70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dileeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk
nasıl olmuş yazı...biraz megaloman oldu ama hakediyom değülmüüüüüüüüüü

evet canım allah kabul etsin vede darısıo başımıza inşallah canım

yeşil çayımı içiyorum kızlaaaarrrrrrrrhadi bakem sizde için bakem

iyiyim be fıstığım nolsun biyandan fatmagüle bakıyorum bir yandan laf yetiştiriyorum ...sen nörüyon kuşum
ay su mustafaya da ben sinir oluyom delü
yakisir hakkin yani canim benim :118::128:

iyiyim be fıstığım nolsun biyandan fatmagüle bakıyorum bir yandan laf yetiştiriyorum ...sen nörüyon kuşum

ben de açtım fatmagülü,inşallah bu akşam ağlamaz fatmagil tövbe yarabbim bir çirkinleşiyor o kız ağlayınca
ne edeyim aynıyım yaza kadar kilo vermeye devamm..

Allah kabul etsin canım..

ben de 7 otlu çay yapiim kız kocişle kendime

bosver canimcim geri veririz artik isallah napalim bayram bol karbon demek

inşşş kızlarr yaaa.yedim de yedim yedim de yedim yaniii.yarından itibaren başlıyorum artık.yarın acı haberle gelirim.heralde yine 70 oldum yaaaküsüratı da vardır Allahımmmmm.

bende kocişe yeşil çay yaptım...benimkide benle beraber sağlıklı beslenip spor yapıyor ya demin ne güldüm onabayramda benden beter salmıştı bayrama girerken 85 kiloya düşmüştü demin tartıldı 88.7 yi görünce nerdeyse tartıyı kırıyordu koştum hemen elinden aldım tartıyı,bırak aşkitomu dedimbir hırsla oturdu yerinebenle dalga geçiyordu 600 gr. aldım diye(ki ben 2 güne kadar reglde olucam bide o var yani) şimdi kendini görünce bana helal olsun dedi

inşşş kızlarr yaaa.yedim de yedim yedim de yedim yaniii.yarından itibaren başlıyorum artık.yarın acı haberle gelirim.heralde yine 70 oldum yaaaküsüratı da vardır Allahımmmmm.

sızlanmanın kimseye faydası yok artık...artıkın herşey için çok geçoyüzden önümüze bakalım kızlar

selam kızlarr naberer bakiim bayramda kaç kilo aldınız ben çok fenayım hiiç sölemyim 700 gr almışım yawwwwwwww ama gelin görünki ödemden sanırım sanki 3 kilo almışım gibi hissediyorum su içemedim tabii yine başladım yeşilçaya kiraz sapım da bitmiş alıcam onu ilk fırsatta başlıcam 10 gün gene atmam lazım ödemi vss .
işlerim yine çok yoğun valla dengesiz yiyorum bu aralar hep.

sabah aç karnına 1 bardak su içtim 1 dilim lıght ekmek ve beyaz peynir yedim çıktım evden
öğlen tost yedim çeyrek ekmek hemideeee

akşam 19:30 da yiyebildim yemeğimi ancak 1 kase salata yedim sadece aslında kızımın patates kızartmasından da 3 tane tırtıkladım

hoşgeldin canım bende 600 gr. almışım...bunada şükür hemşerim değilmi

arkadaslar gunde kac bardak yesıl cay ıcmelı ben 2 bardak ıcıyorum da

arkadaslar gunde kac bardak yesıl cay ıcmelı ben 2 bardak ıcıyorum da

bende 2 içiyorum ama en fazla 3 bardak diye biliyorum...ama 2 yeterli çünkü diğer bitki çaylarınıda arada tükettiğimiz için yeterli oluyortabi 3 lt. suyuda unutmuyoruz

Son düzenleme:
hoş geldin...
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)
hoş geldin...
kizlar ben basladim bile diyete bugun 6.gün diyetin 4.gun tartildim 79 dan 77.7 ye dusmusum bu gun gunum geldigi icin ayni kilodayim bitince sislikle falan bi 2-3 kilo gider ins
sen de hoş geldin...
yeni gelenler bi kafayı uzatıp kaçıyorsunuz..
kızlar selam
yarın tartı günümüzzz bugün çok kaçırmayıınn
olan oldu canım. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
mrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama ((
biraz daha gidince anlıyorlar canım..
benim de 1 aya yakın borcum var.hamileyken dr izin vermediyarısını tuttum kaçak olarak..bu senede iğneden dolayı düzensizlik oldu. tuttuğum oruçtan bişey anlamadım..bu aralar tutmak iyi olacak..
evet yediklerimize değil ileriye bakıyoruz...
canım ben indiremedim.güya eşim indirecek.benim vınn var. kota yetmiyor zaten. bi de indirme yaparsam bişey kalmaz geriye..yani spora başlıyamadım...yazın en azından bebeği ablasına bırakıp yürüyüş yapıyordum şimdi o da yok..galiba tembelim bu konuda..brokoli karnıbahar bütün sebzeler- bakla hariç- sizleri çok seviyorum..

helal sana derya derya derya

bende 2 içiyorum ama en fazla 3 bardak diye biliyorum...ama 2 yeterli çünkü diğer bitki çaylarınıda arada tükettiğimiz için yeterli oluyortabi 3 lt. suyuda unutmuyoruz

tesekkurler ben zaten cok su ıcen bırıyım yarından ıtıbaren tamamen dıete baslıyorum

benim eşim de 85i gördü,genelde 83 civarıydı..sonra benimle birlikte bir gaza geldi beslenme düzenine dikkat etmeye başladı, birkaç haftadır o da her gün spor yapıyor,75e indi maşallah..

az önce oğlan 7 aylıkken çektiğimiz bir videoya baktım 78-79lara çıktığım dönemler sanırım,nasıl salmışım kendimi..şimdi epey farkediyor.. azmedeyim ben de before after fotolarına aday olucam yakında inşallah

bende bitki çayımı demledim.birazdan içicem. ohhhhhh hep beraber bitki çayı sefası yapalım..alında canım türk kahvesi çekiyorda kociş gelmedi onu bekliyorum tek içmek hoşuma gitmiyor....

zeynep kotayı hiç zorlama,epey zaman alıyor,bırak eşin indirsin işyerinden filan..ben şimdi 5 really big milesı nereden bulabilirim onun peşindeyim.. indiremezsem gidip alıcam çıktıysa tabii türkiyede..bak sen de yapmaya başla bir an önce, farkını görceksin, o kadar kesin konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…