Evet heryerde yok canım ben migrostan alıyorum.
Bide içinde kiraz sapı olması falan da güzel.
Dün ablam getirmiş doğadan ın mısır püsküllü çayı var.
Pek etki etmedi gerçi tadı da eh işte.
Yarın için tavıklı salatamı yapsam şinitzel mi pişirsem.
Yoksaaa fırın poşette bezelye,pattes,havucmu yapsam.
Ne yesem ya yarın ögleenn
Bi akıl ver banaa :)
canım üzülme sen kendın bılıyorusn ya onemlı olan bu bence hem ben yaklasık 8-9 kılo verdım hala bısey demeyenelr var iş yerındebunu yanıdna cok kılo verdın dıyenlerde var kımısı umursamıyor kımısıde kıskanıyor ondan demıyor ama sen bıkac kılo daha ver ıllakı görceksın bı sürü kışı cok zayıflamıssın dıycek yanı bu boyel oluyo gıden kılo fazla olunc adaha bı dıkkat cekıyo canım üzülme sen
ohh cnaım ne guzel hareketlı bı yasamın var ee tabı cocuk yok ondanya ne guzel ıste arkadaslar bulusup bıseyler yapmak sohbet etmek kafa dagıtmak hep sıtedıgım sey ama uzun zamandır yapamıyorum hem pek arkadas yok bana uygun hem de zaman
evet kzılar topık kendıne gelemedı bayramdan sonra kaptanımız nasıl oldukı merak edıyorum:26: ayrıc abaya bı yenı gelen var bugun onlarda hosgeldı benım bugun pek sesım cıkmadı neden dersenız hem boyle tatıl dönüşleri pek bı adapte olamıyorum topıkte sessız bırde ben oruca basladım ondanneyse orucumu actım cayımı bıle ıctım 6 da da mesaım bıtıyor eve çuf çuf artık
bende aranizda yeniyim verdigin bilgilerden bende yararlandim tsk
Mısır püskülü kurutmuştum ben deneyeyim bakim nasıl olcak çayı( Bu smileyi kullanamıyom ya :26: )
Tavıklı salata şuan hiç cazip gelmedifırın poşetinde bezelye,patates,havuç bide içine tavık eklesen yarın için yanına da
yarım kilo yoğurt
tavık diyince ger-düş geldi aklıma naptı acaba
Aslında bu sıralar hareketlendi yoksa bu kadar hareketli değildibende alışmışım evde sıcakta mayışmaya bana şimdi cazip gelmiyo böyle teklifler
Yokken yok derim var olunca da söylenirim kendime de kızıyorum
Ben bugün pek kendimi göremedim ama yarın arıcam sena ablayı inşallahbayramda konuşmuştum iyiydi annelerinin yanındaydı
Ya benimde oruç borçlarım var tutsam mı acabamidemden dolayı doktor yasaklamıştı dur ben mide doktoruma bi danışayım bakemm
Allah kabul etsin bu arada canım
Mısır püskülü kurutmuştum ben deneyeyim bakim nasıl olcak çayı( Bu smileyi kullanamıyom ya :26: )
Tavıklı salata şuan hiç cazip gelmedifırın poşetinde bezelye,patates,havuç bide içine tavık eklesen yarın için yanına da yarım kilo yoğurt
tavık diyince ger-düş geldi aklıma naptı acaba
Hiç uğramadı buraya da msn e de facede bilmiyorum haber yok.
Belki yarın uğrar.
Ya aynen fırın poşette daha mantıklı sanırım.
Şu an çok acım hepsi uyar bana
amın cnaım saol bu ara gunler kısa tam zamanı bence tutabıldıgım kadar bakalım mıde rahatsızlıgın ne safhada bılmıyorum ama yemektense mıdeyı bı süre dınlendırmek mıden ıcın cok daha ıyı olabılrı tabı ıftarda abartmamak sartıylasen bı danıs canım benım amacım zaten bı tasla ıkı kus vurmak töbe hem borclarımı tutayım hemd ebu ara abartı duruma gelen ıstahıma dur deyım dedım benım acayıp bı atıstrıma huyum var helekı evdeysem bu aralarda cok evde kaldım ondan oldu zaten ve acılen 3-4 kg vermem lazım yenı aldıgım pantolonlara gırmem ıcın
Hiç uğramadı buraya da msn e de facede bilmiyorum haber yok.
Belki yarın uğrar.
Ya aynen fırın poşette daha mantıklı sanırım.
Şu an çok acım hepsi uyar bana
fırında tavvukk bencede sebzeli falan on numara
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarakşama girebilirsem gelirim giremezsem yarın görüşürüz
Hoşçakalınnnn sevgiyle kalınnnnnnn
ben de çıkıyorum canikolarım!
sağlıklı akşamlar sizlere
yarın ak koyun kara koyun belli olcek!
şimdiden tartıda iyi şanslar
İyi akşamlar canım..
Bende çıktım kısçeler.
İyi akşamlar...
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarakşama girebilirsem gelirim giremezsem yarın görüşürüz
canım üzülme sen kendın bılıyorusn ya onemlı olan bu bence hem ben yaklasık 8-9 kılo verdım hala bısey demeyenelr var iş yerındebunu yanıdna cok kılo verdın dıyenlerde var kımısı umursamıyor kımısıde kıskanıyor ondan demıyor ama sen bıkac kılo daha ver ıllakı görceksın bı sürü kışı cok zayıflamıssın dıycek yanı bu boyel oluyo gıden kılo fazla olunc adaha bı dıkkat cekıyo canım üzülme sen
ohh cnaım ne guzel hareketlı bı yasamın var ee tabı cocuk yok ondanya ne guzel ıste arkadaslar bulusup bıseyler yapmak sohbet etmek kafa dagıtmak hep sıtedıgım sey ama uzun zamandır yapamıyorum hem pek arkadas yok bana uygun hem de zaman
evet kzılar topık kendıne gelemedı bayramdan sonra kaptanımız nasıl oldukı merak edıyorum:26: ayrıc abaya bı yenı gelen var bugun onlarda hosgeldı benım bugun pek sesım cıkmadı neden dersenız hem boyle tatıl dönüşleri pek bı adapte olamıyorum topıkte sessız bırde ben oruca basladım ondanneyse orucumu actım cayımı bıle ıctım 6 da da mesaım bıtıyor eve çuf çuf artık
Şekerim benim 15 kilo gittekten sonra anca farkettiler.
Arzu ablanın dediği gibi bazısı hasetliğinden demiyo.
4 kiloyu vermek için bi yerimizi yırtıoruz ama kiloyla alakası olmayan birine gayet normal geliyor.
Bi 4 daha ver bak bakalım kilona yorum yapmaayan kalıyo mu :)
evet catlasinlarhaklısınız canlarım
yılmak yok yola devam!
hem neymiş son gülen iyi gülermiş!
çatlatıcaz onları çıtı pıtı hallerimizle, hıhh! :26:
hosgeldin canimselam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)
sen ye hayatimYok canım bişey olmuyo bende alışkınım acı çok tüketirim
Bilmiyorum hevesim kaçmış durumda.
Benim dışarı çıkınca gözüm dönüyor hepsinden yemek istiyorum.
Bu hafta sonunu evde geçirmeyi planlıyorum.
Saol canım bu saatten sonra bişey yemeği düşünmüyorum.
Acaip yedim tutamıyorum kendimi.
Canım sıkıldı. 6 yı görcekken naptım ben gene ya başa döndüm.:2:
Sevdiceğimin gelmesine de 18 gün kalmış kısçeler.
Off offf nerelere gidem beeennnn.
Amin canım izne geliyor ondan sonra mayısın sonunda bitecek inş.
Kilo vermeye çalıştığımı biliyo bi iki resim gördü ama son zamanlarda daha da belli oldu.
Her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.
Görmedi bu halimi. Bakalım görünce bişi demezse üstüne atlamayı düşünüyorum.
canimbeni araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler....burasi ne guzel bir topic yaa hareketli muhabbetli...
evettt her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi diyete basliyorum ama kesin olarakkk cumartesi doktorumla goruseyim diyet alisverisimi yapayim ve sizle zayiflamaya baslayayim...
bitki cayi falan kullaniyormusunuzz yada ne kullaniyorsunuz
hadi insallah canimkizlar ben basladim bile diyete bugun 6.gün diyetin 4.gun tartildim 79 dan 77.7 ye dusmusum bu gun gunum geldigi icin ayni kilodayim bitince sislikle falan bi 2-3 kilo gider ins
kızlar selam
yarın tartı günümüzzz bugün çok kaçırmayıınn
onca sey de normal napimAyy güldüm vallaahalıyı nasıl unuttun cnm yaa Allah iyiliğini versin
Bi okut üflet kendinibende bugün arkadaşımla konuşuyodum çok sakarlaştığımdan bahsettim nazar vardır belki bi okut kendini dedi
:26: dünde kankeytom demişti nazar değmiş olmasın diye :26: Allah pis gözlülerden korusun
kizkanclik ne kadar kötü birsey olsun sen biliyorsun ya canimmrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama((
hosgeldin arzucumcanım üzülme sen kendın bılıyorusn ya onemlı olan bu bence hem ben yaklasık 8-9 kılo verdım hala bısey demeyenelr var iş yerındebunu yanıdna cok kılo verdın dıyenlerde var kımısı umursamıyor kımısıde kıskanıyor ondan demıyor ama sen bıkac kılo daha ver ıllakı görceksın bı sürü kışı cok zayıflamıssın dıycek yanı bu boyel oluyo gıden kılo fazla olunc adaha bı dıkkat cekıyo canım üzülme sen
görüsürüz canimBen çıkıyorum kızlar iyi akşamlarakşama girebilirsem gelirim giremezsem yarın görüşürüz
sonra gelirsin belki fistik :26:
İyi akşamlar canım..
Bende çıktım kısçeler.
İyi akşamlar...
ben de çıkıyorum canikolarım!
sağlıklı akşamlar sizlere
yarın ak koyun kara koyun belli olcek!
şimdiden tartıda iyi şanslar
deryacim alindan öpecegimiz baya bi kizlar cikti
geçmişe dalıp geliyorum
bende çıkıcam kızlar herkese iyi akşamlar bugünkü menümü yazayım çıkmadan
sabah: 1 dl ekmek
1 kk peynir
ara: 1 mandalin
öğlen: karnabahar haşlaması
4çk yoğurt
ara: 1 mandalin
akşam: karnıbahar haşlaması limonlu
çıkışta sporda olacağım. bu arada spor hcası programımı çoğalttı tam 2 saat spor yapıyorum. bacaklarım nasıl toparlandı anlatamam prüzler gitti selilitler yok oldu cillop olma yolunda ilerliyorum
valla suzicim,şahsen utandım benevet catlasinlar
hosgeldin canim
sen ye hayatimben korkuyorum :18::18:ama cok da severim aciyi
:26: önce depressyonda sandim sonra ya bu kiz niye pes etti dedim :26: üstüne atlayinca sok oldum
canimalisdinmi zaten ayrilasin gelmiyor burdan
hadi insallah canim
sagol canim hatirlatigin icin bugün tutum tuttum da kendimi önceki günleri unutmak mümkünmü
onca sey de normal napimhali mi kaldi aklimda benim kocis de diyo üstümüzde birsey mi var acaba diye :26:
kizkanclik ne kadar kötü birsey olsun sen biliyorsun ya canim
hosgeldin arzucumallah kabul etsin orucunu canimcim
görüsürüz canim
sonra gelirsin belki fistik :26:
bu ara hepimiz koyun olduk cikdik sagol canim iyi aksamlar
deryacim alindan öpecegimiz baya bi kizlar cikti
masallah canim iiyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?