valla suzicim,şahsen utandım benbu ne yaaaaa....kızlar noluyor size hımmmmmmmm...insan derki veren var veremeyen var...sonuçta bu bayram niye veriyoruz demediniz değülmüüü
şaka şaka....gerçekten verenlerin alnunun çatusunun ortasından okkalı şekilde öpüyorum HELAL SİZE GUZLAAAAAARRRRRRRRRRRR
slmmm kızlarrrr herkesin geçmiş bayramnı kutluyorum fıstıklarrr.çok yoğundum giremedim ve hala da devam ediyo yoğunluk.inş herkes iyidir.o kadarkilo aldımkii tartıya çıkmaya korkuyorum yaaaaa.yarın ne yapıcam acaba.karbonhidrat içinde boğuldum resmen.:18::18::18::18:
tarti günü öncesiİbret-i Alem için menümü yazıyorum.
Sakın Uygulamayınız.
Sabah:
1dilim çavdar ekmeği,
Az kaşar,
Sonraa şefim simit almış.
1 simit
Ara:
1 mandalina,
1 elma,
1 ufak cezerye,
2 bardak bitki çayı
Öğlen:
Karnıbahar haşlama,
Danonenin en ufak yogurtlarından
Ara:
2 mandalina,
1 elma,
Bitki çayı,
Akşam:
1 dilim köy ekmeği,
2 tabak yaglı kagıtta pişmiş etli,pattesli,bezelyeli yemek,
3 litre su
3 ufak bayram çikolatası.
Midemm şu anda resmen böğürüyooo yeter diye
Ama ben taz gibi herseyi silip süpürüyorum.
Suzi, Derya abla
Geldim beenn..
Bugün aslında amacım 1 dilim çavdar ekmeği az kaşar şekersiz çayla kahvaltı yapmak.
Aralarda bitki çayı hüpletmek.
Öğlen sadece karnıbahar+yogurt tüketmek.
Akşamda bişi yememekti..
Ne yicem değil ne yedim demek gerekiyormuş.
Ben bi kendimi saçımdan sürüyim.
Suzi, Derya abla
Geldim beenn..
Bugün aslında amacım 1 dilim çavdar ekmeği az kaşar şekersiz çayla kahvaltı yapmak.
Aralarda bitki çayı hüpletmek.
Öğlen sadece karnıbahar+yogurt tüketmek.
Akşamda bişi yememekti..
Ne yicem değil ne yedim demek gerekiyormuş.
Ben bi kendimi saçımdan sürüyim.
ay üzülmüsdüm gitttin gelmiycen herhalde diyebombayi patlatalak geldin fistik
tarti günü öncesinoluyo kiz sana aaaa cezerye neydiki :44: aslinda iyi gitmissinde aksam patlak vermissin herhalde cikolata ve ekmek ile
bögürüyomu
ay benim avatarin yanindaki yazi hep aglatiyor ben neyleyim idaa avcumun icinden uctu gitti
yaaaa kızlar ...bişey diyimmi ne olduysa oldu artık boşverinde...yarından itibaren sıkı tutmak lazım ...şaka bir yana biz böyle bayramdı seyrandı dersek ne bu bayramlar biter nede seyranlar değilmi...hepimizin bir amacı var ve bu amaca ulaşmak için azim ve hırs gerekiyor tabiiikide yanında sağlıklı beslenme ve sporda gerekiyor...
ONUN İÇİN HEP BİRLİKTE SİRKELENİYORUZ VE TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ
kuşum bişey sorcam...ben nasıl yazdığımı unuttumda:26:bu avatar resmimizin altındaki yazımızı nerden değiştiriyorduk(bende 30 ekim start veeeeee yazıyor ya):26:
Cezerye havuç, bisküvi ve cevizden yapılyor canım.
Şefim adana turuna çıkmıştı bayramdan mersinde meşhurmuş mersinden getirmş.
Tadına baktım bende.
Karnım patlıycak resmen gurul gurul gidiyor.
Valla böyle olmazdı uzun zamandır resmen agzıma atasım var herseyi.
Yarın için kendime güzel cezalar düşünüyorum.
Eve geldim tartıldım 72.1 düm onu göre göre yedim yani düşün.
Bide ben sana dikkat et derken tınmıyodun beni.
Kaybettin işte iddayı hıhh
Aynen Derya ablacım bugün sondu bu kez cidden bak.
Ne verilirse verilsin almam daha.
Bitki çaylarımla, salatamla, sebzemle, tavıgımla mutlu mesut yaşıycam ben
pismanim da pismanimderyacim dilek kiziyo bana yaa evet artik sirkelendik aaaa ben havaya girdim yarin tam gaz baslayalim
Yok böyle bi ağrı resmen patlıycam ya
Artık herşey için çok geç
evet catlasinlar
hosgeldin canim
sen ye hayatimben korkuyorum :18::18:ama cok da severim aciyi
:26: önce depressyonda sandim sonra ya bu kiz niye pes etti dedim :26: üstüne atlayinca sok oldum
canimalisdinmi zaten ayrilasin gelmiyor burdan
hadi insallah canim
sagol canim hatirlatigin icin bugün tutum tuttum da kendimi önceki günleri unutmak mümkünmü
onca sey de normal napimhali mi kaldi aklimda benim kocis de diyo üstümüzde birsey mi var acaba diye :26:
kizkanclik ne kadar kötü birsey olsun sen biliyorsun ya canim
hosgeldin arzucumallah kabul etsin orucunu canimcim
görüsürüz canim
sonra gelirsin belki fistik :26:
bu ara hepimiz koyun olduk cikdik sagol canim iyi aksamlar
deryacim alindan öpecegimiz baya bi kizlar cikti
masallah canim iiyi aksamlar
çok sağol aşkitomda oraya ne yazacağımı bulamadım yaaaa
Sağ üstte kontrol paneli
Açılan sayfanın sol tarafında Profili düzenle
Ordan da kişisel rütbe ablacım..
ben bugün yarım havaya girdim yarın geri kalan yarıma giricem allahın izniylepismanim da pismanimderyacim dilek kiziyo bana yaa evet artik sirkelendik aaaa ben havaya girdim yarin tam gaz baslayalim
Yok böyle bi ağrı resmen patlıycam ya
kızlar akşam yatmadan spor yapıcam brokolimi yedim az önce.. niye pek kimse sevmez şu brokoliyi anlamam..tuzlu suda haşla,üstüne limon ve zyağı.. hımmm
kılavuz nasılsın canım , bi de izmirli biri var galiba aşağıda ksk taraflarından, ben de izmirde okudum üniversiteyi
aslinda ben severim brokkoliyi ama bu aralar hic ayriyetden kendime birsey yapmaya üseniyorumkızlar akşam yatmadan spor yapıcam brokolimi yedim az önce.. niye pek kimse sevmez şu brokoliyi anlamam..tuzlu suda haşla,üstüne limon ve zyağı.. hımmm
kılavuz nasılsın canım , bi de izmirli biri var galiba aşağıda ksk taraflarından, ben de izmirde okudum üniversiteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?