bildirim
11 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 76.3 kg
bu hafta: 73.8 kg
giden: 2,5 kg
toplam giden: 3,2 kg
Ben geldim
Geçmişe bakim bibide bildirimimi yapim
kızım sneın bu pasta bollugu nerden gelıyo cevren pasta dolu anladıgım kadarıyla valla ben en son ne zaman yas pasta yedım dersen baya oldu o da ıs yerınde yanı aıle ortamında hıc denk gelmedı eve de hıc almayız am ayarın kardesımın dogum gunu var gıdebılırsem orda yerım kesınSuziiii nabıyoonn
Bak bugün sabah 1 simit,
Öğlen tavık ızgara 5 tane pattes kızartma,
çeyrek dilim pasta yidim.
Vayyy aşağıda Green i görüyorummm
Şaka mısın tostcu abla sen
2.5 kilo ne demek
Nafffff bildirimini merak ediorum
geçmişte 1 sayfaya tıklim dedim bide ne göreyimyeşim bu deryacım aklına eser gelır bı süre aktıf takılır bırde bakmıssın yok sonra tekrar gelırhuyu boyle yanı en face de görüyom bı arada sordum keyfım yok dedı yanı canı ıstemıyor bazen ben boyle tanıdım onu bellı bı sıkıntısı oldugunu sanmıyorum donem donem ıcıne kapanıyor sadece
bi kedi gördüm galibaVayyy aşağıda Green i görüyorummm
geçmişte 1 sayfaya tıklim dedim bide ne göreyimcanım benim beni ne güzel tanımlamışsın.çok doğru içime kapanıyorum sonra içim içime sığmıyor her biyerden pörtlüyom
kılavuz ablam ve daha biçok kişinin gönlünden geçtiğine eminim.saolsunlar var olsunlar sizlerde hep benim aklımdasınız ama aynen arzunun dediği gibi bir süre içime kapanıyorum ve herşeyden uzaklaştırıyorum kendimi.buda öyle bi dönem
bi kedi gördüm galiba
Herkese hayıırlıı cumalarrrrr geçmiş bayramınız mübarek olsunnnn
nasıılsınıız arkadaslarr
klavyem bozuk, yazmakta zorlanııorum kusura bakmayıınn
hepinizi çok özledimm
umarıım iyisinizdir... ben 67 kilodayımm
bayram boyunca diyet yapmadııma ama toplamda 3 dilim baklava yedim
kilo veremedim ama kilo almaıdıım da çok şükür...
buqünden itibaren toparladıım kendimi...
sürekli aranıızda olamııyorum ama diyetimide bıırakmııyorum
ara ara uğğrasamda ins size hep güzel haberler veirrim böyle :)
hoşçakalıınn
şanslısın bide çekiştirdiğini okusaydımsen yokken senı cekıstrımıs gıbı olmamısım ınsallah
şanslısın bide çekiştirdiğini okusaydımelimle koymuş gibi o msja denk gelirdim bunun gibi
aylar sonra siteye ilkkez girdim facedede dediğim gibi gizli saklı bile gelip nevar ne yok diye baktığım bile yok.enerjimi dengeli kullanamıyorm sanırım.ya hep ya hiç üzerine hareket ediyorum.başka zaman olsa şu 10 dk da 15 msj yazardım şimdi şurda 2 cümle yazacak enerjiye bile sahip değilim.kendi kendimden boşanmak istiyorum geçinemiyozeski ben şuan benden okadar uzakki anlatamam üzüntülü olduğum bi anımda abim neyin var bilmediğimiz bi sorunun mu var diye sormuştu.bende rahat batıyo demiştim hakikaten öyle çok şükür sağlıklı sayılırım en azından bildiğim çok ciddi bişeyim yok. mutlu bir evliliğim beni seven benim sevdiğim tam anlamıyla eğlenceli zaman geçirdiğim bi ilişki yaşıyorum.ama neden böyle kendimi kaybediyorum mutsuzluğa bürünüyorum anlamıyorum. size moral verirken yarın yeni br gün yeni bir başlangıç diyorum her gece böyle düşünerek uykuya dalıyorum ama gel gelelim sabah oluyor yine aynı tas aynı hamam temiz bi dayağa ihtiyacım var atan yok tüm mesele bu
aldığım kiloyu verdim canım benim. aslında giden 500 gr. buna da şükür yine de. bildirimi kim yapacağız canım?
canim ne güzel bayramda kilo almamissinalindan öptüm ama istersen bildirimini söyle yap
gecen hafta 79 :26:
bu hafta 77.3 :44:
giden 1.700 gramm :26:
toplamda giden: :26:
hedef: :44:
tsk tatlm bende seni öpüyrm cok ozaman düzeltiyorum düzeltiyorum.bu arada ben araniza yeni katildim baslangic kilom79
gecen hafta:79
bu hafta:77.3
giden :1.700 gr
toplam giden :1.700 gr
hedef:55
kızlaar bu orti yarışmasıı,sena abla gelince sıfırdan başlasın,ben 2 listeyi birden yapıcamı sanmıyorumkim kimin ortisi yeni orti olanlar kimler hepsi karıştı bilinmiyor yanii,oyüzden sena abla gelince tekrar düzene soksun ortilerii,ama ortisi olanlar ortilerini unutmasınlar,yola öyle devam edelim,,bilhassa ben ortimi kimseye vermem
benide kilitleyen olsaBu akşam yemek yememek için (mide küçültme amaçlı ya da sadece k-fleks işte)
Burnuma mandal takıcam (mutfaktaki kokuları koklamamak için),
Ağzımı bantlıycam yememek içinnn gerekirse kendimi odama kitliycem
bi süre sonra zaten gina geliyor lahanayi severim aslinda corbasi biraz daha deyisik lahanayi sevmeyen icemez zatenİyiymiş lahana çorbası mı
Onu içemiyorum ben ya hoş denemedim bile lahanayı bi turşuyken severim
birsey deyil canimÇok saol cnmcğm ya ayrıntılı yazmışın eline koluna sağlık. Valla bişeyler yapmam lazım. Takıldım 75lerde ya. Bir yazın 72yi gördüm çocuğun peşinde koşturuken vermişim, geldik tatilden yine fırladık olmazki böyle. Bıktım valla şişkoluktan ya. Bende çıtır olmak istiyorum. Bugün yapabilirsem yapıcam olmadı yarın mutlaka.
hepsi patana kadar canim tabii düdüklüde daha cabuk olurSibel29 diyorum cnm adını bilmiyorum da bu arada suyunu ne kadar koyuyorsun. Biz onu düdüklü tencere de pişirsek olmaz mı acep?
hosgeldin canimBen geldim
Geçmişe bakim bibide bildirimimi yapim
bildirim
11 kasım 2011 cuma
başlangıç: 77 kg
geçen hafta: 76.3 kg
bu hafta: 73.8 kg
giden: 2,5 kg
toplam giden: 3,2 kg
hosgeldin yesimcimgelen yoğun istekdavetler ve baskılar üzerine kapıdan bi uğrayayım dedim.zaman ne çabuk geçiyor nerdeyse 2 ay olmak üzere ciddi motivasyon kayıplar keyifsizlik bi mutsuzluk haliyle geçen koskoca2 ay :26: peh peh peh
eskiler bilirler bu benim 2 bunalıma giriş ve çıkamama sürecim.nedense 2-3 ayda bi tekrar ediyorve bu süreç hala devam edecek gibi görünüyor.gel biz seni toparlarız diyeceğinizi biliyorum sağolun varolun ama benim yanlız kalıp kendimi toparlamam lazım.kendi kendimi toparlamadıkça ne kendime nede çevreme gereken ilgiyi şevkati gösteremiyorum.umarım bu keyifsizlik mutsuzluk halinden biran önce kurtulur aranıza girip ortalığı dağıtmaya kaldığım yerden devam ederim inşallah.
seninde gecmis bayramin mubarek olsun canimHerkese hayıırlıı cumalarrrrr geçmiş bayramınız mübarek olsunnnn
nasıılsınıız arkadaslarr
klavyem bozuk, yazmakta zorlanııorum kusura bakmayıınn
hepinizi çok özledimm
umarıım iyisinizdir... ben 67 kilodayımm
bayram boyunca diyet yapmadııma ama toplamda 3 dilim baklava yedim
kilo veremedim ama kilo almaıdıım da çok şükür...
buqünden itibaren toparladıım kendimi...
sürekli aranıızda olamııyorum ama diyetimide bıırakmııyorum
ara ara uğğrasamda ins size hep güzel haberler veirrim böyle :)
hoşçakalıınn
birsey deyil canimcanim ne güzel bayramda kilo almamissinalindan öptüm ama istersen bildirimini söyle yap
gecen hafta 79 :26:
bu hafta 77.3 :44:
giden 1.700 gramm :26:
toplamda giden: :26:
hedef: :44:
tsk tatlm bende seni öpüyrm cok ozaman düzeltiyorum düzeltiyorum.bu arada ben araniza yeni katildim baslangic kilom79
gecen hafta:79
bu hafta:77.3
giden :1.700 gr
toplam giden :1.700 gr
hedef:55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?