aldım artık bayramda belkı daha guzel olurum
valla arzu da ben de haklıyız canım yaaaa.doğumdn sonra geçen sene başladım felakettim bu sene biraz toplandım yineeee.ama belli olmaz belki uslu bi bebişin olur.belli mi olur.amaaaaa herşeye rağmen anne olmak paha biçilmezzzzz.Hoşbuldum canım benimsağolll Aslında daha oje alıcam ama biraz para yapmam lazım hhahah çocuk olunca bilmiyorum nasıl olurum şimdiden atıp tutmak istemiyorum yaşayıp görücez artık
Gözümü korkutmayın nen
Bi bilsembu akşamı iptal ettim eşim erkek erkeğe buluşcak arkadaşlarıyla bende eve gidip ütümü yapayım bari bide ikeadan aldığımız dolabı kurmayı deniycem benimkini beklersem bir ay bekler o koli öyle
Panesiz yiyebilirsiniz demişti sena abla yanlış hatırlamıyosam :26:
Allah yardımcın olsun canım seninde
hepiniz sağolun sağolun varolunbide şöyle yapıyım darısı sizlereee
ahanda polimik yaratıcak sözler şok şok şok
şaka canım yaa,,çatlaklarımla barışığım git gidede gözle görülürmez hale geliyolar grileştikleri içinve o çatlakları dünyanın en güzel şeyi için bebişlerim için olduğunuda söylemeden edemiycem bilirsin ,,onlara feda olsun çatlaklarım,,,, oldularya sağlıkla doğdularya çatlakta oluversin nolcak yinede şanslıyım bazıları kadar harita gibi olmadı çatlaklarım alt tarafta çıktılar okaa
trendicim öğle yemeklerimi işte yemekhanede yediğim için yemeklerimi seçemiyorum
keşke seçip de kendim hazırlasam diyet yemeklerimş
pilav konusunda haklısın
bugün zaten dur dedim kendime yemedim makarna vardı yemekte
ideal kiloma ulaşıncaya kadar pilav makarna yasaksadece bulgur pilavı yiyebilirm
bugün menüm
sabah:
*1 kupa yeşil çay
*2 dilim tam buğday ekmeği
*4 zeytin
*1 kk peynir
ara: yok
öğle:
*mercimek çorbası
*4 yk karnabahar yemeği
*salata
ara:
kuru üzüm
akşam:
*4 yk kuru fasülye
* bol yeşillikli salata
trendi bu menümü yorumlar mıısn
amaaaaannnn senin kilona geleyim de tek çatlaklar görünsün yaaaaa.zaten mayo bikini giymiyorummm.ben kilo vermekkk istiyoruuummmm ama boğazımı tutamıyorruuuuuummmmmmm.pisssss boğazın tekiyimmmmmm
şaka canım yaa,,çatlaklarımla barışığım git gidede gözle görülürmez hale geliyolar grileştikleri içinve o çatlakları dünyanın en güzel şeyi için bebişlerim için olduğunuda söylemeden edemiycem bilirsin ,,onlara feda olsun çatlaklarım,,,, oldularya sağlıkla doğdularya çatlakta oluversin nolcak yinede şanslıyım bazıları kadar harita gibi olmadı çatlaklarım alt tarafta çıktılar okaa
tenkyuuuu hayatımTuğbik resimler süper.
Yaa ben hem zayıflamak istiyorum hem de yemek . of.
benimde ilkinde olmuştu çatlak hemen doğumdan sonra tabi 3 ay akabinde hamile kalınca pörsük karnım toparlanmadığı için ikincide esneme çok olmadı çatlakta olmadı olduysada farkedememişimdir önceden olduğu içintabi canım ben takılıyom keyfi olmadıya benım karnımda yok cok şükür catlagım am acok korkktum hamılelıkte dıkkat ettım ondan olmadı sanırım cunku beya ztenlıyım dah aonce cok kılolu oldugumdonemlerde sımıt bolgemde ve göğsümde olmustu kesın olur dıyodum dıkkat ettım düzenli kremler fılan sürdüm allahtan olmadı
Allah bağışlasın çıtır annee
valla arzu da ben de haklıyız canım yaaaa.doğumdn sonra geçen sene başladım felakettim bu sene biraz toplandım yineeee.ama belli olmaz belki uslu bi bebişin olur.belli mi olur.amaaaaa herşeye rağmen anne olmak paha biçilmezzzzz.
valla iyi etmişsin bu tempoyla bayramıçıkaramazdınnn.kolay gelsin canımmm.eşler ööle işte en öncelikli iş kendilerinin işidirrrr.
amaaaaannnn senin kilona geleyim de tek çatlaklar görünsün yaaaaa.zaten mayo bikini giymiyorummm.ben kilo vermekkk istiyoruuummmm ama boğazımı tutamıyorruuuuuummmmmmm.pisssss boğazın tekiyimmmmmm
Yaa ben hem zayıflamak istiyorum hem de yemek . of.
bende öyle düşünüyodum banane dedimya bikini gimesekte mayokini diye bişi var dimigöbek bölgesini saklıyo yeterki fazla yağlar fışkırmasın oramızdan buramızda
sende iradene akim ol koyverme kedini bi gittinmi yani başladımı boğazını tutamama geri dönmesi zor oluyoo
benimde ilkinde olmuştu çatlak hemen doğumdan sonra tabi 3 ay akabinde hamile kalınca pörsük karnım toparlanmadığı için ikincide esneme çok olmadı çatlakta olmadı olduysada farkedememişimdir önceden olduğu içinneyse sen düşünmüşsün tedbir almışsın allahtan benim aklıma geldiğinde çatlaklarım sırıtıyodu zati ondan sonra kakao yağı sürdüm durdum belkide ondan pek olmamıştır
:78: :103::119::119::119::119::119::119::119::128:anlatabildimmi
inşallah atlatırız bu dönemi en kısa zamanda ve maddı-manevı en az zararla
karbonu yapıyosun dımı sen, o gun duraksıyo fılan dıye dertlenınce sen aklıma geldı benım de, nasıl olsa genelde ona uygun beslenıyo yapmakta zorlanmazsın gıbıme geldı.. aslında ben de bu kdr tavuk yerken uygulasam ıyı olur, bi işe bari yarar yedıgım tavuklarama ben yapamıyorum bı turlu, gecenlerde kardesım k-flakes almıştı, akşamları yerız dıye, valla aksmaları eve gıderken hep yıyecem dıye nıyetlenıyorum, sonra sofraya oturuyorum, amaaaaaaaaaan dıyorum koyuyorum yemegımı tabagımaaa:26:
Yeni görülen yerlerde yeni yeni tatlarda oluyor tabi.
En güzeli onların tadına bakmalar.
Bi Bursa'ya gidipde iskender yemeden olmaz misal.
Ben sevmiyorum gittiğim yerde yerim gelince dikkat ederim.
Çok abartmadıgım sürece 1 - 2 haftada gidiyor zaten.
Hoşbulduk canım
Şöyle bi bakındım sağlam kilolar verilmiş umarım bende verebilrim :S
Buna ihtiyacım var
işe başladım 2 yıl oldu 2 yılda 13 kilo aldım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?