70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım herhalde regl düzensizliğinden kaynaklanıyor. tarçnlı birşeyler tüket hatta bugün konusu geçti tarçın tatlı isteğini köreliyor tavsiye edirim yeşil çayı tarçınla yapabilirsin yada süt yapabilirsin tarçınlı nasıl istesen bi dene bakalım

canlar ben kaçar sporuma gideyim sonra güzel bir günü bitirmenin huzuruyla eve yol alayım

herkese iyi akşamlar diliyorum beybişler

sonunda bulduk mustang ford u nasil birsey oldugunu da bilmiyom anam kücüklük videolarini gösteriyordum oglis e bak bu senin kücüklügün diye tuturmazmi videodaki kamyonu istiyom diye eklesemmi acaba bakmak istermissiniz :26:
:78: aslinda panesiz yapacakdim yag köpürdü ya bu yag niye köpürdü bu sefer anlamadim ama minarcik aldim sadece
Yaa ben hem zayıflamak istiyorum hem de yemek . of.
ay onu bende istiyom :18:
Kızlar ben çıkıyorum anneme uğrayayım eve giderken akşam girebilirmiyim bilmiyorum öptüm sizi iyi akşamlar
görüsürüz canim :92:
gel ben sana benimkileri vereyim bende biraz fazla varda
canlar ben kaçar sporuma gideyim sonra güzel bir günü bitirmenin huzuruyla eve yol alayım

herkese iyi akşamlar diliyorum beybişler

iyi aksamlar canim

kizlar demin arkadas aradi homini girtlak sürekli yiyesi geliyormus birseyler dedim o dönemi bende gecirdim diyo internet de okumus bu dönem kilo alma dönemiymis

offff offfff akapella beni öldürceksin yaaa
ben daha geçen cuma bildirimime göre artıdayım ya
çok üzgünümmmm(((

Uzulme ortik uzulmek hic biseyi degistirmez ama acip muzigi 60 dak yururmus gibi arada kosarmis gibi oldugun yerde hoplayip ziplamak bir cok seyi degistirebilir hem moralini duzeltir hemde kilocuklardan kurtarir

Son düzenleme:
kizlarya esim bakalava yapmami istiyo nerdeyse bir aydir ben hep atiyodum simdi bayramya yine yap dedi mecburen yapicam ama yapinca kendimi tutamiyorum bende yiyorum nasil yemeden durabilirim tavsiyesi olan varmi

Bende bugun zeytinyagli yaprak saricam yarinda peynirli borek ama kendime guveniyorum sadece bayramda tadlarina bakip birakicam tatli olarakta kadayifli muhallebi yapicam hafif bitatli bi catalcik yerim canim isterse

eh bugün fena değildi
sabah 1 yumurta çok az peynir bir dilim ekmek
ara bir havuç
öğle bir tabak buğday kepeği katılmış yoğurt
ara bir armut
akşam çok az yağda kavrulmuş bir porsiyon et, ayran, yarım dilim ekmek
bir buçuk litre su
pek yazmıyorum ama günde 2-3 fincan karışım
en az bir fincan adaçayı hep içerim
tabii inanmayacaksınız ama en az 10 büyük bardak çay

valladönemiyorum işte yaaa.tubacım kaptan gelmeyecek heralde senden ricam bayram sonuna kadar bana izin vermen.bildirim yapamıcam.inan bu moralle homini gırtlak yiyorum yaaaa.bi de regloldum ve uzun sürüyo.olur demi tatlımmm..izinli sayarsın beni...
ben de ööle vazelin sürdüm ben de de yok çatlk çok şükür.

amaaannnnnn ikiz zor gerçekten.hayırlıısı daaaa.ayyy tam beni anlatıyo smillelerrrr..hiç yeme diyen iç sesimi duymuyorum ve yiyoruuuuuummmmm...

yine lanet öğrenci frmlarına gömüldüm.sistem kilitlendi şimdiiii

daha öncede yazmıştım öğle yemeklerimi ve kahvaltıyı iş yerinde yaptığım için değiştiremiyorum önüme ne gelirse onu yiyorum mecbur.
ama akşamlara dikkat edeceğim inş.

tamam canım söyleyelim

evet canım tarcın sureklı soylenıyor ama ben cubuk tarcın cok daha onceden denemıstım belkıde ayarını fazla kacırmısımdır artık acımsı bır tarcın tadı almıstım ondan sonra soğudum sanırım..
ama ınce atarım denerım yıne.. sutle olabılır yesıl cayı lımonla ıcıyorum cunku....

Bende bugun zeytinyagli yaprak saricam yarinda peynirli borek ama kendime guveniyorum sadece bayramda tadlarina bakip birakicam tatli olarakta kadayifli muhallebi yapicam hafif bitatli bi catalcik yerim canim isterse

ohh ohh bunlar bayram ıcın mı oylesıne mı...
valla bende yapmak ıstıyorum ama sonra duramıyorum malesef..
Bende bu bayram aile geleneğimizi devralıp keşkek yapıcam ınsallah guzel olur..
Annemler memlekette gecen bayram gıtmıstık ama bu bayram gıdemıcez malesef kurban ıslerı...
Bende keşkek bayramlarda buyuk yer tasır yalnız olsakta barı o eksık olmasın dedım...

Son düzenleme:
maşallah tuba bayıldım resimdeki ince halinee..ayrıca teşekkür ederim menümdeki yanlışları düzelttiğin için...

menüme geleyim

sabahçeyrek simit
lorpeynir
3zeytin
yumurta
domates

öğle

5kaşık yoğurtlu makarna

ara
2erik

akşam

4köfte kadar tavuk
yeşil salata
domates

2lt su ve 2fincan yeşil çay

kaçamak oğlumun çikolatasından 2ısırık

Ben geldimm
Menümü yazayım
Sabah:
Buğday ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
1 haşlanmış yumurta,
Şekersiz çay
Öğlen:
Tavuklu Salata,
Ayran
Ara:
Yarım dilim kek
Akşam:
1 dilim pasta,
1 bardak kola,
Form çayı

. Buncagizlari su miss gibi cillop gibi surup giden diyetimde oylesine yapmak intahar olur herhalde

bayram icin canim bayramda gelen orda burda tatli yemekten ici bayginlik gecirmis misafirlerimize ikram etmek icin :)) nerelisin bayramda keskek nerenin gelenegi yani

Son düzenleme:

bu 10 dediğin bitki çayımı hepsii eğer öyleyse zararlı canım çok fazlaaaamenün güzel
daha öncede yazmıştım öğle yemeklerimi ve kahvaltıyı iş yerinde yaptığım için değiştiremiyorum önüme ne gelirse onu yiyorum mecbur.
ama akşamlara dikkat edeceğim inş.
anladım canım tamam öyleysee
kaçamağaa baak benikilerin yanında melek melekmenün güzel olmuş bugün

pasta derken ne o kız doğum günümü ilan ettin bugün

Günaydın kısçelerr.:93::93:
Cumaya son 1 gün bilmem anlatabildim mi?:101:
Yarın ak koyun kara koyun belli olcek. :96:
Ay sonrasııı tatiillllll miss gibiiiii:96::96:
Hepimize güzel birgün olsun.
Topiği açtım kahvaltımı edeyim.::125:

selam kizlar zayiflama yolculugunuza beni de alirmisiniz yaniniza ben tirois hastasiyim hem tiroid haplari hem de kortizonlu ilaclar bir ayda 4 kilo almama sebep oldu en azindan 69 olmayi istiyorum su anda 74 kusurlerdeyim ama cok uzgunum 71 lere dusmusken gene kilomun artmasina((

günaydın canım..
afiyet olsun lop lop yağ olmasın....
günaydın herkese...
cumaya bir kaldı ve ben bu hafta ya aynı olcam veya yine gr eksilcem gibi görünüyor...

şimdi tartıldım.ne yazık ki 100 gr artıdayım...
ilk kez bildirimde artı olcam
yarına kadar belki inerim biraz.. bugün yaramazlık yapmasam eğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…