Baklava sevmeyen varmı :26: ben hiç sevmiyorum
aslında bende sevmem baklavayı hazırdan nefret ederim ama ev bklavasını annemlere gidince bir iki tane yerdim bu sene diyetteyim ye kesin canım çoook isteyecek göreceğiz bakalım
Ben baklava ve tüm şerbetli tatlılardan nefter ederim
Ya klozetin taharet musluğuna yapmışlar düşünebiliyomusunuz.
Ay sinirlerim zıpladı donanımdaki kıza dedim uyarsın kızları diye.
bende tavuk ızgaramı yedımbı de bu yenı saatlere alısamadı bunyem hala, sabahları bı saat erkenden gozlerım acılıyo, bunye alısmış tuvaletım gelıyo tam o saatlerde, bı de oglen karnım acıkıverıyo, bugun aclıgımamı geldı noldu bılmem ama her zmnkı tavuktan cok lezzet aldım
sabahki o cubuk tarcın işe yaramıstır canımooh ne guzel valla darısı basıma, benımkı de bı gelse de rahatlasam bırazcık :26:
ee bayramda gelmış, bayramda baklavasız boreksız olmaz yaniiieşini kırma bı de bunlar gelenek gorenek yanı, korumak lazım, gelen mısafırlere ıkram etmek lazım, sen de artık sabırlı davranacaksın, Dilek de cubuk tarcın işe yaramıs bak, sen de bayram süresince gune sıcak suya bı cay kasıgı bal bı cubuk tarcınla baslıyabılırsın, bu gün ıcındekı tatlı ıhtıyacını bastırır rahat edersın, yedıgın zmnda tatlının yanına ayran içersen bu da senın ıcın daha yararlı olur
Afiyet olsun canım... bende alışamadım daha yeni saate sabahım akşamım sapıttı
Tavık güzeldir.Aç olmanla ilgisi yok tabi.
İnş. sende olursun valla hiç beklemedğim zamanda olmak süper bişi.
Akşama arkadaşın d.günü var ama 1 dilim pasta kaçamağım olabilir.
ıı ıh olmamış beğenmedimöğlen yediğinin ardından akşam yemeyeyim diye düşünmüşsün ama yanlış,,çünkü akşam meyveye çok fazla yüklenmişsin oha falan oldum sonra anlamadığım öğlen ezo gelin çorbası yemişsin çorba nihayetinde yanında salatayla geçirseydin keşke kurufasulyede noluyo oda çorba sonuçta..bide bi fikir veriyim eğer illaki kuru fasulye yiyceksen pirinç pilavıyla değil bulgurla yemeyi dene ,,beyaz pirinci hiç bişekilde kilo vermede önerilmiyoo bilgin olsun..vucutta sindirilmeyen uzun süre kalan bi besin olduğu için vücutta yağ depoluyo ,,bence bulgurla dene oda çok leziz oluyoo,,vede akşam illaki ye yemeğini hafif olsun ama olsun
yok canım öneriliyo bu şekilde tüketimii,,ben sayfaların birinde sirkeli suyun nasıl kullanılması gerektiğini vermiştim zayıflamak için...orda öyle yazıyodu bende 4-5 gündür falan bu şekil içiyorum..yemekten sonra içilmesinin sebebi ise yediklerimizin hızlı sindirilip atılması vücuda yağ depolamaması içinmiş..hoşuma gitti..artı bide sirkeli suyu 2 ay falan oluyo başlayalı heralde ama önceleri sabah kalkınca bide yatarken içerdim ,,o yazıyı görünce bu şeil deniyim dedim bidee bakalım...
sanada söyliyim canım beyaz pirinci hayatımızdan çıkarıyoruz zayıflayana kadar..sonra 2 kaşık yiyebilirsin..bulgur yiyebilirsin pilav canın istediğinde ve tabikide sebzeli olucak bulgursabah iyi olmuş,,öğlende pilav hariç iyi,,döner desen zaten ekmeksiz olduğu sürece hiç bi zararı yok rahatca tüketebilirsin akşamsa güzel düşünmüşsün ama tek salatayla kalma bence çorba falan iç..yada sebze yemeği
mükemmel buraya kadarbakalım akşama ne olucak
sabahki patates kızartması nerde olduğuna bağlı fırındaysa sorun yok ama tavadaysaaelmanın yanında sütte içersen dahada yararı artıyo kilo verdirmede en çokta elmayla sütü öneriyorlar ama mutlaka meyvenin yanında süt içmeliyiz kilo vermek istiyorsak öğleni saymıyorum dışarda olduğun için sade salata :44:nasıl dayanıyosunuz sade salatayla,,akşam yenebilecek birsürü hafif yemek var
geçmiş olsun eşine canım yaa,,,
menüne gelince perfectobukadar olabileeee
sabahki güzelde arada güzel öğleden sonra tost noluyoopekiya bisküvi ,,peki çay ne çayıı yazmamışsın umarım siyah çay değildir hemde şekerlii bisküvi diyet bisküvisimi onuda yazamışsın eğer değillerse yandın sen
ben bişey anlamadım bu menüden yarın gel
bir kase pilavmııay bide hem öğlen hemde akşam yemiş naptın canım sen öğlenle akşam niye aynı geçirdin burayı takip etmiyorsun anlaşılan nasıl menüler var bi habersin,,takılırsan buraya öğrenirsin menün çok eksik vede hatalı
gibi gibibiraz az gibi geldi bana amaa neysee bugünlük oluvermiş
dayanamamış bide ekmek yemiş akşam akşamhe bide hiç masum olmayan muz var tabii ne diyim ben sabah öğle güzelmişte akşam
birsürü yeni gelen var herkez bulsun ortisinii,,geçmiş olsun bu arada canımbörekleri görmedim sanma ama hasta olmana veriyorum ah demicem
tubişim hoşgeldinnnn