70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oglis le ders yaptik biraz ya cocuk 4.5 yasinda ders e basladik yazik ya kuzuma agliyo bazen istemiyorum diye kiyamiyorum yarin yine yapariz sonunda resim boyadik buzdolabina asdik artik kres dekiler seslerini kestiler cok sükür ama bende iyi patlamisdim onlara

sağol ciğerparem...
mustafayı verseler bir kaşık suda boğarım zaten kişiliksiz erkeklerden nefret ederim zaten
bende
beren saat hic kaslarini almamis önceki dizisinde de fark ettim kadin kaslarini altirmiyo bihter ken de alinmamisdin benimde o gözümne carpiyo ikiye bi niyeyse
inşşş kızlarr yaaa.yedim de yedim yedim de yedim yaniii.yarından itibaren başlıyorum artık.yarın acı haberle gelirim.heralde yine 70 oldum yaaaküsüratı da vardır Allahımmmmm.
canim benim toparliycaz isallah el birligi ile

slm canim sorma ben sokl ardayim artik yarin tarti da ayilirim herhalde

haklısın spor olmadan olmuyor şebnemcim..3-4 sene önce hafif bi diyet ve hf nın 5 günü 30 dk lık tempolu yürüyüşle 20 günde 3-4 kilo vermiştim ama yürüyüşten dolayı daha fit olmuştum..en yakın zaman da başlıcam inşallah...

benim ufaklık mızmızlanmaya başladı.ben kaçıyorum kızlar..görüşürüz....

pinktomato

canim bende walk away the pounds 4 mile with leslie sansone yaziyo birazdan cocugu yatirdimmi yapmaya niyetliyim o nasil acaba :26:

benim ufaklık mızmızlanmaya başladı.ben kaçıyorum kızlar..görüşürüz....

canım görüşürüz

pinktomato

canim bende walk away the pounds 4 mile with leslie sansone yaziyo birazdan cocugu yatirdimmi yapmaya niyetliyim o nasil acaba :26:

canım kondisyonlu değilsen 1 veya 2 mil yap bırak derim ilk 1 hafta için.. 4 mile yorar ilk yapıyorsan çünkü.. kan ter içinde kalıyorum ben 4 milde..acil kilo verme niyetinde değilsen yavaş olsun benim olsun diyorsan 1-2 milden başla yavaş yavaş artır..ama her gün yapmaya çalış..eğer hareketli yaşamın yoksa yani gün içinde çok yürümüyorsan veya ayakta değilsen,çok faydasını göreceksin emin ol buna..dur bakayım bendeki 4 milin açıklamasına, leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start- 4 fast miles yazıyor..onun çok videosu var aynı mı bilemiyorum ama sana tavsiyem 2 mili indir, onda 1. milin sonunda leslie yorulduysan burada bırak diyor,15 dk falandıır 1 mil,kendini iyi hissedersen devam edersin 2.mile..

ben de çıkıyorum kızlar yavru aslan beni bekliyor
sagol canim
iyi geceler kizlar :92:

kızlar bildirimler yarın tuğbaya yapılacak değilmi(yeni gelenler TRENDY 21 e yapacaksınız):26:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ,ya bugün çok hastaydım been:2:,,soğuk algınlığı sanırım kırıklıktan geçilmedi vücudum artı boğazımda acayip acıyodu bütün gün halada var,,biraz geçti hastalık gibii..ama halsizlik var neyse,

yarın bildirimler bana yapılacak,,yeni gelenlerde bilsinler bildirimler aşağıdaki gibi özelime yapılıcak lütfen bu konuda hassas olun eksiklik olmasınki bende karıştırıp uğraşmıyım..bildirimler akşama kalmasın arkadaşlar erkenden yapıcam ,geceye kalınca olmuyo eşim oluyo evde ee bide çocuklar falan erkenden yapıyım düzen bozulmasın,,özele mj atamayanlarda triendy21'in dikkatine yazıp buraya yapabilirler aksi geçerli olmıycaktır bilginize yeni gelenler
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen/giden
toplamda giden
hedef

bide kızlar geçen hafta liste olmadığı için,yeni gelenlerden özele sadece irem bildirim yaptığı için yarın listede olmaya hak kazanmıştır,aşağıdaki isimler son hafta bildirim yapanlar ismi olmayıpta yaptım diyen olmasın sakın

son Hafta

ms22

PAPATYAM

KILAVUZ

mavigoz0554

irem4006

rezzan784

ecrin29

mektupp

akapella

deryaak

zerra

shopsessive

chemes

arcak81

blackcat_80

yaren38

alaca

geregi dusunuldu!!!

NaF

serpi

nazende_87

pinktomato

sibel29

mywish89

nadirr

aynen bende öyle düşünüyorumda benim kayınpeder anlamaz laftan ,,kendi çalıp kendi oynuyoo uğraşamıycam artık onla düşünmek istemiyorum,,bayram bitti geldik,artık aydan aya görüşürük
tubağcım senin kayın peder kaynana moduna girmiş ne karışırsın sen ya kadın işine Allah Allah

neyde genel anlamada güzel bir bayram geçirmişsin canım boşver kayın pederide
evet ilk defa güzel neşeli kavgasz bi bayram geçirdim 4 gün eh sonki günün akşamını saymıyorum unuttum gitti bileçok güzeldii,,zaten pederi takmıyorum artık,takarsam üzülen ya ben yada onlar oluyo en iyisi sabredip ses çıkarmamaktı öylede yaptım
Koca göbeğim ve ben yarın tartılmaya hazır değilizzzzz.
ben ve koca göbeğim tartılmaya hazırızbi süpriz yapmazsa yine ekside çıkarım inşallah en azından 100gr bile yeter dermişim 500 gitsin bari yaa:26:ben 59u bidaha göremiycemmi ne
Benimde senden geri kalır yanım yok olsun güzel geçmiş yinede bayramın canım bak düşündüğün kadar kötü olmamış
neyse nafcım düşünmeyelim ozaman önümüze bakalım dimi,nasılsa geldi geçtii
herkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze
hoşgeldin canım
neler yokki aynı şekilde banada bişeyler oldu son günlerde hep bayram yüzünden iyice çozuttum takmadım diyeti falan,herkez bide zayıflığımdan bahsedince orda bi havalara girdim yedimde yedim ,,ve herkeze pazartesi gene başlıycam diyete,bırakında yiyim dedim
hiç şikayet etme tuğba..bak iş yaptırmaları işe yaramış kilo almadan dönüyorsunda daha ne istiyorsun....
tabiya bu anlamda hiç düşünmemiştim:26:demekki boyuna iş yapmakta faydalıymış,,napıcakmışınız bayramlarda hem yiyip hemde iş yapıcakmışsınız artısız geçiricemişsiniz
hoşgeldin memnun olduk canım,,bende 4yıllık evlyim 23 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım ,,bu arada buraya takıldığın sürece zorda olsa kilolarını verebilirsin canım
Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.
bende şu sıralar bunalımda gibiyim kendimi hep bişeyler yerken buluyorum,,nasıl döncem eski moda bende bilemiyorum oooofff
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)
kabul ne demek yeterki karar ver ve iste ,,burda herkez öyle kilo verdiii ve veriyoo hoşgeldin
evet öyledir canım topicciğimizne zaman başlarsan başla yarın bildirimini özelime at olurmu,,haftaya listede olmak istiyorsan bu şart
Artık herşey için çok geç

mantııııkornişon ne kııııı:26:cuma öncesii hamurlu şeyler yemeseydin keşkeeeeeneyse olan olmuş
benimde eşim bikaç hafta önce 79.8 di yani benim başladpığım kiloya sonunda ulaşmıştı bravoo dedim eh biraz bozuldu belli etmedi,ama devamlı der bana ben halimden memnunum diye karışma kiloma diyeya eşimin boyu 1.75 kilosu çok normal görünüyoda göbek çıktı heryeri fit heleki arkadan bakınca ama yan döndümüübalkon görünüyoo neyse geçen gün bi tarttım zorla 76.5çıktıılan adam öküz gibi yiyoo yinede kilo vermişsinir etti beniihıh hiçte kıskanmadım

az olmuş gibi geldi bana amaa
oh oh afiyet olsun çıtır karuuuuuu,,yarın bakalım ne görcez tartıdaa:44::44:
seninde kutlu olsun geçmiş bayramın canım,,bende boğuldum kb içinde ve halada boğulmaya devam ediyorum

yapsaydın sendee

Son düzenleme:

ALLAH'IM . . .
Benim dualarımı . . .
Bana dua edenlerin dualarını . . .
Benden dua isteyenlerin dualarını . . .
ve bütün inanların dualarını kabul buyur . . .
(amin)
rabbim cümlemizin gönlüne göre versin . . .
HAYIRLI GECELER ALLAHA EMANETSİNİZ ARKADAŞLARRR . . .

Bir oğLan bir kızı çok seviyormuş..
Kız oğLana "bana oLan sevgini kanıtlamak için
annenin kalbini sök bana getir köpeğime atayım" der..
OğLan düşündükten sonra kabuL eder ve annesini öldürerek kalbini alır.
HızLı adımLarLa yürürken taşa takılır ..
kaLp bir yana kendisi bi yana ayrıLır. oğlan ayağa kaLkar ve
Tam kaLbi alacakken kaLp çırpınır ve sesLer çıkarmaya başlar ..
'' Canım oğlum.. ßir Yerin Acıdımı. ♥ ''

ALLAH'IM ♣ BEN DAHİL ŞU AN KİMİN NE SIKINTISI VAR İSE SEN ONU GİDER
ALLAH'IM ♣ ŞU AN KİMİN... ÇARESİZ BİR DERDİ VARSA SEN ÇARE OL
ALLAH'IM ♣ ŞU AN KİMİN NE HASTALIĞI VARSA ONA ŞİFA VER
ALLAH'IM ♣ SEVDİKLERİMİ SEN DE SEV VE ONLARA HUZUR VE SAĞLIK VER
ALLAH'IM ♣ TÜM YÜREKLERE İMAN VE AHLAKIN EN GÜZELİNİ YERLEŞTİR
ALLAH'IM ♣ SEN SANA EDEPLE GELENİ GERİ ÇEVİRMEZSİN, DUALARIMIZI SALİHLERİN DUASI OLARAK KABUL ET....YA RABBİM ..AMİNNNNNNN

❤❤❤ tuğba ❤❤❤

kızlar slm yarın için çooook heycanlıyım inş hepimiz için hayrlısı olr
bu arada 2 şey duydum deniorm bakalm faydası olucakmı
eger cok az yer fıstıgı ezmesi yenirse yag yakmaya faydası olrmus bu bir ikinciside gece yatmadan sarımsak ytuun metabolizma için diolr

ms22 sarımsak çayı var biliyormusun bilmem denemek istersen benim dikkatimi çekmişti,angelina jlie doğumdan sonra 3 haftada 11 kilo vermiş bu çaylaa

Doktor Ender Saraç, zayıflamak isteyenler için sarımsak çayı önerisinde bulunuyor. Birçok ülkede soğuk algınlıkları ve bağırsakları çalıştırmak için geleneksel bir içecek olarak kullanılan sarımsak çayı, ünlü film yıldızı angelina jolie nin doğum sonrası kilolar için kullanması ve tam 11 kilo vermesi ile tüm dünya tarafından farkedildi ve milyonlarca insan sarımsak çayı kullandı.

1 litre kadar su içerisine 2-3 tane iri zencefil rendeleyin ve hafifçe kaynatın. Su iyice kaynarken içerisine 3-4 diş taze sarımsak ekleyin ve 5 dakika kadar demlendirin. Çayınız demlendikten sonra içerisine az miktarda bal ve limon ekleyin. Kesinlikle tatlandırıcı bir madde eklememelisiniz.
Çayınızı her sabah büyük bir fincan ve öğlenleri yine büyük bir fincan içmelisiniz. Eğer isterseniz akşamları da içebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…