70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben baklava ve tüm şerbetli tatlılardan nefter ederim

Ya klozetin taharet musluğuna yapmışlar düşünebiliyomusunuz.
Ay sinirlerim zıpladı donanımdaki kıza dedim uyarsın kızları diye.
böğğğğğğğğğğğğğğ

Afiyet olsun canım... bende alışamadım daha yeni saate sabahım akşamım sapıttı

Tavık güzeldir. Aç olmanla ilgisi yok tabi.
İnş. sende olursun valla hiç beklemedğim zamanda olmak süper bişi.
Akşama arkadaşın d.günü var ama 1 dilim pasta kaçamağım olabilir.

tubişim hoşgeldinnnn

ben burda niye altıma o paçoz şeyi giyipte çekilmişim acayip bişi çıkmış haaa..baya kiloluyken giyiyordum onuu,şuan belimde durmuyoo

Sağol canım

ya kizlar :44:ben saat 2 gibi derindondurucudan tavuk cikartim schnitzelik paneleyip kizartacam ama cözülmemis daha :26: cözülürmü cözülmezmi 1-2 saat e kadar

Poşetiyle suya koysan canım :26: (sıcak değil normal içme suyuna)

okurken yoruldum ama bayrdam da bende senden farksız değilim hiç dinlenmeye vaktim kalmıcakkk

evt kesinlikle benim tırnaklar seninkinin tam tersi hiç yırtamıyom ama koyu renk tercih ediyom siyah pek değilde koyu bordo falan favorim

ya kizlar :44:ben saat 2 gibi derindondurucudan tavuk cikartim schnitzelik paneleyip kizartacam ama cözülmemis daha :26: cözülürmü cözülmezmi 1-2 saat e kadar

2 saate çözülür canım 2de çıkardıysan ben sabah işe giderken buzdolabının altına koyuyom akşama kadar orda bile çözülüyor:44::44:

canımmm Allah yardımcın olsun ve tez zamanda topla kendini ziraaaaa sen bize lazımsın.inan gözlerim seni arıyo hepp.dualarım seninleee....

ayyyy herkes reglll yaaa ben de bu gün oldum erkenden.ağrılar son gaz yaniii.bu arada arzucum benim menümde depırasa varr pişiyo şuan bayılırıııımmm
canım inşş senin de sıkıntıların geçer Allah yardımcın olsunnn.herkesin gerçekten morale ihtiyacı var.ben de sadece ben sıkıntılıyım diyodum topiği bi açtım sizler de bunları yazmışsınız.inş herkese bayram iyi gelirr...

sağol canım sen de hoşgeldin ve geçmiş olsun balımmm.kız bu arada bu nekadar oje ööleeeeebi çocuk olsun da hergün değiştirebiliyomusun ya da sürebiliyomusun bakalım.anaaammmm krem sürmeye vaktim olmuyo da serviste sürüyom haaa.şimdiden her renkten booll bol sür tatlımmmm
Ya bu insanlar cidden tuvalet kullanımından bi haberler.
Ay deli olcam sinirlerim bozuldu.
Size anlatsam ki anlatamam yuh dersiniz.
Ay çatlıcam orta yerimden midem kalktı. Oyyy deli olcamm deliii
amaaaannnnn nasıl insanlar yaaaaa bi de eğitimliler baksan kiiii..öğğğğğğ
benim de baklavayla aram yokturr sevmemmmm

Ya klozetin taharet musluğuna yapmışlar düşünebiliyomusunuz.
Ay sinirlerim zıpladı donanımdaki kıza dedim uyarsın kızları diye.

öğğğğğğğğğ

Bayram geliyo tatil yapıcaz diyenlere böyle bakıyom sonra böyle yapasım geliyo

Sağol canım

Poşetiyle suya koysan canım :26: (sıcak değil normal içme suyuna)
öyle yapim sagol canim
simdi saat 15.30 2 saat sonra 17.30 yapim edeyim diyene kadar 18.-18.30 simdi toklar zaten :44: bekleyeyim bir saat daha :44lmaza nafin dedigi gibi suya koyayim sagol canim

eline saglık canım afıyetle yıyın valla ben daha eve gıtcem de yapcam da yıycez ohoo bakalım belkı anca yarına yerız bırde naf a yaptıgın yoruma bayıldım cocuk olsun görsünler demi ben su an bu haldeyım kendıme bakamıyorum ama bakıcam haftasonu boyucam sacımı yenı far ve rımel de aldım artık bayramda belkı daha guzel olurum

vavvvvv bu neyoğunlukk kuuuuuzummmm.hakkaten ne ara dinlenicen sen???

süpersinnn fıstııııkkkkkkkk

tugbaa kızım fıstık olmussun maşallah darısı bizlere diyim ama oncekı seksı resımlerınde gözümden kacmadı yazcak fırstaım olmadı sımdı yazayım karnındakı catlakları gördüm hehe

Bayram geliyo tatil yapıcaz diyenlere böyle bakıyom sonra böyle yapasım geliyo

evt bende hiç bir bayram dinlenemem hep bir koşturmaca oluyo benim son gün akşama kadar şuan program dolu aile ziyeretleri yemekli misafirler vss.. bittim ben

öyle yapim sagol canim

simdi saat 15.30 2 saat sonra 17.30 yapim edeyim diyene kadar 18.-18.30 simdi toklar zaten :44: bekleyeyim bir saat daha :44lmaza nafin dedigi gibi suya koyayim sagol canim

evet su iyi fikir çabucak çözülüverir bidenem

msutang ford u aramam lazim evde kiyamet kopuyor da benim oglani getirdi kocis kresden niye topladin arabalarimi diye yikiyo ortaligi mustang ford u nerden bulcam ben simdi

Hoşbuldum canım benim sağolll Aslında daha oje alıcam ama biraz para yapmam lazım hhahah çocuk olunca bilmiyorum nasıl olurum şimdiden atıp tutmak istemiyorum yaşayıp görücez artık

Gözümü korkutmayın nen

vavvvvv bu neyoğunlukk kuuuuuzummmm.hakkaten ne ara dinlenicen sen???

süpersinnn fıstııııkkkkkkkk

Bi bilsem bu akşamı iptal ettim eşim erkek erkeğe buluşcak arkadaşlarıyla bende eve gidip ütümü yapayım bari bide ikeadan aldığımız dolabı kurmayı deniycem benimkini beklersem bir ay bekler o koli öyle

sagol arzucum ama simdi sizin sayenizde cözdüm diyelim yaptim bende yesemmi

Panesiz yiyebilirsiniz demişti sena abla yanlış hatırlamıyosam :26:

evt bende hiç bir bayram dinlenemem hep bir koşturmaca oluyo benim son gün akşama kadar şuan program dolu aile ziyeretleri yemekli misafirler vss.. bittim ben

evet su iyi fikir çabucak çözülüverir bidenem

Allah yardımcın olsun canım seninde

msutang ford u aramam lazim evde kiyamet kopuyor da benim oglani getirdi kocis kresden niye topladin arabalarimi diye yikiyo ortaligi mustang ford u nerden bulcam ben simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…