sağol ciğerparem...
mustafayı verseler bir kaşık suda boğarım zaten kişiliksiz erkeklerden nefret ederim zaten
ben de açtım fatmagülü,inşallah bu akşam ağlamaz fatmagiltövbe yarabbim bir çirkinleşiyor o kız ağlayınca
ne edeyim aynıyım yaza kadar kilo vermeye devamm..
Allah kabul etsin canım..
ben de 7 otlu çay yapiim kız kocişle kendime
canim beniminşşş kızlarr yaaa.yedim de yedim yedim de yedim yaniii.yarından itibaren başlıyorum artık.yarın acı haberle gelirim.heralde yine 70 oldum yaaaküsüratı da vardır Allahımmmmm.
selam kızlarr naberer bakiim bayramda kaç kilo aldınızben çok fenayım hiiç sölemyim 700 gr almışım yawwwwwwww ama gelin görünki ödemden sanırım sanki 3 kilo almışım gibi hissediyorum su içemedim tabii yine başladım yeşilçaya kiraz sapım da bitmiş alıcam onu ilk fırsatta başlıcam 10 gün gene atmam lazım ödemi vss .
işlerim yine çok yoğun valla dengesiz yiyorum bu aralar hep.
sabah aç karnına 1 bardak su içtim 1 dilim lıght ekmek ve beyaz peynir yedim çıktım evden
öğlen tost yedim çeyrek ekmek hemideeee
akşam 19:30 da yiyebildim yemeğimi ancak 1 kase salata yedim sadece aslında kızımın patates kızartmasından da 3 tane tırtıkladım
zeynep kotayı hiç zorlama,epey zaman alıyor,bırak eşin indirsin işyerinden filan..ben şimdi 5 really big milesı nereden bulabilirim onun peşindeyim.. indiremezsem gidip alıcam çıktıysa tabii türkiyede..bak sen de yapmaya başla bir an önce, farkını görceksin, o kadar kesin konuşuyorum
haklısın spor olmadan olmuyor şebnemcim..3-4 sene önce hafif bi diyet ve hf nın 5 günü 30 dk lık tempolu yürüyüşle 20 günde 3-4 kilo vermiştim ama yürüyüşten dolayı daha fit olmuştum..en yakın zaman da başlıcam inşallah...
benim ufaklık mızmızlanmaya başladı.ben kaçıyorum kızlar..görüşürüz....
pinktomato
canim bende walk away the pounds 4 mile with leslie sansone yaziyo birazdan cocugu yatirdimmi yapmaya niyetliyim o nasil acaba :26:
canım görüşürüz
canım kondisyonlu değilsen 1 veya 2 mil yap bırak derim ilk 1 hafta için.. 4 mile yorar ilk yapıyorsan çünkü.. kan ter içinde kalıyorum ben 4 milde..acil kilo verme niyetinde değilsen yavaş olsun benim olsun diyorsan 1-2 milden başla yavaş yavaş artır..ama her gün yapmaya çalış..eğer hareketli yaşamın yoksa yani gün içinde çok yürümüyorsan veya ayakta değilsen,çok faydasını göreceksin emin ol buna..dur bakayım bendeki 4 milin açıklamasına, leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start- 4 fast miles yazıyor..onun çok videosu var aynı mı bilemiyorum ama sana tavsiyem 2 mili indir, onda 1. milin sonunda leslie yorulduysan burada bırak diyor,15 dk falandıır 1 mil,kendini iyi hissedersen devam edersin 2.mile..
sagol canimben de çıkıyorum kızlar yavru aslan beni bekliyor
hoş geldin...
hoş geldin...
sen de hoş geldin...
yeni gelenler bi kafayı uzatıp kaçıyorsunuz..
olan oldu canım. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
biraz daha gidince anlıyorlar canım..
benim de 1 aya yakın borcum var.hamileyken dr izin vermediyarısını tuttum kaçak olarak..bu senede iğneden dolayı düzensizlik oldu. tuttuğum oruçtan bişey anlamadım..bu aralar tutmak iyi olacak..
evet yediklerimize değil ileriye bakıyoruz...
canım ben indiremedim.güya eşim indirecek.benim vınn var. kota yetmiyor zaten. bi de indirme yaparsam bişey kalmaz geriye..yani spora başlıyamadım...yazın en azından bebeği ablasına bırakıp yürüyüş yapıyordum şimdi o da yok..galiba tembelim bu konuda..brokoli karnıbahar bütün sebzeler- bakla hariç- sizleri çok seviyorum..
helal sana derya derya derya
ben de çıkıyorum kızlar yavru aslan beni bekliyor
sagol canim
iyi geceler kizlar :92:
canim sende gitmissin iyi geceler canikom :92:sizede iyigeceler kızlar...
deryacim tugba yapacak öyle olmasi lazim:26: yani aksini söyliyen olmadi canimcimkızlar bildirimler yarın tuğbaya yapılacak değilmi(yeni gelenler TRENDY 21 e yapacaksınız):26:
ya hic sorma tugbacim ben burdayim diye bagirmiyomdahersey geliyo beni buluyo amin allah beterinden saklasin napim olacagi varmis beni bulmus cuma günü öpecez alinin ortasindan
kayinpederinde son gün yine laf sokmus giciksanane kadin islerinden kiz istedigi gibi yapsin önce bulasik yikar sonra süpürür ne karisiyon
ay tugbacim yine iyi sonlan bitmis ya sen ona bak atlatin gitti bitti canim benim
evet ilk defa güzel neşeli kavgasz bi bayram geçirdim 4 gün eh sonki günün akşamını saymıyorum unuttum gitti biletubağcım senin kayın peder kaynana moduna girmişne karışırsın sen ya kadın işine Allah Allah
neyde genel anlamada güzel bir bayram geçirmişsin canım boşver kayın pederide
ben ve koca göbeğim tartılmaya hazırızKoca göbeğim ve ben yarın tartılmaya hazır değilizzzzz.
neyse nafcım düşünmeyelim ozaman önümüze bakalım dimi,nasılsa geldi geçtiiBenimde senden geri kalır yanım yokolsun güzel geçmiş yinede bayramın canım bak düşündüğün kadar kötü olmamış
hoşgeldin canımherkese slm ben 1.69 boyunda 78 kılodayım fıtnese yazıldım evde plates yapıyorum ama dıet yapamıyorum
sız bana nasıl bı dıet onerırsınız lutfen sımdıden tesekkurler hepınıze
neler yokki aynı şekilde banada bişeyler oldu son günlerde hep bayram yüzünden iyice çozuttum takmadım diyeti falan,herkez bide zayıflığımdan bahsedince orda bi havalara girdim yedimde yedim ,,ve herkeze pazartesi gene başlıycam diyete,bırakında yiyim dedimSelam kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Dediğim gibi çok yoğun bir bayram geçirdim ve geldimbu hafta listede yokmuş kilo almıştım zaten son durum nedir bilmiyorum
çünkü daha tartılmadım :26: yarın görücez anyayı konyayı
Benim önce wc problemimi çözmem lazım
Bide bana dur diyen biri olmadımı löp löp götürüyom valla yemekleri
Bu sıralar psikolojik sanırım duygusal açlık yaşıyorum :26::26: tokum çatlıycam ama hala yemek yemek istiyorum :26: anlamadım gitti
Sizlerde ne var ne yok
hiç şikayet etme tuğba..bak iş yaptırmaları işe yaramış kilo almadan dönüyorsunda daha ne istiyorsun....
hoşgeldin memnun olduk canım,,bende 4yıllık evlyim 23 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım ,,bu arada buraya takıldığın sürece zorda olsa kilolarını verebilirsin canımmerhaba
ben aranizda daha yeniyim ama zayiflamam gerek size hemen kendimi tanitayim
27 yasindayim 1,70 boyunda 73 kilodayim...3 yillik wvliyim evlendigimde 63 kiloydum evlilik sonrasi kilolardan nasibimi aldim bu arada hipotiroidim var ve kilo vermeme engel kilo almama yardimci..
2011 subat ayinda 68 kiloyla basladigim tup bebek tedavisini 72 kiloyla hamile kalamadan sadece aldigim kilolarla bitirdim simdi 74 kiloyum kontrolsuz beslenme gece nobetleri (bu arada hemsireyim) sistimde sistim veee kilo vermem gerekli bunu biliyorum...yemek yemeyi tatliyi ozellikle aburcubur tuketmeyi cok seviyorum eee kilomdanda belli oluyor zaten...
benide araniza kabul edermisinizzz bir hipotiroidli olarak nasil zayiflayacagim ben(
bende şu sıralar bunalımda gibiyim kendimi hep bişeyler yerken buluyorum,,Ben geldimmm....
Kendimi acaip bunalımlı hissediyorum.
Ağzım gene boş durmadı bu sefer meyveye agırlık verdim bide bitki çaylarına.
Peff eski moduma dönmem zaman alacak sanırım.
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.sabah tartıldığımda 74.6 kg dım.çok düzensiz besleniyorum,öğün atlıyorum malesef.belki buraya yazarsam suçluluk duyarım diye düşündüm:)
beni araniza kabul ettiginiz icin tesekkurler....burasi ne guzel bir topic yaa hareketli muhabbetli...
evettt her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi diyete basliyorum ama kesin olarakkk cumartesi doktorumla goruseyim diyet alisverisimi yapayim ve sizle zayiflamaya baslayayim...
bitki cayi falan kullaniyormusunuzz yada ne kullaniyorsunuz
Artık herşey için çok geç
mantııııbugünkü menüm kızlar(menüsünü yazan çok yok artık )
sabah
1dilim buğday ekmeği
1yumurta
çok azkıyma
4zeytin
1kk peynir
ara yok
öğle
4kaşık mantı
3tane kornişon
saat 16.30 da işkembe çorbası yedim
akşam 1elma yicem ve günü kapatcam
kaçamak 2tane bayram şekeri
3lt su
2fincan yeşil çay
5kmde yürüdüm
Kızçelerrr napıyosunuz
Karnım şişti darbuka gibi oldumdümtrekeee dümtrekeee çalcam şimdi
Demin eşimle konuştum yarın arkadaşlarıyla toplaşıp yemeğe gidiyomuşuz (Bana kalsa pek istemiyorum ama çok istediği için kıramadım):26:
cumartesi de benim kankeytomla doğum yapan arkadaşımızı turgutluya ziyarete gidicez akşam 5 ten sonraordan geldikten sonra
başka arakdaşlarla buluşucaz dışarda biyerdepazar günü de kankeytomlar bende kalacakları için kahvaltı yapıcaz ve akşam yemeğine
kalcaklarBayramdan sonra yoğun 3 gün daha beni bekliyo
Bu akşam eve gidip yatıp uyuyasım var ama evde de işim bitmedi çamaşırlar beni bekliyo
Amma yakındım he
az olmuş gibi geldi bana amaabende çıkıcam kızlar herkese iyi akşamlar bugünkü menümü yazayım çıkmadan
sabah: 1 dl ekmek
1 kk peynir
ara: 1 mandalin
öğlen: karnabahar haşlaması
4çk yoğurt
ara: 1 mandalin
akşam: karnıbahar haşlaması limonlu
çıkışta sporda olacağım. bu arada spor hcası programımı çoğalttı tam 2 saat spor yapıyorum. bacaklarım nasıl toparlandı anlatamam prüzler gitti selilitler yok oldu cillop olma yolunda ilerliyorum
oh oh afiyet olsun çıtır karuuuuuu,,yarın bakalım ne görcez tartıdaa:44::44:bende menümü vereyim
sabah(07.30)
3 dlm..kızarmış tam buğday ekm .üzerine labne peynir,6 zeytin,2 çatal yumurta(sahanda yağsız),1 çk. çokokrem,3 brd.çay
öğle(12.30)
yarım tabak kuşbaşılı-ıspanaklı-erik ekşili yarma köftesi(sulu çorba-yöresel),bolca ıspanaklı cacık(çiğden-sarımsaklı)
akşam(18.30)
öğlenki ıspanaklı cacık ve kuru soğan
gün boyu 3 lt.su,1 kayısılı form,1 fincan yeşil kahve,1 fnc.yeşil çay
yatmadan 1 bardak süt
bugün spor yok (3 gündür yapıyordum)kendiime izin verdim
idare ederim işte adaptasyon süreci
öğünlerim 3 oldu çünkü denetleme sebebiyle çok yoğunum işyerinde
seninde kutlu olsun geçmiş bayramın canım,,bende boğuldum kb içinde ve halada boğulmaya devam ediyorumslmmm kızlarrrr herkesin geçmiş bayramnı kutluyorum fıstıklarrr.çok yoğundum giremedim ve hala da devam ediyo yoğunluk.inş herkes iyidir.o kadarkilo aldımkii tartıya çıkmaya korkuyorum yaaaaa.yarın ne yapıcam acaba.karbonhidrat içinde boğuldum resmen.:18::18::18::18:
İbret-i Alem için menümü yazıyorum.
Sakın Uygulamayınız.
Sabah:
1dilim çavdar ekmeği,
Az kaşar,
Sonraa şefim simit almış.
1 simit
Ara:
1 mandalina,
1 elma,
1 ufak cezerye,
2 bardak bitki çayı
Öğlen:
Karnıbahar haşlama,
Danonenin en ufak yogurtlarından
Ara:
2 mandalina,
1 elma,
Bitki çayı,
Akşam:
1 dilim köy ekmeği,
2 tabak yaglı kagıtta pişmiş etli,pattesli,bezelyeli yemek,
3 litre su
3 ufak bayram çikolatası.
Midemm şu anda resmen böğürüyooo yeter diye
Ama ben taz gibi herseyi silip süpürüyorum.
yaaaa kızlar ...bişey diyimmi ne olduysa oldu artık boşverinde...yarından itibaren sıkı tutmak lazım ...şaka bir yana biz böyle bayramdı seyrandı dersek ne bu bayramlar biter nede seyranlar değilmi...hepimizin bir amacı var ve bu amaca ulaşmak için azim ve hırs gerekiyor tabiiikide yanında sağlıklı beslenme ve sporda gerekiyor...
ONUN İÇİN HEP BİRLİKTE SİRKELENİYORUZ VE TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ
bende kocişe yeşil çay yaptım...benimkide benle beraber sağlıklı beslenip spor yapıyor ya demin ne güldüm onabayramda benden beter salmıştı bayrama girerken 85 kiloya düşmüştü demin tartıldı 88.7 yi görünce nerdeyse tartıyı kırıyordu koştum hemen elinden aldım tartıyı,bırak aşkitomu dedim bir hırsla oturdu yerine benle dalga geçiyordu 600 gr. aldım diye(ki ben 2 güne kadar reglde olucam bide o var yani) şimdi kendini görünce bana helal olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?