70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mısır püskülü kurutmuştum ben deneyeyim bakim nasıl olcak çayı ( Bu smileyi kullanamıyom ya :26: )

Yarın için tavıklı salatamı yapsam şinitzel mi pişirsem.
Yoksaaa fırın poşette bezelye,pattes,havucmu yapsam.
Ne yesem ya yarın ögleenn
Bi akıl ver banaa :)

Tavıklı salata şuan hiç cazip gelmedi fırın poşetinde bezelye,patates,havuç bide içine tavık eklesen yarın için yanına da

yarım kilo yoğurt

tavık diyince ger-düş geldi aklıma naptı acaba

Aslında bu sıralar hareketlendi yoksa bu kadar hareketli değildi bende alışmışım evde sıcakta mayışmaya bana şimdi cazip gelmiyo böyle teklifler

Yokken yok derim var olunca da söylenirim kendime de kızıyorum

Ben bugün pek kendimi göremedim ama yarın arıcam sena ablayı inşallah bayramda konuşmuştum iyiydi annelerinin yanındaydı

Ya benimde oruç borçlarım var tutsam mı acaba midemden dolayı doktor yasaklamıştı dur ben mide doktoruma bi danışayım bakemm

Allah kabul etsin bu arada canım

amın cnaım saol bu ara gunler kısa tam zamanı bence tutabıldıgım kadar bakalım mıde rahatsızlıgın ne safhada bılmıyorum ama yemektense mıdeyı bı süre dınlendırmek mıden ıcın cok daha ıyı olabılrı tabı ıftarda abartmamak sartıyla sen bı danıs canım benım amacım zaten bı tasla ıkı kus vurmak töbe hem borclarımı tutayım hemd ebu ara abartı duruma gelen ıstahıma dur deyım dedım benım acayıp bı atıstrıma huyum var helekı evdeysem bu aralarda cok evde kaldım ondan oldu zaten ve acılen 3-4 kg vermem lazım yenı aldıgım pantolonlara gırmem ıcın

Hiç uğramadı buraya da msn e de facede bilmiyorum haber yok.
Belki yarın uğrar.
Ya aynen fırın poşette daha mantıklı sanırım.
Şu an çok acım hepsi uyar bana

Asit üretiyomuş midem ama benim tamamen psikolojikmiş :26: aslında bi psikoloğa görünsem fena olmaz herşeyi kafaya takarsam

fenalaşıp direk lavaboda buluyorum kendimi

Ben diyaneti arayıp sormuştum kısa günlerde tutsam olurmu diye (kötü düşünmüşüm gibi hissettim dedim ) farketmez tutabilirsiniz tabiki

demişti yarın doktorumu arayıp sorarım yada sormam direk oruca geçerim doktora kalsa tutma der çünkü biliyom

neyse eşimle de konuşayım bakim o ne diyo :26:

sende bi yönden borcunu ödüyon bi yönden de pantolonlara gircen

Hiç uğramadı buraya da msn e de facede bilmiyorum haber yok.
Belki yarın uğrar.
Ya aynen fırın poşette daha mantıklı sanırım.
Şu an çok acım hepsi uyar bana

Face mii bak ben onu bilmiyodum

Ben yarın arayınca haber ederim sizede

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar akşama girebilirsem gelirim giremezsem yarın görüşürüz

Hoşçakalınnnn sevgiyle kalınnnnnnn

ben de çıkıyorum canikolarım!
sağlıklı akşamlar sizlere
yarın ak koyun kara koyun belli olcek!
şimdiden tartıda iyi şanslar

İyi akşamlar canım..
Bende çıktım kısçeler.
İyi akşamlar...

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar akşama girebilirsem gelirim giremezsem yarın görüşürüz

iyi akşamlar fıstıklar

teşekkür ederim canım..ama hırs yaptım herkes farkedene kadar zayıflıcam :)

evet canım hasetliklerinden demiyolar.en basit örneği eşimin teyzesi doğumdan sonra annenle(yani kayınvalidemle)yarışıyosun kilo olarak derdi ama bayramda tık yok bende teyze zayıfladım dedim hııı şimdiki gençlerde diyete meraklı diye geçiştirdi

bende çıkıcam kızlar herkese iyi akşamlar bugünkü menümü yazayım çıkmadan

sabah: 1 dl ekmek
1 kk peynir

ara: 1 mandalin

öğlen: karnabahar haşlaması
4çk yoğurt

ara: 1 mandalin

akşam: karnıbahar haşlaması limonlu

çıkışta sporda olacağım. bu arada spor hcası programımı çoğalttı tam 2 saat spor yapıyorum. bacaklarım nasıl toparlandı anlatamam prüzler gitti selilitler yok oldu cillop olma yolunda ilerliyorum

bende menümü vereyim
sabah(07.30)
3 dlm..kızarmış tam buğday ekm .üzerine labne peynir,6 zeytin,2 çatal yumurta(sahanda yağsız),1 çk. çokokrem,3 brd.çay
öğle(12.30)
yarım tabak kuşbaşılı-ıspanaklı-erik ekşili yarma köftesi(sulu çorba-yöresel),bolca ıspanaklı cacık(çiğden-sarımsaklı)
akşam(18.30)
öğlenki ıspanaklı cacık ve kuru soğan
gün boyu 3 lt.su,1 kayısılı form,1 fincan yeşil kahve,1 fnc.yeşil çay
yatmadan 1 bardak süt
bugün spor yok (3 gündür yapıyordum)kendiime izin verdim
idare ederim işte adaptasyon süreci
öğünlerim 3 oldu çünkü denetleme sebebiyle çok yoğunum işyerinde

haklısınız canlarım
yılmak yok yola devam!
hem neymiş son gülen iyi gülermiş!
çatlatıcaz onları çıtı pıtı hallerimizle, hıhh! :26:
evet catlasinlar
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)
hosgeldin canim
Yok canım bişey olmuyo bende alışkınım acı çok tüketirim
sen ye hayatim ben korkuyorum :18::18:ama cok da severim aciyi

Sevdiceğimin gelmesine de 18 gün kalmış kısçeler.
Off offf nerelere gidem beeennnn.

:26: önce depressyonda sandim sonra ya bu kiz niye pes etti dedim :26: üstüne atlayinca sok oldum
canim alisdinmi zaten ayrilasin gelmiyor burdan
kizlar ben basladim bile diyete bugun 6.gün diyetin 4.gun tartildim 79 dan 77.7 ye dusmusum bu gun gunum geldigi icin ayni kilodayim bitince sislikle falan bi 2-3 kilo gider ins
hadi insallah canim
kızlar selam
yarın tartı günümüzzz bugün çok kaçırmayıınn
sagol canim hatirlatigin icin bugün tutum tuttum da kendimi önceki günleri unutmak mümkünmü
onca sey de normal napim hali mi kaldi aklimda benim kocis de diyo üstümüzde birsey mi var acaba diye :26:

mrb kızlarr...bayramda hiç kimse benim kilo verdiğimi anlamadı oysa 4kilo vermiştim çok bozuldumm ama ((
kizkanclik ne kadar kötü birsey olsun sen biliyorsun ya canim
hosgeldin arzucum allah kabul etsin orucunu canimcim

görüsürüz canim

İyi akşamlar canım..
Bende çıktım kısçeler.
İyi akşamlar...
sonra gelirsin belki fistik :26:
bu ara hepimiz koyun olduk cikdik sagol canim iyi aksamlar

geçmişe dalıp geliyorum
deryacim alindan öpecegimiz baya bi kizlar cikti
masallah canim iiyi aksamlar

pelincim geldiginde okursun ne buldum nette

Saçlarınız grileşiyor mu? Tavuk içerisindeki B12 vitaminiyle bunu engelleyebilirsiniz. İngiliz bilim adamı Dr. Philip Kingsley “B12 vitamini melanin üretilmesini sağlar. Bu da saçların beyazlaşmasını geciktirir” diyor.

tavugumuzdan vazgecmeyelim

valla suzicim,şahsen utandım benbu ne yaaaaa....kızlar noluyor size hımmmmmmmm...insan derki veren var veremeyen var...sonuçta bu bayram niye veriyoruz demediniz değülmüüü
şaka şaka....gerçekten verenlerin alnunun çatusunun ortasından okkalı şekilde öpüyorum HELAL SİZE GUZLAAAAAARRRRRRRRRRRR

nerdesiniz be hatunlar...bugün sohbet edesim var ama konuşan yok yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…