70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar araniza daha dun katildim pazartesi diyete basliyorum sizinle birlikte zayiflama yolunda hizla ilerleyecegim INSALLAH....
araniza yeni katilmama ragmen sizi cok sevdim ne guzel ne sicak kanli arkadaslarsiniz....
hemen kendimi tekrar tanitayim 27 yasinda tombik bir hemsireyim (74,800 kilocuk) deli gibi nobet tutar bu arada fil gibi yiyorum tatliyi aburcuburu cok seviyorum....bir hipotiroidli olarak kilo vermem zor gozukuyor ama basaracagim bu arada kendimi ceza verdim zayiflayana kadar alisveris yasak....
dun sabah baslamistim ise aksam nobetciydim hala devammm bunu niye belirttigime gelince beni tanimanizi istedim nobetteyim hala isteyim sozcugunu benden cok duyacaksiniz (gun asiri nobet oldugunu dusunursek ve 36 saat calistigimi hesaplarsak gercektende ole)

baslangic kilom :65.6
gecen hafta: 63.2
bu hafta: 64.4
gelen: 1.2
toplam giden: 1.2
hedef:52

haftanın rekorunu ben kırdım sanırım:-(
bayram vardin canim olur sIkma canini
başlangıc kilom 72.5
1 haftada 72.5

ama kilo alanları görünce kendimi takdir ettim en azından ben yerimde saymışım
benim gibi alanlardan deyilsin
hahahhahhah
İhohihiohhoho
Zuahahhahah
ay su gülüsünü cok seviyom ben yaa

canim benim tekrar hosgeldin aramiza deryam var o da senin gibi hemsire:94: nicki kilavuz ay bende hep fil gibi yerim yani yerdim yememeye calisiyorum :78:

Hoşgeldin
Bu hfta tugbaya bildirim yap haftaya listeye girersin
Hem kilo çizelgende yok senin :))
Yeni gelenlerin yapması gerekenleri birazdan kopyalarım benn.

ay su gülüsünü cok seviyom ben yaa

Oyyy ben bi aldım mı tam alıyorum hee

Hoşgeldin

benimki sasmiyo canim ya 300 veriyor ya 400 aliyo 500 ün üstüne cikmaz

Son düzenleme:
yeniden merhaba kızlar
beni hatırlayanlarınız vardır belki mayıs-haziran dönemlerinlerinde sizlerle beraberdim.sonra tatile gidince herşey ters döndü.evde inşaat falan derken giremedim.tabi diyet yapmaya üşengeçlikte var.haftalardır forumu okuyorum diyet listeleri diyet başarı öyküleri sporla diyet vs derken artık bende başlamalıyım dedim.çünkü füze gibiyim.1.45 boyum var.77.2 kilo.sivaslıyım.kayseride oturuyorum.15 aylık bir kızım var tüm kilolarımın sebebi kuzum benim.evlenirken 55 kilodaydım şimdiki ilk hedefim 50 daha sonraki hedefim 46(gençkızkenki kilom).yeniden 38 beden olmak hayalindeyim.şimdi 46-48 bedenim.kendimden nefret eder bi haldeyim ama aylardır öylece duruyorum.bişey lazımki tetiklesin beni hırslanayım yok ama.dedimki kızlar bana destek olur bende onlara inş.kızımın gece çok geç yatma problemi vardı gece 2-3 gibi.bende sabahları kalkamıyordum erken.inş herşey yavaş yavaş düzeliyo.erken kalkıp herşeyi hallatmeye çalışacağım.inş.
bugün ilk bildirimimi yapıp aranıza katılacağım bu zorlu yolculukta.vermem gerekn baya bi kilo var.acelem yok gelecek yaza kadar inş hepsini veririm desteklerinizle.şuanki ilk işim akşam aptığım kayseri yağlamasını(şebit yağlaması)ortadan kaldırmak.ve sivas katmerinide buzluğa atmak...
yumurta yemediğim için ilk kahvaltım 2 dilim ekmek zeytin peynir çay
yeşillik şuan evde yok alışverişe gitmem lazım
hepinizi öpüyorum desteklerinizi yorumlarınız bekliyorum
trendy21 diyet başarı öykülerindeki hikayene ve fotolarına hasta oldum...inş bende öyle olurum.byeee

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

hosgeldin canim tekrar isallah el birligi ile beraber kurtulacaz su hain kilolardan

hoş geldin..allah kolaylık versin canım,nöbetler de kilo almanda etkili oluyordur mutlaka,36 saat çalışmak ne demek, bütün düzeni kaçar insanın.

Bilmem mi
Şeytanın bacagını kır artık bu hafta

fistik yaaa 1 haftam kaldi haftaya pazartesi is e basliyom geri dalga konusu olacam benim öbür isarkadasi idaaya girdigim isarkadasina demiski suzan baya kilo vermis önce sonra foto koymus face diye öyle birsey yok ama onu kandirmis o da gülecek bana kesin

bildirimim kızlar

başlangıç:70.5
geçen hafta:66.2
bu hafta:66
giden:200
toplam giden:4.5
hedef:60

bayramhaftası nedeniyle bu kadar oldu inş haftaya tam gaz devammm

Hoşgeldin

canim tesekkur ederim hosbulduk...
yeni gelenlerin uymasi gerekenleri paylasmissin okudum ve kabul yalniz bise sormak istiyorum cizelge yapmak zorundamiyiz simdi sole bir durum var ben subat 2011 de tup bebek tedavisi gordum negatifle sonuclandi...hamile kalma topiclerinede uyeyim ve kendime soz vermistim melegimi icimde benimle birlikte oldugunu ogrenene kadar cizelge yapmayacam die..
bunu duygu somurusu olsun die solemiyorum ne olur yalnis anlasilmasin ama yok topic kurali bu yapman gerek derseniz yaparim...

ben sayfayi acik birakiyom arada girerim annemin ciceklerini sulayim bi yukariya cikayim bu ciceklerde beni sevmiyo
onun evde kendimi ormanda gibi hisettiyorum ne cok cicek var sahibini istiyorlar bazilari küstü sarardi soldu :26: ay annem de ciceklerine ne düsgün
gelince firca yiycem

hoş geldin..allah kolaylık versin canım,nöbetler de kilo almanda etkili oluyordur mutlaka,36 saat çalışmak ne demek, bütün düzeni kaçar insanın.

tesekkurler canim hosbulduk..
nobet olayi kotu oluyor ama mecbur degistiremezsinki.36saat yipratici olan kismi bizde bbos kaldikca yiyoruz doymak nedir bilmeden ( galiba doyma duyum kayboldu yada ben hissetmiyorum..

Canım çizelge illa da olsun diye birşey yok.
Hamilelerin yaptıgı çizelge ayrı bizimki ayrı zaten.
Sen bilirsin canım özgürsün :)
Menülerini paylaşman yeterli.

Pöff zamanla kısıtlayınca fena oluyor ya.
Ona bakarsan ben 2 aydır 6 die yırtınıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…