Bugünkü menüm;
Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: Omlet (2 yum.), 2 dil. ekmek, domates, peynir, çokokrem.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: Tavuk göğüs, 3 kaş. yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:00): 1 kaş. tavuk göğüs, 1 kaş. yoğurt.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.
Not: Gün içinde gidip gelip 4 lokma çikolata yedim.
4 tat. kaşığıda dondurma.
Kızlar dun ve bugun acayıp tatlı ısteğim var.. elimde olmadan elim tatlı bırseylere gıdıyor sureklı ıcımde bır durtu..
Kullandıgım ıgneden dolayı reglımde duzensızlıkler oluyor bazen, bir ay içinde ıkıncı reglımı oluyorum mesela suan.. sanırım o etkılıyor..
Bi bilsembu akşamı iptal ettim eşim erkek erkeğe buluşcak arkadaşlarıyla bende eve gidip ütümü yapayım bari bide ikeadan aldığımız dolabı kurmayı deniycem benimkini beklersem bir ay bekler o koli öyle
Panesiz yiyebilirsiniz demişti sena abla yanlış hatırlamıyosam :26:
Allah yardımcın olsun canım seninde
ay onu bende istiyomYaa ben hem zayıflamak istiyorum hem de yemek . of.
görüsürüz canim :92:Kızlar ben çıkıyorumanneme uğrayayım eve giderken akşam girebilirmiyim bilmiyorum öptüm sizi iyi akşamlar
gel ben sana benimkileri vereyimayyy çatlakmı dedünüz hiç sevmem kendilerini emme iş bebiş olunca akan sular durur Allah banada nasip etsinde varsın çatlak olsun hiç umrumda olmaz.. onlar zamanla silikleşiyor yıllar geçtikçe her annede var onlarbebilkerin hediyesi
canlar ben kaçar sporuma gideyim sonra güzel bir günü bitirmenin huzuruyla eve yol alayım
herkese iyi akşamlar diliyorum beybişler
offff offfff akapella beni öldürceksin yaaa
ben daha geçen cuma bildirimime göre artıdayım ya
çok üzgünümmmm(((
kizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi
Eki Görüntüle 283259
Eki Görüntüle 283260
Eki Görüntüle 283261
Eki Görüntüle 283262 ben burda niye altıma o paçoz şeyi giyipte çekilmişim acayip bişi çıkmış haaa..baya kiloluyken giyiyordum onuu,şuan belimde durmuyoo
Eki Görüntüle 283263
Eki Görüntüle 283264
valladönemiyorum işte yaaa.tubacım kaptan gelmeyecek heralde senden ricam bayram sonuna kadar bana izin vermen.bildirim yapamıcam.inan bu moralle homini gırtlak yiyorum yaaaa.bi de regloldum ve uzun sürüyo.olur demi tatlımmm..izinli sayarsın beni...bende öyle düşünüyodum banane dedimya bikini gimesekte mayokini diye bişi var dimigöbek bölgesini saklıyo yeterki fazla yağlar fışkırmasın oramızdan buramızda
sende iradene akim ol koyverme kedini bi gittinmi yani başladımı boğazını tutamama geri dönmesi zor oluyoo
ben de ööle vazelin sürdüm ben de de yok çatlk çok şükür.tabi canım ben takılıyom keyfi olmadıya benım karnımda yok cok şükür catlagım am acok korkktum hamılelıkte dıkkat ettım ondan olmadı sanırım cunku beya ztenlıyım dah aonce cok kılolu oldugumdonemlerde sımıt bolgemde ve göğsümde olmustu kesın olur dıyodum dıkkat ettım düzenli kremler fılan sürdüm allahtan olmadı
İkiz olursa zoray neyse hayırlısı zaten bugün arkadaşımın bebeğinin resmini istedim mms attılar nasıl tatlı yaa doğurasım geldi
Bencil anacım bu erkekler şimdi de aramış eşler toplanıyomuş benide çağırıyolarmış gitmicem kasığım ağrıyo dedimyalanda değil yani ağrıyoo
Smilelere bayıldım
O istediğin taze bitti canım
Ben şimdiden mayokini giyiyom
anlamadım ama çaktırmıyom
hemen başlıyorumsabah güzel ama haşlanmış yumurtada eklemelisin bence ,,öğlen menün çok güzelde şöyle söyliycem akşamki kurufasulyeyi öğlen yiyipte akşam mercimek çorbasıyla salata yersen daha iyi olur..çünkü kuru fasulyede çok fazla karbonhidrat mevcut oyüzden akşamları değilde öğlenleri tüketmemizde yarar var,,bide haftada 1 kez ye fasulyeyi olurmu yeşil mercimek çorbası kuru fasulye vede nohut bunları haftanın 3 günü mutlaka tüketmeliymişiz..aklında bulunsun
canım sonra giremedim kusura bakma.madem ööle sena gelsin sööleyelim olurmu.ama ben bayramdan sonraya kadar biraz yoğun olucam ama yine girer bakarım.çalışıyorum da.
fıstığımmm özlettin kendini yaaa gel artık.bak kilo da almışsınnn....
tatlımmmm geçmiş olsun eşine inşş ciddi bişey değildirr.
hoşgeldinnn kaçakkk
canım herhalde regl düzensizliğinden kaynaklanıyor. tarçnlı birşeyler tüket hatta bugün konusu geçti tarçın tatlı isteğini köreliyor tavsiye edirim yeşil çayı tarçınla yapabilirsin yada süt yapabilirsin tarçınlı nasıl istesen bi dene bakalım
Bende bugun zeytinyagli yaprak saricam yarinda peynirli borek ama kendime guveniyorum sadece bayramda tadlarina bakip birakicam tatli olarakta kadayifli muhallebi yapicam hafif bitatli bi catalcik yerim canim isterse
. Buncagizlari su miss gibi cillop gibi surup giden diyetimde oylesine yapmak intahar olur herhaldeohh ohh bunlar bayram ıcın mı oylesıne mı...
valla bende yapmak ıstıyorum ama sonra duramıyorum malesef..
Bende bu bayram aile geleneğimizi devralıp keşkek yapıcam ınsallah guzel olur..
Annemler memlekette gecen bayram gıtmıstık ama bu bayram gıdemıcez malesef kurban ıslerı...
Bende keşkek bayramlarda buyuk yer tasır yalnız olsakta barı o eksık olmasın dedım...
valladönemiyorum işte yaaa.tubacım kaptan gelmeyecek heralde senden ricam bayram sonuna kadar bana izin vermen.bildirim yapamıcam.inan bu moralle homini gırtlak yiyorum yaaaa.bi de regloldum ve uzun sürüyo.olur demi tatlımmm..izinli sayarsın beni...
ben de ööle vazelin sürdüm ben de de yok çatlk çok şükür.
amaaannnnnn ikiz zor gerçekten.hayırlıısı daaaa.ayyy tam beni anlatıyo smillelerrrr..hiç yeme diyen iç sesimi duymuyorum ve yiyoruuuuuummmmm...
yine lanet öğrenci frmlarına gömüldüm.sistem kilitlendi şimdiiii
bu 10 dediğin bitki çayımı hepsii eğer öyleyse zararlı canım çok fazlaaaaeh bugün fena değildi
sabah 1 yumurta çok az peynir bir dilim ekmek
ara bir havuç
öğle bir tabak buğday kepeği katılmış yoğurt
ara bir armut
akşam çok az yağda kavrulmuş bir porsiyon et, ayran, yarım dilim ekmek
bir buçuk litre su
pek yazmıyorum ama günde 2-3 fincan karışım
en az bir fincan adaçayı hep içerim
tabii inanmayacaksınız ama en az 10 büyük bardak çay
anladım canım tamam öyleyseedaha öncede yazmıştım öğle yemeklerimi ve kahvaltıyı iş yerinde yaptığım için değiştiremiyorum önüme ne gelirse onu yiyorum mecbur.
ama akşamlara dikkat edeceğim inş.
kaçamağaa baak benikilerin yanında melek melekmaşallah tuba bayıldım resimdeki ince halinee..ayrıca teşekkür ederim menümdeki yanlışları düzelttiğin için...
menüme geleyim
sabahçeyrek simit
lorpeynir
3zeytin
yumurta
domates
öğle
5kaşık yoğurtlu makarna
ara
2erik
akşam
4köfte kadar tavuk
yeşil salata
domates
2lt su ve 2fincan yeşil çay
kaçamak oğlumun çikolatasından 2ısırık
Ben geldimm
Menümü yazayım
Sabah:
Buğday ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
1 haşlanmış yumurta,
Şekersiz çay
Öğlen:
Tavuklu Salata,
Ayran
Ara:
Yarım dilim kek
Akşam:
1 dilim pasta,
1 bardak kola,
Form çayı
pasta derken ne o kız doğum günümü ilan ettin bugün
Günaydın kısçelerr.:93::93:
Cumaya son 1 gün bilmem anlatabildim mi?:101:
Yarın ak koyun kara koyun belli olcek. :96:
Ay sonrasııı tatiillllll miss gibiiiii:96::96:
Hepimize güzel birgün olsun.
Topiği açtım kahvaltımı edeyim.::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?