70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmm kızlarrrr herkesin geçmiş bayramnı kutluyorum fıstıklarrr.çok yoğundum giremedim ve hala da devam ediyo yoğunluk.inş herkes iyidir.o kadarkilo aldımkii tartıya çıkmaya korkuyorum yaaaaa.yarın ne yapıcam acaba.karbonhidrat içinde boğuldum resmen.:18::18::18::18:

he bende utandim evet biz öyle dedik yarin sonuclarda artik tebrikler yazmiycam alindan öptüm yazcam

İbret-i Alem için menümü yazıyorum.
Sakın Uygulamayınız.
Sabah:
1dilim çavdar ekmeği,
Az kaşar,
Sonraa şefim simit almış.
1 simit
Ara:
1 mandalina,
1 elma,
1 ufak cezerye,
2 bardak bitki çayı
Öğlen:
Karnıbahar haşlama,
Danonenin en ufak yogurtlarından
Ara:
2 mandalina,
1 elma,
Bitki çayı,
Akşam:
1 dilim köy ekmeği,
2 tabak yaglı kagıtta pişmiş etli,pattesli,bezelyeli yemek,
3 litre su
3 ufak bayram çikolatası.
Midemm şu anda resmen böğürüyooo yeter diye
Ama ben taz gibi herseyi silip süpürüyorum.

bosver canimcim geri veririz artik isallah napalim bayram bol karbon demek

Suzi, Derya abla
Geldim beenn..
Bugün aslında amacım 1 dilim çavdar ekmeği az kaşar şekersiz çayla kahvaltı yapmak.
Aralarda bitki çayı hüpletmek.
Öğlen sadece karnıbahar+yogurt tüketmek.
Akşamda bişi yememekti..
Ne yicem değil ne yedim demek gerekiyormuş.
Ben bi kendimi saçımdan sürüyim.

tarti günü öncesi noluyo kiz sana aaaa cezerye neydiki :44: aslinda iyi gitmissinde aksam patlak vermissin herhalde cikolata ve ekmek ile
bögürüyomu

ay üzülmüsdüm gitttin gelmiycen herhalde diye bombayi patlatalak geldin fistik

yaaaa kızlar ...bişey diyimmi ne olduysa oldu artık boşverinde...yarından itibaren sıkı tutmak lazım ...şaka bir yana biz böyle bayramdı seyrandı dersek ne bu bayramlar biter nede seyranlar değilmi...hepimizin bir amacı var ve bu amaca ulaşmak için azim ve hırs gerekiyor tabiiikide yanında sağlıklı beslenme ve sporda gerekiyor...
ONUN İÇİN HEP BİRLİKTE SİRKELENİYORUZ VE TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ

kuşum bişey sorcam...ben nasıl yazdığımı unuttumda:26:bu avatar resmimizin altındaki yazımızı nerden değiştiriyorduk(bende 30 ekim start veeeeee yazıyor ya):26:

ay üzülmüsdüm gitttin gelmiycen herhalde diye bombayi patlatalak geldin fistik
tarti günü öncesi noluyo kiz sana aaaa cezerye neydiki :44: aslinda iyi gitmissinde aksam patlak vermissin herhalde cikolata ve ekmek ile
bögürüyomu
ay benim avatarin yanindaki yazi hep aglatiyor ben neyleyim idaa avcumun icinden uctu gitti

Cezerye havuç, bisküvi ve cevizden yapılyor canım.
Şefim adana turuna çıkmıştı bayramdan mersinde meşhurmuş mersinden getirmş.
Tadına baktım bende.
Karnım patlıycak resmen gurul gurul gidiyor.
Valla böyle olmazdı uzun zamandır resmen agzıma atasım var herseyi.
Yarın için kendime güzel cezalar düşünüyorum.
Eve geldim tartıldım 72.1 düm onu göre göre yedim yani düşün.
Bide ben sana dikkat et derken tınmıyodun beni.
Kaybettin işte iddayı hıhh

Aynen Derya ablacım bugün sondu bu kez cidden bak.
Ne verilirse verilsin almam daha.
Bitki çaylarımla, salatamla, sebzemle, tavıgımla mutlu mesut yaşıycam ben

pismanim da pismanim deryacim dilek kiziyo bana yaa evet artik sirkelendik aaaa ben havaya girdim yarin tam gaz baslayalim

Artık herşey için çok geç

kızlar akşam yatmadan spor yapıcam brokolimi yedim az önce.. niye pek kimse sevmez şu brokoliyi anlamam..tuzlu suda haşla,üstüne limon ve zyağı.. hımmm
kılavuz nasılsın canım , bi de izmirli biri var galiba aşağıda ksk taraflarından, ben de izmirde okudum üniversiteyi

Son düzenleme:

Sağ üstte kontrol paneli
Açılan sayfanın sol tarafında Profili düzenle
Ordan da kişisel rütbe ablacım..
çok sağol aşkitomda oraya ne yazacağımı bulamadım yaaaa
pismanim da pismanim deryacim dilek kiziyo bana yaa evet artik sirkelendik aaaa ben havaya girdim yarin tam gaz baslayalim
ben bugün yarım havaya girdim yarın geri kalan yarıma giricem allahın izniyle
Yok böyle bi ağrı resmen patlıycam ya

evde rezene,yemek sonrası çay falan yokmu içsene yada yeşil çay

iyiyim be fıstığım nolsun biyandan fatmagüle bakıyorum bir yandan laf yetiştiriyorum ...sen nörüyon kuşum

aslinda ben severim brokkoliyi ama bu aralar hic ayriyetden kendime birsey yapmaya üseniyorum

simdi diycekdim kardeslerime yemek hazirliyorum diye dilekcim aklima sen geldin hatirliyormusun annem izine gitmisdin babama yapiyordum babamda bensiz yemezdin simdi de annemgil geri gelsin diye bekliyom yine ay annemde basbakandan daha cok bindi indi ucaga aaa yeter ya neyse haci oldular allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…