70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trendicim öğle yemeklerimi işte yemekhanede yediğim için yemeklerimi seçemiyorum
keşke seçip de kendim hazırlasam diyet yemeklerimş

pilav konusunda haklısın
bugün zaten dur dedim kendime yemedim makarna vardı yemekte
ideal kiloma ulaşıncaya kadar pilav makarna yasak sadece bulgur pilavı yiyebilirm

bugün menüm

sabah:
*1 kupa yeşil çay
*2 dilim tam buğday ekmeği
*4 zeytin
*1 kk peynir

ara: yok

öğle:

*mercimek çorbası
*4 yk karnabahar yemeği
*salata

ara:
kuru üzüm

akşam:

*4 yk kuru fasülye
* bol yeşillikli salata

trendi bu menümü yorumlar mıısn

hepiniz sağolun sağolun varolunbide şöyle yapıyımdarısı sizlereee

ahanda polimik yaratıcak sözler şok şok şok
şaka canım yaa,,çatlaklarımla barışığım git gidede gözle görülürmez hale geliyolar grileştikleri içinve o çatlakları dünyanın en güzel şeyi için bebişlerim için olduğunuda söylemeden edemiycem bilirsin ,,onlara feda olsun çatlaklarım,,,, oldularya sağlıkla doğdularya çatlakta oluversin nolcakyinede şanslıyım bazıları kadar harita gibi olmadı çatlaklarım alt tarafta çıktılar okaa

Son düzenleme:

valla arzu da ben de haklıyız canım yaaaa.doğumdn sonra geçen sene başladım felakettim bu sene biraz toplandım yineeee.ama belli olmaz belki uslu bi bebişin olur.belli mi olur.amaaaaa herşeye rağmen anne olmak paha biçilmezzzzz.

valla iyi etmişsin bu tempoyla bayramıçıkaramazdınnn.kolay gelsin canımmm.eşler ööle işte en öncelikli iş kendilerinin işidirrrr.

amaaaaannnn senin kilona geleyim de tek çatlaklar görünsün yaaaaa.zaten mayo bikini giymiyorummm.ben kilo vermekkk istiyoruuummmm ama boğazımı tutamıyorruuuuuummmmmmm.pisssss boğazın tekiyimmmmmm

hemen başlıyorumsabah güzel ama haşlanmış yumurtada eklemelisin bence ,,öğlen menün çok güzelde şöyle söyliycem akşamki kurufasulyeyi öğlen yiyipte akşam mercimek çorbasıyla salata yersen daha iyi olur..çünkü kuru fasulyede çok fazla karbonhidrat mevcut oyüzden akşamları değilde öğlenleri tüketmemizde yarar var,,bide haftada 1 kez ye fasulyeyi olurmuyeşil mercimek çorbası kuru fasulye vede nohut bunları haftanın 3 günü mutlaka tüketmeliymişiz..aklında bulunsun

amaaaaannnn senin kilona geleyim de tek çatlaklar görünsün yaaaaa.zaten mayo bikini giymiyorummm.ben kilo vermekkk istiyoruuummmm ama boğazımı tutamıyorruuuuuummmmmmm.pisssss boğazın tekiyimmmmmm

bende öyle düşünüyodum banane dedimya bikini gimesekte mayokini diye bişi var dimigöbek bölgesini saklıyoyeterki fazla yağlar fışkırmasın oramızdan buramızda
sende iradene akim ol koyverme kedini bi gittinmi yani başladımı boğazını tutamama geri dönmesi zor oluyoo

Allah bağışlasın çıtır annee

tabi canım ben takılıyom keyfi olmadıya benım karnımda yok cok şükür catlagım am acok korkktum hamılelıkte dıkkat ettım ondan olmadı sanırım cunku beya ztenlıyım dah aonce cok kılolu oldugumdonemlerde sımıt bolgemde ve göğsümde olmustu kesın olur dıyodum dıkkat ettım düzenli kremler fılan sürdüm allahtan olmadı

benimde ilkinde olmuştu çatlak hemen doğumdan sonra tabi 3 ay akabinde hamile kalınca pörsük karnım toparlanmadığı için ikincide esneme çok olmadı çatlakta olmadı olduysada farkedememişimdir önceden olduğu içinneyse sen düşünmüşsün tedbir almışsın allahtan benim aklıma geldiğinde çatlaklarım sırıtıyodu zati ondan sonra kakao yağı sürdüm durdum belkide ondan pek olmamıştır
Allah bağışlasın çıtır annee

:78::103::119::119::119::119::119::119::119::128:anlatabildimmi

İkiz olursa zor ay neyse hayırlısı zaten bugün arkadaşımın bebeğinin resmini istedim mms attılar nasıl tatlı yaa doğurasım geldi

Bencil anacım bu erkekler şimdi de aramış eşler toplanıyomuş benide çağırıyolarmış gitmicem kasığım ağrıyo dedim yalanda değil yani ağrıyoo

Smilelere bayıldım

Yaa ben hem zayıflamak istiyorum hem de yemek . of.

O istediğin taze bitti canım

Ben şimdiden mayokini giyiyom

anlamadım ama çaktırmıyom

Kızlar ben çıkıyorum anneme uğrayayım eve giderken akşam girebilirmiyim bilmiyorum öptüm sizi iyi akşamlar

dünkü menüm

kahvaltı(11.00gibi)

2d.kepek ekmeği arasına yapılmış kaşarlı tost

3zeytin

yeşil salata

yoğurt

sonrasında

yeşilçay
ara

yeşil üzüm

akşam

yoğurtlu ıspanak yemeği 4-5 kaşık

mercimek pilavı 4-5 kaşık kaşık

yeşil salata

üzüm

sonrasında
yeşil çay

bu arada yine sirkeli sularımı içtim

toplamda 2 litre su

bugünkü menüm

kahvaltı

ıspanaklı yumurta

3 d. ekmek

2 zeytin

2 k. yoğurt

yeşil salata

sonrasında
yeşil çay

ara

1 elma

1 b. ılık süt

sonrasında

7 otlu çay

akşam

tarhana çorbası

türlüü

yeşil salata

yoğurt

ardındanda

limonlu form çayı

bakalım bugünde az su tükettim yaa yatana kadar içerim bi 3-4 bardak daha inş:44:

ayyy çatlakmı dedünüz hiç sevmem kendilerini emme iş bebiş olunca akan sular durur Allah banada nasip etsinde varsın çatlak olsun hiç umrumda olmaz.. onlar zamanla silikleşiyor yıllar geçtikçe her annede var onlar bebilkerin hediyesi

amaaaan sende bıraz dınlen bosver... zaten bıraktıgım zaman 500-600 alırım dıyordun..
Daha ne boşver.. dinlenmeye al sende bır sure kendını.. benım canım da sıkkın olunca bende salıyorum valla...

Bursaya gıttıkte bır ıskendercı bulamamıstık ıyımı...
Uludağa gıtmıstık donuste şehire inince iskender yıyıp oyle gıdelım dedık vallaha yıyemeden geldık...

Hoşbulduk canım
Şöyle bi bakındım sağlam kilolar verilmiş umarım bende verebilrim :S
Buna ihtiyacım var
işe başladım 2 yıl oldu 2 yılda 13 kilo aldım :S

Verirsin canım merak etme...
Oturarak çalışmanın dezavantajları tabı ama ne yapacaksın mecbur...
Çözüm yediklerine dikkat etmekten baska bırsey değil malesef..

bende menümü yazayım

dün

sabah:1 dl ekmek
1 rafadan yumurta
4zeytin
3 dl salam
1 kk peynir

ara: 2 erik

öğlen: 1 kase mercimek çorba
1 dl ekmek
salata yağsız

ara: 1 mandalin ve sütlü nescafe sade

akşam: ton balıklı salata ayran

ara: 1 adet nar

bugün: sabah 2 dl ekmek
1 rafadan yumurta
4 zeytin
3dl salam
1kk peynir

ara: 1 adet yeşil elma

öğlen: 5çk etli nohut susuz yedim
1 bardak ayran

ara: 1 kivi ve bir bardak süt

akşam: 1 tabak kabak yemeği 4 çk yoğurt

yoğurt ve süt bol tüketiyorum tabikide yarım yağlı regl döneminde çok faydalıymış.

yeşil çayım hergün 2 fincan ve 3 lt suyum kesinlikle var bunları herzaman yazmıyorum ama uyguluyorum bilesiniz. zaten kurbağa gibi suyu çok severim hiç sıkıntı yaşamam

Son düzenleme:
Bugünkü menüm;

Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: Omlet (2 yum.), 2 dil. ekmek, domates, peynir, çokokrem.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Tavuk göğüs, 3 kaş. yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:00): 1 kaş. tavuk göğüs, 1 kaş. yoğurt.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.

Not: Gün içinde gidip gelip 4 lokma çikolata yedim.
4 tat. kaşığıda dondurma.

Kızlar dun ve bugun acayıp tatlı ısteğim var.. elimde olmadan elim tatlı bırseylere gıdıyor sureklı ıcımde bır durtu..
Kullandıgım ıgneden dolayı reglımde duzensızlıkler oluyor bazen, bir ay içinde ıkıncı reglımı oluyorum mesela suan.. sanırım o etkılıyor..

Tuğbiik sonunda göbeciğini kapamışın kız sana baktıkça ben üşüyordum...
Aferin aferin çıtırlığına diyecek yok, darısı bize yahuuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…