70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim evde de çok çiçek var canım.
Cidden ilgi isteyen bişey ya. Annemde konuşur ilgilenir durur.
Ama ben kaktüsü bile kurutmuş insanım
Kuruttugum kaktüsü eve getirdim annem tekrar canlandırdı te o kaa
Annenden iyi bi fırça yicen

canım şimdi yeni aranıza katıldım ukalalık yapmak gibi olmasın ama ben 3-4 sene önce daha doğrusu evlenmeden önce zayıflamak için bu çayı yaptım içtim anneme yaptım.evet bu çay gerçekten çok işe yarıyo metabolizma hızlandırıyo kilo verdiriyo.ben ozaman diyetisyenede gidiyordum düzenli beslenmeme hergün yürümeme rağmen metabolizmam çok yavaş.kilo vermemde öle yavaş.
neyse haberlerde izlemiştim birazda araştırdım yaptım 1 ay düzenli kullandım diyetde yaptım yürüdümde ayda 5 kilo verdim.ben bu çayı yapmak için baharı bekliyorum çünkü taze zencefille yapılıyo benim yaptığım çay şu şekilde bizzat ender saraçın ağzından da yazdım hala durur tarifi bende

1.5-2 bardak su.bi küçük parça taze zencefilin kabularını soyup küçük küçük doğrayoruz.1-2 diş sarımsak dövüyoruz.su kaynadıktan sonra malzemeleri içine koyup tam 6 dakika kaynatıyoruz (süre çok önemli demişti).demlendirip ılınınca içine 1 tatlı kaşığı limon suyu ve 1 talı kaşığı bal koyarak yemeklerden 1 saat sonra içiyoruz.sabah ve akşam.tadı çok acı ama içmeye değer bence.unutmayın zencefil taze olacak

Hemşerim hoşgeldin bende Sivaslıyım uzun yıllarda Kayseride yaşadım.

mrb kizlar

baslangic 04/11/2011.................79
10/11/2011...............................77.7
11/11/2011...............................77.3

gunaydin kizlar nasilsiniz bildirim yapiyorum

baslangic 70.2

gecen hafta 67.9

buhafta 66.8

giden 1.1

toplam giden 3.4
hedef 58

cok mutluyum cok

günaydın kızlarr işteyim vaktim yok malesef bildirim yapıp kaçıcam zaten yüzüm yok ki gelmeye ben oynamıyom yaaaaa

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500
bu hafta : 61,900 KG
Giden: 600 gr
toplamda giden :13,1 KG
hedef :60 kg

bu ne yaa bi ileri bi geri ben hepten sapıttım toparlanmam lazım ya bi göremedim tartıda 60 ı 59 u yaaaa evet suç benim tabii spor yapamıyorum süzenli olarak yemeklerimede sikkat edemiyorum bayramda tuz biber oldu işte neticeee gene aldım yawwwww

başlangıç 78
geçen hafta 67,7
bu hafta 69,2
gelen 1500
toplam giden 8800
hedef 65
bayramın bana getirisi
tabi o kadar tatlı yiyince olacağı buydu
ama malum dönem dayanamadım
neyse bu hafta kilo verenleri bende öpüyorum

evet ya zaman kalmadi 4 haftayi bitirmek üzereyim 4 haftada bi verdim bi aldim
hoşbulduk canım.inanıyorum bu defa vereceğim inş inş inş inş inş inş inş
insallah canim insallah
ben diyem 30 sende 40 amanen bi cikdimmi yarim saatde gelemiyom birde konusmaya kalksam aksam olur herhal ben vakit ayiramiyorum fazla o yüzden benim evde 1 tane cicek var orchidee gerci önceden baska da vardin annem alip durdu napiyon ciceklere diye :26:
yakinda orchidee de gider fircayi yiycem kesin ya birde misafirleri geziye cikardiyo cicek gezisi su cicegime bak yavrulamis suna bak acmis

mrb kizlar

canim ne güzel bayramda kilo almamissin alindan öptüm ama istersen bildirimini söyle yap
gecen hafta 79 :26:
bu hafta 77.3 :44:
giden 1.700 gramm :26:
toplamda giden: :26:
hedef: :44:

gunaydin kizlar nasilsiniz bildirim yapiyorum

baslangic 70.2

gecen hafta 67.9

buhafta 66.8

giden 1.1

toplam giden 3.4
hedef 58

cok mutluyum cok
seninde alindan öptüm canim
olsun artik haftaya isallah bayram bitti eski modumuza döneriz isallah

merhaba kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenler bu hafta sıkı tutalım
gecen hafta reglinin şişkinliği atarım dedigim kilolar hala duruyor
bayramda bi bardak olsun su içmedim akşam saat 8 den 9 dan sonra (yağlı börekler :26:)
patlayana kadar yemek yedim çünkü kötü bi huyum var başkasının evinde bişi yiyemiyorum
yeni gelin oluncada tanımadıgım birçok yere ziyarete gittik aç kaldım akşamda abarttım

başlangıç :78
geçen hafta :76,2
bu hafta :76
giden :0,20
toplamda giden 2 kg

bayramda yemedikmi de olmaz herhalde :26: olsun haftaya eksilere devam isallah

canım işin zormus allah kolaylık versın benım esımde gece nöbetelrıen gdııyro halıyle yeme düzeni yok ve baya kılolu zor oluyo gercekten tekrar hosgeldın buı arada ben arzu topıkte nerdeys e1 yıldır varım 8-9 kılo verdım oyle bı ılerı bı gerı devam edıyorum

hosgeldın tekrardan canım benımde 18 aylık oglum var emzırıyormusun ben hala sömürülmeye devam

aysebahar cnaım masallah guzel gdıyor hamılelık kılo acısından ıns 2 ncı hamılelıkte bend eoyle olmak ıstıyom baya büyümüş bebıste nası zor oluyomu kucuk cocukla hatta cocuklarla ben goze alamıyom yaa:18:
selam kızlar anca geldım gecmısı okuyup ogalnı saglık ocagına götürdük gene burnu akıyo yara oldu öksürükde var uyuyamadı tüm gece doktor ılac veremdı yenı antıbıyotık kullandıgımız ıcın ama burnunu ac mutlaka nefes alsın dedı öyle ıste bu kısı hayrılsıyal bı atlatsak bıde dedım aöf harcımı yatırayım ne goreyım eskıden borc cıktı ılahıyata yazılmıstım kuran kursu ogretmenlıgı olmayınca devam etmedım hıc sınava bıle gırmedım faızıyle beraber 276 tl borc cıktı onu kapatmadan dıgerını ödüyemıycez ıkısı beraber 500 i gecıyo napcam ben sabah sabah moralım bozuldu neyse
kılo bıldırımım

kızlar oruc oldugum ıcın ıftardan once tartılamam ısteyım bu yuzden sabah tartıldım saat 2 bucuktada sahur yapmıstım

başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:66.3
gıden:200
top.giden:7.7 kg
hedef:62

ay valla bı ılerı bı gerı bı 65 ı bıle sabıtleyemeıdm yeter artık benımde sporu hayatıma sokmam lazım acılen

saat kac oldu daha kahvalti yapicam tam kahvaltiyi hazirladim benim kiz aglamaya basladi salliyorum hala cok aciktimmmm

hoşbulduk canım.yok 8.5 aylıkken kendi bıraktı ben çok uğraştım ama emmedi minik kızım.keşke emse daha çabuk veririrm kiloları.şimdide diş çıkaramıyo kilo almıyo anlayacağın annelik zor sınav bide üstüne bu kilolar olunca insan kafayı yiyo

mrb kizlar

Kıvılcım merhaba,

Kilo bildirimini şu şekilde yapmalısın canım;

başlangıç kilo :
hedef kilo :
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:
bu hafta verilen:
toplamda verilen:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…